עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHAY951,

המחשב שלי נתקע אך ורק במשחק המסוים הזה (לאחר זמן מסוים). הוא לא מגיב וחייבים לעשות ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים של הכרטיס מסך? לחבר שלי יש אתו מחשב כמו שלי וזה לא עושה לו שום בעיה.....הדרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן שיש...אין לי מושג למה זה....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sgsg,

מתרחשות הרבה תקיעות במחשב בזמן האחרון ואני חושב שהלוח אם שלי לא תקין. אבל לא יודע איך לוודא כדי ללכת לחנות ולנצל את האחריות. איך בבקשה אני בודק שהלוח לא תקין באמת...

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. שלום חברים. לאחרונה בניתי שתי מערכות. 1. I5 2500 DH67CL 4GBX2 MICRON 1333 SS 520W S12II HDD ישן 80GB. קירור MUGEN 2 2. I5 2500 DH67CL 4GBX4 TRANSCEND 1333 TT TR2 430W HDD ישן 160GB. קירור FREEZER 7 על שני המחשבים יש מערכת הפעלה WIN 7 64 מעודכנת לגמרי. התקיעות קורות באקראיות מוחלטת, פעם פותחים פירפוקס פעם פותח מחשבון או סוגר TAB פעם פשוט קופא . הקפיאה למשך בדרך כלל 30 שניות-דקה ומשתחרר. אין תוכנה אחת שזה נגרם דווקא בא. ישר האחרי שהמחשב משתחרר אני שומע את הHDD עובד, וכשהמחשב נתקע הLED של פעילות HDD דלוקה קבוע. איפה יכולה להיות הבעיה? ב Event Viewer לא ממש מצאתי לוגים בזמן התקיע. מצאתי מספר לוגים: The driver detected a controller error on \Device\Ide…

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by -Tal-,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... חשוב לציין שזה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by hagai-,

יש לי בעיה כאשר המחשב קופא כל כמה זמן, ולאחר כחצי דקה כל הפעולות פתאום קופצות. המחשב גם נתקע לשניה-שתיים כאשר מתקבלת הודעה ב -ICQ או כאשר אני לוחץ על הכפתור למענה להודעה. אני מאמין שזה גם משפיע על העובדה שיש לי פתאום לאגים במשחק רשת היחיד שאני משחק כרגע והוא BLACK THORN, עד לפני יומיים שלושה הייתי משחק ללא בעיות, הפינג היה תמיד הכי גבוה (למי שמכיר את המשחק, 3 קווים ירוקים), אך ביומיים האחרונים אני נתקבל בלאגים עצבניים שפשוט אי אפשר לשחק (ושוב למי שמכיר את המשחק.. קווים אדומים.) התקיעות האלה בווינדוס חוזרות על עצמן וזה כבר משגע אותי, פשוט אי אפשר לבצע פעולות פשוטות מבלי שהמחשב יקפא למספר שניות ולעתים גם לפרק זמן של חצי דקה בערך. יש לי רשת ביתית, אבל גם כאשר ניתקתי את הכבל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Zadu,

שאני משחק GTA V לפעמים יש תקיעות כאילו המשחק עוצר בקטנה ואז ממשיך. שיחקתי עם ההגדרות של המשחק שמתי אותם הכי נמוך שאפשר וביטלתי את כל הפילטרים וכו' וזה עדיין קורה. לפעמים יש לי את זה לפעמים לא זה מוזר. המפרט מחשב שלי: CPU: i5 4590 CPU Cooler: Arctic Freezer i11 Motherboard: GA-H81M-HD3 Graphics Card: GeForce GTX 760 Hard Drive: Seagate Barracuda 1TB SSD: Samsung 840 EVO 250GB Memory: Kingston HyperX 8GB DDR3 x2 המחשב מעודכן עם כל העידכונים של מיקרוסופט ועם הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by danezeq,

כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Evil Inside,

יש לי מחשב חדש(amd 2500 barton), בזמן שהאימיול עושה אפלודס אם אני קצת נוגע בו הוא נתקע. הטמפ' של המעבד שלי היא 61-63,לוח אם על 37-40. אני לא מאמין שזה בעייה של הזיכרונות,למרות שזה נראה כך, משום שהם חדשים(256X2DUAL DDR) ועשיתי גם בדיקה לזכרונות והם ללא בעיות(לא בדיקה מלאה אבל) אני ממש נואש כבר יש כל מיני תקיעות מעצבנות של המחשב בעת עומס, לדוגמא פתיחת ביטורנט ואימיול באותו זמן,אולי אני סתם מתבכיין וזה בכל מחשב קורה?! אבל לא נראה לי.. ניסיתי כמה גרסאות של אימיול כולם נתקעות כשאני עושה אפלודס,וכן גם אפלודס של 5 קב"ש.. אז הבעיה היא בעצם הקירור?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ofir,

יש ברשותי מחשב פנטיום 1 200, הוספתי לו 256mb זיכרון. עכשיו כשאני נמצא בהתליך התקנה של הונידוס (98), עוד לפני שמתבצעת העתקת הקבצים, ההתקנה פשוט נתקעת, שמתי לב שהייתה בעייה בסריקת הזיכרון, המחשב לא זיהה אותו כ256 אז ביצעתי עידכון ביוס, ולאחר מכן הוא זיהה, ועדיין נשארה הבעייה. מה עוד אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by almor12,

אחרי שלא הייתי בבית כמעט חודש בבית (צבא וזה, מחכים רק להיכנס כבר לעזה), אבא שלי קנה טלוויזיה חדשה לסלון. מסך LED של LG מגודל 55'' הדגם הוא 55LA740Y http://www.lg.com/il/tv/lg-55LA740Y/technical-specifications הטלוויזיה מחוברת למחשב HTPC בכבל HDMI המפרט של המחשב: I7 2600K Z68 HD3 8GB DDR3 1666MHZ R9 290 GAMING 4GB SSD 128GB המחשב משמש גם למשחקים וגם לצפייה בסרטים. הבעיה שבזמן שרואים סרטים גם באיכות BDRIP או DVDRIP ואפילו בBLURAY יש מן תקיעות מוזרות כאלה, כמו סוג של עומס במיוחד בסרטי פעולה, בזמן סצינות עמוסות בפיצוצים וירי. אני רואה סרטים בעזרת MEDIA PLAYER CLASSIC או בעזרת XBMC ניסיתי לראות גם סרטים דרך צפייה ישירה וגם שם זה קורה אבל פחות, רוב התקיעות קורות שרואים באיכות …

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by yambtz,

זה קורה לדעתי בזמן שאני מחליף רזולוציה. אני פותח משחק, והוא במקום להחליף רזולוציה פעם אחת כמו שהוא עשה עד לפני שבוע, ולעלות מהר מאוד, מחילך שלוש פעמים, כאשר בינהן המסך שחור. לוקח דקה וחצי עד שזה עולה. (פה מדובר במסך connecting של הדמו של BF42 כשפותחים שרת מ All- Seeing Eye ) המשחקים עצמם עובדים נהדר, ממש בלי בעיה. אבל כשאני יוצא הבעיה האמיתית. זה יוצא מהמשחק ומחליף רזולוציה כמו שצריך. אבל התוכנה שמתחת ( mirc בדרך כלל ) לא נראית כמו שצריך: כל הכפתורים על ה toolbars למיניהם "הרוסים" ובמקום שהם אמורים להיות יש פשוט צבעים מעורבבים. כל פיקסל בצבע "שבא לו". האנימציה של העכבר ושל הווינאמפ (וכנראה גם של דברים אחרים שלא שמתי לב) נתקעת אחרי שלוש שניות, ואז עוברות כמה שניות ככה עד ש…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by shibby15,

שלום כשאני מנסה להריץ סרטים או את סנדרה ועוד כל מיני תוכנות (כולל WORD) המחשב נתקע ורק העכבר רץ אחרי שניה או שתים הוא משמיע ביפ וגם העכבר נתקע. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? אחרי הריסטארט הXP מריץ בדיקה לאחידות קבצים משהו בקשר לFAT 32 בכונן C (למרות שזה ווינדוס XP אז לא מובן לי מה הולך...)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by alexg1,

היי לכולם, אני טכנאי מתחיל ולאחרונה אני מקבל לא מעט מחשבים שפשוט "נתקעים" ונשאר רק לעשות ריסטרט. אין אני לא מוצא בעיה אני משתמש בשיטת הכאסח ז"א לפרמט ולהתקין מחדש הכול. רציתי להתייעץ עם מומחים , איך אתם נגשים לבעיה מסוג זה (תקיעת מחשב) מה אתם בודקים קודם ?? האם יש כלי או תוכנה רצינית שאכן מגלה בעיות חומרה (זכרון או הארדידסק) וכך חוסכת ממני לפרמט שוב את הארד-דיסק. מה הם השכיחויות לבעיות מסוג אלו כלומר מה הכי נפוץ? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by בולדוג,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עלה לי 3000 ש"ח רק החומרה ולפעמים המחשב ניהיה איטי והחץ של העכבר זז לאט לא בקצב, זה הגיוני במחשב חדש? זה קשור למעבד? או לכרטיס מסך? המפרט: http://www.up2me.co.il/images/92066293.jpg

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by RDS,

שלום... בזמן האחרון, משום מקום, החלו תקלות של תקיעת המחשב... זה קורה בדרך כלל כשאני מעביר קבצים לכונן חיצוני, אבל ביעוד הרבה פעולות אחרות... בזמן התקיעה הסאונד נתקע, והתמונה נמרחת... ניסיתי לעשות שחזור אך ללא הועיל... מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by eranshani2,

אז נתחיל... מחשב הינו נייח בקצב של 32 ביט. בעיות שקורות הם :1. כל פעם שיורדים עם הגלגלת למטה אז בקצה העליון של המסך יש מין קפיצות כאלה.במשחקים אחרי כמה דקות המשחק מתחיל להיות עם תקיעות שהולכות וגוברות (סגרתי את כל היישומים האחרים שפועלים כולל דפדפנים והורדות...) [*]ממתי התקלה קיימת? מהיום D: [*]הסיבוך מתחיל במה שהיה בזמן האחרון : במשך כמה חודשם המחשב נתקע והיה פעמים שלא היה עולה בכלל (לא היו שומעים את צליל ההפעלה) הייתי מחכה שבוע ואז הוא היה עולה אבל שוב אחרי כמה זמן הוא היה מפסיק לעבוד ולא עולה ... קיצר לקחתי אותו 3 פעמים ל KSP ... פעם ראשונה אמרו שניקו תמחשב וחיברו את המגעים טוב יותר - המחשב הגיע הביתה וקרס .. חח פעם שנייה אמרו שאין שום בעיה בכלל לפעמים יש בעיות במח…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  18. שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  19. החלה להופיע אצלי בעיה מוזרה בחודשים האחרונים. בכל מיני יישומים שונים ובסיטואציות דומות ואחרות (בעיקר שאני גולל דפים) המחשב נעצר לשנייה ומה שקורה זה שהמסך נכבה. ניסיתי היום למחוק את הדרייברים של הלוח אם ולהתקין דרייברים אחרים לכרטיס מסך אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? הבאתי לכאן מסך אחר (LCD) והבעיה חזרה על עצמה ככה שהמסך תקין. כרטיס מסך: GF4 MX440 , את המפרט ניתן לראות בצד. צרפתי דוגמא בשביל שתבינו על מה מדובר: http://www.mediafire.com/?5xz99yyd0qq תודה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. יש לי בעיה חמורה במחשב שנמשכת בערך כבר שבועים אני מדליק את המחשב הוא נתקע לגמרי אחרי 10 דקות פשוט לא מגיב לכלום זה תוקע חלונות שאני נמצא בהם והכל,לפעמים זה נמשך יותר לפעמים זה נמשך פחות ואתה יודע מה אפילו המסך בביוס התחרבש לגמרי הוא מהבהב ומתחרבש ואי אפשר להבין מה כתוב שם זה קורה לי בדיוק מאז שהחלפתי כרטיס מסך מ-9600xt ל-9800pro אולי זו בעיה של הספק להחזיק את המערכת?או שהמעבד גוסס :'( אגב הספק הוא hec 300art המפרט שלי במדויק הוא epox 8rda3+ axp 2600 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card עריכה אה ושכחתי לציין שני כרטיסי רשת ומדפסת

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום לכולם המחשב שלי נתקע השבוע כבר פעמיים (כאשר את המוזיקה גם נעצרת או סתם עושה רעש של הצליל האחרון לפני התקיעה באופן רצוף) אני מתחיל להיות קצת פרנואיד בנושא כי זה מה שלקח ממני את המחשב הקודם ושרף לו את הלוח. בינתיים אני חושד בספק (ג'נרי של חברה בשם SPIRE, בטענה שזה מה שהיה לאייבורי במלאי) ובקירור למעבד שלא מונח טוב (פריזר 7 פרו) נראה לי יותר שזה הספק, מה אתם חושבים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by or2077,

אוקיי, זה סיפור ארוך, אז ככה לפני חודש בערך הקירור של המעבד הפסיק לעבוד... החלפתי אותו ונתתי לסקייפיסי לעשות את ההחלפה(המעבד הוא Q6600) הקירור הוא AC FREEZER 7 REV 2. מאז שהגיע המחשב עם הקירור, חמש דקות בערך אחרי שאני משחק במשחק, כל משחק המחשב נתקע, על המחשק ולא יעזור כלום עד שאני עושה ריסט... והכרטיס מסך שלי סוחב כאלו(8800GT) ולא היו שום בעיות עם כאלו דברים לפני שהם החליפו לי את הקירור, עשיתי בביוס שהמחשב לא יכבה את עצמו בגלל טמפרטורות, עשיתי שהמאוורר של המעבד יהיה על מקסימצום וכל פעם לפני משחק אני מגדיר את האיוורור של הכרטיס מסך על מקסימום והוא מסתובב על 9000 RPM... מה אני יכול לעשות?? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. Started by *ALON???,

יש לי בעיה במסך..כל כמה שניות המסך נכבה כזה לשנייה ונדלק...כמו התקעות כזו..לפעמים זה בתדירות גבוהה (כל שנייה או 2) לפעמים שאני פותחת חלון למשל נשאר חלק ממנו על המסך וכל שתי שניות אני צריכה לעשות "רענן" אמרו לי שזה יכול להיות הכרטיס מסך אבל אני לא יודעת.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... תודה !!!!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by idoyi,

עשיתי עידכון לדרייבר האחרון של הכרטיס מסך ועכשיו במשחקים יש לי תקיעות (בניד פור ספיד אנדרגראונד 2)... זה יכול להיות שבמחשב כזה המשחק הזה יעשה בעיות??? יכול להיות שמשהו אחר במחשב לא תקין או מספיק טוב??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by composite,

אז ככה, קיבלתי את המחשב לפני 8 חודשים - שנה, כמובן שדפקו אותי, אבל לא נכנס לזה. בהתחלה הכל פעל מצוין, אבל כבר לפני 3 חודשים מתחילות להיות תקיעות מוזרות במשחקים, כל התמונה קופאת למשך 12 שניות ויותר, לפעמים עם הסאונד ולפעמים לא. לעיתים הבעיה גוברת וצריך לעשות ריסטארט שדופק את המחשב. :'( אמרתי לחברה, והם החליפו לי הארדיסק, בהתחלה הכל חזר להיות מצוין, אמנם היו עדיין תקיעות, אבל עכשיו זה חזר להיות כמו פעם! זה בלתי נסבל! ועוד יותר מעצבן שאין לי מושג מה הבעיה! :'( המפרט הוא: 2.4B Asus P4T533-C 256MB RDRAM Geforce 4MX אם זה חשוב אז האחריות עדיין בתוקף. בבקשה תעזרו לי! :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים