תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
חיברתי לטלויזייה disc on key דרך חיבור ה-USB, ושמתי בו סרט בסיומת AVI וכתובית בסיומת SRT. הבעיה היא במקום לראות נקודה, סימן שאלה או סימן קריאה בסוף המשפט רואים אותו בתחילתו. עכשיו ניסיתי להשתמש בשתי תוכנות AviSub ו-AVIAddXSubs שהם בעצם לוקחות את הסרט + כתובית וממזגים לסיומת DIVX. עכשיו דרך התוכנות הללו רואים את הכתוביות בצורה נכונה אבל הבעיה היא שהכתוביות נראות מעוותות, עם זיזגים כאילו לקחו את הכתובית ומתחו אותה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology ??? (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) דו"ח Sandra מצורף! לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין צלליות. לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. כרטיס מסך Radeon x1950 pro מסך dell 2007 fp. לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב, בזמן שהוא עולה (לפני שמגיעים לוינדוס), על המסך נכתבת הודעה שהוא לא תומך ברזולוציה ושאני יעבור לרזולוציה המקורית שהיא 1600x1200(הרזולוציה שהגדרתי בוינדוס היא 1360 1024x עבדתי ככה במשך שנה לפחות בלי בעיות) בעיקרון לא זה מה שמפריע לי. לאחר זמן עבודה מסויים, המסך מציג הודעת שגיאה ועובר כאילו למצב של sleep (זה לא שבאמת הוא אמור להכנס למצב שינה כי לא נגעתי במקלדת עשר דקות או רבע שעה), בלי שאפשר "להעיר" אותו, גם אם אני מכבה ומדליק. אחרי שזה קורה, המסך מתעורר רק כאשר אני מכבה את המחשב מהכפתור של ההדלקה ומדליק שוב, ואז התופעה חוזרת לאחר כחצי שעה. גם רואים די מוזר. האמת שאני מהמר שזה בגלל הכרטיס מסך. …
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב הבעיה שלי היא כזאתי המחשב של עבדה שלי פתאום איתחל את עצמו ומאז אין תצוגה. אז ככה המחשב עולה יש את התצוגה של הלוגו של הלוח אם, אפשר להיכנס לביוס הכל בסדר, מופיע החלון של חלונות שטוען אותו ואז המסך נכבה ומופיעה ההודעה . video mode not supported אבא שלי לא עשה שום שינויי בהגדרות ולא שיחק עם כלום, המחשב איתחל את עצמו ולאחר מכן זה המצב, המסך הוא Hyundai L90D + והכרטיס מסך אני לא סגור עלי נראה לי זה geforce 7900 GX2 אשמח לקבל עזרה ולשמוע רעיונות ככה שאוכל לסדר את הבעיה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי שוב את מערכת ההפעלה WINME על המחשב הדיי ישן עם לוח של ASUS TUSI-M וכרטיס מסך משולב , אך אני רואה תצוגה של 16 צבעים בלבד , אין לי את הדריבירים המקרויים אז הורדתי מהאתר של ASUS וגם זה לא עזר עדיין אני רואה רק 16 צבעים , יש למישהו פתרונות או מאיפה אני יכול להוריד דריברים לכרטיס מסך המשולב הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס (m2npv-vm) שמשתמש בציפסט של NVIDIA והכרטיס מסך (אונבורד) הוא GEFORCE6150 , גיג'ה זיכרון. . הקצאתי לו בביוס 128 מגה. התקנתי דריברים אחרונים של NVIDIA וגם עדכנתי את הביוס של הלוח אם. התופעה היא כזו: כאשר אני משחק אנריל (אנריל טורנמנט, משנת 99, שרץ לי מעולה על ה MX4000 הישן שלי) הכל רץ חלק (אחרי ריסט) אבל עם המחשב עובד כמה שעות ואז אני מנסה לשחק - יש קפיצות בתצוגה - משמע הוא לא מראה לי את כל הפריימים אלה מדלג על חלק מהם. מה עשיתי עד כה: בדקתי טמפרטורה - עובד בסביבות 61 מעלות בזמן המשחק - נאמר לי שתקין. (פרט לזה מרחתי עוד פעם משחה טרמית, לא הוריד את הטמפ') עידכנתי דיירקס - (9) וזהוא בערך. אין לי יותר רעיונות מה אפשר לעשות. למישהוא יש רעיון ? (מריץ XP - לא…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה ליציאת ה tv out אני רואה שחור לבן... יש לי כרטיס רדאון 8500 והוא נקנה בארה"ב ... אולי זה בגלל זה?:\ הטלויזיה שמחוברת ל tv out היא מולטי סיסטם... לא משנה איזה שיטת שידור אני בוחר עדיין רואים שחור לבן עזרו לי בבקשה ! תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מציג תמונה (5143X3429 (24bit. במחשב אחד התמונה מוצגת לשביעות רצוני, במחשב השני התמונה מוצגת בצורה לא טובה (גרעניות חזקה). מה לבדוק/לשנות במחשב כדי שהתמונה תוצג סביר. תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתקלה מוזרה שלא ראיתי עד היום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה רק מסך שחור וכאשר ה Windows עולה המסך נדלק ומופיע ה Windows על המסך. אך כאשר אני מחבר מסך נוסף לכרטיס מסך אני רואה את תצוגת ה Boot על המסך המשני ואת ה Windows על המסך הראשי. ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה של ה Windows, ניסיתי בהגדרות תצוגה של Nvidia, ניסיתי למחוק את ה Driver של Nvidia ולהתקין מחדש התקנה נקייה (כמובן שאחרי Restart של המערכת) אך ללא הועיל . חיפשתי בגוגל גם באנגלית ומצאתי כמה אנשים שמתארים את הבעיה אבל לא מצאתי פיתרון. לרוב מדברים על Dual Boot שאין לי. ניסיתי גם פריקת קבלים. וגם ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר שוב, שום דבר לא עזר. פרטי המערכת: Windows 7 Ultimate x64 Gigabyte …
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי תצוגת הודעות בגימייל קטנה בכדי לראותה חייב למתוח הדף,פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה (כחודש אני מניח, הצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו רק בזכות הטחינות בצבא :<), כשאני מדליק את המחשב, ואת המסך כמובן, התצוגה לא עולה - זאת אומרת שאני רואה מסך שחור, כשבפועל אני שומע צלילים של ווינדוס מהאוזניות שהמחשב באמת נדלק. המסך עצמו כנראה במצב "השהייה", לפי הנורה המהבהבת שבדר"כ נדלקת כשהמסך עובר להשהייה אחרי שהוא לא היה בשימוש פרק זמן מסוים. אותה הבעיה קורה גם אחרי שאני מחליף מסכים (יש לי גם טלוויזיה שמחוברת באמצעות HDMI), מסך המחשב פשוט נשאר (הוא נכנס להשהייה אחרי שהתצוגה עוברת רק לטלוויזיה) בהשהייה גם אחרי שהגדרתי שהוא יציג, וגם אחרי שאני משאיר אותו דלוק והוא נכנס להשהייה אוטומטית אחרי 15 דקות בערך. הצלחתי איכשהו לגרום לו להידלק ע"י כיבוי והדלקה אינספורית וגם ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לאחרונה אני סובל מתופעה מאוד מתסכלת, במהלך עבודה ומבלי לעשות שום דבר מיוחד התצוגה של המסך נדפקת ואני רואה רק פסים שחורים (בתמונה המצורפת), ושום דבר לא מצליח להחזיר את התצוגה חזרה, רק אם אני מכבה את המחשב וממתין זמן לא מבוטל של שעה לפחות רק אז התצוגה חוזרת. אם אני משאיר את המחשב במצב הזה דלוק לאחר כמה זמן אני מקבל את ההודעה: " Not Optimum MOde Recommended Mode 1280 x 1024 60 Hz" ניסיתי לחבר מסך אחר כדי לוודא שהבעיה בכרטיס => לא הצלחתי לשחזר. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לוודא שהמסך דפוק => לא הצלחתי לשחזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך, לא עזר. אפילו הרצתי בדיקות מסך ותצוגה דרך Ubuntu שהרצתי מUSB והבעיה קרתה. אני די אבוד ולא יודע לשים את האצבע על מה לעזאזל נ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בעת שימוש רגיל ונורמטיבי במחשב, באופן פתאומי, ללא כל שינוי או נגיעה מיוחדת מצידי, תצוגת המסך הפכה להיות בגוון כחול חזק. עכשיו, עשיתי בדיקה עם שני מחשבים שונים, שני מסכים שונים וכמובן גם כמה כבלים שונים - והמחשב הספציפי שלי הוא גורם התקלה. מנין יכולה לנבוע התקלה? שוב, אני מדגיש, הגורם הוא המחשב עצמו, ולא המסך או הכבל, בוודאות.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, התקלה התרחשה באמצע ששיחקתי ב Fallout New Vegas. באמצע המשחק תמונת המסך פתאום התעוותה ונמרחה לפסים-פסים. עשיתי רסטרט וכעת כל מה שהמסך מראה מטושטש. זה כבר קרה בעבר, אך זה נפתר ע"י כיבוי המחשב. כעת שום דבר לא עוזר וכל מה שהוא מראה זה תמונה מעוותת - כאילו חלק מהתמונה נמרחת בפסים. המחשב עולה, מסך הדוס השחור רץ, הווינדוס מנסה לעלות (הלוגו של ווידוס מוצג ומתחתיו הסימן הכחול רץ), אך כשהסימן הכחול מסיים ואז אמור הווינדוס לעלות - הוא מציג מסך כחול לפחות משניה ואז עושה רסטרט. אני מצליח להפעיל את ה Safe Mode, ועשיתי שחזור מערכת - אך ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך? כי אמרו לי שהוא מתחיל לפעול רק עם עליית הווינדוס ובמצב בטוח הוא גם לא פועל - ואלה המצבים היחידים שעוד …
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
המסך לפני עדכון דרייבר הכרטיס מסך ,היתה בעיה אך ורק עם דפדפן פיירפוקס , לפתע הוא ניהיה חשוך אחרי עדכון דרייבר המחשב פשוט בלי קשר לפיירפוקס היה עם גלים על המסך כאלו רעידות על המסך . והיום זה היה השיא, המסך נכבה נדלק לבד (שום פעולה או מאמץ לא היתה על המחשב הוא היה רק דלוק ועל דפדפן כרום) אז הוא נכבה נדלק בין ליבן היו רעידות ממש איומות (צלמתי אבל זה לא נראה במצלמה) אחרי דקה הוא נדלק ונכבה רק מידי פעם ! והיו את הרעידות בלי הפסק . פשוט כבתי אותו וזהו . הערות : הוחלפה היום משכה טרמית למעבד והוא נוקה כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום והחזרתו (לפני כל הוצאה של רכיב ממקומו אני מצלם תמונה 2) הכל השתבש אחרי עדכון דרייבר דרך AMD ועדכון דרך מקס דרייבר(התוכנה של עדכונן דרייברים) נהיו בעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט בקישור בצד. הבעייה חוזרת בתכיפות נמוכה, פעם בחודש - חודשיים ככה, ללא תלות באיזה עבודה כרגע מתבצעת על המחשב (משחק, אינטרנט, סתם ב -idle). התצוגה על המסך פשוט קופאת ללא כל הודעת שגיאה, ולאחר reset המחשב לא עולה (המסך נשאר כבוי) ולוח האם מצפצף צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים (ע"פ החוברת שלו זה מראה על בעייה עם כרטיס המסך). המחשב מסרב לעלות מס' פעמים. לפעמים אחרי שעוזבים אותו בשקט כמה זמן לבסוף הוא עולה, ובמס' המקרים האחרונים שזה קרה, ראיתי שלהוציא ולהכניס את הכרטיס פותר את העניין תוך ניסיון אחד או שניים. ??? כשהבעייה רק התחילה, במשחקים ישנים מסויימים (vampire bloodlines ו- syberia ליתר דיוק) הופיעו מדי פעם שגיאות בטקסטורה וארטיפקטים. עדיין יש אחריות על הכרטיס. החנות שבה …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ושבוע טוב לפני שבוע ברק הרס לי את הכרטיס מסך ואת המסך ( ) אז הכרטיס מסך הוחלף מ-NVIDIA 8800GTS ל- READON 7770 והמסך מ- ACER 21 ל-PHILIPS 21.5 שמתי לב שלאחר ההחלפות התמונה במחשב לא ברורה, כיאלו הפיקסלים לא מספיק חדים חשבתי שזה התנגשות דריברים בין ה-NVIDIA ל-READON אז פירמטתי, ולאחר שהתקנתי הכל מחדש התצוגה עדין לא חדה... אני אבוד הצעות, רעיונות? תודה רבה שוב ושבוע טוב לכולם!
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תצוגת המסך במחשב השולחנח שלי לא תקינה - תמונה לא חדה ומטושטשת במידת מה - נראה כמו תצוגה של צללית הנצמדת לתצוגה המקורית - לדוגמא - כמו אותיות כפולות . כרטיס המסך הוא SAPHIRE X3450 DDR2 512 PCI מעבר לכך הכל תקין. האם התקלה בכרטיס המסך ? התקלה הופיעה לפני כחודש ונעלמה ועתה הופיעה שוב. נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה הזויה באמתחתי: רכשתי מחשב לאחרונה אולם בעת חיבורו למסך הטלוויזיה, התמונה לא ממורכזת על המסך ולמעשה מתחילה 1/3 ימינה מאיפה שהיא אמורה להתחיל. ב1/3 הנותר יש מסך שחור ובצד השני, אני "מפספס" את ה1/3 הזה ולא רואה את החלק הזה במסך. אציין כי בעת חיבור מחשבים אחרים לטלוויזיה התצוגה מצויינת(אותו כבל, אותו ערוץ). במעבדות אייבורי הם מסרבים לסייע כי אצלם החיבור HDMI תקין. ברשותי טלוויזיה TOSHIBA REGZA 32INCH אין לי כרטיס מסך מיוחד ואני משתמש בזה שאונבורד. לוח אם: ASUS F2A85-M כמובן שביצעתי עידכוני דרייברים והווינדווס מציין שהם Up to Date. צירפתי תמונות להמחשה. האם יש פיתרון לסוגיה? תודה מראש לכולם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום תצוגת המחשב נתקעה לי על המסך הראשוני , דהיינו אין פוסט אין יכות לעשות bios, כלום מה קרה שככה קרה דבר זה יש לציין שזו מערכת הפעלה חוקית ומותקנים עליה דרייברין חדשים בכל פעם תודה לעוזרים אוריה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!
-
חלק תמונות על כרטיס זיכרון של power silicon, נראה כאילו הקוד הדיגיטלי שלהם השתבש. השאלה אם זה פשוט כרטיס לא תקין?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-