תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי לא עולה ויש ציפצופים ....אני יודע שמספר ציפצופים מדוייקים מודיעים על בעיות מסויימות....ובכמה מהפעמים הוא נתן לי את ההודעות הבאות ואני לא בדיוק מבין מה הם אומרות(שניה זה משהו במעבד בטוח). אני צריך פרוט לבעיות האלו : (1) GATE A20 FAILURE (2) PROCESSOR EXCEPTION INTERRUPT ERROR המפרט מחשב שלי רשום במפרט מחשב. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום חברים קיים ברשותי מחשב בעל תושבת 775 והחלטתי להחליף את המעבד מדגם e7300 לדגם q9400 כמובן שעדכתי את הביוס ולגרסה האחרונה אבל התופעה שמתרחשת היא או שמסך לא נדלק, ואם הוא נדלק אז המחשב נתקע בשלב ההתחלה של הwin אציין שהספק שלי הוא 400w של חברה זולה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה כמובן ששמתי משכה טרמית אבל עוד לא הספקתי לראות טמפ אני חושב שזה ספק ? מה דעתכם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי חלקים והרכבתי מחשב החלקים הם : Intel I5 6400 Gigabyte gigabyte b150m-d3h (ddr4 Corsair Vengeance LPX 1X4GB DDR4 2400MHZ CL14 WD Caviar Blue 1TB Antec 350w . לאחר הרכבה המחשב נדלק, הותקן windows 10 , לא הייתה שום בעיה או איטיות בהתקנה, הכל זרם כמו שצריך. שעה לאחר סיום ההפעלה ושימוש רגיל במחשב (דפדוף באינטרנט) המחשב לפתע קפא. לאחר לחיצה על כפתור הריסטרט המחשב פשוט נתקע על העיגול המסתובב בעליה של windows , נורת הדיסק דלקה קבוע וגם לאחר שעה המחשב סירב לעלות. כשניסיתי להכנס ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה המחשב נתקע באיזור הכניסה למחיצות הדיסק הקשיח. לקחתי דיסק קשיח שלי והתחלתי הת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך הכל הולך סבבה עד שאני מכבה את המחשב אני מדליק אותו שוב והוא מראה לי שגיעה כאילו הדריבר לא תואם לא עולה לי הוינדוס רק אם אני נכנס למצב בטוח אז אני עושה ינסטול לדריבר ועושה ריסט ואז מטקין שוב את הכרטיס מסך עכשיו ניסתי אולי מ5 מקורות וכמה סוגים שונים של דריברים כולל מדיסק מקורי שהגיע אם הכרטיס מסך אני ישמח מאוד אם תפתרו לי את הבעיה...!!!!
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לוח אסוס tusl 2 פנטיום 3 הרד דיסק דיגטל 40 גגה לאחר יום יומיים לאחר פרמוט המחיצה הראשונה נדפקת באמצע העבודה במחשב כאשר אין תוכנות רבות פרט לתוכנות בסיסיות ו ל ICQ כנראה ביה בלוח המחשב עצמו מזהה את ההרד דיסק ועובד נהדר בהתחלה לאחר פרמוט למשהוא יש איזה רעיון והעים כדאי לעשות אפ גרד לביוס במקרה זה תודה לכל העוזרים מצפה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 מעבד 2 גיגה הרץ 775 זכרון 2*512 מגה 533 H.D 160 גיגה מסך PXI -E 7200GS לוח ASUS P5VD2-MX SE הבעיה: המחשב כל הזמן נתקע, התחיל כל כמה שעות ולאחרונה כבר היגיע לכמה דקות כאשר העכבר נתקע ורק כיבוי מעולץ משחרר אותו. בדקתי התחממות-שום רכיב לא מתחמם והמאווררים כולם עובדים. בדקתי את הזכרונות-תקינים בדקתי דיסק קשיח-יצא תקין לוח נראה תקין חיצונית-אין קבלים מנופחים הוצאתי את כרטיס המסך וזה לא שינה כלום. החלפתי ספק גם לא ממש עזר. החלטתי לעלות את המחשב עם מינימום חלקים (ספק חדש,לוח אם,דיסק קשיח...) והמשכתי להתקין מחדש ווינדויס אחרי פירמוט. הבעיה של התקיעות עברה ועכשיו יש לי בעיה חדשה- המחשב בזמן העליה נתקע כמעט חמש דקות על מסך הפתיחה של הביוס-מוזר לא? השאלה שלי, האם מי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב נייד IBM Thinkpad T60 של לקוח של החברה. הוא הביא אותו בטענה שהמחשב מצפצף לו כל הזמן.. כשהדלקתי אותו על מנת לבדוק למה הוא מתכוון, שמעתי צפצוף חזק וצורם מאזור ה- Touchpad. ניסיתי להחליף זכרונות, העברתי את הדיסק קשיח