עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MagnuM_47,

שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "מפרטי מחשב")

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של רילטק, הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים. אגב, ב XP הוא לא מזהה את המיקרופון, ובגלל זה הזמנתי מ DX כרטיס קול ל USB שעלה 2 דולר, וככה אני יכול לחבר את המיקרופון, והוא עובד על הוינדוס 7 ומזהה את הרמקולים. אבל, הסאונד שלו ממש גרוע, אני רוצה להשתמש בכרטיס קול המובנה. מבחינה פיזית הכל בסדר, עובדה שעל ה XP זה עובד. למישהו יש פיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. הפסקת חשמל שרפה משהו בספק כח. החלפתי אותו, והמחשב עובד, אבל: מאיזור המאורר עולה ריח שרוף. מה קרה? וגם: כאמור החלפתי ספק כח(מ-420W ל- 300W). לספק החדש 300W יש לו הרי 2 חיבורים ללוח אם: אחד רחב צבעוני (נכנס ל PW1) ואחד ריבועון קטן, 4 מקומות(2 חוטים צהובים ו-2 חוטים שחורים). כאשר אני מכניס את הרחב ללוח אם אז המחשב עולה + הריח של השרוף. כאשר אני מכניס גם את החיבור הקטנטן ללוח אם אז המקלדת נדלקת + הנורה במארז אך המחשב לא נדלק... מה זה אומר? לוח אם epox ep-8rda3

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by ALEXEY,

יש לי בעיה די רצינית הסי די רום פתאום הפסיק לקרוא לי דיסקים ולא מזהה אף דיסק הדגם הוא של SAMSUNG COMBO DRIVE SM-304 מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by etz,

בעיה שקרתה למחשב של חבר ובגלל שניסיתי לעזור לו אז אני שואל פה. אז ככה: לפני כמה ימים הלוח שלו התחיל לעשות רעשים מדי פעם ואז בכלל הפסיק לעבוד, כל פעם שהוא לחץ על הכפתור הדלקה כלום לא הגיב. באתי לבדוק את המחשב ושמתי לך שהמאוורר של המעבד היה מלוכלך בצורה מטורפת ובקושי הסתובב. אחרי פירוק של גוף הקירור וניקוי יסודי שלו התפניתי לבדוק את הלוח בצורה רצינית יותר, והבעיה עדין המשיכה... המחשב פשוט לא מגיב לכלום. ניסיתי להחליף ממש הכל במחשב: זכרונות, כרטיס מסך, הארדיסקים ואפילו כונן דיסקטים, שום דבר לא עזר. למרות שהספק היה נראה לי תקין לחלוטין (וזה גם היה ספק טוב דוקא) החלטתי לנסות ספק אחר, ובאמת שחיברתי אותו אני שם לב שהלוח פתאום נדלק אבל אין לי שום תצוגה, לאחר מבט נוסף בלוח שמתי לב…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by 9055,

שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. לאחרונה אני נתקבל בתופעה מוזרה יש לי חלונות 7 רישיון מקורי לפני כמה ימים הופיעו לי 2 עדכונים: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP,‏ Windows Server 2003,‏ Windows Vista,‏ Windows 7,‏ Windows Server 2008,‏ Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 ‏(KB2600217) כל הפעלה מחדש שאני מבצע במחשב העדכונים הנ"ל מתקינים את עצמם מחדש מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by X_Dror,

שלום אנשים! בימים האחרונים הייתה לי בעיה די מוזרה עם ההארדיסק. זה התחיל ככה - שיחקתי Cs:S בלילה בזמן ש- Azureus עבד (Client של ביטורנט) ובזמן הזה היו לי מעין קטיעות במשחק, יצאתי מהמשחק , ופתאום העכבר נתקע ואחרי כמה שניות הופיע לי Blue Screen Of death והייתי חייב לעשות Restart. ה- Windows עלה והכל, הפעלתי שוב את Azureus שמעתי קצת מוזיקה עם Windows Media player (לבערך דקה) ואז שוב המחשב נתקע (המוזיקה המשיכה) ואז שוב Blue Screen Of Death, אז התייאשתי וכיביתי את המחשב. למחרת בבוקר הדלקתי את המחשב ולהפתעתי קיבלתי שוב את ה- Blue Screen Of Death הפעם עם הבעיה הזאת- Machine_check_exception ולמטה: stop: 0x0000009c*** ניסיתי להפעיל את ה- Windows דרך Safe Mode אבל בצהלך טעינת הקבצי…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  11. יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328

12. בימים האחרונים מהירות ההורדה שלי בשעות הערב נהפכה להיות איטית (100 במקום 187) והפינגים לארץ עלו (100ms במקום 20-30) התקשרתי לתמיכה של אינטרנט זהב ואחרי 100 בדיקות הגיעו למסקנה שיש לי קבצים מרגלים וטרויאנים בגלל שב netstat -n יש לי גם פורטים 443,1076,1077 ובגלל זה ההורדה שלי איטית ניסיתי את כל התוכנות שאני מכיר ועדיין זה נשאר (Spybot,adaware6,HiJackThis,CWShredder) ועדיין הופיעו לי הפורטים לבסוף פירמטתי וכשאני בודק שוב netstat -n הפורטים שוב מגיעים אם למישהו יש רעיון אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום... ! בכל פעם שאני מנסה לאתחל את הווינדוס המחשב נתקע... הוא מגיע למסך של ברוכים הבאים ונתקע(לפעמים המסך הופך להיות שחור). מה זה יכול להיות?????..

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by Koby,

שלום יש לי בעיה מוזרה עשיתי הסרה לדרייורים של נווידיה והתקנתי חדשים המחשב מסרב לקלוט את הדרייברים ונותן את ההודעת שגיאה שבנושא זה קורה עם כל גרסה שאני מתקין לא רק החדשה בינתיים אני על דרייברים של VGA של windows... הצילו

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 ומארז Thermaltake Swing VB6000 לצורך הרכבת קירור למעבד הייתי צריך לפרק את לוח האם כולל כל החיבורים וכעת אני מתקשה לחבר את החיבורים של כניסות הקול הקדמיות של המארז (בדקתי במדריך של הלוח אם והשמות שרשומים על החיבורים שם לא זהים לשמות שרשומים על החוטים של המארז והמספר של החיבורים לא זהה למספר החוטים) אם מישהו מכיר מדריך יותר מפורט לגבי לאן כל חוט צריך להתחבר אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. רוצה לענות לאנשים בפורומים יו טיוב או אינסטגרם --בקבצים מתוך שולחן העבודה........מעביר קובץ --ל--תגובות ביו טיוב-לוחץ הדבק ולא נדבק מה עושים???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מחליף את הלוח לגמרי ניסיתי הכל !!! כל משחקי ההגדרות הכל ! ...RECORDING - MICROPHONE - MIC BOOST ON הבעיה היא במיקרופון תוכנות דיבורים כמו סקייפ \ מסנג'ר \ וכו אנשים שומעים את עצמם מדברים !! ואני עם אוזניות לא רמקולים ..... אני לא מבין מה הולך כאן מישהו ניתקל ? כי החנות ממנה קניתי לא ניתקלו והפיתרון היחידי החלפת לוח שלם

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. היי יש לי ווינדוס 10 64BIT ויש לי שתי בעיות כרגע: 1. אני לא מצליח לעדכן. יש לי הודעת שגיאה בקוד 0x80070424. 2. אני לא מצליח לפתוח את מרכז האבטחה של ווינדוס. צרפתי תמונה של מה שאני רואה כשאני מנסה להיכנס. ניסיתי כל כך הרבה דברים וכלום לא עובד. בעיקר כל מיני סרטוני יוטיוב של אנשים שניסו לתקן את זה דרך הרג'יסטרי. ממש אשמח לעזרה, תודה.

