עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosef13,

ב"ה שלום. ניקיתי את המחשב מאבק, בעזרת מייבש שיער (פאן) ולאחר מכן הדלקתי את המחשב והאינטרנט לא עובד. (החוט של הכבל רשת במחשב לא עושה את האור הצהוב למרות שהחלפתי חוט) תודה רבה. יוסף

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. Started by Gilo2005,

ניקיתי יסודי את המחשב ואני בא להדליק אותו הוא לא נדלק עושה 3 ציפצופים ונכבה מה מקור הבעיה? בבקשה דחוף יש לי בו מסמכים חשובים שאני חייב להדפיס עד מחר (((((((

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. שלום! ערב פסח היום אז החלטתי לנקות את המחשב אחרי ניקיונות ושאיבות של השואב (פירקתי את כרטיסי הזיכרון והכרטיס מסך) הרכבתי בחזרה הכל והדלקתי את המחשב אבל אני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים ויש אורות בתוך המארז על הלוח אם והמאווררים עובדים לוח אם: MSI P35 Platinum Combo זיכרון: שני סולטים של OCZ XTC PC2-6400 EL Platinum יש שם שני כרטיסים עם מנורות כרטיס מסך: MSI NVIDIA 8800GTS 320MB נ"ב אני פירקתי והרכבתי וניסיתי לעשות מלא קומבינות עם הזיכרון ולא עזר כלום אחי בא עשה איזה משהו שקרה רק פעם אחת ואין לו מושג ראו את המסך של הביוס אבל הוא נתקע ולא המשיך והיה ציפצוף רצוף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כשמפעילים אותו, במסך אין סיגנל. הוא לא מצפצף. הספק בסדר, כי המאווררים פועלים, ונורות על הלוח אם נדלקות. אני חושד במעבד, או בלוח אם. החשד שלי סביר? או שיש אפשרות נוספת? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עידכנתי את הביוס ועידכון מופיע בפוסט השאלה אם צריך לעשות איזהשהוא איפוס שכל העידכונים וכו' וכו' יעבדו . הלוח הוא של ABIT . IS7-E

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, לכולכם ! ;D אחרי שעזרתם לי למצוא פיתרון לכרטיס קול שלי , חשבתי שאחרי שייעשה הכל בסדר גמור!!! :-/ אני אגש לעניין מה שקרה בעצם לא מופיע לי בקר של הקול ב-tray יחד עם השעון ושאר איקונים?! ??? אם תסבירו איך להחזיר את הבן האבוד אשמח מאוד!! בעיה השניה שנוצרה לי במהלך טיפולי הנהדר במחשב , אין לי תקשורת עם המודם שלי?! ??? אני לא יודע מה לעשות :'( המודם שלי השתמש ב-COM 4 שאותו אני לא מצאתי כשרציתי להתקין את הדרייוורים של המודם מחדש! תסבירו לי בבקשה איפה אינ מוצא אותו או איך אני עושה אותו , אני מבין שהCOM הזה וירטואלי?! תודה רבה לכם מראש, Intelee.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לאחר הרכבת המחשב,התקנתי מחדש את ווינדוס על כונן c: ככה שהמחיצות האחרות לא נמחקו ולא נגעו בהם. המחשב עלה(הווינדוס),הוא פעל האינטרנט והתחלתי להתקין עידכוני ווינדוס אפדייט. לאחר מספר ריסיטים שהמחשב ביקש כולל התקנת הדרייברים של הלוח אם הווינדוס אפדייט התקין sp2. המחשב לא סיים להתקין וביקש ריסיט, לאחר הריסיט מסך הפתיחה של ווינדוס הופיע ואז לשנייה נהיה מסך כחול והמחשב עושה ריסיט לעצמו. בכל אפשרות שניסיתי שניסיתי(safe mode וכו'..) זה מגיע למסך הכחול ועושה ריסיט. מה אפשר לעשות?? ניסיתי repair אבל אני לא רוצה למחוק את החומר שמסמכים שלי אלא רק לעשות ריפייר וכאשר אני מגיע לריפייר אני לא יודע מה לעשות חוץ מסקאן דיסק שניסיתי וזה לא עזר. מה אני יוכל לעשות?? תודה

8. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  9. אהלן כולם לפני יומיים עידכנתי דרייברים במחשב כמו כרטיס רשת ו- Admedia USB 3.0 ואינטל USB 3.0. מפה הכל התדרדר :\ יש לי כונן חיצוני שמשמש אותי לעבודה וכרגע המחשב כביכול לא מזהה אותו. ניתקתי את כל חיבורי ה-USB חוץ מעכבר ומקלדת והסרתי את כל הדרייברים דרך uninstall programs וגם דרך device manager. היה לי חשש שהתוכנת אנטי וירוס דופקת משהו בהתקנה אז הסרתי את bitdefender. איתחלתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח אם של אסוס (ישנים יותר מן הסתם). אחרי ההתקנה שוב איתחלתי את המחשב למרות שלא נתבקשתי ע"י ההתקנה של Admedia. חיברתי את הכונן החיצוני וזה עבד יפה. עידכנתי את התוכנת אנטי וירוס מחדש ומעכשיו התוכנה כל הזמן קורסת בזמן סריקה. איתחלתי את המחשב ושוב הכונן החיצוני לא מז…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  11. היום ניסיתי להתקין את הדריבר החדש מבית ATI של CATALYST אני נכנס רגיל לדריברים וינדוס XP הורדתי בסוף ההתקנה זה פיתאום עושה לי הודעה מווינדוס שהדריבר אינו מתאים לווינדוס XP מהדיגיטל לוגו ולא נבדק עם הוא מתאים שאל אותי עם להמשיך להתקין או לא המשכתי כי חשבתי ATI לא יעבדו עלי [ דיברים של XP זה דריברים של XP] למרות שXP ידוע בלעשות בעיות, המשכתי אחרי ההתקנה פתחתי מחדש את המחשב אין לי קול אין לי כונן דיסקים ולא היה עברית אני הייתי :s05: ??? הפעלתי מחדש את המחשב לא עזר אמרתי בוא נמחוק את המניאק מחקתי אחרי הפעלה מחדש חזר לי הקול הכונן דיסקים אמרתי טוב בוא נתקין דריברים מהדיסק של ה רדאון עשה לי את אותה בעיה רק שהפעם לא עשיתי המשך אלה הפסקתי את ההתקנה -------…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  12. הייתה לי תקלה שהמחשב כבה כל כמה זמן. ניצלתי את העניין לטיפול והחלפתי ספק כוח, מרחתי משחה תרמית וכדומה. במסגרת הטיפול פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי אותו מחדש. לפי דעתי הרכבתי אותו ממש כמו שהוא היה מקודם אולם המחשב עולה (רואים את סמל MSI), שומעים עוד צפצוף אחד והמסך נהיה חשוך. המחשב נראה כאילו הוא עולה, נשמע צפצוף שני המסך מחשיך ומופיעה אזהרה Boot failiure. כשאני בודק בביוס לא מופיעים שני הוכננים הקשיחים אלא רק הסי די. כשהכנסתי ווינדוז הוא אמר שאין כוננים קשיחים... מה עשיתי לא נכון, איזה כבל שכחתי או לא חיברתי? ניסיתי להחליף בין כניסות הסאטה של הכוננים. להחליף גיד כוח ... בהרגשה פיזית הם מקבלים זרם (יש רעידות קלות) ולא קורה כלום... יש למישהו רעיון? תודה מראש חנן

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by tzahi211,

פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. Started by imac,

הוא אומר שיש BOOT ERROR 1962 ובדקתי שיש COMMAND.COM ושאר קבצי ההפעלה אבל הוא מבקש ממני כל הזמן את הדיסקט (דרך אגש התקנתי WIN95)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, ניסיתי לעדכן ביוס לכרטיס מסך.. משהו שעשיתי כמה פעמים בעבר,הכל בגלל בעיה שנוצרה בזמן האחרון. קובץ בשם Atikmpag.sys קורס במהלך עבודה במחשב. לרוב בדפדפן,לאחר מכן מגיע BSOD. לאחר חיפושים ברשת הבנתי שיש צורך לעדכן ביוס. אך כנראה משהו בצריבה לא היה תקין והכרטיס לא עולה.. רק כיתוב אדום בסגנון של "plug your power cable". יש לי כרטיס מסך נוסף שחיברתי למחשב וכרגע רק הכרטיס השני מחובר בשביל לנסות לפתור את התקלה. אני מנסה לחבר את שניהם ביחד כדי לעשות REFLASH ב ATIWinFlash ומרגע ששניהם מחוברים המחשב לא עולה בכלל... מסך שחור. איך אני מבטל את הכרטיס מסך הראשי בשביל לעבוד על המשני להציל את הראשי?? [h=1]רב תודות![/h]

16. Started by zomo,

זה הפעם הרשאונה שלי עם פרימוט במחשב הזה הוא חדש לפני הפירמוט המחשב עבד טוב יש לי פנטיום 4 3000 גיגה 1 זיכרון פנימי ראדון 9800 פרו ועוד קיצר הוא לא זז התקנתי ביאוס חדש הכול דריברים אבל הוא יש לו תקיעות ואין וויורסים או SPYBOTS דברתי עם מישהו והוא אמר לי שאם יש לי ארדיסק סאטה הייתי צריך להתקין משהו גם לו היה את זה איטי וזה והוא התקין ויש לו גם סאטה Seagate 80 gb 7200 rpm 8mb buffer serial-ata זה הארדסיק שלי גם אני צריך להתקין משהו? אפשר קישור? בבקשה עזרה:}

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  17. אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר

18. אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זה מסתדר המסך hyundai q17 מחובר עם DVI QUADRO 980 כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by motogt,

אחי ישב לי במחשב ועשה רסטרט משום מה. המחשב לא עלה ועלה מסך ראו תמונות. אז אחי קרא לי, לחצתי אנטר.המחשב עלה. ומיד לאחר שהמחשב עלה עשיתי רסטרט. המחשב לא הסכים לעשות רסטרט ומשום מה המסך נתקע על חלון הכיבוי. ונלחץ סטנד ביי. לאחר מכן המחשב סרב לעלות, כיבתי את המחשב דרך לחצץ 0-1 בספק. הדלקתי, הביוס התאפס, ושוב אותו המסך המוזר לחצתי אנטר המחשב עלה. עשיתי עוד פעם רסטרט והפעם כרגיל. עשיתי עוד פעם רסטרט החזרתי את הOC. ועכשיו המחשב עובד כרגיל . מה הייתה הבעיה? ומה זה המסך המוזר? עוד משהו חשוב לפני שהופיע המסך נשמעו נקישות מהרמקול שבתוך המארז, לא צפצופים אלה נקישות! תעזרו לי... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. אחרי שאני מכבה את המחשב, האור הירוק במסך ממשיך להיות דולק, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. זה קורה אחד ל 3 פעמים שאני פותח את המחשב, בהתחלה שזה נתקע אז אי אפשר להזיז את העכבר אז חשבתי שאולי העכבר הוא מקור הבעיה אבל לאחר שלחצתי גם ctrl+alt+del ראיתי שבעצם כל המחשבב נתקע. קניתי את המחשב לפני 3 חודשים, מפרט מעולה אז מבחינת חומרה של המחשב אין בעיה. למישהו היה את הבעיה הזאת ו\או יודע איך לפתור אותה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אחרי ששדרגתי לחלונות 11 דיסקים קשיחים פנימיים נעלמו (2 רגילים 2 SSD). לא רואים אותם ב"ניהול דיסק" אלה רואם רק את דיסק C. כשאני מבטל את ההתקנה וחוזר בחזרה לחלונות 10 הדיסקים הנעלמים חוזרים. יש למשהו רעיון מה לעשות? תודה

25. שומעים פיצפוצים ב ITUNES.. וה EXPLORER נתקע(השורה הכחולה למטה לא מגיבה)... למישהו זה קרה גם?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים