עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Shmoolik,

קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by md22,

המחשב שלי קרס לאחר מאמצים הצלחתי להפעיל אותו אבל משום מה אני רואה רק 2 גיגה מתוך 40 גיגה איך ניתן לשחזר את הדיסק בלי לחלק אותו מחדש יש לי עליו הרבה חומר חשוב אני משתמש ב winxp ויש לי דיסק של IBM תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by blabla2002,

מוזר מעוד למישהו יש רעיון http://planet.nana.co.il/omer400/1%2Ejpg

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמו שהבנתם אני בלי מחשב כבר 3 ימים...... עכשיו כמובן אתם שואלים: "למה?" וזה הולך ככה: יום שישי פירקתי את מחשבי היקר כדי שאוכל להרכיב למארז גלגלים תהליך הרכבת הגלגלים עבר בשלום ויצא יפה מאוד אבל........ הרכבתי את המחשב חזרה ופתאום אין לי boot! בדקתי הכל וההרד דיסק שלי לא עובד אך ורק עם המחשב שלי בדקתי את ההרד דיסק על מחשב אחר והוא עובדש מעולה ועל המחשב שלי הוא לא עובד! יש לכם רעיונות למה? כיע ההרד דיסק השני עובד וגם הדיסקים........ תודה לכל מי שיעזור............

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by aipe,

שלום הורדתי לפני כמה ימים את הדרייבירם החדשים לגי פורס 3 שלי אני לא בדיוק זוכר את השם שלהם . עכשיו קראתי בעמוד הראשי שה23.11 עדיין הכי טובים למשחקים גם יותר טובים מהדרייברים החדשים? מה בכלל היו הבעיות בדרייברים החדשים? (ראיתי נושא שמדבר על זה ממקודם אבל לא מצאתי אותו) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. החלפתי את הלוח שקניתי לפניי חודש בלוח EPOX 8KHA+ תמורת 150 שקל! וכאשר הגדרתי אותו הגדרתיאת הבס של המעבד והמהירות במקום 100X12 הגדרתי 200X6 הפעלתי את המחשב והיה מסך שחור חכיתי איזה דקה ולא קרה כלום היה רק מסך שחור אז עשיתי CMOS CLEAR והגדרתי נכון והכל בסדר אבל השאלה האם הדקה הזאת שבה היה מוגדר הבס ל 200 שזה מתורף משהו היה יכול להידפק בלוח או בזיכרון או בכל חלק אחר במחשב!? או שהלוח פשוט עשה מסך שחור כי הוא מנע את הנזק בעזרת כך שלא נתן לשום חלק במחש לעבוד בבס הזה וכך מנע נזק?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ** זה קצת ארוך, אבל מ-מ-ש חשוב ! בבקשה להתייחס ! בעצם.. יכול להיות שהוא לא עושה בעיות.. אלא להיפך.. אבל רק צריתי לוודא : קניתי כרטיס רשת REALTEACH 10/100, דחפתי אותו לסלוט המתאים, הפעלתי WINXP, הוא זיהה אותו (אני חושב)... ועכשיו הוא מתחיל לבלבל לי את המוח עם הקמת רשת ביתית/משרדית ושיתוף חיבור לאינטרנט דרך המחשב שלי. אני מניח שהוא עושה זאת מכיוון שהוא משער שהתקנתי כרטיס רשת כדי ליצור רשת ו/או לשתף אחרים בחיבור שלי לאינטרנט, אבל כל אשר אני רוצה הוא להשתמש בכרטיס לחיבור ה ADSL (שעוד מעט יהיה לי). בדקתי ברשימת החומרה,וראיתי שם שאכן הכרטיס נמצא תחת Network Adapters. RealTek RTL8139 Family PCI fast Ethernet NIC בנוסף, מה שהפליא אותי זה שהוא לא ביקש את הדרייברים שקיבל…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by SharP,

אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by blabla2002,

אין את האפשרות ל DMA ועוד אפשרויות ושאני אומר אין זה שאני לא מוצה את זה יש לי רק write cache enabled ואני לא יכול לבחור את זה לא נראה לי שלדיסק אין DMA כי אם לא היה היתה את האפשרות אבל לי אין כלום יש לי windows 2000 ו wd 20 gb 7200 rpm אזה דחוף ולא נראה לי שזה בעיה driver

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Pc_Master,

יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Funkyzord,

יש לי הגה של microsoft שהוא מתחבר לport רגיל של כרטיס הקול שלי (sb audigy DE) אבל הונדוס לא מזה שמחובר משהוא לPORT (וינדוס XP ).

