תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי המחשב עושה ריסטרט .כדי לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כמה שניות .בדקתי בקונטרול פאנל ובביוס כבר ושמה זה כבר נמצא על shutdown מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Win XP. דגם הלוח והכונן במפרט שלי בצד (System #1) זה דיי דחוף לי :-\ תודה, Zzzz
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. אני אומר למחשב POWER -> SHUT DOWN המחשב נכבה ואז מייד נדלק שוב. פעם שעברה כשעשיתי כיבוי דרך מארז המחשב לא עלה. היתי צריך להתקין 7 מחדש, להוריד את כל העדכונים ואז עוד פעם להתקין 10. אז עכשיו אני יותר חכם ועשיתי RECOVERY דיסק אבל לא יודע מה לעשות עם הבעיה. חיפוש בגוגל נותן בעיות הפוכות בלבד... כשהייתי עם 7 גם הייתה לי בעיה כזאת אבל אז מצאתי חוקיות שזה היה קורה רק כשטלפון היה מחובר.. ממש תודה מראש לכל העוזרים ובבקשה תשתמשו במילים פשוטות והוראות למפגרים..
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יומיים אחרי השידרוג המחשב הפסיק לגלוש אני מקבל "ללא גישה לאינטרנט" בעוד מחשבים אחרים שלא שודרגו גולשים רגיל והכל תקין מה הבעיה?? דיברתי עם בזק אצלהם הכל תקין, מופיע לי על הרמת קליטה של הWIFI משלוש צהוב עם סימן קריאה (!) וכתוב ללא גישה לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאמא שלי מחשב ישן P4 1.6 256MB GF2 ... אחרי כמה זמן שהוא עובד התצוגה פשוט נעלמת, והמסך עובר למצב שהלד מהבהב יש גם ריח של משהו שרוף בתוך המחשב אני כמעט בטוח שזה הג'יפה הגיע לימיו האחרונים, אני רק רוצה לוודא שזה באמת זה כדי לא להחליף סתם מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם חבר שלי חיבר 2 מסכים בגלל שהוא חיבר 2 הוא החליט שוהא צריך לעלות תרוולציוה ל 1270 + 2400 משהו כזה קיצר המסך לא תואם לכאלה רוולציות והוציא לו הודעה שהרולציה לא נתמכת קיצר הוא ניתק תמסכים וניסה לחבר 1 ועדיין כול פעם שהמחשב נדלק המחשב עובד אבל המסך לא אמרתי לו שיכנס לsafe mode אבל עדיין לא עזר המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר אבל הוא מחובר טוב מאוד מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי אינטרנט ב-ADSL עם מודם ALE 070, שכבר כולכם מכירים בטח את הבעיות שהוא עושה. אתמול, בא טכנאי והתקין לי אינטרנט בכבלים והביא לי איתו מודם TERAYON TJ715X. משום מה, המחשב נהיה יותר איטי מרגע שהתקנתי את המודם רשת (לא ממש התקנתי, רק הורדתי את החייגן של אינטרנט זהב). האיטיות היא כשאני מפעיל את ווינדאוס, ברגע שאני בוחר את המשתמש שאליו אני רוצה להיכנס ועד שווינדאוס נכנס למשתמש הזה לוקח בערך 35 שניות יותר ממה שזה היה לוקח לו כשהיה לי מודם ALE 070 (שזה לא ממש הגיוני כי הרי ידוע שהמודם הישן שהיה לי גורם לאיטיות בהעלאה, אז איך כרטיס רשת יכול לגרום לאיטיות יותר גדולה בהעלאה???). זה מתחיל ממש לעצבן אותי ורציתי לדעת אם אני יכול כדי לגרום לאיטיות הזאת כשאני נכנס לשם המשתמש שלי להפסי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש של asus b85m ומעבד i5 4570 ולאחר התקנת WIN7 כולל כל העדכונים (גרסה חוקית), כאשר אני משאיר את המחשב דולק, אחרי כשעתיים אני מנסה להמשיך לעבוד עם המחשב, המחשב מת, לא נפתח המסך, אין סימן של עבודה של דיסקים, כלום. קורה גם מדי פעם ללא עבודה על המחשב לפני שמסך נכבה- פשוט קופא - מת -רק restart. בטלתי בצריכת חשמל את האופציה שהמחשב יפסק לבוד, רק המסך מפסיק אחרי 15 דקות. יש למישה רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ובכן, יש לי לפטופ דגם MS-1003 של חברת MSI.. הוא אצלי מספר שנים, והוא לא פורמט או משהו אך הוא מתוחזק מעולה. ניקויים, אנטיוירוסים מעודכנים, אין וירוסים ורוגלות כלל. services מופו, כל מה שלא צריך אין, המערכת משתמש בערכה הקלאסית של ה-GUI, ואין יותר מדי דברים שעולים ב-MSCONFIG. אך לאחר שעה שעתיים שמשתמשים בו, כל הפעולות נהיות איטיות, לוקח זמן עד שהוא זז, וזה מעיק לי. מה עושים ?! בתודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב חדש בן חצי שנה. פתחתי את המארז כדי לנקות את המאווררים. החזרתי הכל בחזרה וכשאני מדליק את המחשב המאווררים מסתובבים קונני ה- CD-ROM עובדים אבל המחשב לא נדלק אפילו לא המסך(אני מתכוון הפעלה אוטומטית של המסך בעת הפעלת המחשב, אפילו לא התצוגה של ה-DOS). אני הוא בן דודו של DJX אנא תסבירו לי איך אפשר לפתור את הבעיה כדי שאני אוכל להסביר לו טלפונית.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. התקנתי דיסק חדש (maxtor d740x 40 gb) דרך הוראות באתר של היצרן בwin xp כדיסק שני הכול היה בסדר ואז רציתי להפוך אותו לדיסק master התקנתי מחדש את הwin הורדתי את הדיסק הישן כאשר הפעלתי אותו הביוס זיהה את הדיסק אבל הוא לא הצליח להפעיל אותו היה צורך ללחוץ f1 כדי שימשיך בהפעלה והביוס לא זיהה את המהירות הנכונה החזרתי את הדיסק הישן והוא עובד אבל מאוד מאוד לאט wd 250aa 18gb את החדש אני יכול להפעיל רק כסלאיב עידכנתי את הביוס וזה לא עזר לוח אם msi ms-6309 (אני יודע אני יודע ): 540mg זיכרון תודה guyyug
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי תיקון קבצים כמו שהסברתם בתרד התחל הפעלה CMD = והפקודה באנגלית ... זה סיים ותקע את המקלדת האור של NUM LOCK נשארה תקועה אחרי ריסט זה נשאר תקוע שכיביתי את המחשב והדלקתי זה עבר ... מה קורה שם ? יש לי יותר מ 400 קבצים רגסטרי דפוקים ותקלות מוזרות ואף טכנאי לא עלה על הבעיה. אני מתחרפנת התרד הראשון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385166.0
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
פין מתח של אחד מכבלי הספק העודפים שבלט מתןך מעטפת הפלסטיק שמגנה עליו נגע בחלק מתכתי במארז. הפין וכמה חוטים סביבו נחרכו, עלה קצת עשן וזהו. המחשב ממשיך לעבוד כרגיל.יש לציין שהמחשב חדש. האם כזו תקלה שנובעת מפגם ביצור (פין בולט) יכולה לבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, עקב הפסקת חשמל, נשרף לי לוח אם של PC Partner (צ'יפסט של VIA VT8753 - P4X266)- הקבלים שלו מנופחים והמחשב בקושי זז. 1. מי בארץ נותן שירות ללוחות אלו של PC Partner? 2. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל ללוחות אם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מבקש סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אבל פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה בדיוק. בעלים של אזור תעשיה קטן שאל אותי לגבי מקרה שהיה לו: באזור תעשיה היתה מערכת חשמל ישנה, הוא החליף אותה ולקח קבלן שיעשה לו את העבודות, במהלך העבודות החשמל חובר ונותק מס' פעמים. מחשב אחד באחד העסקים חטף מכת חשמל חזקה וניזוק קשה (ספק שרוף, לוח אם שרוף, והכי גרוע דיסק קשיח שרוף), המחשב היה מחובר לאל פסק. מה שמוזר בסיפור הזה הוא שהאל פסק תקין עכשיו. אותו עסק רוצה שבעל איזור התעשיה ישפה אותו על הנזקים. (הנזק העקרי הוא שחזור דיסק קשיח) האם הגיוני שרק מחשב אחד מכל מה שמחובר למערכת החשמל ינזק כל כך קשה ולשאר המחשבים והמכונות לא יקרה דבר? האם יתכן שהאל פסק לא היה תקין וכאשר עבדו על החשמל הוא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לידיעת כולם נועה מחשבים לא מכירים באחריות שלהם אם קנית ממישהו חומרה יד שניה והיא התקלקלה אצלך בתקופת האחריות. אם אתה לא מוצא את המוכר (מה שקרה לי) אכלתה אותה. אצלם רק הקונה המקורי יכול לממש את האחריות. באתר הבית שלהם זה לא כתוב אבל לטענתם זה ברור מאליו (אף יבואן רכב לא היה מרשה לעצמו להגיד כזה דבר אבל לטענתם ציוד מחשב זה לא מכונית שמוכרים יד שניה). הזהרו!!!!!!!!!!!!!! מי שהיו לו בעיות דומות איתם מוזמן להגיב, אולי חברי הפורום יזהרו גם בקנית חומרה חדשה מהם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי הכל מהאייפוד אני לא מסתדר עם הכשיר המרגיז הזה ...והתוכנה המרגיזה קובעת לי מה לשמוע אז ככה ניסיתי למחוק את כל מה שיש על האייפוד ולעשות רסטור .... האייפוד אחריי שהכל מחוק ...אומר לי שמשהו תופס 76 מגה ! אני לא מבין את זה אין עליו כלום הוא פשוט לא מודע למה שיש עליו ולא מראה לי ... אני עדיין חדש בעסק תעזרו לי הפעם ? מה לעשות ....אך זה שהדבר המפגר הזה לא מודע לכזה דבר זה סתם תפוס לי 76 מגה הגיוני ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזור לחבר בשיחזור הרד דיסק חיצוני שמשום מה החליט למחוק את כול התכולה שלו. אחריי שיחזור (לא מוצלח) ויתרו על העיניין ניתקנו את ההרד דיסק החיצוני והמשכתי לעבוד על המחשב.. לאחר כמה דקות המחשב פשוט קפא. עשיתי ריסט הוא נידלק ולאחר כמה דקות שוב אותה הבעיה (קיפאון) החלטתי להשאיר את הבעיה לבוקר.. הבוקר אני מדליק את המחשב והוא אפילו לא מצליח לעבור מעבר לאייקון של וינדוס " starting windows" וקופא. נסיתי להכנס דרך "safe mode" אין תגובה. נסיתי לבצע שיחזור מערכת גם אין תגובה. למזלי כול החומר היה מגובה אז החלטתי לבצע פירמוט למחשב. הכנסתי דיסק מקורי של WIN 7 וכבר מהתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר.. הכול זז מאוד מאוד לאט. לקח למערכת 28 דקות (במדויק) להגיע לחלון ההתקנ…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני בא אליכם עם בעיה מאוד מאוד מוזרה... כבר למעלה מחצי שנה יש לי את הבעיה הזאת (במחשב השני שלי, לא הראשי)... בכל אופן הבעיה היא שכאשר הביוס עולה הוא אומר שיש בעיה במקלדת או שאין מקלדת בכלל. כל אחד מכיר את הבעיה הזאת... הקטע הוא שהמקלדות עובדות בוודאות!!! ניסיתי PS2 וגם USB. אומנם רק USB אחת אבל עדיין... לפחות 5 מקלדות PS2. כמובן שניתקתי מהמחשב את כל הכרטיסים שלא צריך, כוננים, כבלים וכו וכו... בנוסף עשיתי עדכון ביוס. אין, לא יודע מה לעשות. חצי שנה ואין פתרון. אה כן מה שהכי מוזר זה שהבעיה יכולה להעלם סתם ככה לשבוע או חודש ואז לחזור ולשגע אותי שבועות שלמים... לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להפעיל את המחשב. מה עושים חברה... מי שימצא לי לזה פתרון אני מאוד יעריך אות…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי אנשים... אני אנסה לקצר כמה שניתן , הרכבתי לידידה שלי מחשב מחלקים שונים שהיו במחשבים הישנים שלי. בסופו של דבר זה המחשב : P4 2.8 HT 256X2 PC3200 לוח אם של גיגה בייט SIS chip set fx5200 מחשב סביר ביותר , אחרי הכל המקסימום שהיא תעשה איתו זה אינטרנט\מוזיקה\סרטים\עבודות הדפסה. בכל מקרה, עשיתי פורמט , התקנתי מערכת הפעלה מחדש ודבר מוזר קורה לי.. המחשב עובד בסדר גמור , חלק לגמרי , אבל כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הימני של העכבר המחשב מגבל כמו "לאג" קטן כזה... אם זה תוך כדי תזוזה עם העכבר , אז הוא מקרטע ל2 שניות.. אם אני ממשיך ללחוץ על הכפתור הימני בלי הפסקה תוך כדי שאני מוזיז את העכבר אז ממש הוא מקרטע לי על המסך כאילו אני מוזיז אותו עם איזה 3-4 FPS . שמתי לב שלא רק העכבר מקרטע…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביואסבי השמאלי קשה להוציא ולהכניס התקנים זה במיוחד נכון לדיסק און קי שיש לי של סאן דיסק צריך פשוט לממש את האחריות בקטע כמו זה או שיש איזה בדיקה נוספת לפני זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! תודה מראש על העזרה, ההארד דיסק שלי,מתנתק לעיתים קרובות,וקח נתקע המחשב.. או שהוא עולה בלי כונן אחד.. יש לי 3 "הארדיסקים" אוליי זה קשור לכמות אני לא ממש יודע,אבל אני לא מבין למה זה קורה...אוליי הספק,אני לא יודע מה לעשות,אוליי זה מחום כי הוא נורא חם,בקיצור אם יש לכם את הידע לעזור וליעץ,אני אודה לכם מאוד ! תודה ! טל
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-