עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. שאלתי הטכנית היא - אם נניח אני רוכש לוח אם של ASUS, משהו בסגנון P4T533C, האם אני מוגבל לכרטיס הקול שבא עם הלוח, או שאפשר "לנטרל" את כרטיס הקול בלוח ולרכוש כרטיס קול טוב יותר בנפרד ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI ----…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by UltraV,

שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ofer_mat,

יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Stasik,

שלום לכם יציאת הטלויזיה לא פועלת מאז שהתקנתי את חלונות xp התקנתי את ה detonator האחרון לxp וכשאני מעביר לטלויזיה הוא מעביר ישר למסך המחשב, איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YAIR,

http://www.techtv.com/techtv/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Eviljelly,

ההרדיסק הראשי שלי התפגר לפני שבועיים ואתמול התקנתי מחדש את המחשב על הרדיסק אחר , הבעיה שעכשיו המחשב לא מוצא לי דרייברים לכרטיס קול (live platinum 5.1) ניסיתי את הדרייברים המקוריים (2000) והם לא עובדים , ניסית להוריד את הדרייברים מהאתר של כריאייטיב וגם לא עובד, יש שם רק איזה עדכון לדרייברים שטוען שבכלל הכרטיס קול שלי לא מותקן . על ההרדיסק הישן היה לי גם איכס פי והוא עבד עם הדרייברים מהדיסק המקורי .. חשבתי שאולי הכרטיס זז טיפה כשהחלפתי הרדסיק אבל המחשב מזהה לי התקן מולטימדיה לא ידוע (הכרטיס קול שלי ...) אז אני יודע שהוא מחובר ... למישהוא יש רעיון , או דרייברים לכרטיס שפועלים על האקספי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by idank,

חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Budicort,

אחרי הפסקת חשמל שהיתה לי המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. ואחרי יום שניסיתי הוא נדלק והכל היה בסדר גמור ועכשיו שוב נדלק כמה שניות ונכבה זה לא בעיה של ספק כי החלפתי מה נראה לכם שהבעיה ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by guyyug,

יש לי ספריי אלכוהול (לניקוי מסכים ומקלדות) יכול להיגרם נזק לכרטיס אם אני אנקה אותו עם זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by cj,

אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by TZuKi,

ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by guyyug,

הצורב שלי גומר לצרוב מודיע על הצלחה אבל את הדיסק אי אפשר לקרא ניסיתי ב5 CD שונים ניסיתי לצרוב עם שתי תוכנות שונות 4דיסקים יש דרך לבדוק את הצורב בעוד דרך או תוכנה ואם הוא התקלקל שווה לתקון (YAMAHA 8424 SCSI בן 3 מהתקופה שצורב היה רק סקזי)

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by dcaspi,

שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. טוב אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP (את שאר המפרט ניתן לראות ב"מפרט מחשב") והיום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוינדוז עלה... ואז פתאום קובץ על הזמן חלון של CMD פעם ב5 שניות ונסגר כל איזה חצי שניה... ככה בקביעות! אני מנסה להיכנס למשחק ואז זה כל הזמן מוציא אותי וזה ממש מציק!!! הבעיה הזאת קרתה רק היום בבוקר.. אתמול ובחיים שלי זה לא קרה לי. בבקשה תעזרו לי איך אני נפתר מהסיוט הזה!?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. מדובר בCDROM ASUS X50. הסידי פעל עד אתמול במצב UDMA ופתאום הפך לפעול במצב PIO שמקשה מאוד על המעבד והיא אפשר בקושי לבצע פעולות תוך כדי קריאה מהסידי. הוא מחובר יחד עם DVD של קראיטיב כפול 6 שפועל ב"מולטי וורלד DMA 2" הDVD הוא פרימרי מאסטר והCDROM מחובר כפרימרי סליב למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני לא מצליח לשחק במשחקים ולפעמים אני מקבל את ההדועה הכחולה הזאת גם במערכת הפעלה: המשחב קודם ניתקע ואז לאחר מספר שניות אני מקבל מסך כחול ובה משהו עם NV4_DISP MEMORY DUMP... ועוד הרבה כתוב ! ואז לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב יש לי ישר הודעה: The display driver for NVIDIA GEFORCE 4 MX440 seems to be responsble for system instablity...

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by white_angel,

שלום לכולם, תופעה משונה - לא פעם ולא פעמיים נתקל בבעיה להעתיק קבצים מהCD לדיסק (יש לי שניים - DVD + צורב) - הבעייה בשניהם. כל מיני תקלות שונות. מחשב חדש - AMD 1800, GYGABYTE GA-8VRXP 256MB DDR 333 כ. מסך MSI GFORCE 4MX440 צורב ACER 20X10X40 מוגדר SEC MASTER דיסק מקסטור 60GB. - מוגדר PRIMARY MASTER DVD ישן של CREATIVE. מוגדר PRIM. SLAVE מערכת הפעלה - WINXP. רעיונות ????

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by itayze,

יש ליgf4 ti 4400 של msi , לא עשיתי o/c והוא עושה לי עיוות במסך מן קו כזה לשנייה , יש לי את הכרטיס חודשיים ורק עכשיו הוא עושה את זה . מה יכולה להיות הבעייה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by d3vil,

עד ימים אלה נהנתי מהדריברים גירסא 7.58 שלי.. אבל לא יודע מה נפל עלי, החלטתי להשאיר אותם מאחור ולעבור הלאה.. הורדתי את ה21.83, אך אבוי, מאז אני לא מצליח להתקיו אותם או לחזור ל7.58... בפעמים שהוא כן מקבל את ההתקנה הווירז מודיע בסוף כרגיל אפשר לציין: an error occurred during the installation of the device the system cannot find the file specified ניסיתי להשתמש אפילו ב-detonator destroyer אך גם זה לא עזר. נכון לעכשיו אני די תקוע. אני יכול להקתין לפעמים את ה21.83 לקבל את הERROR ולעבוד "רגיל" בלי ריסט, לאחר הריסט כמובן יש בעיות ואני חזור למצב של 256 צבעים. הא כן, מפרט כמובן מימין, מערכת הפעלה ווינדוס2000 פרו, SP2. מישהו יכול להושיע?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בבקשה טיפה עזרה אני חושב שאני יודע למה האכס פי לא מזהה אותו לבד כמו את כל המודמים אולי בגלל שיש לו כניסות ויצאות של סאונד ( כמו לכרטיס קול ) ואני לא מצליח להתקין אותו אני חושב שהוא של ZOLTRIX מכיוון שלקחתי את המודם מחבר שלי ויש לו איזה קופסא בבית של מודם ZOLITIX . אז באתר שלהם יש דריברים אבל הם לא כל כך פועלים לי (כי אין לאכס פי!!) רשום שזה תומך בברית מחדל של אכס פי אבל יש שם גירסה אחת שלא תומכת ( אולי זה מה שיש לי) ואין דריברים לאכס פי שם מה אני יכול לעשות?? אני חייב להתקין את המודם הזה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. זה בערך הקיצור של הבעייה... ( זאת לפי 3Dmark )... כרגע אני מקבל 1254, בעוד שהכרטיס צריך לקבל 2919. זה לא רק על הדף, באמת משחקים פועלים _הרבה_ פחות מהר ממה שהם צריכים... הג'יפורס הוא של Inno3d (נו טוב, זה מה יש). המעבד AMD Thunderbird 1,4GB זיכרון 512SDRAM ולוח אם 7zx-h של ג'יגה בייט. וינדוז אקספי אני כבר חודש פלוס מנסה לפתור את הבעייה (מסתובב בפורמים, קורא מדריכים וכו') ואין פתרון! סנדרה 2002 נותנת לי 110% על כל שאר הרכיבים (אין לה בדיקה לכרטיס מסך). המחשב כבר עבר פירמוט ואין שינוי... אני אריץ כל בדיקה אחרי כל שינוי של פרמטר... רק תעזרו לי לפתור את זה בבקשה! :Nsnail:

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.