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי וודו 5 5500 והוולפשטיין לא עובד ב-xp הוא רושם: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem זה עושה את זה גם בווינדוס me אבל אני מעדכן את הדריברים וזה עוזר אבל ב-xp זה לא עוזר ניסיתי כמעט את כל הדרייברים הקימים שתומכים ב- xp וזה לא עזר וזה קורע אותי!!!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. לא מצליח להתקין את העכבר בחלונות 98 דגם M-8D69 USB איפה יש דריברים לזה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. בעיה מוזרה.. כשאני נמצא בעמוד הראשי של HWzone המעבד (CPU Usage) עולה ל90~100%!!! וזה קורה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק האתר הזה!... ניסיתי למחוק כל העוגיות, לא עוזר.. לפרמט, לא בא בחשבון.... יש הצעות..? אני מחובר לאינטרנט דרך שרת...מחשב אחר...אם זה משנה למישהוא..

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש AMD 1700 עכשיו ביומיים שלושה האחרונים יש לי הרבה ריסטים : החלונות נתקעים והעכבר זז, אחרי כמה שניות המחשב מוציא צפצוף והכל נתקע. יש לציין שביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך ביומיים שלושה האחרונים וזה קרה מאז שביצעתי את האוברקלוק זה בגלל זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SharP,

אז ככה .. כשאני עובד אם האינטרנט ודברים כאלה המחשב שלי רץ בסיידר אבל כשזה מגיע למשחקים המחשב בשלב מסוים FREEZE זה יכול לקרות ממש כשהתחלתי לשחק או אחרי שעה אבל זה קורה :-[ :-[ :-[ אני חשבתי שזה בגלל האוברקלוק שעשיתי לכרטיס ולFSB אז עשיתי דווןקלוק ולא עזר! :( :(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. לפני 3 חודשים קניתי סידי רום X52, לפני כמה ימים (מי שזוכר ומי לא) הפפוצץ לי דיסק בתוך הסידי רום, ואז הוצאתי את הרסיסים והסידי רום פעל, אבל הוא פועל ממש לאט, אולי העיינית נפגעה? יש לכם מושג למה הוא נעשה פתאום איטי?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. התקנתי את הדרייברים החדשים אבל אני לא מוצא fix שיפתור את בעיית קצב רענון המסך. בגירסה הקודמת של הדרייברים היתה לי תוכנה שפותרת את הבעיה הזו, אבל עכשיו היא לא עובדת עם הגירסה החדשה ואני לא מוצא עוד עדכון.... :s05: מישהו מצא פתרון?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אוקיי מאז ומתמיד אני גולש במהירות של 44-45KBPS , היום פתחתי אינטרנט ולהפתעתי הוא עושה רעשים קצת מוזרים בסוף הסינכרון (מין טווווו ארוך נוסף גבוה) ואז מביא לי את ההודעה המעצבנת: "connected in 28.8KBPS" או לחילופין "connected in 31.1KBPS" ישר התקנתי את המודם מחדש - אין שינוי. התקשרתי לתמיכה והחוצפנים אומרים לי לחכות עד 6 שעות שיחזרו אלי. בינתיים המצב לא משתנה - המהירות נשארת זבל - והחוצפן הזה באינטרנט זהב אומר לי שהכי הרבה שיוכלו להבטיח לי זה לחזור להורדה של 3,500BPS שזה לדבריו הסטנדרד, כשעד עכשיו הייתי מוריד באיזור ה-5000. כמובן שאני לא מוכן לחארטה הזה. האם זה בוודאות הם -(אינטרנט זהב) אשמים או שאולי שמא יש סיכוי קטן שהמודם שלי נדפק... (אני רוצה לעבור ספק בראש שקט) תודה לכל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sxs,

הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Haflo,

המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. ה XP זיהה לי את המאקסטור ATA133 כ ATA100 לפני העדכון, אחריו הוא זיהה אותו כ ATA33! לא להוריד!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים