עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז עזרתם לי עם הספיי וור שלי וגם לחבר שלי יש בעיה דומה ואולי בא לכם לעזור גם לו...... הספיי וור שמופיעים אצלו הם search bar,yupsearch,search miracle,search assistant אמרתי לו גם להריץ סריקה שאני זוכר שאמרתם לי להריץ ולצרף את הקובץ אז הוא מצורף להודעה..... תודה מראש לעוזרים...... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  2. שלום רב, בעת לחיצה על אייקון לחיצה כפולה בשולחן העבודה, או לחיצה בודדת בסרגל כלים של "הפעלה מהירה", נפתחים כמה חלונות יחד וזה משגע אותי. הדבר לא קורה בעת לחיצה על לחצני הקיצור במקלדת. החלפתי עכבר, התופעה נעלמה לחלוטין ואז העכבר הפסיק לעבוד אחרי חודש (לא הגיב ללחיצות אבל המצביע זז). החלפתי לאחד אחר והוא עבד טוב עד עכשיו, שוב נפתחים יחדיו מס' חלונות. המחשב אחרי סריקת וירוסים/רוגלות/שגיאות/איחוי. אני חושב שיש פה משהו שדופק את העכברים אחד אחד. למישהו יש רעיון? (חלונות XP). תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by natee,

לכל המקצוענים! יש לי מחשב נייד HP 4730S כ-3 שנים ועם השנים הוא מרעיש יותר ויותר. אני יודע שHP בונים מחשבים מסובכים מאוד לפירוק, והייתי רוצה איכשהו לנקות את המאוורר של המעבד והכרטיס מסך. לא איכפת לי גם לשלם לאיזה מעבדה אמינה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג זכרון Hynix DDR2 1GB 667MHz

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by tzvikaboom,

צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tgen,

שלום לכולם, יש לי כבר המון זמן צורב DVD של פיוניר בימים האחרונים הוא לא מזהה דיסקים של DVD (דיסקים רגילים כן!) כשאני מכניס דיסק DVD זה נראה כאילו הכונן ריק... ניסיתי לנקות את העינית של הכונן עם הדיסק ניקוי ההוא עם המברשת... אבל זה לא ממש עזר... יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני קונה צורב חדש???

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by avrahams1,

היי, יש לי מחשב נייח שכפתור ההדלקה שלו נדפק (הכפתור הפיזי, החלקים הפנימיים עובדים מצוין). מה הדרך הכי מהירה וזולה לתקן את זה? הזמנתי מאיביי כפתור בכמה שקלים אבל ייקח לו המון זמן להגיע, למישהו יש מושג אם יש מקום בארץ שאפשר להשיג כפתור הדלקה שמתחבר ללוח אם? או אולי אתם מכירים דרך אחרת שתחזיק עד שהכפתור יגיע? תודה מראש, אבי.

8. Started by pampi76,

שלום , מחשב DUAL CORE 3.0 זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA 8500GTS לאחר החלפת מסך מ CRT ל LCD סמסונג 22 המחשב כבה לאחר כ 20 דקות במהלך משחקים עם מסך CRT זה עבד תקין האם כרטיס המסך מתאמץ בהתמת רזולוציה ומתחמם יתר על המידה ? תודה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by iveco,

יש לי מסך עם רזולוציה 1280X1024 LCD מרובע אני חושב שזה 4:3 או 5:4 הבעיה היא כזאת : הכרטיס טלויזיה אנלוגי תומך PAL ו PAL זה רזולוציה נמוכה 720X572 אם אני לא טועה ? משמע הכרטיס טלויזיה יוצא צוואר בקבוק לרזולוציה נמוכה יותר נכון ? מעל 720X572 אני לא אקבל ? למשל 1280X1024 ? על המחשב הזה יושב רק הכרטיס טלויזיה ממשק PCI במחשב החדש שלי אין PCI רק PCIE אני מתלבט באיזה רזולוציה לעבוד עם המסך המחשב הזה מיועד רק לכרטיס טלויזיה זה הכול על הנייר 800X600 75 זה הרזולוציה שמתאימה לו נכון ? ושאלה נוספת : יש הבדל באיכות הכבל בין SCART TO RCA או RCA TO RCA ? או שזה אותו דבר ? יש לי את שני הכבלים תודה על העזרה מצטער על החפירה .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BarVaZ,

שלום, אני לא יודע עם זה המקום הנכון.... אז בבקשה להעביר למקום הנכון במידה ולא. אני פירמטטי מחשב.... והמחשב לא מזה את הכרטיס רשת שנמצא on board.... ניסיתי הכל.... לעשות לו uninstall ולראות אולי הוינדוס יתקין מחדש.... לא עובד. להתקין דריברים של הלוח אם Asus p4pe-X שזה הלוח אם.... גם לא עובד. דריברים של realtek גם לא. בבקשה שמישהו יעזור לי. תודה.

11. Started by Boomerang,

יש לי מסך CTX PR705F בן ארבע בערך, שבמשך תקופה מסוימת היו מדי פעם "טיקים" - רעש סטטי כזה ואז התמונה גדלה פתאום ובמשך כמה שניות חזרה להיות נורמלית. אחרי כמה שבועות כאלה המסך הפסיק להידלק. (כלומר, המנורה שלו דולקת, אבל חוץ מזה הוא נראה מת) השאלה היא אם יש עוד משהו לעשות איתו, או שאין טעם ואפשר בלב שקט לזרוק אותו? אגב, מישהו יודע מי היבואן של CTX בארץ?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by gilza,

בהדלקת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: CMOS SETTINGS WORNG CMOS MEMORY SIZE WORNG PRESS F1 TO RUN SET UP PRESS F2 TO LOAD DEFAULT VELUES AND CONTINUE גרסת הביוס AMI ניסיתי F2 וזה לא פתר את הבעיה המחשב לא עולה לפני כחודש הגדלתי את הזכרון וגם הגדלתי את הזיכרון הווירטואלי בהתאם. למישהו יש רעיון לפיתרון בתודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. קניתי לוח חדש של אלבטרון דגם PX865CE PRO V2.0 והבעיה איתו היא שהווינדווס לא מצליח לכבות את המערכת בצורה נורמלית, במקום שהמערכת תתכבה מוצגת הודעה כמו בווינדווס 95 שבה כתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב בבטחה" (רק באנגלית) אני מאמין שאני מפספס איזו הגדרה שאני לא יודע מה היא כי בחיים שלי לא התעסקתי עם דבר כזה, חיפוש כבר עשיתי אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ללוח הזה ספציפי תודה מראש נ.ב. ווינדווס XP למי שמתעקש...

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב חד שיחסית ובחיבור אוזניות מכל סוג כולל bose ואחרות, השמע שאני מקבל באוזניות הוא מאוד לא נקי, בחלק מהמקרים שומעים רק רחשים וכלל אין שמע ברור. שקע האוזניות הוא קדמי. מה אפשר לעשות? Windows 7 Home Premium 64-bitיע"מ Intel Core i3 4160 @ 3.60GHz 37 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 28 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 29 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 SCSI CdRom Device שמע Real…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by TONY23,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ron_n,

לפני כמה חודשים קניתי HD: WD 80GB - 8MB - 7200RPM ATA100 WD800JB (זה שהומלץ כאן באתר). לפני כמה ימים גיליתי שהוא מאוד מתחמם (כרגע אין לי דרך למדוד את זה במעלות). המארז שלי באופן כללי די מאוורר ויש לי מעט (אני חושב) דברים מחממים: פנטיום 3 700 MHz. צורב cd-rom GeForce 4 440 MX HD אחד (זה שמתחממם) ה- HD הזה אמור להתחמם? ??? כדאי לשים עליו מאוורר? אם כן, איך? זה יכול לגרום נזק למשהו? לקצר ל- HD את אורך החיים? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. יש לי MAXTOR 40GB 7200RPM והבעיה היא שנשבר לו פין אחד ( שורשו עדיין תקוע בתחתית התבנית.) זה מתבתא בכך שהווינדוס לא עולה! האם אפשר איכשהו לתקן את הפין הזה?? לבד או בחנות כלשהי? תודה רבה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Xilver,

עריכה: הסתדרתי, התקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אפשר לנעול :]

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by naord,

יש לי windows 7 ultimate SP1 x64 התקיה C:\Windows\winsxs שוקלת למעלה מ 8 גיגה והיא רק גודלת עם הזמן אני מגיע למצב שנגמר לי המקום בכונן C בחיפוש במייקרוסופט ובאינטננט ראיתי שצריך להריץ את הפקודה בCMD dism /online /Cleanup-Image /spsuperseded שאמורה למחוק קבצי backup של הוינדוס אחרי התקנה של SP1 או כל מיני סוגים של עדכונים. אחרי שאני מריץ את הפקודה אני מקבל את הדבר הבא Deployment Image Servicing and Management tool Version: 6.1.7600.16385 Image Version: 6.1.7600.16385 Service Pack Cleanup can't proceed: No service pack backup files were found. The operation completed successfully. חיפשתי ביאנטרנט תשובה לזה ולא מצאתי משהו נתקל\מכיר את הבעיה? מצורפות תמונות

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by Beitarist,

אהלן ! יש לי בעיה בהתקן של ה USB 2.0 . ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייבר מעודכן להתקן, אך ללא הצלחה . הדיסק של הלוח אם אבד לי, ואני מחפש אתר שממנו אוכל להוריד את הדרייבר . מערכת ההפעלה שלי היא XP וההתקן הוא של VIA . תודה רבה מראש, אור .

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by casio888,

No IDE Master H.D.D Detected זאת ההודעה שאני מקבל כשאר אני מפעיל את המחשב בכל פעם וצריך ללחוץ על f1 בשביל להמשיך. מפרט מחשב: intel e6750 2g kingston 800mhz לוח אם של asus nvidia geforce 9600 gt הצורב מחובר לי ב ide ויש לי שני כוננים קשיחים שתיהם של wd אחד 160 ג'יגה אחד 500 ג'יגה שניהם מחוברים ב sata 2 תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.