לנייד אחר דומה ( R60, גם שם זה קרה ) ועדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? מה גורם לזה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום המפרט הוא לפני כמה חודשיים התמונה במחשב התחילה לקפוא אחרי כל פעם שיצאתי ממשחק בלקפוא אני מתכוון שהתמונה נתקע העכבר והמקלדת לא זזו או הגיבו וכעבור 10 ש' המסך עבר למצב שינה אם היתה מוזיקה או סרט ברקע הם המשיכו להתנגן אבל אי אפשר היה לסגור אותם או את המחשב זה היה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך אז שמתי מאוור גדול מול המחשב ,זה עזר שבוע ואז שוב פעם חזרה הבעיה החלפתי את הכרטיס והבעיה נעלמה ואז לפני יומיים קודדתי סרטים ושוב פעם אותה בעיה בדיוק חשוב לציין שהטמפ של המערכת נמוכה אם למישהו יש רעיון באיזה חלק יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק אשמח מאוד לשמוע pentuim presscot 2.8 abit ie7 radeon 9200 512mb twinmoss ספק גנרי 350W
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש במחשב של חבר שלי תקלה מוזרה המחשב נדלק, מראה את הלוגו של פנטיום 4 ואחרי זה מסך שחור אחרי כמה דקות מרגע ההדלקה ואחרי כמה ריסטרטים אין שום תצוגה על המסך חוץ ממסך שחור אפילו לא הלוגו של הפנטיום 4 כל החיבורים מחוברים כמו שצריך, ניקיתי מגעים לזיכרונות,כרטיס מסך וכל המאווררים פועלים אני חושב שהבעיה בספק מה אתם אומרים?? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בתקלה שחוזרת על עצמה כבר שבוע, בדייקנות שלא היתה מביישת את חברת הרכבות של אנגליה. המחשב פתאום רואה את הרשת הביתית (האלחוטית) בתור "רשת בלתי מזוהה" עם קישוריות מוגבלת, ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה. מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי "בעיה" מוזרה במחשב. ב"המחשב שלי" מופיע כונן תקליטונים (דיסקטים) ואין לי אחד כזה עד כמה שאני רואה. ניסיתי להסיר אותו והוא חוזר ומופיע שוב.. זה לא הכי מפריע לי אבל זה נראה לי מוזר. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? XP PRO SP3.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בנייד מסוג Dell Latitude D820 - תוך כדי הקלדה (למשל ב Word) הסמן מדלג בצורה "עצמונית" למקום כלשהוא במסמך למרות שאני לא נוגע בעכבר! ה touch pad מנוטרל (disabled). האם יש למישהוא רעיון? האם בעיית תוכנה או חומרה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, אתם התקווה האחרונה שלי אז אני מאד מקווה שתעזרו. לפני חצי שנה קניתי מחשב נייח בIVORY. מחשב רגיל סה"כ. התחלתי לקבל תקלות מוזרות. מדי פעם, ללא התרעה מוקדמת המסך נתקע (תמונה מצורפת). כשזה קורה כל מה שמחובר לחמשב מפסיק לעבוד גם. עכבר, מקלחת, כרטיס קול ועוד... הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות ריסט דרך הכפתור. התקלה הזאת כאמור מתרחשת ללא סיבה וללא קשר למה שאני עושה. לפעמים זה קורה כמה פעמים ביום ולפעמים פעם בשבוע. - המחשב נכנס למעבדה של IVORY והם לא מצאו שום דבר לא תקין אך לכל מקרה הם החליפו את הלוח אם. הם אמרו לי שכנראה התקלה היא לא במחשב אלא באחד הגורמים החיצוניים. מאז החלפתי כבלים של המחשב והמסך, החלפתי מקלדת ועכבר, ניסיתי לנתק מהמחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, משהו מוזר שקרה לי היום, כפתור CTRL פשוט החליט להפסיק לעבוד. גם השמאלי וגם הימני. לא מצליח לעשות CTRL+C, CTRL+V, CTRL+ALT+DELETE, ממש כלום לא עובד. ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וזה אותו הדבר גם בה, כנראה שהתקלה מגיעה מכיוון מערכת ההפעלה. מדובר במחשב נייד, windows 7, ניסיתי להפעיל מחדש וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה? לא מצאתי מידע ברשת על התקלה.
