עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  2. אנשים יש לי בעיה כל מסך שאני מחבר למחשב שלי לא רוצה להידלק . אפילו ששמתי כרטיס מסך אחר הבעיה חוזרת על עצמה. ובפעמים שהוא עושה לי טובה ונדלק הוא תמיד נתקע לי במסך השחור של התחלת המחשב פליז תציעו פתרונות דחוף!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by CMuf,

שאלה שכנראה מוכרת לכם, כיצד עלי לנקות את המחשב שלי? האם ניתן להשתמש בשואב אבק חזק שברשותי לשאוב את גופי הקרור והוונטלטורים? או - ששאיבה עם שואב אבק תגרום לחשמל סטטי ולבעיות? אם לא ניתן בשואב אבק, האם כדאי להשתמש בספריי אויר דחוס? במצבים מסויימים זה עושה נוזל שאני דואג ממנו. ישנם גם הרבה חברות בשוק ואני לא יודע איזו מהן ידועה כטובה, מה מהם מוציא גז שלא טוב למחשב, ומה כן אמין? אם לא שואב אבק ולא פחית אויר דחוס, האם כדאי לקנות קומפרסור של אויר? איזה מהם כדאי? בתודה רבה מאוד מראש.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by yvkr,

מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה. שאלה נוספת בנושא-- האם ניתן להמיר קבצי IMAGE עם סיומת כלשהי (BIN,ISO...) ל- ccd. (סיומת של CLONE)

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by barvaknin,

אהלן חברים, יש לי כרטיס מסך של nvidia,GEFORCE 9600GT, קניתי את הכרטיס בערך לפני שנתיים שלוש,יש לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות ואני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך,אני סתם גולש בדף אינטרנט רגיל ופתאום התמונה נהיית קפואה ולאחר מספר דקות המחשב קורס ומאתחל את עצמו או שמראה תמונה כחולה כזאת ולאחר מספר שניות זה מאתחל,אני די בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי יש לי בבית כרטיס נוסף גם הוא של NVIDIA,GEFORCE 8400 GS,חיברתי אותו והכל עובד חלק,עכשיו השאלה שלי אם יש דרך כל שהיא לסדר את זה או לבדוק בוודאות אם זה הכרטיס מסך או שאין מה לעשות ואני חייב לקנות כרטיס חדש,תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אולי 6 שנים עושה את העבודה לפעמים אני משתמש בו לרוב במחשבים אחרים לאחרונה התחיל להדלק סתם נגיד עושים כיבוי הוא נדלק לאחר כמה שניות או שהוא מחובר לחשמל נדלק ישר או אחרי 20 שניות נתקתי את הכפתור של ההדלקה עשיתי עידכון לביוס יש לי שם ספק איותי של ENERMAX 500 הלוח של ASUS P4P800 SE יש למישהו רעיון הוא נדלק גם ללא כפתור שמחובר ללוח

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש וזול עם ביצועים דומים לכרטיס הקודם. צריך יציאות DVI, HDMI, VGA. האם הכרטיסים הבאים מתאימים למחשב: http://ksp.co.il/?uin=24904 http://ksp.co.il/?uin=24060 http://ksp.co.il/?uin=23433 אני מבין שרק האחרון יעלה עליו בביצועים אבל לא בטוח שכדאי לי להשקיע על מחשב ישן. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.

9. Started by RayZ,

אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by shlomi4i,

אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר של הכרטיס מסך כרטיס מסך nvidia geforce 9800gt המאווררים של המארז מקדימה אחד מכניס אוויר ואחד מאחורה מוציא אוויר שמחוברים ישירות ללוח עם חיבור 3 פינים האם ניתן לשלוט להם במהירות סיבוב דרך תוכנה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Life_SyStem,

בזמן האחרון המאוורר של הספק של המחשב עושה רעש מרגיז כאשר אני תוקע איזה קיסם ועוצר את המאוורר אז יש שקט חשיש לכם איזה טיפים? חשבתי אולי להשאיר את הקיסם בתוך המאוורר שלא יסתובב , האם זה יגרום לבעיות?(המחשב לא מתחמם יותר מדי בערך 25 מעלות) דרך אגב ניסית להוציא אותו ולשמן וגם להבריג יותר חזק אך זה לא עזר בתודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי" ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב" תודה ביי

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by yoniY100,

מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  16. כשאני מדליק את המחשב מערכת ההפעלה עולה עד לשלב של הטעינה של הווינדוז אחרי זה מגיע מסך שחור ואז BSOD לפחות משניה והמחשב מבצע ריסט ניסיתי לפרוק את הספק, נסיתי לאתחל את הבאיוז - לא עזר הבעיה התחילה לאחר שניסיתי לחבר בIDE שני כונניי דיסקים, המחשב עלה אך לא זיהה אף אחד מהם, כיביתי את המחשב והגדרתי אחד כמאסטר והשני בסלייב ומאז התחילה הבעיה ניסיתי להחזיר את המצב לקדמותו ע"י החזרה של כונן יחיד כשהג'מפר על CS (ככה היה בהתחלה - לא יודע מה זה אומר) אבל שוב, ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את המחשב בכל מיני סיטוציות, כגון שהקבל IDE מנותק או שהכרטיס TV מנותק (הוא ישן לפעמים עושה בעיות) ושוב, ללא הצלחה אני מיואש וחייב את המחשב בדחיפות. יש הצעות ? מפרט מלא בצד.

• 17 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by David :o,

שלום , כל אקטיביצה של DAZ לא פועלת , זה רושם שזה פשוט לא מצליח להתקין , "עותק זה של WINDOWS אינו פעיל. לחץ כאן כדי להפעיל את WIN כעת." זה מה שזה רושם לי כל פעם שהמחשב נפתח אם מישהו יכול בבקשה להביא לי KEY או משהו דומה מודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום יש לי בעיה ואני צריך ליפתוןר אותה כמה שיותר מהר היה לי מחשב P2 64 SD RAM של 366Mhz עם הרד דיסק 20 גיגה של SEGATE 7200 RPM והחלפתי את זה לP3 866 עם 256 RAM כשכל שאר הרכיבים נישארו והבעיה היא שזה פשוט קיפא ליפעמים בלי להיות איטי בלי שום דבר דסם ככה קופא בפעם האחרונה שפתחתי אותו אני זוכר שהפין של ההרד דיסק (יש תמיד אחד חסר או שאין חור על הכבל ) ניכנס קצת פנימה וזאת ביגלל שפעם שמתי כבל חדש ושמתי את זה בצד ההפוך וזה דחף את זה קצת. מה לדעתכם אני צריך לעשות(כבר הוצאתי את זה קצת עים משהו כמו תופסן פינצטה. צריך עזרה דחוף ד.א זה מהמארזים שהספק כוח מעל למעבד

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by Electric Boom,

יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  20. יש לי מחשב HP ALL IN ONE הדיסק קשיח שלו הלך לעולמו וקניתי דיסק חדש... הבעייה שהוא לא מזוהה בבוט כשהמחשב עולה וגם לא בביוס יש עוד בעיה שהכונן DVD גם לא עובד ואני מנסה להתקין XP (במקור היה 7 )דרך ה DOK האם יש הצעות איך http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF10a/12454-12454-4144617-4144618-4144618-4162178.html

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by steakmaster,

מפרט מחשב: Intel Sandy bridge i5 2500 socket 1155 Asrock H67M-GE HIS Radeon 6950 2GB D5 Antec NEO ECO 620W המחשב לא היה בשימוש קצת מעל לשנה, כשפתחתי אותו לאחר שנה היה נראה כאילו יש בעיות במגעים, אבל לאחר קצת משחק עם הכבל HDMI המחשב עבד בסדר. לאחר כשבועיים עבודה, יום אחד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא הפסיק לזהות את הכרטיס מסך. המחשב עובד ללא בעיות דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם, כאשר הכרטיס מסך מחובר לחשמל אך לא ללוח אם המאווררים עובדים, אך כאשר הוא מחובר למחשב הוא לא מזהה אותו יותר. בהנחה שאין לי מחשב נוסף או כרטיס PCI-E נוסף, האם יש דרך לוודא שהתקלה אכן בכרטיס מסך? (או בעצם מה הסיכוי שהתקלה בלוח אם?)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי בעיה עם המאורר של הכרטיס מסך, הוא מרעיש בצורה מחרידה. החלפתי אותו כבר פעם, הרעש הפסיק לכמה חודשים ועכשיו שוב. ולא נראה לי שיש איזושהי בעיה של אבק כי אני מנקה את המחשב מדי שבוע שבועיים. מה אפשר לעשות ???

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חצי שנה בערך והרצתי עליו את המשחק הכי כבדים שיש על הגדרות גבוהות לראשונה בחיי קניתי משחק (JUST CASUE 3) דרך סטים ואני לא יכול לשחק חצי שעה רצוף מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט,יש לי במקביל עוד שלושה משחקים מהכבדים בשוק, אססין קריד, GTA וWITCHER 3, אף אחד מהם לא דרך סטים ובאף אחד מהם זה לא קורה אשמח לרעיונות או כיווני חשיבה מאיפה יכולה להיות הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. Started by shahar07,

המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by zpd,

אחד הצבעים בתצוגה נעלם מידי פעם דבר שיוצר מצב בלתי נסבל לראות. ניקיתי סלוט AGP. החלפתי כרטיס מסך.החלפתי מסך.שום דבר לא עוזר. ברשותי מחשב P4 ,מעבד 1.5G , לוח INTEL D845HV. מה עוד נשאר לעשות כדי לפתור את הבעיה.תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.