תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
ההרדיסק הראשי שלי התפגר לפני שבועיים ואתמול התקנתי מחדש את המחשב על הרדיסק אחר , הבעיה שעכשיו המחשב לא מוצא לי דרייברים לכרטיס קול (live platinum 5.1) ניסיתי את הדרייברים המקוריים (2000) והם לא עובדים , ניסית להוריד את הדרייברים מהאתר של כריאייטיב וגם לא עובד, יש שם רק איזה עדכון לדרייברים שטוען שבכלל הכרטיס קול שלי לא מותקן . על ההרדיסק הישן היה לי גם איכס פי והוא עבד עם הדרייברים מהדיסק המקורי .. חשבתי שאולי הכרטיס זז טיפה כשהחלפתי הרדסיק אבל המחשב מזהה לי התקן מולטימדיה לא ידוע (הכרטיס קול שלי ...) אז אני יודע שהוא מחובר ... למישהוא יש רעיון , או דרייברים לכרטיס שפועלים על האקספי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל שהיתה לי המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. ואחרי יום שניסיתי הוא נדלק והכל היה בסדר גמור ועכשיו שוב נדלק כמה שניות ונכבה זה לא בעיה של ספק כי החלפתי מה נראה לכם שהבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ספריי אלכוהול (לניקוי מסכים ומקלדות) יכול להיגרם נזק לכרטיס אם אני אנקה אותו עם זה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP (את שאר המפרט ניתן לראות ב"מפרט מחשב") והיום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוינדוז עלה... ואז פתאום קובץ על הזמן חלון של CMD פעם ב5 שניות ונסגר כל איזה חצי שניה... ככה בקביעות! אני מנסה להיכנס למשחק ואז זה כל הזמן מוציא אותי וזה ממש מציק!!! הבעיה הזאת קרתה רק היום בבוקר.. אתמול ובחיים שלי זה לא קרה לי. בבקשה תעזרו לי איך אני נפתר מהסיוט הזה!?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מדובר בCDROM ASUS X50. הסידי פעל עד אתמול במצב UDMA ופתאום הפך לפעול במצב PIO שמקשה מאוד על המעבד והיא אפשר בקושי לבצע פעולות תוך כדי קריאה מהסידי. הוא מחובר יחד עם DVD של קראיטיב כפול 6 שפועל ב"מולטי וורלד DMA 2" הDVD הוא פרימרי מאסטר והCDROM מחובר כפרימרי סליב למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק במשחקים ולפעמים אני מקבל את ההדועה הכחולה הזאת גם במערכת הפעלה: המשחב קודם ניתקע ואז לאחר מספר שניות אני מקבל מסך כחול ובה משהו עם NV4_DISP MEMORY DUMP... ועוד הרבה כתוב ! ואז לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב יש לי ישר הודעה: The display driver for NVIDIA GEFORCE 4 MX440 seems to be responsble for system instablity...
-
- 37 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, תופעה משונה - לא פעם ולא פעמיים נתקל בבעיה להעתיק קבצים מהCD לדיסק (יש לי שניים - DVD + צורב) - הבעייה בשניהם. כל מיני תקלות שונות. מחשב חדש - AMD 1800, GYGABYTE GA-8VRXP 256MB DDR 333 כ. מסך MSI GFORCE 4MX440 צורב ACER 20X10X40 מוגדר SEC MASTER דיסק מקסטור 60GB. - מוגדר PRIMARY MASTER DVD ישן של CREATIVE. מוגדר PRIM. SLAVE מערכת הפעלה - WINXP. רעיונות ????
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש ליgf4 ti 4400 של msi , לא עשיתי o/c והוא עושה לי עיוות במסך מן קו כזה לשנייה , יש לי את הכרטיס חודשיים ורק עכשיו הוא עושה את זה . מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד ימים אלה נהנתי מהדריברים גירסא 7.58 שלי.. אבל לא יודע מה נפל עלי, החלטתי להשאיר אותם מאחור ולעבור הלאה.. הורדתי את ה21.83, אך אבוי, מאז אני לא מצליח להתקיו אותם או לחזור ל7.58... בפעמים שהוא כן מקבל את ההתקנה הווירז מודיע בסוף כרגיל אפשר לציין: an error occurred during the installation of the device the system cannot find the file specified ניסיתי להשתמש אפילו ב-detonator destroyer אך גם זה לא עזר. נכון לעכשיו אני די תקוע. אני יכול להקתין לפעמים את ה21.83 לקבל את הERROR ולעבוד "רגיל" בלי ריסט, לאחר הריסט כמובן יש בעיות ואני חזור למצב של 256 צבעים. הא כן, מפרט כמובן מימין, מערכת הפעלה ווינדוס2000 פרו, SP2. מישהו יכול להושיע?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה טיפה עזרה אני חושב שאני יודע למה האכס פי לא מזהה אותו לבד כמו את כל המודמים אולי בגלל שיש לו כניסות ויצאות של סאונד ( כמו לכרטיס קול ) ואני לא מצליח להתקין אותו אני חושב שהוא של ZOLTRIX מכיוון שלקחתי את המודם מחבר שלי ויש לו איזה קופסא בבית של מודם ZOLITIX . אז באתר שלהם יש דריברים אבל הם לא כל כך פועלים לי (כי אין לאכס פי!!) רשום שזה תומך בברית מחדל של אכס פי אבל יש שם גירסה אחת שלא תומכת ( אולי זה מה שיש לי) ואין דריברים לאכס פי שם מה אני יכול לעשות?? אני חייב להתקין את המודם הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בערך הקיצור של הבעייה... ( זאת לפי 3Dmark )... כרגע אני מקבל 1254, בעוד שהכרטיס צריך לקבל 2919. זה לא רק על הדף, באמת משחקים פועלים _הרבה_ פחות מהר ממה שהם צריכים... הג'יפורס הוא של Inno3d (נו טוב, זה מה יש). המעבד AMD Thunderbird 1,4GB זיכרון 512SDRAM ולוח אם 7zx-h של ג'יגה בייט. וינדוז אקספי אני כבר חודש פלוס מנסה לפתור את הבעייה (מסתובב בפורמים, קורא מדריכים וכו') ואין פתרון! סנדרה 2002 נותנת לי 110% על כל שאר הרכיבים (אין לה בדיקה לכרטיס מסך). המחשב כבר עבר פירמוט ואין שינוי... אני אריץ כל בדיקה אחרי כל שינוי של פרמטר... רק תעזרו לי לפתור את זה בבקשה! :Nsnail:
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס INNO VISION Geforce 2 mx200 32MB Sdram הוא היה בן שנה בדיוק לפני שבוע עד לפני חודשיים כשעוד היה לי לוח אם של VIA ומעבד פנטיום 3 733 הוא עבד בסדר גמור וכל המשחקים עבדו לי לא משנה שעבדו חרא בכל מקרה מאז נשרף לי הפנטיום 3 733 (הייתם מאמינים ששנתיים רצתי עם היטסינק של גשר צפוני ובלי משחה תרמית?) בכל מקרה הוא נשרף אז החלטתי להשקיע כדי להשמיש את המחשב אז קניתי לוח אם ASUS TUCL2-C ומעבד פנטיום 3 טאולטין 1.1גיגהרץ וגם את המארז החלפתי מבחינת הספק כוח רשום לי שהוא 235W והספק במארז הישן שלי היה 200W ככה שאני לא חושב שהבעיה היא מתח. מבחינת הווינדוס(XP PRO) הכול עובד למרות שמידי פעם הוא נותן לי מסכים כחולים עם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL או לולאה אינסופית ב NV4_DISP…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן - פנטיום 200. הוא קנה לו HD של 10G של Seagate. חיברתי לו את ה-HD למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו בביוס.... בדקתי את ה-HD אצלי במחשב והוא עובד מצויין, גם המחשב שלו עולה טוב עם דיסקט הפעלה בלי ה-HD כך שאין בעיה באחד מהם אבל עדיין המחשב שלו לו מצליח לזהות אותו, האם יכול להיות שהמחשב שלו לא יכול לקרוא HD בנפח כזה בגלל שהוא ישן ? מישהו יודע מה לעשות ע"מ שהמחשב יזהה את ה-HD ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז לאחר החלפת הלוח לאסוס הבקר של advansys מעלה את הביוס שלו וכותב error enit 15 fail משהו כזה . הוא בגלל זה לא מעלה את הדיסקים שלי. ניסיתי לתת לא בביוס את IRQ11 שהוא רוצה כל כך. גם התקנתי מחדש וניסיתי בכמה סלוטים. הצעות , הארות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את די וי די של אסוס E612 ואני מנסה להעתיק סרט די וי די אליו ומקבל שגיאה של אזור לא נכון.. הדי וי די ננעל על איזור מסויים ואני פשוט לא מצליח לשנות אותו!! אם מישהו זוכר איך בדיוק עושים את הטריק שמאפס את האזורים זה מאוד יעזור לי!! תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השבוע קניתי מסך "17 MAG דגם 786PF שטוח לחלוטין חדש חדש פתחתי את הקופסא והרכבתי אותו בדיוק כמו שצריך וחיברתי אותו טוב למחשב ולחשמל ומיד הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שמנורת המסך עולה אט אט כלומר עד שהיא מתחממת וזה לוקח בערך דקה או שתיים. חשבתי שאולי זה רק בהפעלה הראשונה אך התברר לי שגם בפעם השניה והשלישית ואפילו עכשיו המסך מתחמם אט אט עד אשר מתחילים לראות משהו. כמובן התקשרתי מיד לחנות שממנה רכשתי את זה והוא אמר שזה נורמלי ושזה יעבור עם הזמן. ברשותי גם מסך ישן יותר של מאג בעל מסך טריניטרון "17 והוא לא עושה ולא עשה שום דבר כזה... מה אתם אומרים? אם למישהו יש את המסך הזה... זה בסדר ככה וזה יעבור? יש איזה דפאק במסך וצריך להחליף אותו? או האם יש צורך לעשות משהו שבטעןץ פיספסתי? בבקש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי אני רכיבים של SDRAM 128 כול אחד וכרגע יש לי על המחשב 3 רכיבים וכול אחד הוא 128 עכשיו במקום שהוא יראה לי 384 מגה של RAM הוא מראה לי 394 מגה של RAM שני הרכיבים האחרים שקניתי הם ONE-SIDE זאת אומרת שיש זיכרונות רק בצד אחד של הכרטיס וכול פעם לאחר חצי שעה או שעה יש לי RESTART ניסיתי והחלפתי את הזיכרונות לזיכרונות של HYUNDAI אך עדיין לא נפתרה הבעיה לפני זה היה לי חלק אחד של 265 +128 שבא עם המחשב הזיכרון היה עובד טוב אבל בסוף כל חודש הוא היה נשרף אך היה מזדהה כ SLOT בשימוש, ניסתי להחליפו וקיבלתי של HYUNDAI חלק אחד של 256 והוא בכלל לא עבד שלחתי מכתב לGIGABYTE שהיא חברת הלוח אם שלי והם הסבירו לי שאין שום בעיה עם ראמים. אם מישהו יודע איך אוכל לטפל בבעיה זו אודה לו מאוד א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-