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 46X2 3800+ לוח (לאחר שהוחלף): m2v-tvm המחשב עובד עם כרטיס המסך שעל הלוח מארז ג'נרי הסיפור שלי התחיל מזה שיש לי קריסה עם מסך בצבעי כחול (מצורפת תמונה) המחשב נבדק במעבדה שלוש פעמים ולמרות בדיקות שהריצו המחשב לא נתקע אצלהם. מאחר ובמעבדה חשבו שהבעיה היא אצלי התקנתי מחדש מערכת ההפעלה, הוחלף המודם והמערכת נבדקה עם מסכים שונים, מקלדות שונות ועכברים שונים. כמו כן בדקתי בתקעים שונים בבית וגם את ההארכה בבית, החלפית חוט חשמל למחש וכן החלפתי ספק אך שום דבר לא עזר. בפעם השלישית - לאחר ויכוחים עם המעבדה - החליטו להחליף את הלוח למרות שלא מצאו בעיה, אולם גם לאחר החלפת הלוח הבעיה ממשיכה. אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות. בתמונה שאתם רואים זה לא מסך כחול רגיל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס רשת יחסית חדש במחשב הנייח שלי של חברת קוואלקום מדגם AR9287 העניין הוא כזה: במנהל ההתקנים - כרטיס הרשת מופיע שהוא עובד בצורה תקינה מצד אחד, מצד שני, הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית בבית... יש לי בנוסף, מעין כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB, שרק כאשר אני מחבר אותו, הוא מזהה את הרשת בבית, ואז אני מצליח לגלוש באינטרנט. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין של המרחק מהראוטר, אבל זה לא זה. פשוט המחשב לא מזהה רשתות אלחוטיות. מישה ויכול להסביר לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
בפעם השלישית נדפק לי דיסק חיצוני של WD. אני לא מאמין שאני אחזור למוצרים שלהם יותר. התופעה המוזרה - הכונן נעלם ובמקום זה הופיע לי כונן CD עם תוכנה בשם SMARTWARE. משהו נתקל בזה ? יש מה לעשות ? - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון - החלפתי ספק, הבעיה נפתרה, הספק המקורי נותן מתח לא יציב, וזה כנראה משגע את הדיסק..... מחפש המלצה לדיסק חיצוני אמין יותר...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה חייב עזרב בצורה נואשת.... יש לי לפטופ Asus Laptop TUF F17 FX706HM עם כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® RTX 3060 (https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/2021-asus-tuf-gaming-f17/helpdesk_download/?model2Name=FX706HM) אני משתמש בWIN11 ולפני תקופה התחילה לי תקלה מוזרה ביותר שמתי לב שכשאני משחק בCALL OF DUTY המשחק פשוט לא זז והגרפיקה מקרטעת עד 0 בדקתי וראיתי שמתאם התצוגה הוא לא מוגדר לזה של NVIDIA אלא INTEL המובנה בלוח אם, וכי הכרטיס מסך משום מה לא מזוהה לא עזר הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים מNVIDA , גם במנהל ההתקנים הכרטיס מסך נעלם זה ניפתר רק אחרי שעשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך USB מקובץ שדרוג שהורדתי מהאתר של ASUS - BIOS…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם. לאבא שלי יש מחשב אשר מותקן אצלו כונן סידי של LG אשר קורא DVD וצורב סידי רגילים. לפני שבוע החלפתי לו דיסק חדש התקנתי לו מערכת הפעלה XP PRO והכל נראה לכאורה תקין. השבוע נתקלנו בבעיה מאד מאד מוזרה. מאז השינוי הנ"ל, הסידי/צורב שלו הפסיק לקרוא מדיות אורגינליות(תוכנות מקוריות, סרטים מקוריים וכוי) , הוא פשוט לא מראה את התוכן. מדיות צרובות הוא מראה והכל בסדר. מוזר לא ? ברגע שמכניסים מדיה מקורית ומנסים לראות את תוכן הדיסק הוא מראה כאילו הוא ריק. האם מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-