עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DrSuzuki,

שלום, קניתי מחשב חדש (דרך הסתדרות המורים). אני מנסה להתקין עליו ווינדוס אך ללא הצלחה. כשאני מפעיל את המחשב עם הדיסק בכונן (דיסק מקורי שגם בדקתי שוב שעובד במחשב אחר) אני מקבל הודעת שגיאה: boot failure press any key to continue. בדקתי בביוס שאכן הכונן המתאים נמצא ברשימת האתחול והכל תקין. הוא מזהה את הכונן, גם בביוס וגם לפי הנורה והרעש - הכונן מזוהה... ניסיתי לחפש בביוס משהו שיעזור אך הפרמטר היחיד שמשנה משהו הוא ata/ide mode שהיה במקור native וכשאני משנה אותו ל-legacy אז לוקח שתי דקות עד שאותה הודעה מופיע.... חוץ מזה ה- boot sequance נכון והכל נראה תקין..... ה-CD והקשיח מזוהים נכון.... אשמח לתשובה כלשהי זה ממש מבאס. מחשב חדש... לפני שאני פונה לאחריות, יש למישהו עוד רעיון? תו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by haim652,

לחבר שלי יש בעיה בווינדוס 7, בעיה שהמחשב פשוט נתקע בזמן שהוא נכנס לאינטרנט לדוגמא, והוא צריך לחכות כדקה או יותר עד שהמחשב מחליט שהוא ממשיך לזוז. הוא גם אומר שכשהוא לוחץ לפעמים על עוד משהו אז מופיע לו מסך כחול, ושהוא חייב לעשות ריסט למחשב. הוא מספר שזה גם היה לו ככה כשהו התקין VISTA וזה לא רק ב7 ספציפי. ובווינדוס XP המחשב עבד טוב בלי הבעיות הנ''ל. מפרט מחשב: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לןח אם: GA-N650SLI-DS4L מקווה שיש מספיק פרטים.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by WinnerLine,

אז ככה לא יודע למה אבל המחשב התחיל לקרוס לי המעבד פתאו במנוחה התחיל להיות על 31 ואז התחיל לעלות עד ל 40 והמחשב נכמה אוטומטית ניסיתי לעשות בדיקה של OCCT אבל כל פעם שאני מנסה לעשות בדיקה אחרי כמה שניות המחשב נכבה אוטומטית... מישהו אולי יודע מה הבעיה? (יאללה נשבר לי המחשב הזה :-[ ) ד"א המחשב קרס לי ככה לפני שבועיים אחרי שהוחלף הספק והתווספו 2 מאווררים משהו ממש מוזר =[ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה : 19:15 קרה לי משהו ממש מוזר עשיתי בדיקה ב OCCT והפסקתי באמצע הדבר המוזר שקרה שהמעלות עדיין נשארו על 46 למרות שסגרתי כבר תתוכנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. אני צריך עדכון ביוס אחרון ל EP43-DS3 של GIGABYE. יש לי בעיה הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך בתהליך ה POST. הכרטיס מסך ATI 4890 1GB. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Swed,

יש לי מחשב ישן יותר הוא המחשב השני במפרט מחשבים שלי.. עכשיו פתאום הוא החליט שהוא נכבה איזה יום אחד ומאז שמנסים להדליק אותו הוא נדלק לשניה עושה רעש הוא עובד והכל ופתאום הוא נכבה ככה זה יכול להיות 20 אלף פעם מנסה להדליק הוא נכבה.. עכשיו אני חייב לציין שיש בעיה בכפתור הדלקה אך זאת לא הבעיה כי אפשר לתפוס אותו והוא ישאר בסדר אבל עדיין המחשב יכבה.. מזה יכול להיות !?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yehudaeitam,

הי. לפני כמה ימים עבדתי על המחשב ופתאום הוא נכבה, ניסיתי להדליק אותו, הוא התחיל לעלות וקצת אחרי שהווינדוס מתחיל לעלות (אחרי שיש את הסמל של הווינדוס) מופיע לרגע מסך כחול עם הודעה בלבן ואז הוא עשה לעצמו הפעלה מחדש וככה כל פעם מחדש. נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד הגיע ל 93 מעלות(!) פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק וגם את הגוף קירור של המעבד וניסיתי להדליק אותו שוב אבל אותה בעייה חוזרת על עצמה שוב. חשבתי שאולי נדפק משהו במערכת הפעלה אז החלפתי הארד דיסק ושוב הייתה אותה בעייה. למישהו יש רעיון מה יכול לפתור את הבעייה?! לא נראה לי שנדפק המעבד כי הוא כן מזהה אותו ונותן פרטים שלו בהתחלה, וחוץ מזה הווינדוס כן מתחיל לעלות. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by tmpusr,

עבד מצויין עד לפני חצי שעה. מאז החלפתי ספק וחיברתי מחדש את כבל ה-IDE. וידאתי שהכבל מחובר כראוי ויש מתח מהספק. יש דיסק SATA בודד במערכת במקביל (ב-BIOS מוגדר בקר ה-SATA על AUTO כמו קודם. עצה מישהו?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yakir10,

שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי ציפייה של חודשיים קיבלתי אתמול את ה-SSD 120GB GSKILL PHOENIX PRO שנקנה בNEWEGG אך איך אומרים כגודל הציפייה כך גודל האכזבה..... אינני מצליח להתקין התקנה נקייה של WINDOWS 7 32 BIT או WINDOWS 7 64 BIT, לקראת סוף ההתקנה (אם אני לא טועה בשלב הרחבת הנתונים) אני מקבל שגיאה וההתקנה מפסיקה. הדיסקים הם אורגינליים ועבדו על מחשבים אחרים כמו שצריך. ניסיתי גם להתקין את הWINDOWS דרך DOK BOOTABLE שוב ללא הצלחה..... מערכת : i7 965 6GB DDR3 GIGABYTE X58A-UD3R מחוברים עוד 3 הארד דיסקים נוספים אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות , יש מישהו שיכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. "משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by cKb,

לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות , התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב. בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש... אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו. איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק. זהו.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Overshot,

שלום לכולם. ברשותי ASUS MAXIMUS FORMULA X38. למה כשאני מתקין 8500GT, הלוח מראה שלא התקנתי כרטיס מסך? א. כרטיס מסך כמו 9400 פועלים על הלוח הזה. 8500GT פועל על הלוח השני שלי. עשיתי CLEAR CMOS והכל. מה יכולה להיות הבעיה?..

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by lioryb,

תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב מדיה סנטר המחובר לטלוויזיה LCD אתמול בלילה כשהפעלתי את המחשב, שמעתי את הצלילים המוכרים של ווינדוס עולה, אבל אז הופיע מסך שחור, ובתחתיתו ההודעה: Out of range כשראיתי שאין לי הרבה מה לעשות, ביצעתי ריסטרט, אבל התופעה חזרה על עצמה. בפעם השלישית נכנסתי כבר למצב SAFE MODE ומשם ביצעתי שחזור מערכת לנקודה תקינה האחרונה ביותר. השחזור הצליח, ואז כבר ווינדוס עלה כרגיל. השאלה- מה גרם לתופעה זו? האם יתכן שהגדרות כרטיס המסך השתבשו? האם יתכן שיש בעיה בכרטיס המסך עצמו? והשאלה החשובה מכולן- מה ניתן לעשות אם מקרה כזה יחזור על עצמו, מבלי לנסות לבצע שוב שחזור מערכת, שלא תמיד עובד? דרך אגב, לפני כחודש עשיתי עדכון גם לכרטיס המסך, וגם ללוח האם. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 14.6k צפיות
  16. עשיתי ריסט תמים למחשב, ולאחר מכן הוא לא עולה. עשיתי ניקיון יסודי, וניקיתי את המאווררים, כרטיס זיכרון הוצאתי והחלפתי באחרים (כנראה לא בעיה בזיכרונות עצמם) המחשב נדלק ורשום Memory Testing (או משהו כזה לא זוכר בדיוק) ואחרי 10 שניות משהו כזה הוא עושה ריסט ושוב פעם אותו הדבר.. יש לציין שאי אפשר להגיע לBIOS, הוצאתי את הבטרייה שעל לוח האם לכמה דקות בשביל לבצע איתחול לכל ההגדרות אבל זה לא עזר.. אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אשמח, אין לי מושג מה הולך, כי הכל נראה תקין.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by skot,

בדקתי את הספק והלוח והוא לא נדלק..

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה עם המחשב שלי כבר די הרבה זמן. למעשה מאז שנשרף לי ספק הכח שלי וקניתי חדש ( 450W CIDEV ) אני כמעט בטוח שזה לא ידועה בכלל. הבעיה התחילה כך: לפעמים בזמן משחק WorldOfWarcraft, המסך היה נכבה ויש ריסטרט ולפעמים אפילו אין ריסטרט, ז"א המחשב עדיין 'פועל', אני שומע את המאוררים עדיין עובדים ויש אור מהלוח אם, אך אפילו ה NUMLOCK של המקלדת לא מגיב. זה היה קורה לעיתים רחוקות, אך עם הזמן זה נהיה כמעט כל יום ! ואפילו למצבים שאחריי שזה נכבה כמה פעמים ברצף, אני מלדיק את המחשב, וכמה דקות לאחר שהוא עולה, הוא קורס שוב, אך עדיין 'פועל' . הפסקתי לשחק במשחק בגלל הבעיה הזו, ומדי פעם רציתי לבדוק אולי זה עבר, והייתי נכנס למשחק ולא היו שום בעיות ליום\יומיים, ואז שוב ALL OVER AGAIN …

• 13 תגובות
    • 7.6k צפיות
  20. שלום האם יש למישהו מושג איזה דרייברים צריך כדי לעלות DOS BOOT עם DVD כאשר בביוס האופציה של INTEL RAID נבחרה? תיאור הבעיה: 1) בביוס אני משנה את האופציה מ-IDE ל- INTEL RAID 2) כונן DVD SATA מחובר 3) מנסה לעלות DOS BOOT דרך ה-DVD 4) הכונן לא מזוהה ניסיתי כמה דרייברים של ה-DVD וערכתי את ה- AUTOEXEC וה- CONFIG אבל ללא הצלחה למישהו יש פיתרון מה שכן עבד זה הHIREN CD הוא כן מצליח לעלות אבל לא הצלחתי לפענח מה הם עשו שם תודה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום רב, בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי. ניסיתי לחבר את המחשב בחדש גם ב-DVI וגם ב-VGA ביחד ולחוד כל אחד לשני המסכים שלי (samsung syncmaster 730B והשני samasung syncMaster 2333SW) כאשר אני מחבר למחשב החדש, שני המסכים מתנהגים כאילו מחוברים למחשב כבוי, כשאני מחבר רק עם DVI אז מופיע לי הריבוע שזז על המסך Check Signal cable. ולמטה Analog. שני המסכים עובדים יופי עם המחשב הישן שלי. המחשב מחובר לחשמל ושאני מדליק אותו המאווררים עובדים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לפרסום הודעה זו, אך בכל אופן, המחשב לאחר פירמוט, לא מזהה , דיסק און קיי, מודם אלחוטי וכו', כשמכניסים את אחד מהדברים הנ"ל, מופיעה הודעה שצריך להתקין חומרה, אין לי שום דיסק עם החומרה הנדרשת, ואין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט על מנת שהמחשב ימצא את התוכנה ויתקין אותה באופן אוטומטי מכיוון שהוא לא מזהה את המודם האלחוטי. תודה מראש לכל המסייעים

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by Leo101,

שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nadavy11,

היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by dolevzora,

טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים