עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by natee,

האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by xxx3,

אני חייייייייייב משחקים לMP הזה!!..קיבלתי אותו עם 2 משחקים מעאפנים טילים וניסיתי לשים כל מיני משחקים ..אבל הMP לא הפעיל אותם חיפשתי במ-ל-א אתרים ולא מצאתי כלווום.. :s05: הקיצר מי שיעזור אני יודה לו מאוד.. בבקשה תמצאו לי..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם. מחשב קצת ישן של HP , מעבד Q8200 , לוח אם HP 0AA8H , גרסת הביוס 786F1 V01.28 הביוס מעודכן מ 26/2/09 לאחר התקנה של WIN 8 נעלם הסאונד במחשב ואפשר לשמוע רק דרך אוזניות וגם זה לא היה אפשרי עד שהגדרתי ב servises תחת לשונית windous audio את ה log in כ local servis. אני מעוניין לבצע עדכון ללוח אם ולביוס ואשמח אם מישהו יוכל לספק קישורים לעדכונים חדשים יותר כמוצא אחרון לפני שנמוך ל WINDOUS7 האם הגדרות אלו יכולות להזיק ומה הסיכונים בעדכונים הללו ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by tzahi20,

שלוםמותקן לי Office 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה ואלו ההגדרות של המרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by d pro,

יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by Aviv C,

יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. היום, התחילה להופיע לי הודעה כזו לגבי הדיסק הקשיח השני שלי: PRI SLAVE Status BAD Backup and Replace אני יודע מה זה אומר אבל לא מבין למה. כשבדקתי את הקבצים שבדיסק הקשיח הכל היה בסדר ועבד כרגיל. ההודעה הזאת התחילה להופיע לי אחרי שעשיתי CHDSK שלוקח מלא זמן (שמתי אותו 5 שעות והוא הגיע רק ל- 7%) ולכן ביטלתי אותו (Reset). עשיתי גם CHDSK לשני הכוננים של הדיסק הקשיח הראשון שלי וזה לא לקח הרבה זמן. מה אני יכול לעשות? האם פירמוט יעזור במקרה כזה או שזה טוטל לוס? הדיסק הקשיח השני שלי הוא Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. שלום, לחבר שלי יש בעיה כל פעם שהוא מפעיל תוכנה כלשהיא (נגיד : פוטושופ) אז המחשב נתקע לאחר 10 דקות אני חושב שזה הזיכרון הוא חושב שזה הכרטיס מסך אז הוא החליף כרטיס מסך ועדין הייתה את הבעיה. Intel Pentium 4 2.4ghrz ATI Radeon 9250 512 ram hd 80 gb western digital התקלה התחילה בפתאומיות. הה ופירמוט לא עזר תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייח ונייד בבית, הנייח שלי עובד עם UTORRENT ומוריד מקסימום כמו שצריך על 10 מגה. כאשר אני מבצע חיבור ישיר לנייד שלי, אני מקבל מהירות הורדה נמוכה מאוד, גג 700KB והאייקון בתחתית הקליינט שמסמן את תקינות החיבור מראה לי משולש צהוב ולא V ירוק. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? נ.ב חשוב לצייו, בטורנטים שעובדים בנייד מחקתי את הטראקרים והפנתי את הפורט והIP למחשב הישיר שלי כך שיתחבר אליי לצורך הורדה ובעצם אשפר את הRATIO שלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לוח אם ASUS [אין לי דגם מדויק,לא ישן מדיי ולא חדש] דיסק קשיח 160 SATA לא מזהה אותו בביוס!, אבל יש אפשרות ללחוץ ctrl-a לפני הבוט ואז הוא מזהה אותו בתור RAID עברתי מיליון פעם על הביוס הדיי פשוט, לא קיימת אופציה שאני מצאתי לבטל את ה RAID לא ניתן להתקין ווינדוס, כי הוא לא מוצא את הדיסק הקשיח

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. אהלן אני כבר הרבה זמן בסיטואציה הזאת. אני יספר את הסיפור, ביום בהיר אחד החלטתי שבאלי על מארז חדש, קראתי ביקורות והחלטתי ללכת על הANTEC 302 מKSP, הרכבתי הכל היה טוב ושקט עד שאחרי כמה זמן הבחנתי ברעשים של אתר בנייה מהמחשב, לקח זמן לברר מה הבעיה וגיליתי שזה היה הכונן קשיח, על מנת לוודא שזה לא בעיה בכונן קשיח עצמו ביצעתי מספרים בדיקות. הנחתי את הכונן קשיח על היד והוא היה מאוד שקט, בדקתי עם תוכנות כמו HDDLIFE וכל אלה והכל נירא תקין, התקנתי כונן קשיח אחר למארז וגם הוא רועש, הגעתי למסקנה שזה בגלל שתי המסילות שלא מונעות רעד. מה שיש עכשיו זה שהכונן קשיח מונח על ספוג וקשור עם מסקינטייפ, וזה עובד, לא שומעים אותו הכל פרפקט, אבל מצד שני זה מאוד מבאס כי אני מתכנן להוסיף כוננים קשי…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  12. אהלן חברים, הבעיה אשר התחילה ממש לפני מספר ימים היא כזאת: כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי למסך חיצוני ומעביר ל output to monitor, זה לא מאפשר לי להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (1920x1080), כלומר אני מקבל במסך החיצוני את הרזולוציה של הלפטופ שהיא 1366x768, כאשר התיבת הגדרת רזולוציית מסך מסומנת באפור ולא ניתן לשנות אותה. נתונים: laptop Dell E5430 כרטיס מסך intel HD graphics 4000 מסך samsung 2333sw מערכת הפעלה windows 7 64bit החיבור מתבצע באמצעות כבל VGA. ניסיתי את הדברים הבאים: (לאו דווקא בסדר הזה) -הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך. -ניתקתי את המסך החיצוני מהחשמל. -כאשר חיברתי ללפטופ אחר, עם אותו כבל VGA, כן היה ניתן לשנות את הרזול…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. אז היום נלמד איך אפשר להוציא וירוסים של קיצור דרך מusb שיטה 1. נכנסים לcmd כמנהל מערכת ורושמים שם: attrib -h -r -s /s /d f:\*.* רק שבמקום הf בסוף תשנו את האות של הכונן USB. שיטה 2. קודם כל תורידו את התוכנה Malewarebytes מכאן https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ שימו לב חובה לשנות את הסיומת מmp4 לexe תתקינו אותה, ובחלון האחרון של ההתקנה (מיד לאחר העתקת הקבצים), תבטלו את שלושת ה"וי". לאחר מכן תפעילו אותה ושיבקש לעדכן -תעדכנו. כשהתוכנה תעלה, תבצעו סריקה מלאה, על הכונן הנייד ועל כל כונני המחשב. בסיום הסריקה, תלחצו "הצג תוצאות" ואז> הסר נבחרים. התוכנה תבקש להפעיל את המחשב מחדש, תאשרו! זהו הוירו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yuri Koloyarsky,

שלום מחשב HP ישן חיברתי כרטיס מסך GEFORCE GT 710 מראה תקלה nvidia Output - המחבר עבור התקן זה נמצא במחבר HDMI אני משתמש ב AUX *תקלה ידוע בHP אבל דרך הפתרון שמוצג בתמיכה הטכנית של HP לא עוזר. ???

15. Started by mokisho,

יש לי מחשב כף יד DELL כאשר אני מנסה לעביר קבצים מהמחשב (קבצים גדולים ) לוקח למחשב זמן להעביר אותם או שהוא לא מצליח להעביר אותם למה (אני מעביא אותם העמצעות כבל USB ו)

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום רב, קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו WIN7 מדיסק און קי. השתמשתי בתוכנה של מיקרוסופט והעברתי את ההתקנה לדיסק און קי. כשאני מפעיל את המחשב , לאחר ששיניתי את הסדר בביוס, אני מקבל את השגיאה: a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart. במחשב הישן ישנה אותה הבעיה (pentium 4). לעומת זאת בנטבוק שיש לי ההתקנה עולה כשורה. המחשב samsung f3 500gb, core i3 2100, gigabyte h61m d2 . המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה. הדיסק און קי הוא של transcend 8GB . אשמח לכל עזרה, ארז

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  17. לא מזמן "הוחלפה" התוכנה מה-backup and sync לגוגל דרייב. עד אז כל הקבצים שהיתי שומר בתוכנת ניהול משרד שלי היו מסתנכרים אוטומטית לדריב ומאז לא. נכנסתי להגדרות הדריב ואין לי שם שום אפשרות בחירת תקייה, בניגוד למה שרואים כאן בתמונה המצורפת.. למישהו יש רעיון? מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. יש ברשותי שני כוננים קשיחים 1. 320GB של WD 2. טרה בייט של seagate מדגם st1000340as כאשר אני מפעיל בביוס את הSATA RAID ROM המחשב עולה אך נתקע במסך הבא הכונן של WD עובד נהדר לבד וכשאני עושה BOOT עם כונן קשיח IDE אחר ומבטל את הSATA RAID ROM שני הכוננים עובדים נהדר איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by levya1,

שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by re5pect,

המחשב נדלק, על המסך מופיעה ההודעה no video input. ניסיתי עם כמה כרטיסי מסך, כמה מסכים.. גם ריסט ביוס.. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ניסיתי לחבר בלי HDD ואופטיים.. לא עזר. ניסיתי ספק אחר.. גם לא עזר. הבעיה היא בלוח אם, אך הוא לא שרוף, כמובן שהוא כבר לא באחריות. איזה בעיות בלוח אם יכולות לגרום לכך?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by guyy17,

שלום לכולם קניתי זכרון חדש למחשב מדגם:G.skill 2x4gb ddr3 1333 זה המפרט שלי: AMD paenom II x4 925 box gigabyte GA-MA770T-UD3P2 זכרונות של G.skill DDR3 2048 1333 cl 9-9-9-24 sapphire ATI radeon HD5850 1024MB DDR5 צורב של סמסונגמארז coolermaster CM 690 מאורר למארז ארדיסק 1 TR ספק chieftec A-135 650W מאורר למארז coolermaster long life led 70cfm 120 mm עכשיו כשאני שמתי אותם במחשב אז הם עשו לי צפצופים כאלה והמחשב לא נדלק פה יש תומנה של הלוח אם שלי ועם תפתחו אתם תראו שהצבע של המקום שצריך להשים שמה את הזכרונות הוא זוג לבן וזוג כחול. כשקניתי את המחשב שמו לי את הזכרונות במקביל אחד לשני (כל אחד בצבע אחר) ועכשיו שאני רוצה לחבר את הזכרונות החדשים במקום שנשאר לי אז אני לא יכול כי ה…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by Kenny,

טוב אז ככה , עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי.. מחשב "קצת" ישן.. קיצר , היתי חייב לשים לה ווינודס 98 בגלל שיש לה 32 מגה בייט זכרון ו 200 מגה הרץ. בקיצור , יש לה איידי אס אל שמחובר לכרטיס רשת בתוך המחשב אין לי מושג איך להתקין אותו , אין לי את הדרייבר שלו , ואני לא יודע איזה דגם הוא (זה משנה בכלל בכרטיסי רשת?!) הווינודס לא מזהה אותו לבד , והוא מבקש את הדרייבר. יש איזה דרייבר כללי לכל הכרטיסים? איך להתקין את הכרטיס? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. שלום, לפני כמה ימים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. הוא עובד כל הזמן עם CPU 100% ובקושי זז. לפעמים מופיעים מסכים כחולים שרשום שם שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה אז לעשות ריסט אחרת צריך לבדוק אם אין חומרה חדשה או תוכנה חדשה שעושה בעיות... משהו כזה. והיום הוא פשוט נתקע... המחשב עולה כמה שניות העכבר זז ואז נתקע. בדקתי טמפ' בביוס הוא הגיע ל 60 מעלות!!!! ניקתי את המחשב מאבק זה לא עזר. המעבד הוא של אינטל P4 1.7 GHz עכשיו אני יכול להפעיל את המחשב רק עם מאוורר (שבחדר שינה) צמוד. גם אי אפשרר להכנס למצב בטוח. מה עושים?? להחליף מישחה תרמית??

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. זה קרה לאחר עדכון BIOS האחרון. בדקתי את ההארדיסק והכל בסדר, ניסיתי לעדכן שוב את הBIOS אבל ללא אופציה "Keep DMI Pool Data" ולא עזר. לוח X58A-UD3R הארדיסק ST3250318AS בחיבור SATA Any Ideas?

25. Started by Oranili,

פתאום שסיימתי לשחק ב TESTDRIVE נכבה לי המחשב והטמפ' היה תקינות! אני לא יודע ממה זה קרה ... ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.