20. Started by SweetDeath,

שלום יש לי בעיה. בדרך כלל כשאני לוחץ על הגלגלת אני יכול לרדת למטה ולעלות למעלה, אבל עכשיו כאשר אני לוחץ עליו זה מעלה אותי ישר למעלה. וכאשר אני מנסה ללחוץ עם הגלגלת בדפדפן לפתוח קישור, זה מעלה אותי למעלה. וגם כאשר אני נגיד בשולחן העבודה ואני לוחץ על הגלגלת זה כאילו מסמן לי את כל המסך. וניסיתי להחליף עכברים וחיבור USB. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום לכולם! כשאני מחבר את המחשב שלי (לפטופ של HP) לטלויזיה זה רושם לי על הטלויזיה - No Signal. - אני שיחקתי עם ההגדרות במחשב וזה לא מצליח לי, בעבר זה עבד לי, הכבל תקין והטלויזיה תקינה בוודאות. - מצורפות תמונות. תודה לכולם!! מעריך את העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, התקנתי במחשב את התוכנה Partition Magic 8, יצרתי איתה מחיצה חדשה, אישרתי ומיד הפעלתי מחדש את המחשב. התוכנה חילקה את המחצית ולאחר זמן מה המחשב הופעל מחדש אלא שהוא לא עולה. אני מגיע למסך הבחירה בין SAFE MODE. כל בחירה שלי לצורת הפעלה מעלה לי מסך כחול ומיד לאחריו המחשב מבצע שוב ריסטרט. מה אפשר לעשות? ??? אני משתמש במערכת הפעלה של XP PRO.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. אני נוהג לקודד סרטי DVDR במחשב. הפעילות לוקחת זמן וכן מצריכה עבודה מרובה עם קבצים גדולים על הכונן הקשיח. בהתחלה הכל עבד כשורה, כמה קידודים הסתיימו ללא תקלות. היום, לאחר כמות נכבדה, במהלך העבודה הכונן הקשיח שלי מכבה ומדליק את עצמו מחדש, ופעם אחת אף כיבה והפעיל את עצמו כמה פעמים עד שעשה ריסט. המצב מתחיל להפחיד אותי שכן יש לי הרבה חומר על הכונן :\ השאלות שלי הם ככה, ממה זה נובע? האם הספק (GENERIC) יכול להיות הבעיה? האם יש השפעה לכך שהתהליך מצריך עבודה בין שני כוננים (חצויים מאותו כונן פיזי ) אחד NTFS והשני FAT32? האם יש פתרון או תוכנה שתראה לי את מצב הכונן? תודה רבה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. שלום לאחר החלפת מאורר למעבד החלה לצוץ תופעה מוזרה במחשב שלי, לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא ( ניתן להבחין בהתעוררות ע"י שמיעת beep בודד ) כשהמחשב לא מתעורר אין שום סידרה של צפצופים קצרים או ארוכים או כל אינדיקציה לתקלת חומרה. מה שכן הצלחתי להבחין זה שאם אני משחרר את הברגים שתופסים את המאוור למעבד יש נטייה למחשב להדלק בלי כל בעיה . נכון להיום לאחר החלפת ספק וכרטיס מסך הבעיה החמירה והמחשב עובד רק במצב מאוזן שהמאורר של המעבד מונח עליו ( בצורה טובה עם משחה ) לפעמים הוא מפסיק לעבוד ואני צריך קצת לשחק עם הלחצים של המאורר על המעבד ( פעם לשחרר ופעם ללחוץ ) המאורר הוא של Zalman ולא מקורי של אינטל. ( בעבודה המעבד ב-35 מעלות ) פירקתי והרכבתי מחדש את המחשב כולל ניקוי יסודי ובדקתי חיבור…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by ShahafH,

שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.