תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, פתחתי את הdevice manager לאחרונה ושמתי לב להתקן שלא היה שם ולא מובן לי איך ומה הוא עושה שם כי אין לי לפטופ אם יש למישהו מושג מה זה \ ולמה הוא שם אני אשמח לשמוע תשובות התמונה של ההתקן: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
פני שבועיים קניתי מחשב בשביל משחקים המפרט שלו מופיע כאן מעבד inel i7 4790k לוח אם gigabyte z97x-sli זיכרון 8g ram ספק corsair 650w למחשב הזה חיברתי כרטיס מסך GIGABYTE R9 280X לpci-e X16 בלוח אם התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. כשאני מדליק את המחשב כן עולה לי המסך כמו שצריך רק כשאני רוצה להריץ משחקים כמו call of duty החדש, shadow of mordor המחשב מראה לי את הסירטונים בהתחלה ואז מסך שחור וזהו הוא לא נכנס לי אפילו למסך הראשי של המשחק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צהריים טובים. רקע: הגעתי למחשב שלי לאחר שקרוב משפחה שיחק בו ואמר שהוא "לא נדלק". בפועל, המחשב היה מבצע ריסטארט אחת ל4 שניות בערך, כך ששום דבר אפילו לא הופיע על המסך. פעם אחת הוא הצליח לצאת מהלופ הזה וכתב שהווינדוס פגום ועליי להכניס דיסק כדי לתקן אותו (windows 7 64bit). כשהכנסתי ועשיתי ריסטארט זה חזר ללופ אתחולים כל מס' שניות. חיברתי את הHDD למחשב אחר ותיקנתי את הווינדוס דרך startup repair בדיסק ההתקנה. כשהוא עלה דרייבר כ. המסך נמחק( שולי, אך אני מנסה למסור תמונה כוללת). יש במחשב HDD (נוסף) של 2TB שהיה מחולק למחיצה של 100GB המוגדרת כI ומחיצה של כל השאר המוגדרת כJ. כעת, רק I מופיע ב"מחשב שלי", אך לא ניתן לגשת לנתונים כלל וקופצת הודעה שצריך לאתחל את הדיסק, J שזו המחיצה העיקר…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הכרטיס עצמו (חיבור FireWire) תקין, כי עם המחשב השולחני הוא עובד טוב... אבל כשאני מחבר אותו לנייד אז הנייד לא מזהה אותו (עם כבל 6-4 כמובן) חבר שלי הביא לי כבל ממש ממש קצר, ואיתו זה עבד.... אני חושב שזה בגלל שהנייד מוציא מתח ממש נמוך... הבעיה היא שחבר שלי לקח את הכבל בחזרה, ואני לא מוצא בשום מקום בעולם אפשרות לקנות כבל כזה... יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הסתדר תודה על העזרה. מנהלים אפשר לנעול ולמחוק.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב לתיקון ה-windows לא עולה, כל הזמן נעצר על mup.sys. ניסיתי לתקן בכמה דרכים, לא הלך ???, לבסוף החלטתי לעשות פורמט. 8) אני עושה למחשב boot דרך דיסק התקנה, הוא עולה כרגיל, מעתיק את כל הקבצים, כאשר הוא מסיים להעתיק את קבצי ההתקנה הוא רושם למטה כרגיל "starting windos setup" ואז המחשב פשוט מתרסק, לא כותב כלום ועושה restart :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי בעיה אחרי התקנת משחקי מחשב במחשב. אני מתקין משחק מחשב מסויים מסמן לו בV שיעשה לי אייקון של המשחק בשולחן העבודה ואחרי ההתקנה לא נוצר לי האייקון.מה עושים? אני חייב לציין שזה קורה לי בהתקנות של CODEX של plaza האם אפשרי לתקן את זה? יש תוכנה מסויימת שתעזור לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה, לאחר חיפוש רב באינטרנט וגם פה בפורום לא הצלחתי למצוא פתרון (שעובד) הבעיה היא חיבור 2 מסכים לכרטיס מסך כאשר אחד מהם הוא HDMI ו3 חיבורי DP (כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX1660 SUPER OC) יש לי מסך אחד עם חיבורי HDMI \ DP (חדש) - Lenovo D24F-10 מסך אחר מעט מיושן עם חיבור DVI \ VGA יש לי כרגע כבלים HDMI, HDMI TO DVI, DP TO DVI, DP TO HDMI, HDMI TO VGA (עד שאקנה DP לDP, הזמנתי מעלי אקספרס לפני הקורונה ועדיין לא הגיע, אך אם לא תיהיה ברירה אקנה בארץ במחיר מופקע) כולם בוודאות עובדים, היו בשימוש במחשב אחר לכן אני בטוח שהבעיה או במסך או בכרטיס מסך. בחיבור הHDMI שני המסכים עובדים (כל אחד בדרכו) בחיבור הDP אף…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפני שאני קונה - יש מי שמתעסק עם זה בארץ לתיקון תקלות? לא בא לי לשלוח לסין כדי לסדר משהו. האם מכירים את המותג?אמין? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, מזה יומיים אני מנסה להתקין את הכרטיס קול OB שבלוח - הOS היא XP PRO הכי עדכנית שיש, ב BIOS נראה בסדר - אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש -> שום דבר לא עזר! הכרטיס הקול השני גם לא עובד ואי אפשר להתקן אותו. נסיונות להתקין את RELTEAK מהדיסק שמגיע עם הלוח אבל אחרי האתחול ,שום דבר לא מותקן ,ניסיתי להתקין מ DEVICE MANAGER ממיקום ספיציפי ,לא עזר. ביטלתי ב BIOS את הכרטיסOB אבל עדיין ה CREATIVE לא עבד. פירקתי את הכרטיס מסך (HD2600 PRO),פירקתי את הCREATIVE LIVE 24 BIT. גם לא עזר. אחרי נבירות אין ספור הבנתי שאחד ההתקונים המח**** של מיקרוסופט דפק את ההתקנה של AUDIO HD של REALTK. מאתר מיקרוסופט מצאתי את ה PATCH שאמור לתקן את זה אבל שאני מנסה להריץ אותו זה רושם שהתקן חדש יות…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני פשוט לא בטוח באיזה פורום אני אמור לשים את הבעיה. אז אני שולח לינק לפורום גרפיקה שבו רשמתי את הבעיה שלי. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109854.0 אם זה נוגד את חוקי הפורום, מנהלים מיחקו את ההודעה. תודה למגיבים, איציק.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום התקינו לי צורב חדש סמסונג 52x24x52 ואני צרבתי דיסק TDK עד 24x ועוד בזמן הצריבה ממש שמעתי את הדיסק מסתובב והבאפשר היה על 98 כל הזמן אחרי הצריבה המחשב התחיל לעשות קולות כאלה של זימזום ממש חזקים והנורה של המארז כל הזמן מהבהבת מהר וזה אף פעם לא קרה דרף אגב יש לי פנטיום ארבע 2.4 עזרה בבקשה!!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בסמארטפון זה מצליח לי . במחשב זו בעיה ( יש תוסף בחנות כרום בשביל משהו דומה אבל יש חשש פריצה ...
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב חדש (I7 6700+ASUS Z170A+ASUS STRIX GTX970) , ואני רוצה להגדיר כמה יציאות שיתפקדו כיציאות "רמקול קדמי יוצא" מאחר ויש לי מערכת שאני מחבר עם כבל בננה ומסך שאני מחבר עם כבל AUX3.5MM, הדרייבר של REALTEK לא תורם בנושא, מה שמוזר שבמחשב הקודם שלי זה היה אפשרי לגמרי (GIGABYTE MA770) והוא גם עבד עם דרייבר של REALTEK (זה כאילו הם ביטלו את האופציה בכוונה ותכף תבינו למה), אז התייאשתי ואמרתי לעצמי שאני אחבר את המסך ב-AUX ואת המערכת בכבל אופטי, הפלא ופלא ניתן להגדיר רק יציאה אחת פעילה (שמוגדרת כברירת מחדל), כאילו מצטער על השפה הבוטה אבל בחיים שלי לא ראיתי צורה כזו גסה של שנמוך. בבקשה תנסו לעזור, חרשתי את האינטרנט אך ללא פתרון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתיי נייד dell vostro 3460- מעבד i5 עם כרטיס מסך מובנה של intel hd graphics 4000 בנוסף כרטיס מסך לא מובנה של nvidia geforce gt 630i נאמר לי בעבר שהכרטיסים פועלים במקביל ובעצם המחשב אוטומטי מתמרן בינהם. כאשר יש דרישות גרפיקה גבוהות יותר המחשב אוטומטי משתמש בכרטיס של נוידיה, שהוא החזק יותר. חשוב להדגיש שבמנהל ההתקנים שתי הכרטיסים מופיעים והכל בסדר. אתמול התקנתי pes 2013 כאשר אני מנסה להפעיל זה מה שזה נותן: התמונה הראשונה וזה מה שאני רואה שאני נכנס למאפיינים של המשחק: התמונה השנייה מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה הזאת לא הציקה לי עד היום. היום החלטתי שאני מתקן אותה סופית. וניגשתי לעבודה. דבר ראשון הפעלתי את הNERO,איפה שכפתור ה"BURN" אני ממתין כדי שהוא ייזהה מהירות ... (משהו בסגנון :WRITE READY...לבן כזה) וזה לא מסתיים..או שזה מסתיים ולא מציג מהירות לצריבה. בדקתי מנהלי התקנים הכל בסדר..!בדקתי את הגרסה של הצורב זה 1.0N הכי חדש מהאתר שלהם ... ניגשתי לBIOS ושם ניסיתי לבדוק אם הוא מזהה את הצורב וכן הוא מזהה...גם בIDE...וגם בATAPI CDROM/S. למה הצורב מתנהג ככה ? ניסיתי אפילו להסיר את הצורב (פיזית) ולחבר...זה לא ממש עוזר...! פתרונות ? רפאל.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-