תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
(אני כותב ממחשב של חבר) לפני כמה ימים שחזרתי את ההגדרות בביוס והתקנת הSATA של ההארדיסק נעלמה...עכשיו ההארד דיסקר אצלי לא מזוהה והמחשב מן הסתם לא יכול לעשות ממנו בוט. את הדיסקט של התקנת הSATA פרמטתי ממזמן (בעע) ועכשיו אין לי איך להתקין מחדש את הקונטרולר שלך הSATA (חשוב לציין שיש ווינדוס מותקן על ההארד דיסק.. הבעיה היא לא בעית בוט מהווינדוס). השאלה שלי היא כזאת במידה ואני אשיג דיסקט של ההתקנה של הבקר מתי אני צריך לכניס אותו כדי שיעשה לי בוט וההתקנה תתחיל לי ?? ויש לי בקשה קטנה כי אני וחבר שלי לא מצאנו - אפשר לינק להורדה (או עוד עם הורדה) של הדרייבר הזה לדיסקט (שכשאר יתבצע ממנו בוט ההתקנה תעלה ישר) ? זה הדגם של הלוח אם: MSI 865PE - NEO 2 תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מצלמה webcam שאין את השם של החברה עליה - משום מה.. ווינדוס לא מאתר את החברה - איך אני מוצא את הדרייבר לחברה האם יש איזו דרך לברר? אני יודע בוודאות שזה עובד על ווינדוס XP כי זה מתנה של חבר שטס לחול שהיה לו XP... רשומים כל מיני דברים על הכבל USB אבל זה לא נראה לי קשור למצלמה - אז מה עושים? יש איזה דרייבר אוניברסלי או תוכנה שמזהה את המצלמה? תעזרו זה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המסך פשוט שחור , אין אפילו גישה ל BIOS ... ניסיתי לפרק ולהרכיב את החיבורים למאווררים , זכרונות , קירור למעבד, כרטיס מסך , הכל נשאר כרגיל ... אין רעשים מהדיסק הקשיח של עליית המערכת ... אני חושש שהבעיה אולי נעוצה בלוח אם או הספק ... (המפרט בצד) תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום תוכנה. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372828.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת - אם אפשר הסבר קצר עם דוגמא. לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום אחרי שהיה לי מסך כחול באמצע טעינת משחק, המחשב נדלק אבל לא מזהה את הכרטיס מסך, בdevice manager vהוא מראה מקלדת כחולה ליד הdisplay adapter וכותב במאפייניםThis device cannot start.(code 10) j ולפני כחמש דקות הייתה שגיאת RUNDLL Error in c:\windows\system32\NVCPL.DLL Missing entry:ExportOEMDefaults יש עזרה, חברים?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון בזמן שאני מנסה להפעיל את משחקי מחשב יותר חדשים (watch dogs, skyrim) כן, סקיירים חדש בשבילי הכל עובד תקין, תפריטים, סרטוני פתיחה וכו', אבל ברגע שהשליטה על המשחק "עוברת אליי" המסך פשוט נכבה ומנסה למצוא מקור (analog/digital) אחרי דקה-שתיים שאני מבין שהוא לא ימצא כבר אני מאתחל את המחשב. הבעיה הזאת קצת מוזרה לי בגלל שFar Cry 3 עבד פיקס על אותו המחשב וגם קרייסיס 3. אני לא מצליח להבין להבין במה הבעיה נמצאת, ואשמח להכוונה. תודה רבה. המפרט שלי: Intel Core i5-2400, 3200 MHz Gigabyte GA-PH67-UD3 4gb ram (NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB ספק כוח Seasonic SS-600ET Active PFC
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
מדובר במפרט ה-Download GiMP שלי (שניתן לראות אם לוחצים פה בצד <--) לאחר הדלקת המחשב, רואים את כל השלב של עליית הביוס, והווינדוס מתחיל לעלות (כשיש את הבר הכחול הזז הזה), ואז המסך נכבה. לחיצה על המקלדת או הזזת העכבר לא עוזרת, לא רואים ווינדוס. אני יודע שהווינדוס כן עולה, כי אני יכול להעתיק מהמחשב קבצים ברשת למחשב השני. מחובר למסך VP171 דרך יציאת D-SUB.. מעבר ליציאת DVI לא פותר את הבעיה עד כמה שזכור לי מהפעם הקודמת. לאחר שזה קרה לי פעם שעברה, פירמטתי את המחשב, וזה חזר לעבוד. ב-Safe Mode הווינדוס עלה פעם קודמת, עכשיו כבר יש לי disk read error. הכונן הקשיח עושה רעשים קצת מוזרים, אני מפחד שהוא אולי גוסס.. למרות שאולי זה פשוט קשור לבעיה. רעיונות או הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte ud9 יש לי בעיה אם usb 3 כל פעם שאני מתקין אוות הוא לא מצליח לתקין אוות וזה מה שהוא מראה לי מה אני צריך לעשות הוסרתי ותקנתי מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד AMD ואחד פנטיום מה שאני משתמש בו עכשיו אז רציתי להחליף הארדים ויענו שהAMD יהיה עם ההארד הזה ומערכת ההפעלה הזו וההארד של ה AMD ישב על הפנטויום הזה , אז האם ישנה בעיה בלהעביר הארד או שאני יכול להחליף והכל יעבוד רגיל ?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעיה.. שהוא מדליק ת'מחשב אז אחר כך יש לו מין תקסט קטן שכתוב ntlrd is missing מה זה הקובץ הזה לעזעזל? מה עושים?? תעזרו לו....
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מריץ בדיקה בכונן קשיח ב MHDD והכול תקין וב CDM INFO אותו כונן יוצא דפוק " צהוב זהירות " מה אמין יותר ? זה כבר קרה לי בכמה דיסקים שה CDM INFO סותר תוצאות של MHDD , לאיזה תוכנה להתייחס ?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני השמתמש asichen רק שהייתי חייב להרשם מחדש כי הסיסמא של המשתמש השני שמורה לי על המחשב שלא פועל עכשיו: אז ככה, אתמול המחשב עבד מעולה, כיביתי אותו כראוי, היום אחרי הבית ספר חזרתי, הדלקתי את המחשב וכל מה ששמעתי זה שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה-שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה וכן הלאה וכן הלאה. על המסך אני לא רואה כלום, פתחתי את המחשב ניסיתי לנקות אולי זה יעזור אבל לא, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים שהבעייה, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהדלקת המחשב. הכל הרכבתי כמו שצריך ובדקתי בביוס שהכל תקין וכן המחשב מזהה כל הרכיבים. אבל כשאני מנסה להכנס לוינדוס וויסטה זה מראה מסך כחול לשניה אחד ואז זה נכבע, וכל המחשב עושה ריסרט. כל החלקים שהרכבתי הם חדשים, זה המפרט : Asus p5 se intel C2D E6300 8800 GTS וגם הרכבתי קירור חדש :Skythe infinity מישהו אם יודע מה הבעיה, עזרה דחוף, תודה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב חדש של אסוס 14 ושמתי לב שהסוללה נגמרת ממש מהר (3 שעות לכל היותר אחרי טעינה של 100%) בדיעבד ראיתי במדריך למשתמש שהייתי צריך להטעין את הסוללה 3 שעות ראשונות לפני השימוש זה משהו שהוא קריטי?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
על הDESKTOP, קיצר עשיתי מה שרשום שם אבל כשאני מכבה את המחשב דרך הקיצור הוא לא נכבה עד הסוף ונשאר עם ההודעה "ITS NOW SAFE TO TURM OFF YOUR COMPUTER" וכשאני מכבה את המחשב בדרך הסטנדרתית (ALT+F4 וכיבוי) הכול בסדר למה זה? הבהרה: לפני שיתנפלו עלי למה פתחתי THREAD חדש באותו נושא אז: לא הצלחתי למצוא את הקודם (ותאמינו לי שחיפשתי) אז מחוסר בררה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-