עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The Leo Moons,

יש לי בעיית מתח כלשהי במחשב, היה לי אותה גם לפני שעברתי דירה. הבעיה מתחלקת ל-2 תקלות. הראשונה, התקני Usb שלפעמים מפסיקים לתפקד ואני צריך לנתק אותם לכמה דקות ולחבר שוב כדי שיעבדו, ניתן דוגמה. יש לי כ- 6 יציאות usb מהלוח אם, אם אני משתמש ב-3 יציאות במקביל, התקן אחד פתאום מפסיק לעבוד, למשל המתאם רשת wifi דולק, אבל המחשב לא מזהה תמיד, אומנם אם אני מנתק ומחבר במקום אחר, הוא יכול פתאום לעבוד. אני מרגיש שזה משגע את המתאם רשת, המודם תקין, המחשב מזהה את המתאם ומראה לי שהWifi מחובר, אבל אין אינטרנט או יש אבל טוען דפי אינטרנט בצורה איטית להחריד. או לחלופין, אם אני מחבר את הטלפון כדי להעביר ולגבות קבצים, קצב ההעברה איטי מהרגיל ובמקביל המחשב מתחיל לעבוד…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Colorless,

אני יודע שתמיד יש צוואר בקבוק זה משמעותי אבל האחוזים משתנים כל הזמן זה משתנה פעם אחת הכרטיס מתאמץ 40% והמעבד 60% ופעם אחת זה90% 90% משהו כזה וזה משנה כל כמ ה שניות זה אמור להיות ק בוע למה זה ככה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by Colorless,

יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps אפילו מיינקראפט לא רץ לי על 60 fps

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. שלום חברים, יש לי לפטופ של לנובו. יוגה 710 , מסך מגע, והכל מעולה!!! למעט פרט אחד! כאשר אני נכנס לאתר של פייסבוק.. לאחר כמה דקות כל המסך מרצד בטירוף!!! וממש לא מגיב לכלום. ואני נאלץ כמובן לסגור מיד את האתר. יש לכם השערה ממה זה נובע ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. נדמה לי שעם ההתקנה זה נותן את שתי האפשרויות. ואם אני זוכר נכון הצפנת כל הדיסק מאיטה את עליית המחשב? במידה ואני מתקין מחדש על דיסק שכבר יש עליו חלונות לצד לינוקס. אני מניח שאת ההתקנה החדשה של הלינוקס אני יכול לעשות על שטח הלינוקס הקודמת בלבד נכון?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by משה דנה,

בזמן האחרון הוויפי בנתב שלי נכבה אחרי כמה זמן.. ניסיתי להחליף אותו וזה לא עזר. זה קרה מאז שהתקנתי מגדילי טווח בבית האם יש קשר? ואיך אפשר לסדר את זה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by Treyfex,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב שלי... בעיה די גדולה שאין לי מושג איך לסדר. אתחיל בכך שאספר מה קרה: קפא לי המחשב למשך כמה דקות אז כיביתי והפעלתי אותו... וכאן הבעיה, הוא נדלק, אך המסך היה שחור... כדי לתקן זאת הוצאתי את ספק החשמל שלו וכבל האינטרנט... אחרי ההדלקה שלו חיכיתי קצת ואז חיברתי את האינטרנט... מאותו רגע המחשב הפסיק לקלוט את האינטרנט, והאפליקציות לא נפתחות במחשב שלי. אם אני מוציא את כבל האינטרנט ומפעיל מחדש אז הכל עובד במחשב חוץ מזה שהוא לא קולט רשתות אינטרנט אחרות, זאת אומרת, כששיתפתי אינטרנט מהטלפון, המחשב פשוט לא קלט את הרשת... האם מישהו יוכל לעזור לי? כל החומר עבודה שלי נמצא על המחשב ומבוסס על חיבור אינטרנט. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mnaveh40,

לפני כמה ימים עשיתי עידכון למק בוק שלי .15.4 macos catalina version 10 ומאז חלק מהפייסבוק בגוגל כרום כתוב בג׳יבריש מישהו יודע מה עלי לעשות בכדי לסדר את זה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. היי כרטיס מסך של רדאון, כשאני גורר חלון לתצוגה המשנית(צג נוסף) ואח'כ סוגר אותו, החלון ממשיך להיפתח רק שם (תצוגה משנית, צג נוסף) עד שאני גורר אותו שוב לתצוגה המרכזית, מאוד מתסכל! יש דרך להחזיר את החלון לתצוגה הראשית בסגירה (פשוט שיחזור אוטומטית) תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?

11. Started by the-hunter,

שלום לכולם, חדש פה ובכל ענייני המשחקי מחשב וצריך קצת עזרה. בשביל להעביר את הזמן בבית החלטתי לקנות עבור המשחקים gamepad של חברת speedlink strike nx wireless אז קודם כל איך אני מתחיל לעבוד איתו, אני פועל על פי ההוראות ואני לא מצליח לחבר בינו לבין המתאם. שאלה שנייה, במשחקים שהורדתי מהחנות של וינדוס אני רואה שהשליטה במשחק יכולה להתבצע לרוב רק מהמקלדת ובשביל כן לשחק באותו משחק עם הסטרייק צריך להתקין עוד איזה תוכנה, יכול להיות ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by avz,

אני רוצה להפעיל sleep במחשב שמותקן עליו ווינדוס 7. ניגשתי ל- power options ומשם ל- select a power plan. בסעיף balanced ישנה אפשרות change plan settings. לחיצה על זה פותחת חלון שמאפשר לבחור את הזמן בו יכבה המסך ואת הזמן בו המחשב יעבור ל-sleep. באותו חלון ישנה אפשרות נוספת - change advanced power settings. לחיצה עליה פותחת חלון נוסף. שם ישנו סעיף sleep. הקשה עליו פותחת אפשרות sleep after בה אפשר לבחור את הזמן שאחריו המחשב יכנס ל- sleep. מה הצורה הנכונה להפעיל את הsleep? מה שעוד מוזר, הצלחתי לקבוע בחלון הראשון כיבוי מסך אחרי 2 דקות וכניסה ל-סליפ אחרי דקה ובמסך השני )sleep after( קבעתי דקה אחת. זה פעל. אחרי דקה המחשב נכנס לסליפ. מה שמוזר זה שכאשר הגדלתי את הזמן לשתי דקות, המס…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by EvilEye69,

אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני לא מצליחה לראות סרטונים באתרים מסוימים(כמו סדרות)- אני שומעת את הקול אבל רואה רק מסך שחור מישהו\מישהי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by 111SHAR,

היי עשיתי רענון למחשב וזה איפס לי את כל ההגדרות או משהו כזה כרגע אני לא מצליחה לראות את הסרטון אלא רק לשמוע(באתרים כמו סדרות, יוטיוב וכדו) אשמח מאוד לעזרה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Roni Y,

מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע (אני חושב שזה המאווררים) עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה. המחשב נקי מאבק, בדקתי בתוכנת HWMONITOR והטמפרטורות תקינות 26-30 מעלות במעבד . ב SSD 31 מעלות. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? על המעבד יש לי קרור כמו בתמונה.האם יכול להיות שצריך לפרק ולנקות? אם כן אשמח להסבר ציטוט ערוך

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by 05252727651,

אני פותח מצלמה שמותקנת על מחשב נייד והוא כותב לי שגיאה והמסך של המצלמה שחור

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by NTT,

שלום, יש לי Dell Vostro והוא לא נטען. (וגם נגמרה לו הסוללה אז הוא כבה) המטען כנראה תקין, מכיוון שנורת החיווי שלו דולקת כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לשאול אם מותר לפתוח את הלפטופ, לנתק את הסוללה, לחבר לחשמל, וכך אולי הלפטופ יעבוד בצורה ישירה על חשמל. בנוסף, אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by shmbenisra,

מדובר בצג 19 אינץ' של פוג'יקום. ברגע שה-WINDOWS עולה המסך נכבה ונורת המסך מהבהבת. בנוסף מופיעה הודעה שאין קלט אות. דבר זה לא קורה אם אני לוחץ עך דליט ומעלה את הBIOS. האם זו תקלה של הצג או של הכרטיס הגרפי המובנה? החלפתי צג, אבל כאן נוצרה בעיה אחרת; בהעלת ווינדוס ראשונה אין אות קלט, הפעלה מחדש של המחשב מייצב את התצוגה. איפה שורש התקלה? תודה שמואל

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by ikehgl,

שלום קיבלתי למייל הזמנה לצפייה בהרצאה. (תוכנת Webinar( אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי להקליט (להוריד) למחשב האישי את ההרצאה. להרצאה יש תאריך ושעה עתידיים. מכיוון שלא יתאפשר לי להיות מול המחשב בזמן ההרצאה אני רוצה להקליט אותה כדי שאוכל לצפות בה מאוחר יותר. נתקלתי בתוכנה שנקראת ApowerRec בה אפשר להקליט תוך הכנסת תאריך וזמן השידור העתידיים של ההרצאה במחשב אבל היא לא חינמית. אודה על העזרה. איציק

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by omerr,

היי, בנייד הקודם שלי של לנובו, דגם Thinkpad אני חושב, הייתה אפשרות פשוט ללחץ על Fn + F6 (או F אחר) והמסך היה משחיר, בלי להיכנס למצב שינה. בחדש, Ideapad, אין את האפשרות הזאת בF. אף אחד מהם לא משחיר את המסך. יש אפשרות להשחיר את המסך דרך המקשים ולא דרך תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by Bailyes,

אהלן, לפני כחצי שנה היו לי בעיות עם המחשב שהוא סתם ככה היה נכבה ואז נדלק שוב מחדש כאילו לא קרה כלום אבל הוא לא היה קורס כשהייתי משחק במשחקים אלא רק כשהייתי על השולחן עבודה או גוגל כרום לאחר כמה זמן זה הפסיק ועכשיו באה הבעיה בכל פעם כשאני נכנס למשחק המחשב ישר נכבה ונדלק כאילו לא קרה כלום. אין שום שגיאה ואין כלום. בהתחלה המחשב היה מחובר לשקע איפה המזגן שלי מחובר ובכל פעם כשהייתי מדליק את המזגן המחשב גם היה קורס לפעמים אחרי הרבה זמן ולפעמים ישר קרס. אז חיברתי את המחשב לשקע אחר והוא עובד פיקס אבל עדיין אני לא יכול לשחק משחקים מישהו יודע אולי איך אפשר לטפל בזה? מעבד: intel core i5-4590 cpu 3.30GHZ כרטיס מסך: amd raden r7 360 2gb

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  23. היי, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s530 ויש לי בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב (כמו שצריך דרך התפריט של הווינדוס בפינה למטה, לא מצב שינה או משהו) אז כעבור זמן מסוים שאני מדליק אותו הסוללה "צונחת" ל0.. לדוגמה כיביתי את המחשב עם 57% סוללה, הדלקתי אותו כעבור בערך 14 שעות ואז הוא נדלק המד סוללה היה על קצת יותר מחצי (לא הספקתי לראות אחוז מדויק אבל באזור 50-60% ) ואז אחרי משהו כמו 3 שניות הוא רושם לי הודעה על המסך שהסוללה חלשה מאוד ולחבר למטען (הסוללה "קופצת" ל- 0) אם אני מספיק לחבר מטען בשניה אז הוא נשאר דולק אם לא אז הוא נכבה ואני מדליק אותו אחרי איזה דקה עם אחוז או שניים.. יש לציין שהמחשב בן שנה, בשימוש סביר לגמרי לא שימוש כבד מידי, וכאשר אני עובד איתו הסוללה מספיקה סבבה ל…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by בוב הבנאי,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. הכרטיס מסך הוא gigabye gtx 1650 gaming oc. הבעיה היא שהחיבורי הסטה שלי הם בסוף הלוח אם בשורה של הכרטיס מסך(הפי סי איי אקספרס) ואני לא יודע אם הכרטיס יכנס לי על הכבלים של הסטה. הכבלים האלה יפריעו לכרטיס להתחבר? או שתהיה לי בעיה כלשהי עם הכבלים או הכרטיס? תודה לעוזרים. וכן אני אסדר את הכבלים כשאני אקנה את הכרטיס. בתמונה בעיגול הכחול שם מחוברים הכבלים של הסטה והכרטיס יצטרך לשבת על הכבלים.

25. Started by Gal Or,

שלום לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אז אם זה לא אני מתנצל מראש. השאלה: אני רוצה להשכיר שירות סטרימינג יש לי הרבה לקוחות שהיו רוצים לשכור ממני, הבעיה שעדיין לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחסום את השירות ללקוחות במידה והם לא שילמו. אני כנראה אשתמש בסטרימר XIAOMI MI BOX S והייתי רוצה לדעת איך אפשר לחסום אותו במידה ולקוח לא שילם לי. אני מתנצל אם אין כאן יותר מידע ממה שצריך.. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים