תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה מאיביי, למשל את זה: http://www.ebay.com/itm/PINNACLE-PCTV-HD-CARD-ATSC-HDTV-QAM-RECEIVER-ANALOG-TV-RADEO-8230-10023-51-/400246588416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d308e4400 כתוב שיש לו כניסות RCA. RCA תומך ב-HD? לא אמורה להיות כניסת HDMI? ועוד משהו, האם זה משנה שכרטיס תומך רק ב-NTSC ולא בשיטה שיש בארץ (PAL)? אני רוצה לחבר ממיר של יס לכרטיס. הממיר אמור לתמוך גם ב-NTSC, לא? נ.ב מצטער אם לא כתבתי במקום הנכון, פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קניתי 2 מקלדות למחשב שלי והמחשב לא מצליח לזהות אותם לצערי.. המקלדת הישנה עובדת אבל חלקית לפעמים הנורה של ה NUM,LOCK דולקת אבל המחשב לא מגיב למקלדת וצריך למתוח או לשחק קצת עם החוט עד שנשמע צליל חיבור נוסף. המחשב לא מצליח לזהות את המקלדות החדשות זה מנסה להתקין אותם ואז נשמה צליל של התקן לא נמצא . ככה בשני המקלדות. אני ממש זקוק לעזרה המקלדת שלי כל הזמן מתנתקת וזה מפריע נורא. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כשאני מציג סרטון וידאו (בכל רזולוציה) במסך מלא מופיע לי מן שבירות כאלה במסך, אשמח לדעת מה זה ואיך ניתן לתקן את זה. יש לי מסך של DELL UltraSharp D2717D כרטיס מסך GIGABYTE RTX 2080 Turbo OC והמסך מחובר למחשב בDP תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שלושה ימים בערך המחשב של אחי סירב לעלות, הוא נדלק, המאווררים פועלים והכל, אך אין תצוגה ויש צפצופים, בקיצור, המחשב לא עולה. קראתי את הנעוץ בכל הקטע של מה שקשור לתקלות חומרה כאשר המחשב לא עולה, כמובן שהגעתי לטרד המעולה של איך מפענחים צפצופים כאשר המחשב לא עולה, מצאתי את הצ'יפסט על הלוח אם, ה-BIOS הוא Phoenix, פתחתי את המחשב, וכל מה שהוא עושה זה ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף וכך חוזר חלילה, פשוט לא נפסק עד שמכבים את המחשב. ה "-" בין כל צפצוף מסמל הפסקה ביניהם. הסתכלתי על כל הטבלאות הקיימות על בעיות הצפצופים ב-BIOS של PHOENIX ובאף אחד מהם אין מצב כזה שזה לא מפסיק לצפצף ועושה רק אחד כל הזמן בין כל הפסקה, במקרים השונים יש שלושה צפצופים - [הפסקה] - …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב HW FORUM ברשותי SSD של סמסונג מדגם EVO850 בתצורת mSATA לפי המפרט שלו הוא תומך קידוד לפי "ENCRYPTION SUPPORT AES 256-bit Encryption (Class 0) TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)" אני משתמש בו במחשב עם לוח אם Gigabyte Z270- Gaming K3 ומערכת הפעלה Windows 10 PRO ברצוני לקודד את כונן הSSD בכדי להגן על התוכן שלו, וברצוני לעשות זאת ברמת החומרה כך שגם אם יועתק הכונן למחשב אחר המידע בו לא יהיה נגיש. ניסיתי לגשת לBIOS בחיפוש אחר קידוד OPAL או SED או משהו בסגנון, ולא מצאתי שום דבר דומה. יש שם 2 אופציות להגדרת סיסמא - user password ו administrator password איך אני יכול לקדד את הכונן בצורה היעילה ביותר? …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי לוח (M741LMRT) שקיבלתי, הרכבתי מעבד וזכרון לצורך בדיקה, הכל נדלק כולל המסך שעובר לבד מ SB לפועל ועובד יופי רק שאין תמונה על המסך. עם כרטיס מסך חליפי יש גם תמונה. הבעיה היא כנראה עם החיבור ליציאת הוידאו שנמצא על הלוח אם והוא רופף. מישהו התנסה בתיקון של דבר כזה? מכירים או יודעים לכוון אותן להמלצות איך לתקך את החיבור מה הסכמה האם אפשר להלחים יציאה תחליפית? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חלונות 10 בתחילת השבוע שעבר המערכת הודיעה על עדכון ונתנה אפשרות תזמון,בחרתי 1 בלילה,ובבוקר כ"הערתי "את המחשב ממצב שינה (נכנס למצב שינה אחרי 30 ד) המסך ריצד- כמו טפט משובץ. רק איתחול סידר את העניין- אבל רק עד הפעם הבאה- בהתעוררות ממצב שינה הבאה, שוב המסך ריצד ולא תפקד. כיבוי והדלקה מלאים לא פתרו את העניין. שיניתי את ההגדרות ,ביטלתי את מצב השינה-SLEEP ,והפעלתי מצב היברנייט ובחרתי זמן הפעלה 30 דקות. בהתעוררות ממצב זה,לוקח למחשב מעט יותר זמן להתעורר, מופיע גם הלוגו של לוח האם (איתחול?) והמסך מופיע כמו שצריך!! מה הסיפור ? מה קורה עם מצב ה SLEEP ? ערן
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון תודה מראש. היום קיבלתי את החלקים של המחשב החדש: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM 800MHz VX450 CM690 חיברתי את הכל כמו שכתוב בהוראות, ולא נדלק המחשב. ניסיתי גם עם FSP BlueStorm II 400W ולא הצליח וניסיתי גם עם HEC 300AR-TF. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שתענה לכם בראש, אני אשמח לשמוע שאלות, כי אז אני אדע מה עשיתי לא נכון. עוד פעם בתודה, Quantom.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 4 עים לוח של MSI במבט ראשוני הכל ניראה כמו שצריך אין קבלים נפוחים וכדומה, התקנתי את המחשב על מארז שלי. בקיצור חיברתי לוח אם מעבד וספק עד פה יפה המחשב נידלק(לפחות מצידו של הספק) אין שום ביפים למורות שיש הספיקר. לאחר מכן הרכבתי זיכרון וכרטיס מסך חיברתי את המסך למחשב אבל אין סינגל בדקתי עים כרטיס שברשותי עדיין אין סינגל, הרכבתי את הכרטיס מסך על המחשב שלי ויש סינגל זה מה שהפך את העבודה למורכבת, בנוסף אין על הלוח כרטיס מובנה האפשרות היחידה היא כרטיס מסך. יכול להיות שדילגתי על משהו לכן אני מפרסם את הבעיה, מה זה יכול להיות לוח אם? מעבד? עידכון: בדקתי עים ספק אחר עדיין אותה בעיה, החלפתי זיכרון ובדקתי סלוטים שונים, ניסיתי מעבד אחר אותה תושבת הדבר היחיד…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה עשיתי התקנה נקייה חלונות 11 פרו שפה עברית. מיקרוסופט עשו שינויי חדש בהתקנה חלונות 11. וזה מחייב פתיחה חשבון מיקרוסופט מייל וגם לייצור סיסמה PIN. אני יצרתי חשבון מיקרוסופט מייל שלי. ואח"כ יצרתי סיסמה PIN. ובסוף הכל עובד פיקס. עכשיו אני רוצה לבטל חשבון מיקרוסופט מייל שלי. וגם רוצה לבטל סיסמה PIN. איך עושים ? בתודה!
