עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by M@or,

שלום. המחשב סלרון 600 משהו כזה, 64mb זכרוןX2. כרטיס מסך 3D voodoo נדמה לי... קיצר... אם אני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא כבוי הוא נדלק בלי בעיה. אם אני עושה לו ריסט, אפילו ריסט של יציאה מהביוס, הוא נשאר במסך שחור ולא מעלה כלום. גם אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב, הוא עדיין לא עולה ונשאר במצב של "מסך שחור", המאווררים פועלים. לא נשמעת פעולת הארד דיסק כך שאני משער שזה לא מהכרטיס מסך. גם בדקתי אותו במחשב אחר והוא בסדר. ניתקתי הכל מהלוח M חוץ מהכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ועדיין אין שינוי. נסיתי עם זיכרון אחד, עם השני, להחליף להם סלוט, כלום. לסיכום: המחשב נדלק רק לאחר הפסקה ארוכה (פעם דקות, פעם שעות) לאחר שהמחשב דולק כהלכה ומתבצע איתחול כלשהו (גם כיבוי והדלקה) אין יותר א…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by dardar4,

היי יש לי מחשב נייח שעבד מצויין עד לפני יומיים. החלטתי לעשות לו shutdown כי הוא היה דלוק במשך איזה חודש ומאז כל פעם שמדליקים אותו הוא נכבה אחרי כמה זמן בד"כ הוא מצליח להגיע עד לווינדוס, מציג את הדסקטופ ואז מכבה את עצמו. ניסיתי גם לשים USB עם התקנה של ווינדוס במטרה לפרמט ואז הוא נכבה כמעט מיידית אחרי כמה שניות פעם אחת הצלחתי להגיע למסך שבו ניתן לבחור מאיזה כונן המחשב יעלה אבל אז גם הוא פשוט נכבה אחרי שבחרתי שיעלה מה-USB לפני שאני שולח למעבדה אשמח לקבל טיפים מה לבדוק. יכול להיות שזה הספק כוח - הייתי מצפה שבמקרה כזה המחשב בכלל לא יידלק אבל אולי יש התנהגות מוזרה של קריסה של ספק ? מודה שעדיין לא ניסיתי להוציא את הזכרונות של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by azarzar15,

בעיה במחשב האודיו אצלי כאשר לאחר חודש של חיפושים מסתבר שללוחות אם של ג'יגהבייט יש בעיה עם כרטיסי הקול הפנימיים של RME גיליתי את זה רק אתמול בטופיק גדול בפורום של RME כאשר מס' משתמשים בעלי הכרטיס קול הזה ולוחות אם שונים של ג'יגהבייט חווים בעיה שהם שומעים את המחשב דרך המוניטורים או האוזניות מזאת אומרת שומעים את המחשב שומעים את העכבר זז או אפליקציות מסוימות שמופעלות ורצות במחשב בקיצור חרא למחשב אולפני גם אצלי קיימת הבעיה, חלקם הגיעו למסקנה לאחר הרבה חיתוכים במחשב שיש בעיית אדמה בלוח אם עכשיו השאלה היא אם יש משהו שניתן לעשות כדי לפתור את זה מבלי להחליף את הלוח אם ואם כן אז כמה זה באמת מסובך או מסוכן להחליף אותו זה הלינק לטופיק בפורום http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.ph…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

תוקן! פשוט מחקתי אותו והתקנתי אותו שוב... תודה יניב

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. אהלן חברי הפורום היקרים, היום הדלקתי את המסך שלי מדגם samsung syncmaster t220p ולהפתעתי הלא נעימה התחלתי לראות עיוותים בתצוגה, עוד בשלב ה boot ועלית המערכת. התיאור הכי טוב לעיוותים הוא שאיזורים במסך עם ריכוז של צבע שחור מופיעים במעין גוון ירקרק ומרדצד. רוב הגוונים חוץ משחור מוצגים יחסית בסדר (ישנן מריחות של צבע ורוד פה ושם שכנראה גם קשורות לצבע מסוים אחר) המחשבה הראשונה שלי היתה התחממות של המסך/כרטיס מסך - אך המחשב הודלק זה עתה לאחר 3 ימים בו היה כבוי! הוא עוד לא הספיק אפילו להתחמם יותר מידי.. מן הסתם שנסיתי reset, כיבוי והדלקה, הוצאה מהחשמל וכיוצא בזה. ניסתי לבדודד את הבעיה לכרטיס המסך או למסך עצמו : כשניתקתי את כבל ה DVI מהמחשב המסך המשיך לרצד בצבע הירוק שאמור להיות שחו…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by tberger,

שלום, ניסיתי להתקין כרטיס לכידת וידאו מסוג Pico 2000 על מחשב מבוסס AMD. הכרטיס מופיע כ"פועל כשורה" ברשימת ההתקנים אולם כאשר אני מחבר מקור וידאו ומפעיל את תוכנת הצפייה/הקלטה לא רואים שום דבר במסך. האם מישהו הצליח להפעיל כרטיס דומה? האם הכרטיס לא פועל עם לוח האם שלי של חברת Gigabyte? האם יש איזו דרך לבדוק האם פועל? האם יש כרטיס אחר שכן מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. עובד עם חלונות 10. דפדפן אדג'. (למי שקרא לפני העריכה - כתבתי בטעות כרום...). כאשר פתוחות לי כמה כר טיסיות (אפילו מעט - נניח 3-4) ואני יוצא מהכרטיסיה ומהאתר שמוצג בה, וחוזר לכרטיסיה שוב לאחר כמה שניות, אני לא מקבל את הדף מייד, אלא הוא כאילו נטען מחדש כל פעם. זה קורה לי בכל אתר, בכל כרטיסיה. האם זה עניין של הגדרה, או שכך מכוון בחלונות 10 לחסכון באנרגיה (אולי לא להשאיר כרטיסיה במצב קריאה כל הזמן?)?

8. כבר הרבה זמן שכשאני מוריד קבצי RAR - למשל משחק או סרט, ובדרך כלל 7-8GB, זה נותן לי שגיאה במהלך החילוץ שאחד הקבצים פגומים, ואז אני ניגש לממשק הטורנט ועושה FORCE RECHECK כדי שהוא ישלים את הקבצים החסרים וזה כמעט תמיד מראה שחסר 0.03% ואז הוא משלים שוב, ככה לאחר 5-6 ניסיונות בסוף אני כן מצליח לפרוס את הקבצים. סרטים אני מצליח לראות, אבל משחקים לא מצליח להתקין, במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאות מהסוג "media.cab" פגום או חסר. ואני מדבר כרגע על 2 משחקים, אבל היו לי גם בעיות עם אחרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mat23,

היי, יש לי כרטיס מסך Geforce 2070 super galax, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כשאני מחבר מסך שני המחשב לא מזהה אותו. השתמשתי ב- DDU כדי להסיר את כל הדרייברים, הדלקתי את המחשב והשארתי רק את המסך השני מחובר, והתצוגה עלתה כמו שצריך, במהלך ההתקנה מחדש של הדרייברים איבדתי את התצוגה, חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס מסך והתצוגה חזרה רק בטלוויזיה, האם הבעיה היא מהמסך או שיכול להיות שהיא מהכרטיס מסך? עריכה: כשאני מחבר את המסך למחשב נייד גם לא מופיעה תצוגה, ועם הטלווזיה כן מופיעה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by Nitro,

היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by גגגג,

משום מה קורה לי במחשב (בד"כ מחשב נייד) שאני מנסה לשתף את המסך אז הוא "מסרב" ונשאר תקוע על שולחן העבודה. אם אני מנסה להקרין מצגת אז הוא מקרין אותה רק אם אני לוחץ על F5. בכל מקרה אחר הוא נתקע על שולחן העבודה. גם כשאני מנסה לשתף קובץ וורד גם אז הוא מסרב. ידוע לכם מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional Service Pack 2 כשאני מדליק את המחשב לוקח לי המון זמן עד שהוא מעלה בכלל את וינדווס , בזמן הזה יש לי רק מסך שחור ריק בלי כלום בכיבוי לוקח לו משהו כמו 20 שניות עד שהוא מתכבה הבעיה היא יותר בהפעלה של המחשב ! מישהו יכול לעזור לי ? : ן

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. שלום, ברשותי ווינדוס 8 ולפני שעה המחשב קרס והייתי צריך לכבות ולהדליק אותו ידנית. אחרי שעשיתי זאת, יש לי סימן של x על הסאונד והאינטרנט בsystem tray. כשאני נכנס להגדרות רשת, אין שם אף מתאם, לא הethernet שהוא onboard ולא האלחוטי שהוא התקן usb למרות ששניהם מופיעים לי בdevice manager. כשאני עומד על האייקון של הרמקול אני מקבל הודעה the audio service is not running. יש לכן רעיון מאיפה להתחיל?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by Danman,

(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by Leonardo Goldshtein,

שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…

19. הגאלאקסי נוט התחיל פתאום להודיע באנגלית בכל פעם שנכנסת הודעת SMS. איך מבטלים אותה?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by Aviad_agam,

שלום, אני משתמש ב-Mi Repeater 2 בשנה האחרונה כדי להגביר א אות האינטרנט שלי. עד לפני כמה ימים זה עבד בלי בעיה, אבל משהו השתבש בימים האחרונים, וכעת המכשיר לא מצליח להתחבר לרשת. איפסתי את המכשיר, שיניתי את המיקום שלו וקירבתי אותו אל הראוטר, הסרתי את האפליקציה והתקנתי מחדש, ושיניתי את אזור המקום שלי ל-Chinese mainland - שום דבר לא עבד. אני ממשיך לקבל את ההודעה: "Bringe device closer to router". האם יש לכם מושג איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה רבה, אביעד.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Yeshayhu Brill,

שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by hellfire03,

עריכה: פרסמתי בפורום WINDOWS אשכול לבעיה כי חשבתי שיותר מתאים רציתי להתקין עוד מערכת הםעלה על ה HD והיו לי כבר 4 מחיצות אז בדקתי מה יקרה אם אני אמחק את המחיצה הראשונה (שום דבר רציני לא יכול לקרות...) זו הייתה מחיצה בת 100MB או משהו כזה אחרי שמחקתי אותה ה UBUNTU שלי עולה כרגיל אבל ה WIN 8 לא... אני מניח שהפתרון הקל זה לייצור דיסק של WIN ולפתור איתו את הבעיה יש דרך יותר מהירה ונוחה? תודה נ.ב מה שמחקתי היה ה MBR?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by amnesia,

שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. כבר תקופה שאני סובל מנקודות על המסך, שנראים טוב כאשר רקע המסך כהה , בנוסף לזה. יש כל מיני עיוותים משונים כאשר אני מזיז דברים, או זז עם העכבר. 1. ממה התופעה נובעת 2. איך פותרים את הבעיה הזו dell inspiron n5010 מעבד i5 m480 4GB ram 700gb דיסק קשיח כרגע עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 התופעה הייתה גם בלינוקס

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aviad_bu,

שלום לכולם.... לפני כשבועיים פירמטתי את המחשב. לפני הפירמוט היה לי כרטיס טלויזיה (שעבד) - חשוב לציין שהמחשב חדש (נקנה באפריל) לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הטוליזיה שקיבלתי עם המחשב (life view suite של fly video) לאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את התוכנה לצפייה בטלוויזיה ואני מקבל הודעה "can't get device" ולאחר מכן התוכנה נסגרת אוטומטית תוך כדיי אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. חשוב לציין שמנהל ההתקנים זיהה את ההתקן ואת כרטיס המסך. פרטי החערכת: מערכת הפעלה: windows xp pro עברית. כרטיס מסך של nvidia Gforce 4 mx 440. פנטיום 4. 2.4 GHz אשמח אם תוכלו לעזור לי, אביעד

• 0 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.