עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ORrrr,

Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by Reppix,

יש לי MAG XJ700T שמשרת אותי כבר הרבה מאוד זמן, מעל 3 שנים לדעתי. לפני כמה ימים, בזמן עבודה רגילה על המחשב, המסך התחיל להשמיע צפצוף מעצבן שנשמע כמו צפצוף באוזניים שבא אחרי ששומעים רעש מאוד חזק, כיביתי אותו והדלקתי שוב אחרי שעה בערך. הצפצוף הפסיק, אבל התחילה בעיה אחרת - המסך, על 85Hz ב-1024X768, נותן הרגשה של קצב ריענון נמוך בהרבה ומעייף את העיניים מהר מאוד. ניסיתי לעבור ל-800X600 ב-100Hz והבעיה נפתרה. אבל מאוד לא נוח לעבור ברזולוציה נמוכה כל כך. ניסיתי גם לעשות Degauss, שלא עזר. המסך בסוף חייו או שיש פתרון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by ORANUM,

לכול מי שיודע ויכול לעזור... יש לי כרטיס VIBRA 128 4D ו XP PRO עם כול העידכונים האפשרים. משום מה הVolume Control של הכרטיס קול לא עולה, כאשר אני מנסה להעלות אותו הוא זורק את המיקסר לצד שמאל, החוצה מהמסך ורק רושם למטה Volume Control . לכול מי שנתקל או יכול לעזור אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכול עזרה ונסיון לעזרה. ORANUM ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by 3gh,

יש לי בעיה מוזרה שאני רואה פס שקוף שחותך/שובר לי את חדות התמונה זה לא ממש מפריע לי לשחק אבל זה עדיין מעצבן.. זה קורה באיזורים סגורים במיוחד שאני עובר ליד אוביקטים כמו דלתות וכל מיני דברים..בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה תכתבו.. תודה מראש.יש ליP4 2000 512 RAM DDR R9500 PRO

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by gizunt,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by TomB,

אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek winfast t.v 2000 xp deluxeשאני מתקין את הכרטיס ווינדוס מתקין דריברים אוטומטית ואני לא יכול להפעיל את הכרטיס כנראה זה דריברים לא נכונים או ישנים שאני מנסה לעשות עידכון דריברים הוא אומר לי שהגרסה שאני מנסה להתקין זהה למרות שזה הדריברים החדשים מהאתר שאני מנסה להסיר את הדריברים ולנסות להתקין ישר את החדשים הוא לא שואל אותי וישר מתקין את הדריברים של ווינדוס כרגע אני לא יכול בכלל להפעיל את הכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Red Fox,

טוב, אז ככה, הבעיה שלי היא כזו: יש לי במחשב DVD (הכונן הוא 48X12) והוא עבד טוב מאוד (ועדיין עובד...) הבעיה היא - שכרתי סרט (Resident Evil) ומשום מה ה-DVD לא קורא אותו (כאילו, הוא טוען וטוען וטוען עד שבסוף נדלקת הנורה שליד הכונן, ולא נכבת עד שמוציאים את הדיסק). בדקתי עם המוכרת את ה-DVD בחנות והוא עבד טוב מאוד. בדקתי DVD אחר שיש לי בבית (יצפאן) והוא עובד מצויין. למישהו יש מושג למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה ובצפייה לתשובה, Red Fox.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

היום התקינו לי צורב חדש סמסונג 52x24x52 ואני צרבתי דיסק TDK עד 24x ועוד בזמן הצריבה ממש שמעתי את הדיסק מסתובב והבאפשר היה על 98 כל הזמן אחרי הצריבה המחשב התחיל לעשות קולות כאלה של זימזום ממש חזקים והנורה של המארז כל הזמן מהבהבת מהר וזה אף פעם לא קרה דרף אגב יש לי פנטיום ארבע 2.4 עזרה בבקשה!!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by aviad_bu,

שלום לכולם.... לפני כשבועיים פירמטתי את המחשב. לפני הפירמוט היה לי כרטיס טלויזיה (שעבד) - חשוב לציין שהמחשב חדש (נקנה באפריל) לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הטוליזיה שקיבלתי עם המחשב (life view suite של fly video) לאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את התוכנה לצפייה בטלוויזיה ואני מקבל הודעה "can't get device" ולאחר מכן התוכנה נסגרת אוטומטית תוך כדיי אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. חשוב לציין שמנהל ההתקנים זיהה את ההתקן ואת כרטיס המסך. פרטי החערכת: מערכת הפעלה: windows xp pro עברית. כרטיס מסך של nvidia Gforce 4 mx 440. פנטיום 4. 2.4 GHz אשמח אם תוכלו לעזור לי, אביעד

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני צריך עזרה דחופה בעדכון ביוס או יותר נכון החזרה לביוס ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע... יש לי לוח של ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 והוא עושה לי בעיות עם הכרטיס מסך רדיאון 9500 פרו לכן כחלק מהניסיונות שלי לפתור את הבעיות ( בעיות של גלים בתמונה ) חשבתי שעדכון ביוס אולי יפתור ת'בעיה אבל ההפך קרה , עכשיו יש לי את הביוס האחרון שהוא בעצם גירסת בטא והבעיות החמירו בהרבה ... במשחקים יש לי מריחה של התמונה לגמרי עד שהוא ניתקע , לפעמים אחרי אתחול או כשאני פותח ת'מחשב הוא לא מדליק לי בכלל את המסך... יש לי הבהובים שחורים כאלה כל פעם שחלונות עולה.. בקיצור בלאגן שלם ואני כבר דיי מיואש כי בתוכנה של ASUS LIVE UPDATE הוא לא מסכים לעדכן לי ביוס לאחד ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע…

13. Started by BIGWOLF,

חברים שלום על השרת בו מותקנים שני המודמים מותקן SBS2000 . מערכת הפעלה מזהה את המודמים והם עוברים TEST בהצלחה. כאשר מפעילים RAS הוא מפעיל רק מודם אחד וכאשר עוששים TEST לשני מודמים, אחד עובד בהצלחה ושני נותן הודע PORT NOT OPEN. חברה המצב עצוב :'( תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by Kenny,

היי , היום התקנתי את הדרייבר החדש 3.7. בקיצור , הפעלתי את refresh rate fix והוא כתב לי : Undisabled refresh rate detected. Strongly recommendated to restore previsious registry data , restore now? בכל מקרה , לא משנה מה שאני עושה , זה חוזר על עצמו... וגם עכשיו שסימנתי לו שב 800x600 יהיה לי 85hz וזה כתוב שם. אני מפעיל את המחשב מחדש , מפעיל משחק ברזולוציה הזאת , וזה קופץ לי שוב ל 60hz אפילו שכתוב שם שזה 85. וזה לא המשחק , כי הכל עבד טוב , עד הדרייבר החדש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by Mr.wiz,

במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by OZMOS,

קניתי את הלוח של chaintech 9CJS הכל עבד כמו שצריך עד שהשלט הפסיק לעבוד ו הופיע לי סמל של unknown USB device. ניסיתי להתקין או לעשות update אבל הוא לא מזהה אותו. ניסיתי להסיר את כל ה usb hubs ולהתקין את הכל מההתחלה - גם זה לא עזר. ניסיתי גם ב XP וגם ב 2K בשניהם יש רכיב USB לא מזוהה. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סירב להתקין את מנהל ההתקנים בטענה שהוא לא מתאי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by __MIKO__,

לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by __MIKO__,

לאחר שהתקנתי ועמלתי קשות בדרוג ל P4 2.4 לוח ASUS DUAL DDR , כל פעם שאני מעלה את המחשב לאחר זמן מה שהוא היה כבוי, המסך עולה מכווץ ( כמו מסך 16:9 אבל לאורך...) ורק הדלקה וכיבוי שלו פותרים את הבעיה. כרטיס המסך כבר היה קיים במחשב הישן ( g-force 4) . למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by harelzar,

hello xp pro sp1 i have a giga-byte GA-7VAXP Ultra Motherboard with an amd xp 2000 this board come with RealTek AC'97 onboard wich i disable in the bios 256 MB pc 3500 crosair and a creative soundblaster live player 5.1 every time i try to play mp3,wma,wav,avi i have a sudden interruption that sound like TRRRRRRRRRRRRRRRR i try 3 differnt driver 1) the one that came with th cd (win2k ) 2)Sound Blaster Live! DriverPack 17/07/2002+Sound Blaster Live! Driver Patch 08/03/2003 3)Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 all of them can be found here none of this driver solve my problem i done all the suggestion in Basic Troubleshooting tips for PCs …

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  21. היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by srolik,

יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by Sygnus,

אז ככה קיבלתי מודם usb ל adsl במהלך ההתקנה כאשר עליי לחבר את המודם ליציאת ה usb ההתקנה אינה נמשכת כאילו שלא חיברתי את המודם. אך הנורית הירוקה של אספת החשמל כן דולקת במודם. בנוסף המחשב לא מזהה את המצלמה כאשר אני מחבר אותה ל usb המודם כן התחבר למחשב אחר. בדקתי ב device manager ושם כתוב שהמודם מותקן כהלכה עובד נכון. אז מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by 114508534,

????????????????????????????????????

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by GunBlade,

שלום! ניסיתי את מזלי בפורום הגראפיקה, אבל אולי רק פה תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים