תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
לאחר שעידכנתי את הfirmware לצורב שלי נוספה לי פונקציה שנקראת audiomaster הצורב הוא yamaha crw2000ez 1,0e הפונקציה צריכה להיות החל מצורבי crw3200 של yamaha במהירות 24 אז אם למישהו יש את הצורב הנ"ל והוא יודע איך להפעיל את הפונקציה בבקשה שיכתוב כאן בתודה עמרי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך הזה, התקנתי את הדרייברים והכל טוב ויפה, אבל יש לי בעיה מוזרה. במשחקים המסך כהה מידי, אני רואה את הכל קצת חשוך. בכרטיס מסך הקודם GeForce2 הייתה לי את אותה הבעיה. כל פעם שהייתי משחק הייתי מעלה את בהירות המסך ל80% (כשקיבלתי את המסך הוא היה על 50%) כדי לראות כמו שצריך השאלה היא האם אפשר לתקן את זה דרך האפשרויות של התצוגה או רק ע"י העלאת הבהירות במסך או בכלל דרך אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק renegade ווינדוס לא נותן לי למחוק אותו , יש לי ווינדוס XP והוספה\הסרה של תוכניות לא מוכן למחוק אותו , איך אני יכול למחוק אותו בדרך עקיפה ???? בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי מפיק צליל מיד למרות שניתקתי את הרמקול מהמחשב. הרמקול בכלל אל נמצא במחשב ולא מחובר. ניסיתי לזהות על הלוח אם עוד רמקול או משהו אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה עושים? יש לי אינטל אטלנטה 440... לידע הכללי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהי שאני מכיר לא ראו כלום כשהיא הדליקה את המחשב (המסך אפילו לא זיהה את ההדלקה) - עשיתי את הצעד המתבקש, החלפתי לה כ.מסך לאחד ישן בPCI. הכל היה טוב. אחרי כמה זמן, העכבר הפסיק לעבוד - אחרי שבעלה שיחק קצת עם דריברים ושטויות (ובטח עשה ריסט יותר מפעם אחת) אז שוב חזרה הבעיה - ולא רואים כלום! למה זה לא עובד? יכול להיות בעיה של חשמל?! ואם כן - זה בגלל ספק דפוק?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן הארדיסק מקסטור 740DX 40 GB ATA 133 כשהתקנתי את הארדיסק , הבחנתי בביוס שהוא מזוהה כ-ATA 66 , ולא כ-ATA 100 הבעיה איננה בכבל ה-IDE , מכיוון שישנו הארדיסק נוסף שמחובר על אותו הכבל שמזוהה כ-ATA 100 חיפשתי באתר של מקסטור ולא מצאתי שום Utility שיפתור את הבעיה שלי.. למישהו יש עצה / פתרון ?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היות ואני עומד להתקין את Windows 98 מחדש, יש לי שאלה קטנה: האם יש הבדל בין לשים את מערכת ההפעלה על Partition בגודל 2GB לבין 4GB? זאת כאשר מדובר במערכת הפעלה Windows98 וב- FAT32. אם זה בכלל משנה, אז מהו הגודל המומלץ ביותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מספר מערכות ההפעלה משפיעה על מהירות המחשב? יש לי win me ו win xp pro אם אני יוריד אחת מהם מהירות המחשב תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…
-
specs: Acorp 6VIA81 Via Apollo Chipset P-III 450MHz Nvidia Riva TNT 2 32 MB Model 64 128 SDRAM 17" Liteon Creative Vibra 128-bit WD 20GB CD X 44 Teac 32x12x10 Windows XP Proffesional איזה בלאגן... קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא ניוב, אני משתמש מנוסה ביותר, ולא עשיתי שום דבר אם לא חשבתי שהוא יעזור. היום בצהריים, בגלל שנתקלתי בכמה בעיות במודם, החלטתי ללכת לביוס ולשנות שם משהו, אולי להעביר את המודם איי אר קיו. הגעתי למקום בביוס של ניהול איי אר קיו. שיניתי לmanual ואז יכולתי לשנות לכל מספר אייארקיו לשתי אפשרויות: או PCI/ISA PNP או LEGACY ISA. מסיבות לא ברורות שיניתי הכל לPCI/ISA PNP והפעלתי את המחשב. הכל היה בסדר, ורק הכ. קול נעלם כלא היה ממנהל ההתקנים. חזרתי לביוס והחזרתי א…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה משהו, כמו לעבור בתיקייות, מקליד באיסיקיו או דברים דומים, האקספי הארור הזה מפעיל סאונד שנשמע כמו צרצור ארוך ומעצבן! איך אני מפסיק את זה?!??? למשל שעוברים בתיקייה לתיקייה שומעים מן צליל כזה חלש נכון? אז במקום זה יש לי צירצורים!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרך אגב אני חדש עזבתי את"פ" בגלל ששמעתי מה הם עשו לכם תוכלו להיכנס שמה לפורום חומרה וליראות מה כתבתי להם אם הם לא מחקו את זה יש לי כרטיס מסך tnt 2 אני יודע זה כרטיס ישן אבל אני רוצה לימשוך אותו עוד קצת עידכון הביוס ישפר את הביצועים? ועוד דבר אחרון אולי תוכלו לשנות את הרזולוציה כי היא ממש מעצבנת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שראיתי את הביוס שלי וביוסים של חברים שלי גיליתי שהביוס שלי נותן ממש קצת פרטים , ויש הרבה מאוד דברים שמופיעים בביוסים אחרים ולא בשלי האם שידרוג הביוס יספק לי אפשרויות אחרות? אני יודע שמסוכן מאוד להחליף ביוס , כי אם זה נתקע אז יש בעיה חמורה מאוד , מקסימום אני יעשה את זה עם בן דוד שלי שמבין יותר ממני השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג ביוסים אחרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה להקליט כמה דברים מתוך המחשב אבל אחרי חיבור כרטיס המסך מסוג GF2 TITANIUM 64MB DDR הכול טוב ויפה אבל יש בעיה של TVOYT אני לא רואה כלום, ניסיתי סוגי PAL או NTSC, ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640 על 480 גם לא עובד, בכל שינוי רק מופיע איזה קפיצה בטלוויזה ולא יותר מזה בבקשה צריך קצת עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש. מדי פעם זה קורה....... בלי שום הודעה מוקדמת........ ברגע אחד....... הוא משתתק!!!!!!!!!! הוא לא זז!!!!!!!!!!!! הוא קופא!!!!!!!!!!!!! כן כן זהו העכבר. העכבר לא מגיב אך הוא פועל(הוא אופטי והאור שלו עדיין דולק). המקלדת מגיבה. אך העכבר לא זז. משהו יודע מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה עם כרטיס קול VIBRA 128bit מובנה בלוח האם (7VTXH+ של ג'יגהבייט). משום מה כשאני מחבר את הרמקולים שהשתמשתי בהם של SONY לכרטיס הנ"ל, עוצמת הקול הנשמע גם במכסימום האפשרי היא ממש לחישה. עם רמקולים פשוטים וזולים שמיועדים למחשב (TEAC) אין בעיה עם העוצמה למרות שהאיכות נופלת במידה רבה ממה שהיה קודם. כך שאני לא יודע אם ה-VIBRA יוכל לתת לי איכות קול טובה אם אצליח לסדר את העניין עם הרמקולים של SONY או שלא תהיה ברירה ואצטרך להתקין את כרטיס הקול הקודם במחשב החדש. מקווה להיעזר בכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ישן, סאונד בלסטר 16 (מאוד ישן), שהמחשב סגור, הוא גורם לרעשים מוזרים ברמקולים (מחובר למערכת קולנוע ביתית), בפונקציות אחרות ברסיבר במצב סטנדביי, זה לא קורה, רק עם המחשב. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שלי Yamaha YST-M100 אילו זוג רמקולי Desktop מצויינים שקניתי בזמנו מ=Plonter. ובכן אחד מהם נפך על הריצפה באדיבותו הרבה של החתול שלי.. כן כן... והכבל המחבר בין הרמקולים נתלש מאחד הרמקולים. בקיצור המחבר שלו אבוד! האם אתם מכירים (בבקשה!!! תגידו כן) סוכן / יבואן של Yamaha בארץ? משיהו שמייצג אותם ושאני אוכן למצוא אצלו חלפים מקוריים? זה בסה"כ כבל שצריך להחליף כי הרמקול בסדר גמור. אודה לכם על עזרתכם...! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-