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
1.כאשר מנסה לפתוח במועדפים שמחשב אתר , כותב לי "הורדת קובץ , אזהרת אבטחה , סוג : קובץ לא ידוע ": צירפתי צילום 2.בגוגל כרום , למרות שדף הבית מוגדר כגוגל , עולה לי דף בית אחר . מה עושים ? עשיתי סריקת וירוסים לא עזר מצרף צילום
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
הי, קניתי מנעה מחשבים לפני שבוע וחצי דיסק קשיח של SEAGATE 500GB, עם לוח של ASUS P5Q התקנתי עליו XP, ושמתי לב שהנורית של פעילות הדיסק במארז (HDD LED) מהבהבת ללא הפסקה, בקצב של פעם בשניה בערך גם ללא כל פעילות. כיביתי את כל היישומים והשירותים שניתן והעליתי את ה XP, ולמרות זאת הנורית ממשיכה להבהב באותו קצב... האם זו תופעה מוכרת לדיסק הזה? יש פעילות כונן כלשהיא גם בסרק?? מה יכול לגרום לזה שהכונן בפעילות מתמדת?? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב לפני חודש בערך ומהרגע שקניתי אותו שמתי לב שיש קירטועים קטנים של שבריר שניה(מאוד משפיע במשחק FPS)במשחקים שאני משחק ובמיוחד במשחקים עם הגרפיקה הגבוהה יותר. הרצתי בנצמארקים למעבד ולכרטיס מסך והתוצאות יצאו בסדר אז שללתי את כך שהחומרה שקיבלתי פגומה(מקווה שלא טעיתי). המשחקים שאני משחק הם: battlefield 1 (הקירטועים רנדומליים ומשתנים מפעם לפעם.. פעם כמעט ולא מרגישים ופעם זה די מורגש)- פה גם המשחק נתקע לי פעם אחת(חוץ מהסאונד והצאט הכל נתקע) assassin creed origin(הקירטועים יותר מורגשים במשחק הזה אבל גם פה הם רנדומליים ופעם מופיעים בעוצמה חלשה יותר או חזקה יותר)- המשחק הוא לא באינטרנט ככה ששללתי את כך שהאינטרנט תוקע לי את המשחק. …
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו אין לי שום בעיות במחשב אבל הייתי מעוניין לעשות עדכון לביוס. דרך אגב הלוח אם שלי הוא ASUS P5N32-E SLI וה-REVISION של הביוס שלי כרגע הוא 1002 כאשר בדקתי והחדש ביותר הוא 1205. איך עושים עדכון לביוס והאם אפשר להשתמש בכונן דיסקים או שחייב להשתמש ב-FLASH חיצוני USB הכוונה שלי? האם יש סיכון גדול כאשר עושים עדכון לביוס? עריכה: שחכתי לציין הקובץ שהורדתי הוא קובץ BIN ואין לי מושג מה עושים איתו....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את הHDD והכ.מסך שלי מהמחשב הישן למחשב החדש, מותקן עליו ווינדוס 7. המחשב הישן עם לוח p31-ds3l ומעבד Q8400, ואני מתכוון להעביר אותו למחשב עם i7 ולוח חדש וזכרונות חדשים וכו. האם אני אצטרך לפרמט?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי שום ת'רד שנוגע לבעייה שלי... הבעייה היא שיש לי סידירום ACERX52 וצורב LITEON X40 (מהירות קריאה) ושניהם גם לפי מבחני מהירות וגם לפי צריבות מדיסק לדיסק פשוט מאכזבים... יש לי ווינדוס 98 ממש עכשיו פירמטתי... תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה יש לי רעש ממש חזק מהמאורר בלפטופ. השתמשתי באוויר דחוס להוציא אבק וגם פתחתי את הלפטופ וניקיתי כמה שאפשר את המאוור ובאיזור של הגוף קירור. יש סיבה לרעשים האלה חוץ מאבק ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי חזר מתיקון בנועה קומפ , הפעלתי את הווינדוס (זה ווינדוס חדש חדש) , ועשיתי פורמט לכונן D. עכשיו יש לי מארז עם חלון , אני מסתכל ופתאום אני רואה שהמאוורר של המעבד כזה זז לשניה ועוצר , ושוב זז לשניה ועוצר (אבל הוא לא ממש זז , יש כזאת תנועה קטנה והוא עוצר). דיברתי עם חבר , הוא אמר שאולי צריך להגדיר משהו בביוס , אז נכנסתי לביוס והביוס נעול o.0 (כתוב Enter Password). בקיצור , השאלות הן , יש למשהו מושג מה יכול לגרום לבעיה עם המאוורר? (הוא פועל רגיל שאני סתם בווינדוס וזה , אבל בפורמט פתאום הוא הפסיק...) , דבר שני - סיסמא לביוס? יש איזהשהיא סיסמאת "deafult" אולי? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-