תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב XPS 13 9343 עם וינדוס 10. הכל עובד מעולה, כולל משטח העכבר שבעייתי בסדרה הזאת, אפשר לגלול בקלות כאשר אני משתמש בדפדפנים, אבל לצערי כאשר אני נמצא בתיקיות/קבצים (אופיס, PDF וכו) הגלילה מאוד איטית ונתקעת ואי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה של האופיס, להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך, לשנות PERFORMANCE OPTIONS של המחשב, אבל כלום לא עזר (בין לבין התקדמתי גם לוינ10). יש למישהו הצעה איך ניתן לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני לא מצליח לנגן קבצי MKV עם קול דרך המדיה סנטר של הוט ואילו בשאר הקבצים יש קול, מדוע? הורדתי את serviio הגרסה האחרונה, הכל מזוהה כמו שצריך בפייבר בוקס של הוט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתעזרו לי קניתי מחשב חדש בחלקים מארז 2 מאווררים לא זוכר חברה לום אם MSI P458D מעבד QUAD 9550 כ.מ ZOTAC 9600 ספק 550 W הרדיסק 500 גיגה זכרון DDR3 3גיגה חיברתי תמחשב לאחר מכן מחבר לחשמל כדי להדליק אותו המאוורים מסתובבים לשניה וזהו המחשב לא עושה כלום נכבה אבל הכפתור על הלוח אם מראה שהוא מקבל חשמל אני חושד בספק לא תקין רציתי את עזרתכם נסיתי לפרק כרון ולהדליק ולפרק כרטיס מסך אך הכל לא עזר ונשאר אותו דבר מקווה שתעזרו... איך ניתן לבדוק אם הספק דפוק אם כן יש אחריות כי הוא חדש חדש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן חברים:) יש לי כמה שאלות תאורטיות שמעניינות אותי ואשמח לקבל תשובות: לפני כשבוע ניסיתי לעדכן תוכנה [Bluestacks שמדמה מערכת אנדרואיד על המחשב. זה המקום היחיד שבו אני משתמש בוואטסאפ או כל סוג אחר של אפליקציות (אין לי סמארטפון)]...יש רגעים בחיים שפשוט חולפים לנגד עיניך ואין לך מושג איך ולמה נתת לכל זה לקרות - לא גיביתי את התוכנה לפני ואף לא גיביתי את הוואטסאפ. מפה לשם, כמובן שדווקא ברגע שכזה העדכון לא מצליח, התוכנה סוג של נמחקת וכל האפליקציות איתה. יום למחורת נזכרתי שאולי יש באפשרותי לשחזר את המערכת וראיתי שאכן יש נקודת שחזור לבערך 5 ימים לפני המקרה. מפה לשם לא יכולתי להתעסק בזה, הימים חלפו ואיתם הנקודת שחזור. ועכשיו לחלק של השאלות: האם תוכנה כמו EaseUS Data Rec…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מנסה להגדיר את הפקס מודם בעזרת ווינדו , כאשר אני מגיע לשלב השני, אני לוחץ על "פקס" ואחר כך על "פקס חדש", אני במקום "אשף הגדרת הפקס" מקבל חלון לשליחת פקסים. אולי כאן טמונה בעיה ? האם יתכן שכבר הגדרתי בעבר ולכן הוא לא מקבל את נסיונותי ?: כדי להגדיר פקס-מודם לפני שתתחיל, ודא שהתקנת את הפקס-מודם כראוי ושהוא מחובר לקו טלפון אנלוגי רגיל. 1.לחץ על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחץ על כל התוכניות ולאחר מכן לחץ על פקס וסריקה ב- Windows. 2.בתחתית החלונית הימנית, לחץ על פקס ולאחר מכן לחץ על פקס חדש בסרגל הכלים כדי להפעיל את 'אשף הגדרת הפקס'. 3.לחץ על התחבר לפקס-מודם ובצע את ההוראות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו I5 ובביוס אין שום דבר שמראה טמפרטורה זה הגיוני ? עשיתי עידכון ביוס מ 2011 ל 2014 ועדיין אין שום דבר שמראה טמפרטורה אם המעבד מתחמם איך אני אמור לדעת ? ממש הזוי
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מסך מגע (אם זה משנה). הוא בסדר ואין איתו שום בעיה, עד שאני מוריד את המסך והוא עובר למצב שינה אני חושב, אחרי שהוא נדלק (לא ממצב כיבוי, הווינדוס מודיע על "המשך") הוא נהיה איטי לגמרי. לחלונות מסויימים לוקח זמן לזוז מצד אחד של המסך לצד השני והמחשב מגיב ממש לאט. מה גורם לזה ומה אפשר לעשות? מפרט מחשב: I3 U380 4GB RAM Windows 7 Home Premium SP1 64bit
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.התקנתי מחדש את המחשב על שני דיסקים קשיחים.השינוי היחיד שעשיתי הוא הגדרת בקר רייד של סיליקון אימג' כבקר פעיל וממנו עולה המערכת הפעלה.לאחר ההתקנה שמתי לב שגם אחרי התקנת הדרייברים החדשים והישנים הכרטיס קול שלי [emu 1212M] מזוהה ורשום במנהל התקנים של חלונות אבל אינו עובד כלל והתוכנה אינה רואה אותו ועוד מתריעה לי שאין כרטיס קול על המחשב. שאלתי היא האם הבקר רייד שהגדרתי יכול לגרום להתנגשות IRQ ולשיתוק של הכרטיס קול והאם החלפת סלוט תפתור את הבעיה. עריכה : הכל עובד.התבלבלתי ביו כפתור האפקטים והיציאות ouputs את האפקטים עוד לא התקנתי..
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים המחשב שלי נהיה איטי להחריד...מהירות תגובה נמוכה, פתיחת כרטיסיות איטית... זמן מהקלדה ועד שהאותיות מוצגות וכו'...לא מצאתי ממש מה הבעיה אז ביצעתי פירמוט. לאחר מכן עדיין הייתה איטיות במחשב. מחיפושים שעשיתי גיליתי שגרסה מסויימת הגוגל כרום היא שגורמת לאיטיות ולכן הסרתי אותו. מאז היה שיפור במהירות התגובה של המחשב אך עדיין לדעתי לא חזר למצבו הישן והטוב. בכל אופן אני עכשיו מנסה לשחק במשחק פיפא 2011, התפריטים עוברים בסדר אבל במשחק עצמו הכל לאט בצורה מחרידה. לפני כן המשחק עבד מצויין ולכן ברור שהחומרה שיש לי אמורה להתאים אבל משהו השתנה. או חומרה או תוכנה אבל אני לא יודע איך לאבחן את זה. ביצעתי בדיקות עם תוכנות ולא נמצאו ממצאים חריגים. המחשב שלי עם חלונות 7, I…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. סמלים בדסקטופ משנים מיקום וגודל כל דקה בעיה נפתרה עם שינוי 2 מפתחות ברג'יסטר HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ ב-InProcServer32 יש לערוך כך: דאבל קליק על Default ולשנות את %SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll ל: %SystemRoot%\system32\windows.storage.dll 2. הגדרות תצוגה של תיקיות מתאפסות מדי כניסה לתיקיה (לדוגמא במקום תצוגת סמלים הוא מציג תצוגת פרטים אפילו כשעושים 'חזור') 3. מקלדת אלחוטית מגמגמת ובדכ לא מגיבה או קופאת (הבעיה לא קשורה למקלדת ולא לסוללות ולא למתאם USB שנמצא מרחק של 20סמ, במחשב אחר אין שום בעיה וזה התחיל רק לפני שבוע) העכבר ש…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
ווינדוס שלי אומר שהוא לא מזהה את כל חומות האש...ואז הפיירוול של ווינדוס לא עובד מה עושים בבקשה אני חייב לתקן את זה עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. והיום אני ילמד אתכם איך פורצים את הסיסמא למחשב וינדוס 10. אז מה שאנחנו צריכים זה USB ריק לגמרי. טוב. אז אנחנו צריכים בשביל הפריצה להוריד קובץ תמונות דיסק של אירנס בוט (אפשר להוריד מכאן) נצרוב את זה על usb על ידי התוכנה Rufus (אפשר להוריד מכאן) עכשיו לאחר שצרבנו את זה על USB ברגע שהמחשב עולה נלחץ ברציפות על F12 עד שעולה לנו הbios שימו לב חובה שהusb יהיה בתוך המחשב בזמן שאנחנו מעלים אותו. עכשיו נפתח לנו החלון הזה נלחץ על mini Windows XP ועכשיו עולה לנו הוינדוס של XP עכשיו ליחצו בשולחן עבודה על הישום הזה HBCD Menu עכשיו למעלה יש לכם אופציה של Programs ליחצו על זה ועכשיו יש לכם אופציה כזאת Passwords / Keys ליחצו …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב שבעברו היה נתקעה יודעים קפוא לאחר ניקוי יסודי של המחשב המחשב הפסיק להיתקעה ועכשיו הוא מתכבה לגמרי לבד אם אני משחק הוא מסוגל להתכבות כך סתם עעזרה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי אני אחרי רכישה של שני ספקי hx 1000i (שניהם הגיעו תקולים עם coil whine( עשיתי לשני הספקים rma המלצות לספק 1000 טוב?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל מה שמצאתי ברשת ממש לא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שאני לוחץ על תוכנה למשל לוקח לה איזה 20 שניות עד שהיא פועלת, והמחשב בכללי מאוד איטי. זה רק התחיל היום, והפעם האחרונה שפירמטתי זה היה לפני פחות משבוע. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (או משהו) שיכולה להגיד לי את המיקום הפיזי של קובץ מסוים על ההרדיסק, כלומר באילו סקטורים נמצא הקובץ. יש לחבר שלי הרדיסק דפוק, והוא רוצה להריץ כלי תיקון (HDD Regenerator, למי שמתעניין) על הסקטורים החשובים בלבד, כי זה תהליך מאוד ארוך ורק חלק מהקבצים שנדפקו חשובים לו מאוד. מישהו מכיר משהו כזה? תודה, עוגי.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-