תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
"שימו לב שפורום זה מיועד אך ורק ובעיות חומרה. לבעיות תוכנה, יש לפנות לפורום תוכנה." אני לא יודע אם זה נקרא בעיית חומרה או תוכנה. אני מקווה שאני בפורום הנכון. '>http://jpg.co.il/view/507e7962c4c07.jpg/"] מאז שעשיתי פירמוט, ההודעה שבתמונה קופצת לי מדי פעם כשאני לא מחובר לאינטרנט. איך מעלימים אותה אחת ולתמיד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב dell optiplex 7050 . הבן שלי משחק ברובלוקס והמשחק לא מספיק להתקע. ניסיתי הכל ואני חושב שהפתרון היחיד הוא להחליף את הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור איזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש למחשב הזה (הוא לא צריך להיות יותר מדי יקר) טל
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
- 2 followers
-
-
כאשר אני מעלה את הווינדוס ועולה השולחן עבודה לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להשתמש במחשב חלק שמתי לב שמה שגורם לבעיה זו היא הטעינה של האנטי וירוס נורטון 2005 (יש על האייקון למטה איקס אחרי 3-4 דקות הוא כאילו מפעיל את עצמו ) והמחשב חוזר לפעול כרגיל למה זה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, פרסמתי את הודעה בלוחות אם וזכרונות...וזה די דחוף...אבל העברתי את ההודעה לכאן קניתי זכרונות PQI 3500..סט של דואל (סתם כי זה היה זול) 1024. בלוח שלי-8KDA3J יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512...שמעתי פעם משהו על זה שם יהיו חייבים לעבוד ב-2T...או איזה פתרון אחר לבעיה כשאני מחבר את הסטיקים לפי ההוראות של לוח האם (יעני סלוט 2-3)...הם עובדים ב-100 כשאני מחבר ל-1-3 הם עובדים ב-166 העלתי את הבאס (עוד לא בדקתי יציבות עם ממטסט) עד ל-300...ואז הזכרונות עובדים ב-250....השאלה אם בזה פתרתי את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרכבתי מחשב עם הלוח של ג'יגהבייט מדגם ga-7vax ומאוורר של Volcano 6CU+ (משהו כזה)... בכל מקרה המאורר מרגע הדלקת המחשב, מסתובב במהירות של 7300 סל"ד ולא יורד בשום מצב, המעבד עובד בטמפ' של 43 מעלות. שאלתי היא, איך אני גורם למאורר להסתובב יותר לאט (כדי שלא ירעיש בצורה מוגזמת)? * ניסיתי גם מאורר אחר, ואותו דבר תמיד ב Full Speed. * ניסיתי את התוכנה SpeedFan ולא ממש הצלחתי להוריד משהו מהמהירות המטורפת הזאת. מחכה לעזרה תודה מראש ארז
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הורדתי nod32 מינענע כשהתקנתי אותו הוא הציע לי או "ליקנות" אותו עכשיו או אחר כך וביקשו שאני ישים סיסמה הורדתי מהאימיול סיסמא לא טובה ומאז כול פעם שאני מנסה לימחוק אותו הוא מבקש סיסמא מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D915GEV (http://www.intel.com/products/motherboard/D915GEV/index.htm) תומך רק ב SATA האם הוא יעבוד עם דיסק קשיח SATA2? או שאין מצב? האם זה יכול לגרום נזק לחומרה באיזו צורה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שהדבר קורה, בהתחלה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, והביה נפתרה זמנית, אך היום כאשר הפעלתי CS:S הדבר קרה שוב, פשוט יש מסך כחול, ומייד אחרייו המחשב עושה ריסט, מה לעשות? עריכה: קבצי הminidump נוספו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-