עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dna,

בזמן האחרון המחשב כל הזמן נתקע ועושה ריסט לעצמו כל הזמן עכשיו צילמתי לכם את הזה של ההתחממות וגם ראיתי בביוס שרשום current cpu temp 58 currentcpu fan speed 3443 RPM current system cpu fan speed 0 RPM יכול להיות שמאוורר אחד לא פועל?וובגגלל זה זה ככה?אם לא תגידו לי מה לעשות מה לקנות.... הנה התמונות מאוורסט: http://img-il.com/file.php?file=rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/rybdxnloi2hd.jpg http://img-il.com/up/nbnmzdmnjijw.jpg

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. מחשב שנתקע כל הזמן... ואלו התוצאות: לחצו להגדלה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by wuffo,

אני צריך עזרה בלפרמט כונן

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by zuchmark,

קניתי מעבד E2160 DUAL CORE והתקנתי אותו על לוח של ASUS P5L-VM 1394 . לאחר שהתקנתי את כל הרכיבים ואני מבצע הפעלה, בשלב ראשון אני שומע את הצפצוף שמבשר שהכל מותקן כמו שצריך ושניה לאחר מכן צפצוף אחד נוסף מלווה בהודעה CPU ERORR PRESS F1 TO CONTINUE במידה ואני לוחץ F1 אני יכול להמשיך להתקדם לביוס או להתקין מערכת הפעלה , אבל איך אני יכול להתגבר על זה באתחול המחשב ושההודעה לא תקפוץ לי כל פעם שאני מדליק את המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. Started by elabet,

שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  7. שלום לכם יש לי בעיה שהמחשב פנטיום 4 שלי 478 מסוג פרסקוט שהתדר של המעבד הוא 3000 והוא עלה ל 3100(MHZ) וFSB עולה ל826MHZ במקום 800 וה באס ל 206 במקום 200 פעם הבעיה היתה רק שהמעבד מגיעה ל 3042MHZ והמכפלה היא על 15X והבעיה הכלוקים מעלים את החום במעבד תגידו מה לעסות (רסטרט \הגדרה בביוס) תמיד המכפלה היתה 15 אז לא היתה בעיה ואני לא ניסיתי לעשות איזה אוברקלוק בגלל שהמחשב הוא פרסקוט ובפעולה של התקנה מDVD קופץ ישר ל66 מעלות אולי אני יעלה גם תמונה למאגר האוברקלוק לHWZONE (חחחחחחחחחחח ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. יש לי בעיה בשידור אינטרנטי ששומעים את האודיו לפני שרואים את הוידאו ..או הפוך בעצם ..לא שמתי לב כלכך חח יש דרך לסדר את זה ? הבעיה אצלי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  10. Started by messi,

יש לי windows vista ultimate x64bit ואני לא מצליח להתקין אותו הוא אומר לי לשים את הדיסק ולאתחל מחדש את המחשב עשיתי את זה וזה לא התקין לי מישהו יודע אולי איך להתקין את הויסטה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by intel suck,

אז ככה המערכת סטריאו מחוברת לחיבור הירוק Line out והמיקרופון מחובר לחיבור האדום יש לי כרטיס קול מובנה של REALTEK משום מה המערכת לא מוציאה שום צליל ניסיתי אוזניות הבעיה זהה נכנסתי לתוכנה של הכרטיס (sound effect) והיא מזהה את המיקרופון שאכן עובד גם את המערכת היא מזהה וכתוב (not connected) כשאני מנתק את המערכת אז גם ההודעה הזאת לא מופיעה והצליל עדיין לא מופיע מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by yanivi165,

המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. Started by razaR,

לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  15. Started by ישי134,

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי טאבלט של לנובו. אני מחבר כבל לחיבור הMicro USB לצורך שימוש באפליקציית נגינה (מחבר אורגן לטאבלט). הבעיה היא שזה גורם לטאבלט להציג סמן עכבר על המסך, מה שגורם לפעולה לא טובה של הטאצ', המסך לא מגיב נכון ללחיצה וגרירה ומציג סמן עכבר במקום בו אני לוחץ. כנראה הוא מזהה כאילו חובר עכבר למכשיר. הדבר מאוד מטריד. חיפשתי הגדרה לביטול זיהוי העכבר או משהו כזה, לא מצאתי. האם מישהו מכיר את התופעה או יודע כיתד ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by GZA,

יש לי שתי אוזניות. השאלה אם אני משחק איך עושים שאני והיריב שלי נשמע אחד את השני באזוניות ושנוכל לדבר בינינו בעזרת המיקרופון ונשמע אחד אצת השני. תוך כדי משחק?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by talnisim,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב dell optiplex 7050 . הבן שלי משחק ברובלוקס והמשחק לא מספיק להתקע. ניסיתי הכל ואני חושב שהפתרון היחיד הוא להחליף את הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור איזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש למחשב הזה (הוא לא צריך להיות יותר מדי יקר) טל

18. Started by toys in space,

הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by trxman,

שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  20. Started by shtrum,

אני יודע שיש על כך נושאים רבים ועברתי על כולם לפני שפתחתי את הנושא. לפני מס' ימים המחשב שעובד אצלי 24 שעות היה כבוי בבוקר. כשניסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. מיד חשבתי כי מדובר בספק. קניתי ספק חדש, התקנתי אותו בעצמי (די פשוט גם להדיוט כמוני), אבל אז מתרחשת התופעה הבאה. כשאני מחבר את המחשב לחשמל, ולוחץ על כפתור ההפעלה, נשמע צליל של חצי שנייה של מן זרם/קצר, וכלום לא קורה. אם אני לוחץ שוב, לא נשמע שום צליל. אם אני מנתק את הכבל מהחשמל ומכניס שוב, חוזר על עצמו התהליך: לחיצה ראשונה צליל של זרם/קצר לחצי שנייה ואחרי זה כלום. אני אודה אם התיאור שלי יעזור לכם לעזור לי ולכוון אותי למוקד הבעיה. מה לא בסדר? הספק, לוח האם, אולי משהו אחר? תודה מראש. ערן.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by בתאל:],

המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  22. Started by tidan,

שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by yosi_mirel1,

במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by Rocket_Pool,

יש לי אוזניות USB 5.1 וכרטיס קול מובנה על הלוח השאלה שלי על מה בדיוק עובדת הטכנולוגיה של ה USB ? היא לוקחת את המשאבים מהכרטיס קול המובנה? כלומר,אם אני אשדרג בעתיד לכרטיס קול,כמו:"אקסטרים גיימר" האיכות סאונד תשתפר לי באוזניות USB?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by אדר39,

הורדתי nod32 מינענע כשהתקנתי אותו הוא הציע לי או "ליקנות" אותו עכשיו או אחר כך וביקשו שאני ישים סיסמה הורדתי מהאימיול סיסמא לא טובה ומאז כול פעם שאני מנסה לימחוק אותו הוא מבקש סיסמא מה לעשות?

דיונים חדשים בפורומים