עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AMD Sempron +3100,

מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  2. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: יש לי תמשחק קומנד אנד קונקיור גנרלס התקנתי אותו הכול היה בסדרררררררר באתי להכנס הוא חושב קצת ואז הוא עושה לי לא מגיב לא מבין למהההההההההההההההההה ?????????????????????????? תעזרו איך יש דרך לשפר תמהירות של המעבד intel celeron 400mhz 192mbddr

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Myrath,

שלום, האם ישנה דרך לתעד דף פייסבוק או עמוד מתוך אתר כפי שהוא שלא ע"י שמירה סטטית (כPDF או סרטון של האתר) - האם יש דרך להוכיח שאתר ביום מסוים היה כפי שהוא היה מבחינה מחשובית (ובדרך שגם ניתן לעשות בה חיפוש ctrl+f)?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by My Gnexi,

שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קודם כול שלום לכולם קוראים לי אלירן ואני עובד בחרת מחשבים בזמני הפנוי וברוב הזמן שלי אני חייל קרבי בנחל דבר שני אני מצטער אם פרסמתי את זה במקום הלא נכון כי לא ידעתי איפה המקום הכי טוב וזה ניראה לי בסוף המקום הנכון. עכשיו לבעיה...אני מתעסק כבר הרבה מאוד שנים במחשבים ואני תמיד ניתקל בבעיה המעצבנת מאוד של סידירומים או צורבים שפשוט מסרבים ליפתח אז באחוז קטן מהמקרים אתה דוחף סיכת ביטחון לחור חילוץ וזה מוציא לך תכונן החוצה אתה מעיף תדיסק או את מה שתקע אותו ואז הכונן ממשיך לעבוד ובהרבה מקרים שזאת הבעיה שלי הוא לא פותח את הסידירום ביכלל אתמול החלטתי לפתוח בעצמי כונן שהחלפתי בחדש ביגלל שפשוט סירב ליפתח תחתי אותו ידני בכוח ושיחקתי שמה עם כול מיני דברים חחח אני לא כזה מבין …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שאלה לגבי תיקון או החלפת ספק כח במארז מחשב HTPC. קיימת בעיה בניסיון להפעיל את המחשב - המחשב אינו עולה ובניסיון שלו לעלות נשמע קול מיחידת הספק, שנשמע כמו קושי להתניעה. רק לאחר מספק פעמים של Restart המחשב עולה תקין. המאוורר אינו עושה רעש גם בשלב של הניסיון לעלות וגם לאחר העליה ולכן נראה לי שהבעיה היא מיחידה אחרת בספק הכח ולא במאוורר. מדובר בספק כח שככל הנראה הוא חלק אינטגרלי מהמארז מסוג Jsp-Tech EZCool T280B קישור: www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19055#details לפי האמור במפרט בקישור מדובר בספק כח: 400 וואט ATX(PS2) standard power supply פתחתי את המארז ולא היה ברור לי האם ניתן להסיר ולהחליף את הספק - וזו גם השאלה הראשונה - האם ניתן להסירו ולהחליפו בספק חדש. השאלה…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. Started by RazAz13,

יש לי Razer Tiamat 7.1 שמזמן התחילו בהם בעיות מגעים בכבל, והיום זה בכלל לא עובד. יש דרך לתקן את זה? בכל זאת זה אוזניות יקרות וזה בעיה די פשוטה. יש מעבדות שמתעסקות עם זה?

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by dor444,

יש לי מחשב נייד נטבוק 10" של lenovo. עבדתי איתו אתמול בלילה ופתאום הוא פשוט נתקע עד הבוקר. בבוקר הוא התחיל בתהליך של תיקון אתחול ולא הפסיק לטעון יום שלם עד עכשיו. זה המסך שמופיע כבר כל היום:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by mekroni,

שלום לפורום, התקלקל לי הדיסק הקשיח: Seagate מודל ST340824A והחשש העיקרי שלי הוא להציל את החומר. טכנאי סיפר לי שישנה אפשרות שהתקלקל הבקר בלבד ולא המדיה המגנטית וזאת אפשרות שתאפשר לי להציל את החומר (לפני פנייה למעבדות שחזור מיוחדות שעלותן אסטרונומית). האם אפשרות זו אכן קיימת? אם כן כיצד אני מאתר בקר כזה (או דיסק כזה חדש שניתן לקחת ממנו את הבקר) על מנת לבדוק אופציה זו? תודה, בדרך לייאוש...

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  11. Started by אורי מוזס,

שלום, הוצאתי מהמחשב דיסק 3T לאחר שהמערכת לא זיהתה אותו בגלל תקלה כל שהיא. הדיסק ללא מערכת הפעלה אלא רק המסמכים שלי. אשמח לקבל המלצה לחברה שמתקנת דיסקים. חשוב לציין שלא מעוניין להוציא "מליונים" לתיקון, אלא לבצע בדיקה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.

12. Started by Sooki,

היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום יש לי ארד דיסק שרוף ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו ואם כן כמה זה עולה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by K0sTa,

נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by xxxlr1,

אוקיי אז לפני בערך כמה שנים היה לי עבר שחדל לפעול, עזבתי אותו ועכשיו בא לי לתקן אותו אז אשמח אם תעזרו לי אני די בטוח שזה הבעיה, החוט מעוות כזה וגורם לעכבר לא לפעול איך אני מתקן/לאן לפנות?? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by lyadz,

מקרה מצער של ישיבה על הארד דיסק חיצוני נגמר בשבירה של חיבור ה-USB. ניסיון נואש בחיבור למחשב נתן את ההודעה שההתקן לא מזוהה... האם ניתן במעבדה לתקן? ואם כן מישהו מכיר מעבדה באיזור רחובות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי. בבעלותי לפטופ של HP. לא מזמן נשבר חיבור החשמל שלו וכרגע החיבור לא עובד כלל - המחשב מרוקן ולכן גם לא נדלק. מדובר על שקע שחור ועגול בצידו של הלפטופ (שוב - התקלה היא בשקע שבלפטופ עצמו). היכן מומלץ לתקן את התקלה, ומה המחירים שאתם מצפים לשלם על דבר כזה? הלכתי לנחות אחת ורצו על התיקון הפשוט הזה מחיר מופרז לחלוטין של 450 ש״ח, כמובן שלא הסכמתי. באיזור רעננה-נתניה-כפר סבא, אפשר גם הרצליה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ilanb0,

האם אפשר לבצע תיקון חלונות 7 עם הדיסק של מערכת ההפעלה אבל במצב בטוח?

19. Started by Cynicoren,

שלום, הבן שלי שבר 2 יציאות USB במחשב שלו. האם ניתן לתקן זאת במעבדה/טכנאי? כמה זה יכול לעלות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by gman_il,

ש לי Seagate FreeAgent Extereme 1TB. משום מה שאני מחבר אותו כעת למחשב , אני שומע כאילו הוא לא מצליח לעלות , מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו. אותו צליל שבד"כ נשמע שהכונן עולה , חוזר שוב ושוב במחזוריות של כמה שניות. השאלה היא האם אפשר לתקן / איפה / ובכמה כסף. תודה.

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by יובליקו,

יש לי מחשב בייתי ישן (5שנים) שהכניסה של ה hdmi נהרסה, כלומר החיבור . יש למישהו מושג האם ניתן להחליף עצמאית או כמה זה יעלה במעבדה? אני זו הדרך היחידה שלי לראות טלויזיה נורמלי (יש לי ילדים ואני רןאה עם אוזניות שמחבר למחשב, וגם מוריד המון טורנטים)

22. Started by MODI,

אני כרגע נמצא בפרו, חזרתי מראפטינג שלושה ימים עם gopro. לאחר הראפטינג הוצאתי את הכרטיס זיכרון של המצלמה והעברתי אותו לגאלקסי 4 כדאי להעביר כמה סירטונים, לאחר מכן העברתי את הכרטיס לגלאקסי 2 וקיבלתי הודעה שהכרטיס פגום. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שגלאקסי 2 לא תומך ב64 gb. אחר כך הפעלתי את הgopro וקיבלתי הודעה של sd error וכשחיברתי את הכרטיס לגלאקסי 4 או למחשב אני מקבל אותה הודעה שהכרטיס פגום ושעלי לפרמט אותו. בכרטיס יש מאות סרטים מהטיול ואלפי תמונות. יש אפשרות לסדר את זה ללא פירמוט?

• 13 תגובות
    • 9.6k צפיות
  23. Started by zvikgold,

שלום רב וברוכים הנמצאים, כשניקיתי את המחשב שברתי את אחד המאווררים של כרטיס המסך (Gigabyte GTX 560 Ti ) האם יש אפשרות למצוא חלקי חילוף לכרטיס המסך או שגורלי נחרץ וצריך לקנות חדש ? תודה מראש, צביקה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shay454,

כנראה שהתקלקל הכרטיס מסך אצלי. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב אני רואה על המצג הכל בריבועים צבעוניים (פיקסלים ענקיים כאלה...) כשחיברתי כרטיס מסך ישן שיש לי לא הייתה בעיה. הכרטיס הוא 6800GT 512 של Gigabyte ועד כה הוא עבד ללא בעיות ואני יודע שמשהו לא בסדר בו כי יש סימנים שאחד הרכיבים על הכרטיס נשרפו. האם מישהו מתקן כרטיסי מסך בימינו או שאני צריך להתחיל לחפש אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. Started by gal_shirin,

היי, לפני יומיים הכרטיס שלי, Asus EN8800GT TOP 512MB, נתן לי blue screen שלוש פעמים רצוף. בפעם הרביעית כשהעלתי את המחשב, עוד במסך של ה BIOS היו קווים על המסך, שלא היו שייכים לשם. כשהווינדוס עלה (Win 7 Ultimate x64), הוא לא העלה את הדרייברים של NVIDIA, וב Device Manager, הכרטיס מסך דיווח על שגיאה (code 43). בעצם, כל דבר שהוא מעבר לתצוגה בסיסית, כמו D3D, פילטרי וידאו לסוגיהם, משחקים, וכו', לא עובדים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA, ניסיתי דרייברים ישנים יותר שפעלו עם הכרטיס, כלום לא עבד. ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לשלול בעיה אחרת, ואכן, אותן הבעיות גם שם. יש מעבדות שמתקנות כרטיסי מסך? המחיר של התיקון מצדיק אותו? תודה מראש, גל.

• 18 תגובות
    • 12.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים