תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קים ברשותי מחשב חדש של חבר עם לוח אם של abit ax8 ומשום מה הביוס לא מזה את הדיסק הקשיח (sata) .בכל מצב הבנתי שדגם הזה של הלוח יש בעיה בזיהוי ולכן צריך דריבר להרדיסק שצריך להתקינו במהלך התקנת ה win . ניסיתי כמה פעמים להתקין את הדריבר והיה כיאילו שהצליח אבל בסופו של דבר ה sata לא מזוהה מה עוד אני יכול לעשות
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! אודה לכם מאוד אם תתיחסו לבעיה שלי: יש לי לוח אם P4P800SE [865[ של ASUS , מעבד 3.0 פרסקוט וכרטיס מסך 9600PRO של POWERCOLOR 256 מגה. לפעמים קורה מצב שהמחשב פשוט לא עולה ויש צפצוף אחד חלש. הפתרון לבעיה הוא להזיז למעלה למטה את הכרטיס מסך וזה מסתדר אחרי כמה פעמים או מייד. היום, הפעלתי את המחשב והוא נתקע במערכת הפעלה (XP SP3) עצמה בDESKTOP , עשיתי RESET והוא לא עלה רק עשה צפצוף מעצבן. הזזתי את הכרטיס מסך למעלה למטה הוצאתי אותו, החזרתי ואז זה עבד , אבל לפני הLOG IN למערכת הפעלה קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להזיז את הכרטיס מסך ולהפעיל - לא עזר נתן מסך כחול בשנית. לקחתי מטלית וניקיתי את המגעים של הכרטיס מסך, הכנסתי אותו ועכשיו הכל עובד. אפשר להבין איפה הבעיה פה? בכרטי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
הבעיה אינה ברמקולים כיוון שחיברתי את הרמקולים לאייפד ואין שום רעשים , ועל המחשב יש כל הזמן רעשים מעצבנים שמתנגנת מוסיקה. תעזרו לי בבקשה
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הלן. מחשב של חברה שלי החליט להיתקע בלי הודעה מוקדמת. החלפתי הארדיסק(והתקנתי ווינדוס חדש) וזכרונות ככה שזה לא זה. ולצערי מעבד\לוח אם אין לי דגם מתאים.... כרטיס מסך יש גם און בורד וגם רגיל של נוידיה ובחיבור לשתיהם אותה תופעה ככה שזה גם לא זה. גם לאחר ניקוי של המחשב אין שינוי. P4 3.0Ghz תושבת 775. לוח אם של asrock אם הדגם קריטי תגידו לי ואני יבדוק כל החיבורים עצמם מחוברים כמו שצריך. אלה הטמפרטורות לפי הביוס לאחר כ-10 דק' עבודה ותקיעה אחת כשהוא בביוס עצמו (10 דקות רק ווינדוז בלי שום תוכנות שמעמיסות): CPU: 75c max M\B: 25c RPM CPU: 2650 max המחשב נתקע ומה שמוזר לי שזה לא בזמנים קבועים. לפעמים הוא יכול לעבוד רצוף שעה וחצי ולפעמים הוא נתקע עוד כשהוא עולה. ולפעמים כשהוא נתקע הוא …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, המחשב שלי בן 3 שיחייה. הלוח שלו הינו: ASUS P5W DH DELUXE ובמקור נקנה עם מעבד E6300. מאז שהחלפתי לו מעבד לQ8400 התחילו בעיות מוזרות: 1. הBIOS במצב של זיהוי אוטומטי לא מזהה את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם (בעבר זיהה) הוא מציג מהירות נמוכנה יותר בתדר. 2. הבעיה העיקרית: יש תקיעות בווינדוס שבאה לידי ביטוי בעכבר ומסכים שזזים בקפיצות, חלונות נפתחים לאט, ובעיות סאונד שנשמע כאילו "אין קליטה"-מקוטע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בBIOS במצב ידני: ניסיתי להורית מהירות הזכרונות, לסרוגין את מהירות המעבד או את המכפיל (סליחה אם אני משתמש במושג הלא נכון) מ8 ל6. והאפילו הייתה איזה פעם שזה עבד לשבוע ואז הבעיה חזרה. ההרגשה שלי היא שיש איזה אי תאימות חומרה/הגדרות במשולש מעבד-לוח-זכרו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול לתאר את הצלילים האלא רק כצלילי גישה כשהוא כותב מדי פעם אני שומע את הHDD עושה קולות מוזרים יש לי WD 160 בדקתי עם Western Digital Data LifeGuard Diagnostics לא מצא לי בעיות עזרה בבקשה
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
למה כשאני מדליק את המחשב אז לפעמים המסך נדלק רק שמופיע השלט ברוך הבא ולפעמים הוא גם לא נדלק אחרי השלט ואז צריך לכבות את המחשב לנסות להדליק כמה פעמים מחדש עד שהוא נדלק. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע, (i3, 4gb, gigabyte motherboarf) התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הוא עבד כמו שצריך במשך מס' ימים, היום בבוקר אני מדליק אותו ונהיה לי שחור בעיניים- מסך כחול שלא נראה במחשב שלי מאז ימי קדם ואחריו ריסוט של המחשב! חפרתי באינטרנט, נתקלתי בכל מיני תשובות מעורפלות ולא ברורות. אני לא יודע מה לעשות, המסך הכחול מכה אותי בסיטואציות שונות והוא מגיע גם ב- safe mode וגם בדיסק בוט של ווינדוס! ניסיתי לשחזר לנקודת זמן טובה אבל אני חוטף שגיאה באמצע וריסוט נוסף. עלתה בראשי בעית חומרה אבל אחרי הכל זה מוצר חדש ואם הוא מקולקל - הייתי מצפה לראות תקלה מההתחלה, לא ככה? הרצתי כל מיני כלים ובדיקות ונסיונות למנוע את הריסוט, חפירה בפורומים גילתה לי שמס' רב של אנשים…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצבי דיי נואש אני צריך עזרה חברים. יש לי מסכים כחולים פעם ביום בערך אוליי פעמיים אפילו שאני נמצא בשולחן עבודה. כבר עשיתי בדיקה ב-MEMTEST 86 ואין לי שום שגיאה. פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים והתקנתי דרייברים הכי עדכניים וחדשים שיש. אפילו ניתחתי קבצי MINIDUMP על ידי התוכנה שיש בסטיקי לבדיקה, WINDBG . היום שהיה לי MINIDUMP מסך כחול, אז בניתוח קבצי MINI DUMP הוא אמר לי CAUSED BY NTFS.SYS. כבר הרבה פעמים היה לי מיני דאמפ בחודש האחרון, ולא הצלחתי לפתור את הבעיה מה לעשות? אני דיי חושד שיש לי בעיה בחומרה. שקיבלתי את הלוח אם קצת משהו היה עקום והזרתי אותו למקום, אחד החיבורים ב-IO PANEL . תעזרו לי PLZ. האם לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה?
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצילו! יש לי AMD 64 Winchester +3000 שהביוס מעלה את המחשב בהתחלה הוא רושם לי שמהירות הCPU שלי על 200MHZ במקום 1800!!!! מה אני עושה!? יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GB K8NS-939 המחשב איטי! עשיתי אפדייט לביוס, בביוס אני מסתכל על אפשרויות של מהירות ויש לי מכפיל שמתחיל ב-200 ומגיע עד 455, -קודם כל אין קשר לMHZ של הCPU - לדעתי זה BUS וב' שאני מעלה אותו הוא מעלה את הDDR ביותר מ-400... קיצר אני אבוד לחלוטין אנא שיפכו חוכמתכם.
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס גיפורס 4 כמה אפשר לגבות עליו כולל התקנה ? רציתי להתייעץ אתכם ! 64 MB תומך ב DirectX 7
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב פועל כשעה שעתיים זה לא קבוע. ואז פתאום קופא אי אפשר להזיז את העכבר כלום נהיה מסך שחור ואז אי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט! מה הסיבה ?? זה כנראה משהו שקשור בכרטיס מסך... אבל מה?? יכול להיות שהוא לא תקין או משהו כזה?? המון תודה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עדכון ביוס אחרון ל EP43-DS3 של GIGABYE. יש לי בעיה הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך בתהליך ה POST. הכרטיס מסך ATI 4890 1GB. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה שלאחר שמופיע המסך טעינה של Windows XP ומסיים, המחשב מפעיל את עצמו מחדש ועושה restart ללא הפסקה בכל פעם שמגיעים לנקודה המסויימת. את המחשב ניסיתי לפרמט באותו המחשב, אבל ללא הצלחה [ברגע שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש ולהעלות בboot את ההתקנה לאחר הפירמוט, הוא פשוט מפעיל עצמו מחדש] פרמטתי את ההארדיסק דרך מחשב אחר שיש לי, והפרמוט הלך חלק, מערכת ההפעלה עלתה והכל בסדר. ברגע שחיברתי אותו למחשב המדובר [עם התקלה] שוב, הוא מתחיל להפעיל עצמו מחדש ברגע שמסיים עם החלון של ה Windows xp, דבר שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בלוח אם. מישהו נתקל בזה? יודע מה יכולה להיות הבעיה, ומה אני אמור לעשות? תודה מראש ושבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק במשחקים בינוניים גבוהים כאלה...כמו פיפא, סימס, NBA וכדומה.. עד היום לא היו לי בעיות בכרטיס מסך..(FX5200 128 של GIGABYTE) פתאום אני נכנס לNBA 2006 החדש..והמשחק ממש מקרטע... אפילו על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.. בסופו של דבר מתברר שאבק(שלא ניקיתי שנתיים) תקע לי את המאוורר על הכרטיס מסך.. אז ניקיתי אבק מכל המארז כולל מאווררים ושימנתי את כל המאווררים.. והמשחקים זזים בסדר.. אחרי בוא נגיד רבע שעה המחשב שלי נתקע..או מרסט את עצמו עם מסך כחול לחצי שניה.. במקרה קרה שהוא לא ריסט את עצמו..וצילמתי את המסך הכחול... עכשיו עדכנתי את הדרייבר...בכל מיני גירסאות שלו...ועדיין הבעיה קיימת.. אני חושש שזו בעיה של התחממות.. הלוח אם שלי(ASUS P4P800) במנוחה בצהריים בטמפ' של 40…
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש (דרך הסתדרות המורים). אני מנסה להתקין עליו ווינדוס אך ללא הצלחה. כשאני מפעיל את המחשב עם הדיסק בכונן (דיסק מקורי שגם בדקתי שוב שעובד במחשב אחר) אני מקבל הודעת שגיאה: boot failure press any key to continue. בדקתי בביוס שאכן הכונן המתאים נמצא ברשימת האתחול והכל תקין. הוא מזהה את הכונן, גם בביוס וגם לפי הנורה והרעש - הכונן מזוהה... ניסיתי לחפש בביוס משהו שיעזור אך הפרמטר היחיד שמשנה משהו הוא ata/ide mode שהיה במקור native וכשאני משנה אותו ל-legacy אז לוקח שתי דקות עד שאותה הודעה מופיע.... חוץ מזה ה- boot sequance נכון והכל נראה תקין..... ה-CD והקשיח מזוהים נכון.... אשמח לתשובה כלשהי זה ממש מבאס. מחשב חדש... לפני שאני פונה לאחריות, יש למישהו עוד רעיון? תו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי P4VXASD2 P4 @ 1.7GHz 320 אסדיראם @ 100 TNT 2 XP proffesional מדי פעם מסיבה לא מוגדרת המחשב עושה memory dump....ואחרי זה כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס שורת המשימות לא נטענת, רואים רק את קווי המתאר וצבע הרקע שלה, והמחשב נתקע.... הדרך היחידה לסדר את זה היא להתקין מחדש את הווינדוס, ונמאס לי לעשות את זה כל פעם למה זה קורה בכלל? שמתי לב שהdumps התחילו לקרות עם בוא הקיץ, אני מאמין שהמעבד מתחמם יותר מדי ( עם ההיטסינק המקורי שבא איתו) הטמפרטורה שלו זה בסביבות ה45 מעלות. כדאי לי להחליף לווינדוס 98? שמעתי שהוא דורש פחות מהמעבד והזיכרון. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-