תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
הצורב/נגן DVD* נדפק לי, (סתכלו במפרט...) זה התחיל היום בהיר אחד כשניסיתי לצרוב קובץ MPEG 500 מגה בתוכנה Easy CD Creator 5 Platinum , ופתאום אחרי 3 דקות, הוא סיים לצרוב ואמר איזה שגיאה שלא ניתן לסיים את הצריבה, ומאז, כשאני מכניס דיסק לא משנה איזה, אז הוא פשוט לא קורא אותו, ובדקתי את הכבלים והכל בסדר, וניסיתי להחליף מקומות עם הסידי הרגיל של LG 52X ... אבל הוא עדיין דפוק. יש עצות? כי אני "בטעות" שכחתי לשלוח לכלנית את תעודת האחריות... (לשנתיים...) . *הצורב הוא באיזה טכנולוגיה חדשה של פיליפס והוא יודע לקרא DVD במהירות 12... לא יודע איך פיליפס עשו את זה אבל הוא קרא לי סרטי DVD באיכות מצוינת בלי קירטועים...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR אני לא מבין אותכם אבל אתה סוגר תתריד ברור שאני יפתח עוד אחת לא? סתם בשביל הספאמ!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה המעצבנת :-\ הזו מופיעה כל פעם שאני מנסה לנגן סרט ב media player או ב divx player וכדומה, התוכנה פשוט נתקעת או נסגרת מעצמה ומציגה את ההודעה שיש בעיה בזיכרון הוירטואלי. חשוב לציין שאני יודע מה זה זיכרון וירטואלי (על הדיסק הקשיח) והעלתי אותו אבל הבעיה לא נפטרה. נתונים: זיכרון ה RAM במחשב הוא 256MB מסוג SDRAM . HDD MASTER 40G HDD SLAVE 10G מערכת הפעלה נוכחית XP PRO בעבר (אם אותה הבעיה) W2K PRO . ברירת המחדל כרגע ב virtual memory הוא: initial size - 384mb maximum size - 640mb חשוב לציין!!! שיש לי מספיק מקום פנוי על הדיסק הקשיח (למעלה מ 90%) וניסיתי לשנות את גובה הזיכרון הוירטואלי פעם הזיכרון הפיזי כפול 1.5 ופעם כפול 2.5 ואין שום תוצאה עדיין נתקע... אולי הבעיה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה אני תמיד מקבל הודעות שלמחשב קרתה בעיה חמורה אני חייב את עזרכתם כדי לפתור את הבעיה חשוב לציין שהמחשב היה יציב וללא שום בעיות מיוחדות אני משתמש ב WINXP PRO בדקתי וירוסים כך שזה לא וירוס אני גם מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה: PAGE?FAULT?IN?NONPAGED?AREA מה זה אומר ואיך פותרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הבעיה כאן היא לא שלי, אלא של אבא של חבר של אחותי. הוא התחבר לאינטרנט בכבלים וכל זה, קיבל כמה וירוסים שגרמו לו לפרמט בא אליו איזה בחור, כנראה טכנאי, ופירמט לו את הכל (הוא טוען שביסודיות) אחרי הפירמוט, הוא פשוט לא מצליח להתקין את הXP, והבחור (טכנאי?) אמר שכנראה הוירוס נשאר בביוס. זה לא נשמע לי כל כך הגיוני- זה בסה"כ וירוס מהאינטרנט הוא מצליח להתקין ME, אבל לא מצליח לשדרג לXP ולא מצליח להתקין XP בהתחלה חדשה אז מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הצורב הזה דפוק או שמשהו נדפק בו צורב מחברת PLEXTOR 40/12/40 לא נראה לי שמישהוא בעולם הצליח להפעיל אותו.. אני מקבל BUFFER UNDERRUN ה BURN PROOF לא ממש עוזר ואם אני נותן לו לצרוב דיסק לוקח לו 10 דקות.. זה ממש מה שציפיתי אה? שום דבר לא עוזר חברת PLEXTOR עצמם לא יודעים איך לסדר תבעיה יופי של חברה אה? הצורב עכשיו לבד על ה IDE הוא MASTER מחובר היטב ASPI הכי חדש VIA 4in1 הכי חדש (לא BETA) ה BETA דופק ת IDE בכלל... מישהו יודע מה לעשות ניסיתי איזה 3 תוכנות שום דבר לא עוזר בכולם יש תמיכה ב PLEXTOR.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה אני לא יכול להדליק את המחשב! אני בא להדליק את המחשב ופאף לא נדלק! אני מוצאי את כבל החשמל מחכה 5 שניות מחבר ואז המחשב נדלק! מהיציאה למסך משורשר ספק AT של 230WATT הספק הראשי הוא ATX300WATT ג'נריק הלוח הוא הלוח הנאצי של כל הזמנים ASUS cuv4x והמעבד הוא PIII800EB אודה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע זה אפילו אני מפש חורש ועדיין כלום אני ממש חייב את הדרייברים ואני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ששמתי לאח שלי ב מחשב (פנטיום 3 800) את הספק שלי (של פנטיום 4 1.6) התחיל לצאת עשן מלוח האם שלו ואחר כך הפסיק לעבוד המאוורר של כרטיס המסך מה שגרם להתחחמות יתר של הכרטיס וגרם לתקיעות רצניות ! אז חשבתי שלוח האם דפוק אזז החלפתי אותו היום הביאו לי לוח חדש אבל במחשב עדיין לא פועל אפילו לא נדלק יכול להיות שזה המעבד ? או הספק הישן של אח שלי (אגב החזרתי אותו בחזרה ורק אחרי זה גיליתי כי המאוור לא עובד עם הספק של פנטיום 4 בכלל לא נכנס ל WINDOWS) אז בבקשה עזרו לי אני מתכנן לעשות רשת ביתית בקרוב ואני לא יכול בגלל המחשב של אח שלי זה דחוף מוות !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי סידירום 52 Aopen , במהלך משחקים שאני משחק מהסידי אני מרגיש מדי פעם תקיעות קטנות במשחק עקב טעינה של הסידירום, גם בצריבה מהסידי לדיסק אני רואה שיש תקיעות והצורב "מחכה" לסידירום... מישהו יודע אולי איך לסדר את הבעייה? ביצועי הסידירום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק שהוא מחולק לשני כוננים ואני רוצה להפוך אותו לכונן אחד איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די שאין לי מושג של איזה חברה הוא כי זה לא רשום בשום מקום ואין לי את הקופסא... ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית הסי די רום פתאום הפסיק לקרוא לי דיסקים ולא מזהה אף דיסק הדגם הוא של SAMSUNG COMBO DRIVE SM-304 מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן את הבעיה ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיוונתי ב-REFRESH FIX ליותר ממה שהמסך יכול לתת בלי לדעת....אז כשזה העלה את הווינדווס זה כתב לי OUT OF RANGE. נכנסתי ל-LAST KNOW CONFIGURATION ועכשיו זה לא נותן לי לשנות בחזרה כתוב לי N\A לבטור של הHZ ועכשיו בווינדווס אני רואה חרא כי זה על 4 BIT ואיאפשר לשנות. מה אני עושה????? בבקשה אנשים זה דחוף...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני הורדתי מספר פעמים סרטים מקאזה בפורמט avi והצלחתי לראות את הסרטים הבעיה החלה כאשר הורדתי סרטים באורך מלא ואני רואה מסך שחור וכאילו הסרט רץ מדובר גם בפורמט avi ואני משתמש במס' תוכנות להצגת הסרט כמו: wmplayer ; powerdvd או divxplayer ובכל זאת אני רואה מסך שחור ניסיתי להפוך פורמט ל mpeg אך זה לא עוזר.... אני עובד עם מערכת הפעלה win98 לכן שאלתי האם מדובר בבעיה בסיסית במחשב שלי!!! או מדובר בבעיה ידועה שקיימת אצל כולם ועדיין אין לה פיתרון אודה לכם על העזרה אלון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב שלי יש כרטיס מסך GeForce 2 100/200 MX 32MB. הבעייה מתחילה כשאני מעלה משחק עם גרפיקה שדורשת ביצועים בינוניים ומעלה (ולפעמים אפילו לא זה) ואם אני מעלה יותר מדי דברים ביחד. היום למשל, הורדתי משהו מהקאזה והתקנתי משחק וזה נתקע. כשאני משחק במשחקוני פלאש זה גם נתקע. הזמן שזה נתקע לא קבוע, וזה יכול להגיע אפילו לשעות משחק עד שזה נתקע, או שזה גם יכול להיתקע בדקה הראשונה. מה שרציתי לדעת, אם יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או בגלל שאין מספיק קירור למחשב שלי? דרך אגב, יש לי ווינדוס XP PRO... אני חייב עזרה :-\
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה קלה פתאום ה - XP הפסיק לזהות לי את הצורב והסי די רום והוא עושה לי סימני קיראה עליהם ב Device Manger ניסתי להסיר אותם ולהתקין מחדש, כלום לא עזר... ניסיתי גם VIA 4 IN 1 מחדש, ולא עזר גם כן.... ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פה בעיה קשה באופיס2000, כל אחת מהתוכנות של האופיס, אחרי שאני פותח אותה אחרי כמה שניות היא נסגרת בלי הודעה. זה קורה בכל התוכנות של האופיס ללא יוצא מן הכלל, בנתיים אני משתמש באופיס97 אך זה לא פתרון הגיוני מספיק. בוא נגיד ככה, זה לא ממש המחשב שלי, המנהל שלי ביקש שאני אסדר לו את זה ואני לא ממש מצליח. התקנה מחדש ל אופיס2000 לא באה כ"כ בחשבון כרגע. אם מישהו מכם מכיר את הבעיה או נתקל בה אי פעם ויוכל לעזור לו אז אני והבוס שלי נודה לו מאוד. תודה מראש לכל העוסקים במלאכה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי סידירום AOPEN X52 , הסידירום אחרי שאני מכניס לתוכו דיסק עושה רעשים חזקים מאוד של טעינה וגם לאחר שאני מוציא את הדיסק הסידירום ממש ממש רותח וגם הדיסקים, יש איזשהי דרך להפסיק את הרעש והתחממות? נ.ב. הסידירום מחובר כ-SLAVE והצורב שברשותי כ MASTER.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ME.. כי זו מערכת ההפעלה היחידה שעבדה אצלי 98 ו 98 SE היו נתקעים תוך כידי עבודה Xפ נתקע בהתקנה.. עכשיו המחשב שוב החל להתקע תוך כידי עבודה... ממה זה יכול להיות?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-