עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, כרגיל, שיחקתי היום על המחשב שלי במשחק (לא ממש משנה איזה), כשבאמצע המשחק המחשב נתקע לרגע, ואז המשיך (=הבעיה היא לא המשחק), אחרי זה הוא נתקע שוב ואז הראה מסך כחול, בתוך המסך הכחול, המערכת נתקעה בשלב של ה-BEGINING DUMP OF PHISICAL MEMORY, ראיתי שהמערכת תקועה, ואז כיביתי את המחשב. בהדלקה של המחשב, המערכת כל פעם נתקעת בשלב אחר של העלאת ה-OS: פעם לפני הביוס, פעם אחריו, בקיצור, תמיד אחרי ה-POST, המחשב פשוט נתקע ולא מעלה WINXP (=החומרה בסדר), כשהתקרבתי למארז (בתקווה שאני לא באמת רואה עשן...), הרגשתי שהוא ממש חם, האם עד כאן הכל בסדר? הניחושים שלי מדויקים? אני מחכה למברג (אל תשאלו) בשביל לפתוח את המארז, מה שייתן לי רמז האם זה המעבד שרותח, או כרטיס המסך...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fachimoo,

תראו אין לי שום בעיות במחשב אבל הייתי מעוניין לעשות עדכון לביוס. דרך אגב הלוח אם שלי הוא ASUS P5N32-E SLI וה-REVISION של הביוס שלי כרגע הוא 1002 כאשר בדקתי והחדש ביותר הוא 1205. איך עושים עדכון לביוס והאם אפשר להשתמש בכונן דיסקים או שחייב להשתמש ב-FLASH חיצוני USB הכוונה שלי? האם יש סיכון גדול כאשר עושים עדכון לביוס? עריכה: שחכתי לציין הקובץ שהורדתי הוא קובץ BIN ואין לי מושג מה עושים איתו....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וושבוע שעבר בדקתי את טמפרטורות במחשב והטמפ' של הchipset הייתה 51 במנוחה ו55 במאמץ! לעומת זאת המעבד במנוחה 30 ובמאמץ 45. המארז מאורר היטב והזרימה מעולה בו.. נ.ב הטמפ' היא ללא OC מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by danik,

יש לי בעיה עם המחשב, אני צריך הכוונה באיתור התקלה... שאני פותח מספר חלונות דפדפן (לא משנה אם זה FIREFOX או EXPLORER) ויש מדיה בתוך כל עמוד (במקרה הזה סרט שרץ באון ליין, כמו YOUTUBE וכו) המסך נכבה ואחרי כמה שניות המחשב מבצע לבד RESTART יש לציין כי התקנתי מערכת WIN חדשה ועדיין הבעיה קיימת (אני משתמש בWINXP) לדעתי יש בעיה בכרטיס מסך, השאלה איך אפשר לבדוק ? (חוץ מלשים כ.מסך חדש) אולי מדובר במעבד? : תודה מראש לעוזרים! דניאל,

6. הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by arkadur,

במחשב החדש שלי היה 2 GB זכרונות (OCZ XTC REV 2 ), ב2 סטיקים הזמנתי 2 סטיקים נוספים, כאשר התקנתי אותם, במקום להופיע כ 4 GB, הם מופיעים כ3.5 GB אני יודע שחלק מכ. המסך גוזלים את חלק מזיכרון המחשב לטובתם הכ.מסך הנוכחי הוא X1550, האם הוא גם עובד בדומה לTC של NVIDIA? או שמא יש גורם אחר לבעיה? בכל אופן, לפני הוספת 2 הסטיקים החדשים, 2 הGB הופיעו במלואם.

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  9. היי טיפלתי אתמול במחשב עם WinXP SP2, שנתקע כל פעם בשלב העליה שלו (בחלון ה-start up, פס ההתקדמות הזה פשוט נתקע). ב-SAFE MODE הכל עובד מצויין, ולא זיהיתי שום דבר שעלול לגרום לו להיתקע. רציתי פשוט להתקין את הווינדוז מחדש (אפילו לא upgrade אלא התקנה נקיה) מהדיסק, אבל אחרי שלב העתקת הקבצים, הוא נתקע ב"starting windows setup". זה קורה גם כשאני מתחיל את ההתקנה ישר מהדיסק (BOOT מהסידירום) וגם כשאני מתחיל אותה דרך ה-Win ב-safe mode. המחשב הוא פנטיום 4 1.8Ghz עם 512MB זיכרון DDR, וכרטיס מסך וודו 3 3000 (איזה אדיר.. ). יש בו הרדיסק WD 80GB, שטוענים שהוא מקולקל וש"איזה טכנאי אמר להם שהוא עושה את הבעיות", אבל אני לא גיליתי משהו בעייתי - הוא שקט לגמרי, לא עושה רעשים מוזרים ולא מרא…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TheGame,

שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  11. שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by thepike7,

יש לי בעיה של המסך הכחול.. לרוב זה כשאני באמצע משחק ואז זה עושה ריסט. במסך הכחול זה כותב לי באחת השורות שם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL קראתי פוסטים בפורום והתקנתי מחדש את הדרייברים של המסך אחרי שמחקתי את האחרונים. וגם הרצתי את MEMTEST ולא היו בעיות. השתמשתי בתוכנה שקוראת את קבצי הDUMP וזה כתב לי שהבעיה היא: Probably caused by : Unknown_Image ( nt!KiTrap06+4eb ) מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Torn,

שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  14. לוח אם : asus p5lde2 se מעבד intel dual core 2.3 1.8Mhz כרטיס גרפי Geforce 7200 מקלדת מייקרופסט ps/2 מולטימדיה עכבר אופטי teac ps/2 תיאור מפורט של התקלה\תופעה. שלום, רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב לתופעה הזו : בכיבוי של המחשב-shut down וגם במצב המתנה, נורית ה F-LOCK במקלדת, וגם הנורית בעכבר האופטי נשארות דלוקות. אני מתאר לעצמי שזה קשור לשימור מתח מסויים מלוח האם, על מנת שיהיה אפשר להדליק את המחשב מאביזרים פריפראליים, אופציה זו כבר הייתה קיימת לרשותי גם במחשב הישן, אך שם לא נשארו נורות דלוקות, כשהמחשב כבה - הנוריות כבו. חיטטתי הלוך ושוב בbios נתקתי את החשמל מהספק ועם החיבור מחדש מייד גם נדלקות הנורות. נתקתי גם את ה 24 פין מהלוח וחיברתי, עם החיבור מחדש, מייד נדלקות הנורות. אם יש…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים. הכרטיס קול הוא Onboard נראה לי AC97'. נא לא להעביר את ההודעה לפורום אודיו בגלל שלא עונים לי שם, כנראה כי זו בעיה טכנית.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. טוב אז הייתה לי בעיה של איטיות במחשב ותודה לנדב שעזר לי עכשיו הבעיה הייתה שההארד דיסק לא היה על מצב DMA, וצריך לעשות ריסטרט כדי שהוא יעבור למצב DMA מ PIO. הבעיה עכשיו שהוא כל הזמן "מתאפס" לי חזרה למצב PIO גם שהמחשב בעבודה, בלי ריסטרט בלי כלום. מה יכולה להיות הבעיה? הטמפ' מעולות. תודה רבה (!) מראש.

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  17. היי כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה פיקס כאשר אני מפעיל תוכנות כמו למשל BS PLAYER וכדו'הוא עובד ב5 עד 10% אבל כאשר אני מפעיל את האינרנט אקספולרר הוא קופץ ל100% ולא עוצר עזרתכים נדרשת בבקשה

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  18. זה כאילו ביכלל לא הכנסתי את הדיסק, המשחק לא מופיע אוטומטית, ולא במיי קומפיוטר. מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 18:55:56 ---->בדקתי את המשחק על מחשב אחר ואין איתו בעיה, יכול להיות שיש בעיה בכונן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור

20. Started by Oz.,

שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Tal14,

שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  22. לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי הארדיסק חיצוני USB ואין בעיה איתו במחשב יחסית חדש. במחשב הישן שמותקן עליו XP חדש חדש המחשב לא מזהה אותו.. איך אני פותר את הבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:33:00 המחשב הישן זה DELL LATITUDE CPX-J ולא עזר גם ששידרגתי לו את הביוס

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by nimrodim,

שלום לכולם, ברשותי לוח DFI NF4 ULTRA D והמאורר עושה סימנים של מוות מתקרב...רועש, מגמגם ואפילו עוצר. הלוח: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לפני שאני פונה לפירוק העסק - ברצוני לדעת אם משהו כבר טיפל בבעיה בעבר. האם יש אפשרות להחליף אותו בקרור צד שלישי? המיקום שלו די בעייתי מאחר והוא נמצא ישר מתחת לאפיק ה PCIE של הכרטיס מסך. טיפים לגבי הפירוק שלו גם יתקבלו בברכה....

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי הרד דיסק עם מערכת הפעלה עליו הגודל הכללי שלו הוא 100 ג'יגה (זה PARTITION לא הרדיסק שלם). אנ בודק באפשרויות והוא אומר לי שהנפח שבשימוש הוא 96 ג'יגה מתוך 97. עכשיו אני נכנס לדיסק מאפשר לראות את כל הקבצים הנסתרים ואת קבצי המערכת הנסתרים , מסמן את הכל וסך הכל הוא מראה לי שיש לי 64 ג'יגה בשימוש. עשיתי בדיקת דיסק של WINDOWS וזה לא השתנה. עשיתי ניקוי ואמרתי לו שינקה גם את הRRECOVEY שלו פרט לנקודה האחרונה-גם לא עזר אני באמת לא יודע כבר מה לעשות ואני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק מכיוון שזה הרדיסק עם מערכת הפעלה. ??? תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים