עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mooch,

שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by valentino,

אתמול קניתי צורב DVD של ASUS. חיברתי אותו לפי הכבלים כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב מסומן שיש לי רק כונן אחד והוא הצורב הDVD והצורב השני "נעלם". הכנסתי דיסק לצורב DVD והוא לא מצליח לקרוא אותו טוב...ניסיתי אחר כך לצרוב משהו בצורב DVD והוא לא צרב. מה אני צריך לעשות? הלכתי היום לחברה והוא חיבר את הצורב והכל היה תקין עכשיו שוב חיברתי ושוב אותו בעיה תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by LeftRight,

חיברתי הארדיסק והמחשב לא מזהה אותו מה עושים?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by yotamavi,

בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by cheneilat,

אז ככה, יש לי שני כוננים,אחד של LG הוא צורב DVD ואחד צורב של BENQ. לפני חיצ שנה ניסיתי לעשות UPDATE לכונן של הLG ומאז שני הכוננים לא עובדים BENQ נפל לגמריי...לא קורא ולא צורב הDVD לא צורב אבל קורא...וגם שהוא קורא המהירות קריאה שווה לאפס מישהו יודע מה אני יכול לעשות בנידון ? נ.ב אני מת לפרמט אבל אין לי איך לגבות את כל המידע =\

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by uk7,

שלום לכולם : לא מזמן התקנתי את תוכנת spedfan וראיתי שהוא זיהה לי 5 חיישני טמפ' (אחד של המעבד אחד של הלוח)ואחד שמראה לי טמפ' מינוס 32 והשאר נראה שלא עובדים (מראה טמפ' 0C) השאלה שלי האם זה טעות שהוא זיהה חיישנים שאין לי או שיש לי אותו ואני פשוט צריך להפעיל אותם איכשהו ואם כן אז איך תודה מראש אוריאל

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by eldadz,

שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by מנחם ק,

ב"ה מערכת המחשב שלי, דופקת HD. תוך מספר חודשים שתי HD הלכו ואינם מזוהים בביוס כבר. אני מניח שמשהו במערכת יוצר את התקלות, כיצד אני יכול לודא האם ההערכה שלי נכונה? איזה חלק יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. Started by pes7,

אז ככה קיבלתי את המחשב החדש היתקנתי את כול הדברים גם את הקול וזה הותקן ואפילו מופיע לי בלוח בקרה את ההתקן של הקול אבל שאני מדליק שירים הוא משחק אין בכלל קול1! הוקול לא מושתק!!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  12. שלום לכולם קניתי לוח אם Asus P5B Deluxe. חיברתי את המעבד זכרון וספר כוח. כאשר אני מנסה להדליק את המחשב אני לעיתים שם לב שהמאווררים של הספק ושל המעבד זזים קצת. אני שומע מין זיק כזה כאילו המחשב מתחיל לעבוד והוא לא נדלק. האם יש למישהו פתרון? תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by arvas,

אז כך המחשב השני שלי פנטיום3 כותבלי FAILD BOOT ישר איך שהמחשב מתחיל לעלות אני אפילו לא יכול להכנס לBIOS במה הבעיה?

14. Started by alex15,

התקנתי וינדוס ויסטה והשמע לא עובד זה צריך דריבר בשביל לעבוד אז הבאתי מכמה אתרים ולא עובד לוינדוסס ויסטה ... תוכלו לעזור לי עם הבעיה ... ???

15. שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN‎ 6150K8MD-8EKRSH …

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  16. Started by shmos,

שלום לכולם! לא ידעתי ממש לאיזה פורום זה שייך אז אני שואל פה.. יש לי מסך Samsung SyncMaster 172T ומאחורה יש כניסה DVI-D,עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקנות פשוט כבל HDMI TO DVI-D ולחבר אותו לפלייסטיישן ולשחק דרך המסך,זה אפשרי? איזה איכות תמונה תהיה? אני מניח שלא HD אבל האם קרוב לזה? ואיך אני יכול להעביר בין תצוגה של המחשב ותצוגה של הPS3? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. שלום לכולם. כבר במשך חצי שנה+ אני סובל מהבעיה הזאת. כאשר אני משחק במחשב כל הזמן המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. בזמן האחרון זה נעשה אפילו גרוע יותר, כשצפיתי בסרט המחשב כל הזמן נתקע. לדעתי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך, כי היו לי איתו בעיות בהתחלה שנבעו מטמפ' גבוהות (100 מעלות+), וכשהחלפתי קירור כבר היה מאוחר מדי ועכשיו גם יש ארטיפקטים תמידיים. הטמפ' עכשיו בסדר, לא עוברות את ה-50 ורוב הזמן אפילו פחות מ-40. מה אתם חושבים? זה הכרטיס מסך או שזה לא קשור? * זה לא המערכת הפעלה, כי פרמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. אני מבקש ממכם ממש כל עצה שאתם חושבים שיכולה לעזור, ואם למישהו פה הייתה את הבעיה הזאת. אני רוצה לוודא ב-100% שהבעיה היא מהכרטיס מסך לפני שאני מחליף אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by valaryan,

בעיה מוזרה אתמול נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי בכדי לעדכן אותו...הורדתי כמה עידכונים ללוח אם ואחרי שהתקנתי אותם הופיע לי פתאום בעיה מוזרה הופיעו לי סימנים מוזרים על השולחן עבודה בחלק העליון השמאלי של המסך וזה נראה כאילו האקספלורר הודפס על השולחן עבודה...אחרי שמחקתי את כל הדרייברים שהתקנתי זה לא עזר והחלטתי לעשות פורמט...אחרי הפורט אותם סימנים מוזרים נשארו וכל מה שזה שינה רק את צורת הסימנים. ועוד בעיה אני זוכר רק שתי דברים שהקנתי איזשהו דרייבר של אינטל ומשהו של הכרטיס קול. עצות?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by qwerty2,

שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?

20. שלום רב , ראשית אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה . רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים שיש להם את אותו עכבר ש…

21. היי אנשים, קניתי מחשב חדש, מעבד e8400, לוח אם גיגביט וכרטיס מסך ati4850 לעינינו, המחשב עובד בסדר גמור, בדקתי וחרשתי cod5 ופאר קראי ונראה בסדר לא היה בעיות.... אבל... יש כמה דברים מוזרים.... ובעיה בfs2004. דבר מוזר 1 - שאני הולך לבחור שומר מסך, ואני עושה "הצג" אז לוקח לו 3 שניות ורק אז הוא נכנס לשומר מסך... או שהשומר מסך כבר רץ ואז אני מזיז את העכבר אז לוקח 3 4 שניות ואז זה חוזר לשולחן עבודה... לגבי fs2004, אני תמיד מפעיל אותו בחלון, הפריימים (ללא סינרים) נראים בסדר משהו כמו 60 + פריימים. נעלתי על 28 וטסתי עם החבר'ה בטיסת השבת.. ובום... כל כמה דקות הפרימים יורדים ל4 או 1 פריים והכל תקוע ואז זה משתחרר. כמו כן זה קורה לי לפעמים (לא הצלחתי להוכיח עד הסוף) שאני לוחץ או פותח תו…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. ...טוב אז זה הבעיה.. תמונה: http://img166.exs.cx/img166/4408/sasas5ak.jpg מי שפתר סוס..

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  23. ??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by XMB,

שלום יש לי מודם ADSL פנימי יושב על PCI מדגם GlobespanVirata הבעיה שאני לא מצליח למצוא/להתקין אותו ב VISTA אשמח לעזרה וייעוץ, תודה יום טוב.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. Started by guy113,

שלום קיבלתי מחבר שלי הארד דיסק IDE 40 GB ויש לי אחד עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד ואני מחבר תחדש שקיבלתי זה לא מעלה לי את הישן רק תחדש כאילו זה מפעיל ת 40 GB בימקום תישן זה שמותקן בוא Windows מה אני עושה בישביל שהישן יפעל?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים