תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי דיסק און קי 4G החלטתי והצלחתי להעלות עליו ERD2005 בוט ABLE לצורך העניין הקצאתי פרטישיין של גיגה מתוך ה-4 עכשיו אני לא רואה 3 גיגה חסרים גם דרך ה PARTITION MANGEMENT יש מקום לא מאוכסן כל נסיון לפרמט אותו לא נוגע ב 3 גיגה הנותרים גם PARTITION MAGIC לא רואה בכלל את ה USB מה עלי לעשות???
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב ישן אבל עד לאחרונה עבד מצוין המחשב נדלק והמסך נשאר שחור החלפתי ספק והמחשב עולה ואחרי מס' דקות קופא/נתקע כשאני מפעיל מחדש המחשב נדלק והמסך שוב נשאר שחור והמחשב לא עולה ניתקתי את הספק מהלוח והחזרתי וזה חוזר על עצמו המחשב עולה וקופא אחרי מס' דקות וכו' המסקנה שלי זה שהלוח עשה את שלו וגוסס אני צודק? יש סיכוי שזה משהו אחר? (זיכרון לדוגמא)
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש כנראה את ה 6600GT ואני רוצה לוודא שאני יודע איך להרכיב אותו. אז ככה: מוחקים את הדרייבר של הכרטיס הישן ואז מרכיבים את הכרטיס לתושבת שלו, מתקינים את הדרייברים של הכרטיס ואם צריך מחברים את הכרטיס לחיבור נוסף מהספק. האם אני צודק ואם לא תתקנו אותי בבקשה תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כל כמה זמן יש לי DUMP MEMORY ואני לא יודע למה :s05: עשיתי בדיקה ב- MEMTEST כ-50 דקות בדיקה והתוכנה לא מצאה שום יש לי פעם ב- 3-6 שעות DUMP MEMORY וזה מציק מאוד. נגיד שאני משחק במשחק יחסית כבד אז יש לי DUMP MEMORY אבל אחרי הרבה זמן משהו כמו 3 שעות. דרך אגב היה לי גם DUMP MEMORY בשולחן עבודה. מה לעשות ואיך לבדוק חלקים אחרים במחשב, כנראה חלק אחר במחשב עושה DUMP MEMORY ואני לא מבין למה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהמחשב לא מתעורר לאחר מצב שינה. מדובר בכניסה למצב שינה אחרי חצי שעה שממנה אין יכולת להחזיר את מערכת ההפעלה. נורות הלד של המחשב פועלות וכן המאווררים אךהמסך לא מתעורר וגם המקלדת ועכבר לא מגיבים. הבעיה קיימת אצלי זמן רב, פשוט ביטלתי את האופציה למצב שינה אך אתמול בכוונה עשיתי פירמוט מלא והתקנתי ווינדוס 8 לאחר פירוק כל הרכיבים והרכבתם מחדש ואיפוס ביוס. הבעיה עדיין קיימת. כונן מערכת ההפעלה הוא ssd crucial c400, ולדעתי כנראה מדובר בו בתור גורם לבעיה. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור זאת מבלי לוותר על הכונן ואם בכלל זה אפשרי בכונני ssd... תודה
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מפעיל את המחשב והוא לא מראה לי את הביוס ולא מצפצף לי בדקתי את כרטיס המסך על מחשב אחר והכל עובד טוב ביצעתי את הבדיקה גם כשיש את כל הרכיבים וגם כשאין ועדיין אני לא רואה את הביוס כאשר כל הרכיבים מורכבים המנורה של כונן הדיסקיןם דולקת קבוע (אין בפנים דיסק)הכוונה שלי היא שהמחשב בכלל לא עולה לא נותן לי מסך ולא צפצופים מה יכול להיות הבעיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב שלי נכבה מדי פעם כאשר אני נמצא במשחק לערך של 10 דקות. אין משמעות למשחק כבד יותר או פחות (משחקי רשת אם זה עוזר) המחשב עבר ניקוי + משחה. בדקתי טמפרטורה וOCCT והכול תקין. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה אך ורק כאשר אני מפעיל את המשחק ואחרי הריסטרט זה מעלה את הווינדוס ומתחיל שוב להיכבות. רק אחרי מנוחה של כמה דקות ניתן להפעיל את המחשב ללא ריסטרט מצידו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום הזה י ש לציין שזה אחלה אתר חברים בתקופה האחרונה מתרבים אצלי מסכים כחולים מחשב נתקע זה התחיל לפני כחודש במשחקים עכשיו זה הרבה יותר כמעט כל יום כמה פעמים היום עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי יש לי GFOURS4 בנוסף צירפתי קובף MINIDUMP עדכני ביותר אני מיואש את עזרתכם ייתכן ותצטרכו לשנות סיומת של הקובץ לDMP [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לב שלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל. מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק. אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהזכרונות שלי עובדים במהירות של 400 mhz לעומת מה שהם אמורים לעבוד שזה 800, מצורף צילום מסך אשמח לעזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה i tools לאיפון וסכרנתי עם המחשב וזה תקע את האיטונס וגם דפק את הכונן dvd שנכנסים למחשב שלי לא רואים את הכונן E במנהל התקנים הוא כן מופיע הdvd אפשר להכניס ולהוציא דיסק אבל הוא לא משמיע אותו או לא מפעיל משחק בבדיקה של אנטי וירוס מראה שאין וירוסים איך אני יכול לבדוק מה קרה אם הכונן נדפק או משהוא במערכת ההפעלה אשמח לקבל עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי USB של SANDISK והוא הפסיק לעבוד משום מה (לא שלי) הביאו לי אותו כדי שאני אנסה לעזור. איך אני יכול לסדר לו את הDOK? או איך אני יכול לפחות לגרום לזה שהוא לא יתנתק אחר ההודעה של "מנהל ההתקנים של ההתקן לא הצליחה" ?(אבל הוא מזהה שזה sandisk )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מאתחל את המחשב, המחשב מזהה שיש לי רק ג'יגה אחת של זיכרון במקום שניים. (יש לי 2 כרטיסים של 1) הבעיה נפתרת בדר"כ כשאני עושה restart, אבל בכל מקרה, זה מעצבן ומצביע על בעיה. אז איפה הבעיה לדעתכם, בכרטיס או בלוח אם? ואיך פותרים אותה? * כבר הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים כמה פעמים.. התוצאות דומות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
צילמתי סרט בחו"ל באמצעות מצלמת וידאו סוני. הסרט נמצא על dvd שאותו אני לא מצליח לראות במחשב באמצעות מדיה פלייר (אני מקבל הודעה שממליצה לשנות את הרזולוציה של המסך) אך מצליח לראות באמצעות תוכנת vlc מה עלי לעשות כדי לראות באמצעות מדיה פלייר (הקובץ שנוצר הוא עם סיומת vob). שאלה שניה מתייחסת לכך שאני לא מצליח לצרוב את הקבצים הנ"ל. כל מדיה חדשה שאני שם בצורב אני מקבל הודעה שהמדיה מלאה ואין מקום.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי כ.מ של אסוס 7900GS, ויש כבל: אז אני מחבר את ה-6 פין, וכדי למנוע טעויות מיותרות... צריך לחבר את שני הכבלים האחרים או רק אחד מהם? אם זה חשוב.. יש לי לוח אם asus p5b-vm, וספק 400 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-