עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יובלד,

אווקי הכי התחיל שגלשתי להנאתי באתר זה ופתאום גיליתי שמשהו לא בסדר בעכבר שי אז ניקיתי אותו קצת כשגמרתי לנקות גיליתי שההמחשב ניתקע לחלוטין ללא יכולות לזוז או לבצע כל פעולה אז כיביתי אותו הדלקתי את המחשב שוב וכלום לא קרה המחשב דלק אבל המסך נישאר בסטאנד ביי ואפילו לכבות אתהמחשב לא יכלתי אז נעלתי לכבות דרך המפסק שבגב המחשב לאחר מספר פעמים כאלו מאוד מאוד היתעצבנתי ולחצתי על ריסט כמה פעמים ואז להפתעתי המחשב עלה! אבל פתאום שרק עולה המחשב הוא אומר לי "KEYBORD IS LOCKED PLEASE UN LOCK THE KEY" ומאס כלום אני לא יכול לעשות כלוםםםםם וזה לא ביגלל שאנימ מחבר את המיקלדתלמקום הלא נכון והוא מזה את המיקלדת ביגלל שהוא מראה לי שגיעה שונה עם אני מנתק אותה וגם המנורות של מהבהות שאני מדלעיק את ה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sasha,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שלי עכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז? כמה זמן זה צריך לקחת? האם יש התקנה? תודה רבה (סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by prince amir,

אני הייתי רוצה להקליט כמה דברים מתוך המחשב אבל אחרי חיבור כרטיס המסך מסוג GF2 TITANIUM 64MB DDR הכול טוב ויפה אבל יש בעיה של TVOYT אני לא רואה כלום, ניסיתי סוגי PAL או NTSC, ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640 על 480 גם לא עובד, בכל שינוי רק מופיע איזה קפיצה בטלוויזה ולא יותר מזה בבקשה צריך קצת עזרה תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HaimTS,

שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. רכשתי לא מזמן הארדיסק מקסטור 740DX 40 GB ATA 133 כשהתקנתי את הארדיסק , הבחנתי בביוס שהוא מזוהה כ-ATA 66 , ולא כ-ATA 100 הבעיה איננה בכבל ה-IDE , מכיוון שישנו הארדיסק נוסף שמחובר על אותו הכבל שמזוהה כ-ATA 100 חיפשתי באתר של מקסטור ולא מצאתי שום Utility שיפתור את הבעיה שלי.. למישהו יש עצה / פתרון ?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. יש ב-3DMARK 2001 בדמו קטע קטן שרואים נהר ושני עצים (ממש לפני תחילת ה LOADING השני) עקב בעייה טכנית אני לא יכול "לצלם" את התמונה ולשמור בקובץ אנישים אני צריך את זה דחוף להיום Apocalypse256@hotmail.co.il דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TNT,

משהו מוזר מתרחש. מדי פעם זה קורה....... בלי שום הודעה מוקדמת........ ברגע אחד....... הוא משתתק!!!!!!!!!! הוא לא זז!!!!!!!!!!!! הוא קופא!!!!!!!!!!!!! כן כן זהו העכבר. העכבר לא מגיב אך הוא פועל(הוא אופטי והאור שלו עדיין דולק). המקלדת מגיבה. אך העכבר לא זז. משהו יודע מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by sasha,

אחרי שראיתי את הביוס שלי וביוסים של חברים שלי גיליתי שהביוס שלי נותן ממש קצת פרטים , ויש הרבה מאוד דברים שמופיעים בביוסים אחרים ולא בשלי האם שידרוג הביוס יספק לי אפשרויות אחרות? אני יודע שמסוכן מאוד להחליף ביוס , כי אם זה נתקע אז יש בעיה חמורה מאוד , מקסימום אני יעשה את זה עם בן דוד שלי שמבין יותר ממני השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג ביוסים אחרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by noir,

יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה, קניתי צורב ריקו X24. יש לי לוח A7V133. ההארד דיסק - פרימיירי מאסטר. איתו, על אותו כבל משורשר ה-CD-ROM - סקנדרי מאסטר. איפה ולאן בלוח אני מחבר את הצורב? ראיתי פתאום שיש על הלוח מקום לחיבור PRIMARY ULTRA ATA100 , האם לחבר לשם את ה-HD? ואז, הצורב וה-CD על הכבל מאסטר שניהם (פריימרי וסקנדרי, בהתאמה - לא קריטי). לא? (תמונה של הסלוטים, מתוך החוברת של הלוח נ.ב. עדיין לא חברתי כי חסר לי כבל IDE... תודה חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. specs: Acorp 6VIA81 Via Apollo Chipset P-III 450MHz Nvidia Riva TNT 2 32 MB Model 64 128 SDRAM 17" Liteon Creative Vibra 128-bit WD 20GB CD X 44 Teac 32x12x10 Windows XP Proffesional איזה בלאגן... קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא ניוב, אני משתמש מנוסה ביותר, ולא עשיתי שום דבר אם לא חשבתי שהוא יעזור. היום בצהריים, בגלל שנתקלתי בכמה בעיות במודם, החלטתי ללכת לביוס ולשנות שם משהו, אולי להעביר את המודם איי אר קיו. הגעתי למקום בביוס של ניהול איי אר קיו. שיניתי לmanual ואז יכולתי לשנות לכל מספר אייארקיו לשתי אפשרויות: או PCI/ISA PNP או LEGACY ISA. מסיבות לא ברורות שיניתי הכל לPCI/ISA PNP והפעלתי את המחשב. הכל היה בסדר, ורק הכ. קול נעלם כלא היה ממנהל ההתקנים. חזרתי לביוס והחזרתי א…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. נאלצתי להחליף את לוח האם מ ASUS CUV4X ל ASUS CUSL2-C בגלל שהקודם נשרף... מאז שהתקנתי את החדש יש לי כמה וכמה בעיות. א. יציאות ה USB לא מזהות לי את העכבר שעבד בלוח הקודם. ב. אין SOUND בכלל (המחשב מזהה נכון את הכרטיס ומבצע השמעה של קבצי קול, אך שום SOUND לא בוקע מהרמקולים. התקנתי את הדרייברים האחרונים ולא שינה כלום. ג. נגני הסרטים (וניסיתי 3) מריצים סרט, אך במהלך ההרצה הסרט קופא לכמה שניות (ה SLIDE BAR למטה ממשיך לרוץ לעומת זאת) וממשיכים להראות את הסרט לאחר הקפיאה הרגעית. דבר זה קורה שוב ושוב במהלך הסרט. יש לי PIII 800MHZ, WIN XP PRO, 256MB RAM. ולוח אם שמצוין למעלה, כרטיס קול LIVE!VALUE.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. עד עכשיו ב HD היה מחולק ל -3 כוננים C D E אבל היום פתאום באופן תמוה , לאחר RESTART יש לי 4 כוננים C D E F ה CD שהיה F הפך ל G ו E פשוט לא נגיש(במאפיינים הכל 0 BYTES),ןללא LABEL הכונן שהיה E, יותר נכון מה שהיה בו עבר להיות F. שום נתון לא אבד(נראה לי...) . SCANDISK פשוט נתקע למה?????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by urizi,

יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי קניתי כרטיס רשת חדש של DYNAMODE שהוא 100/10MBPS ETHERNET CARD ורשום שם גם REALTEK CHIP VERSION חיברתי את הכרטיס למחשב. הוינדוז אקס פי זיהה הכל לבד... עד עכשיו הכל טוב ויפה אציתי להתחבר לאינטרנט... הלכתי לחייגן שלי (אין לי וואו) ולחצתי על CONNECT והמחשב פשוט נתקע! הוצאתי את הכרטיס רשת והכל פתאום עובד. ב-NETWORK CONNECTION היה לי הכרטיס רשת והחייגן הרגיל שלי. יש לכם מושג למה המחשב נתקע? אולי זה בגלל המודם שלי (CREATIVE DI5630) ? הבעיה הזאת יכולה לחזור גם עם המודם של וואו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Real_Me,

רק היום שמתי לב לכך שכל תצוגת המסך רועדת ללא הפסקה. ניתן להבחין בתופעה אם מתבוננים ממש מקרוב ואז רואים את הפונטים נעים מצד לצד כשדה שיבולים ימינה ושמאלה. ממרחק גדול יותר הכל נראה יציב בהתחלה וצריך להסתכל היטב לתפוש את הרעד. אני עובד ברזולוציה של 1280*1024*85 אבל גם ברזולוציות נמוכות יותר זה קורה. האם זה דבר רגיל או שמשהו פגום מאד במסך או בכרטיס? יש לי PROVIEW 19" שטוח ו-RADEON 8500LE שקיבלתי אתמול. לצערי אין לי אפשרות לבדוק אם עם הכרטיס הקודם זה היה גם. בתודה מראש RH

• 20 תגובות
    • 10.1k צפיות
  20. Started by lopp,

שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הבעיה שלי היא כדילקמן: התקנתי גירסא בשם F7a היא כנראה גירסא דפוקה או משהו (כנראה היא עשתה לי בעיות במחשב) אבל זה טפל. הבעיה היא כאשר אני מנסה לעשות עידכון (ניסיתי דרך: 1. התוכנה בסביבת חלונות 2. דוס 3. דרך הביוס עצמו - הוא נותן תמיכה לזה) ואני מפעיל את המחשב מחדש הוא לא עובד. אז אני עושה restart ידני ואז הוא כן עובד רק שהוא כנראה לא אוהב את העידכון (ניסיתי 3 גירסאות - F4,F5 and the last one F6) אז הוא מפעיל את התוכנה של ההגנה לביוס ומעיף לי את העידכון וחוזר לגירסא המקורית. לא משנה אפילו אם אני נכנס לתפריט לפני שהוא עושה את זה ומנסה להגיד לו לא לעשות את זה הוא לא מקשיב לי ותמיד מעיף לי אותה ונשאר לי עם הגירסא הזאת שאני כול-כך לא רוצה. האם יש למשהו פיתרון לבעיה שלי? אולי י…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המסך שלי מרצד כל הזמן ניסתי כל מיני דברים התקנתי דריברים בדקתי תחיבור אבל לא עזר ... מזה כבר יכול להיות וזה מסך חדש... :'(

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. לאחי יש מחשב , cellron 667 וציפסט של SIS לא בדקתי עוד את הלוח אם נדמה לי של אינטל. בכל מקרה תראה שמו לו במחשב כרטיס מסך TNT 2 מובנה. כלומר לוקח מהזיכרון 32 מגה . עכשיו הבעייה היא שנכנסתי היום לביוס והיה שם Shared Memory שהיה על 32 ומשום מה שיניתי את זה ל 0 (NONE) לא יודע למה עשייתי את זה, בקיצור עשיתי שמירה והפעלתי מחדש את המחשב, ועכשיו אני רואה כל הזמן המון קווים על המסך, לא רואים כלום נורמלי הרבה קווים צהובים כאלה.. אבל אני יודע שהמחשב עובד כמו שצריך כי שאני לחוץ DEL זה משנה מסך וכאילו נכנס לביוס.. איך לעזאזל אני מוריד את הקווים האלו ומחזיר את זה למצב נורמלי, ניסיתי כבר RESET, כיבוי מחשב, ניתוק כבל והוצאת בטריה ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. קניתי אתChainTech GeForce 2Ti 64DDR ויש לי מחשב מעולה Duron 1200 morgan עם לוח אם חזק ביותר EPOX 8KHA PLUS עם 128 זיכרון רם שמספיק לחלונות 98 ואפילו לאקס פי זיכרונות DDR 2100 של סמסונג בקיצור הכל אמור להיות פצצה אבל עם כרטיס הזה משחקים לא עובדים כמו שצריך הגרפיקה איטית ביותר אף ניתקעת ב משחק כמו GLOBAL OPERATIONS ו MAX PAYEN זה ממש מעצבן עשיתי כבר פורמטים והתקנתי את כל הדריורים גם של לוח אם וגם של כרטיסים הכל מותקן נסיתי כל מניי דריורים עם כולם יש בעיות מה עושים הכרטיס דפוק?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by md22,

מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים