עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adirnasri,

*כותרת* זה דחוףףףףףףף תודה לעוזרים

2. Started by amirxbox,

שלום לאחרונה במקום לכבות את המחשב אני מעביר אותו ל STANDBY. מישהו יודע מה ההבדלים בצריכת החשמל בין STANDBY למצב פועל, או יותר נכון איזה רכיבים ממשיכים לפעול?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. שלום לכולם, לא מזמן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 קניתי עוד קודם דיסק חיצוני של 1 טרה העברתי את כל הקבצים שלי (ממש ממש חשובים - תמונות ואיזה 300 סרטים ועל הפרקים של איך פגששתי את אמא מכל העונות) עכשיו אחרי הפרמוט אני לא יכול לפתוח את הקבצים בטענה שאין לי הרשאה (premmisions) וזה מבאס אותי ממש אני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק כדי להשתמש בו שוב כי ימחקו לי הקבצים :-[ :'( תודה רבה לכל העוזרים והתומכים :s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קיבלתי המחשב שלי WINXP PRO SP2 לפני כמה ימים בדקתי את חומת האש ראיתי שאין אני מנסה להחזיר אבל הוא כותב לי שגיאה משהו מיכיר את הבעיה ויודע איך להחזיר את ה FIREWALL

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. היי, יש לי כונן חיצוני, 3.5", שמחובר למחשב שמחובר לטלוויזיה שלי. כונן 3.5", שמתחבר גם לחשמל וגם ל-USB - רגיל. כשאני מגיע למחשב אחרי כמה שעות שלא השתמשתי בו (המחשב נשאר דלוק 24/7 פחות או יותר), לא תמיד הכונן זמין. גם אם ב-My Computer רואים את הכונן, לא מעט פעמים כניסה אליו לא מתאפשרת או שזה לוקח כמה דקות או שאפשר לראות רק חלק מהתיקיות (מה שנשאר ב-Cache?). לפעמים אחרי שמחפשים את הכונן ועוברות כמה דקות הכונן "מתעורר" ועובד ולפעמים אין ברירה מלבד לנתק את הכונן מה-USB ולחבר מחדש. יש משהו שאפשר לעשות כדי שהכונן תמיד יהיה זמין?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by pcbuilder99,

שלום... אני בונה עכשיו מחשב כבר חיברתי את כול הרכיבים ללוח ואם וחיברתי את לוח האם למארז, לאחר מכן חברתי את כול הכבלים של הספק כוח ללוח אם אבל נתקלתי בבעיה כאשר הכבל של 12V מחובר ללוח אז המחשב לא נלדק כלל אבל כאשר אני מנתק את הכבל של 12V המחשב נלדק אך לא עולה... מישהו יודע למה ויש לו פתרון? אשמח לכול עזרה תודה רבה מראש? הרכיבים שלי: gygabyte ab350n gaming wifi miniItx ryzen 5 1600 with stock cooler g.skill 16gb ddr4 ram hyper 600w ps gygabyte gtx1060 5 led case fans

8. Started by david54200,

בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by woodk1d,

הי, אז בזמן שאני משחק אחרי כמה זמן בCOD4 אז כל הפורטים של ה USB נכבאים וצריך לעשות ריסטארט למחשב, מה זה בדיוק? הלוח אם שלי P8H61-MLE אם צריך לדעת..

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by asafh5,

אני מדליק עם הכפתור יש אור בכפתור המאוורים עובדים אין אות למסך ככה חצי דקה ואז המאוורים מפסיקים וחוזרים לעבוד ככה תקוע בלופ ללא אות למסך ספק חדש 450w כרטיס מסך חדש ראם חדש כונן ssd חדש לוח אם ומעבד ישנים רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by the king2006,

תראו יש לי בעיה במחשב הוא לא רוצה לפעול אתמול הוא עבד בסדר גמור אבל עכשיו לא רוצה לפעול , זה לא הספק כי כבר החלפתי מה זה יכול להיות כל החיבורים בסדר ??! תודהההה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  12. מה אומרת השגיאה הזאת ? ההוראה ב- "0x6678cc9c" ביצעה הפניה לזיכרון ב- "0"0x010bf00 . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read"" . לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה

14. אשמח ואעריך אם מישהו יוכל לעזור לי באחת מהבעיות (לא כולן, מן הסתם, קשורות זו לזו): 1. בעיה קשה בהעלאת WINDOWS: לעיתים המחשב בכלל לא מזהה את הכונן הקשיח, טוען שיש ERROR או כי לא מזהה אותו. ניסיתי להעביר את הדיסק לסלוט אחר, הבעיה חזרה. לפעמים הוא כן מזהה ואז הכל בסדר. 2. כשהמחשב כן מזהה את הדיסק הקשיח, WINDOWS יכול פתאום להתקע במסך הראשון שלו (מסך שחור שבו כתוב WINDOWS באמצע המסך קו מרצד משמאל לימין) - פתאום הקו יפסיק לנוע וכאן זה מסתיים. כאן רק כיבוי אלים יעזור, וגם - אחת לשלוש ארבע או יותר נסיונות עוזרים. 3. כש WINDOWS כבר עולה - הכל בסדר, בלי שום בעיות, גם לאחר HIBERNATION. בעיה אחרת - כנראה לא קשורה: המסך הרבה פעמים כאילו נכבה (עובר ל - STANDBY) ותוך שניה או שתיים נדל…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by amitroich,

יש לי במחשב 2GB של RAM בשני סטיקים של 1. DDR2 ו800MHZ ובתקופה האחרונה המחשב ניהיה איטי והחלטתי להוסיף לו 2 נוספים .. בקיצור קניתי שנים נוספים (חברה אחרת GEIL ) וברגע שחיברתי אותם המחשב מריץ מסך כחול כזה שיש שגיאות וכו.. שכול ה4 סטיקים מחוברים .. (הנתונים של החדשים זהים לישנים DDR2 800MHZ) חשבתי אולי הבעייה בחדשים אבל שאני מחבר אותם בנפרד הם עובדים בלי בעיות.. ניסיתי לחבר על הסלוטים האחרים עובד גם כולם תקינים.. ולשאלה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  16. אני אוטוטו קונה מחשב חדש. רוצה לנסות ולהרכיבו לבד. פירקתי מחשב ישן, (פנטיום 1) ואני חושב שאני די סגור על איך להרכיב את החלקים. האם עלי לשים לב למשהו חשוב שכנראה לא עליתי עליו מבחינת ההרכבה? מעבר להרכבה הפיזית, האם עלי לדעת עוד דברים לגבי הגדרות וג'ימפורים שונים? אם שרפתי בטעות חלק, אז יש לי עליו אחריות במקרה כזה? ובכלל, ממליצים לי לנסות ולהרכיב מחשב למרות שאין לי בכלל נסיון??

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, השבוע הגיע לי מחשב קטן שהזמנתי (בסגנון ה-NUC של אינטל), יש לו חיבור לדיסק SSD מסוג M.2 והדיסקים היחידים שיש לי הם SSD 2.5, לפי החוברת של המחשב ניתן לחבר מתאם לדיסק 2.5 (ככל הנראה 2 כבלים - אחד למתח ואחד ל-DATA), אך הדבר לא סופק בחבילה ואני לא יודע איך להגדיר את זה בחיפוש בגוגל על מנת למצוא מתאם כזה. האם מישהו מכיר/יודע איפה אני משיג חיבור כזה? (מצורפת תמונה של סוג החיבור הקיים במחשב) תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 פיראטי השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  19. שלום כולם ! המפרט שלי הוא: לוח אם Abit AN7 512 ראם גייל אולטרא פלטיניום DDR 433 כרטיס מסך ראדון 9700 לא פרו מעבד AXP 2100@9.5*200 אם תצטרכו עוד פרטים אני אנדב אותם בשמחה בכל אופן לבעיה שלשמע פתחתנו את הת'ארד הנ'ל, אני לא מרוצה מביצועי המחשב, מקרטע בקטעים מסויימים במשחקים שהוא אמור לטוס בהם זמני טעינה יחסית ארוכים ממחשבים אחרים וזה בגדול הבעיות, המחשב מקרטע איפה שהוא אמור לטוס יש לציין שאני מריץ משחקים בלי פילטרים וכ'ו, הזיכרון הממוצע שמנוצל על ידי המחשב במצב רגיל הוא ב170-180 מגה האפשרות היחידיה שאני חושב עליה היא שזה הזמן להחליף מעבד אנא תנו הצעות למה לעזאזל קורה כאן ולמה ומה ניתן לעשות בנידון, יש תקציב (תודה לאל על העבודה),יש אפשרות לאוברקלוקינג תודה על העזרה, לירן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by בזיק2,

רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום לכולם! לא ידעתי היכן לכתוב הודעה זאת אז אני כותב כאן הסיפור שלי ארוך אבל אני אקצר, בזמן המלחמה אני הייתי אצל אחותי ברמת-גן וגיליתי דרך האתר של Symantec שיש לה וירוסים והמחשב שלה הוא של העבודה,מותקן אצלו נורטון שנת, (לא ידוע) חחחח.... אבל ישן מאוד אני רשמתי בעבר הודעה דומה לזו אבל לא עזרו לי וחשבתי אולי עכשיו יעזרו לי אסור לי להתקין שום תוכנה במחשב אז חשבתי אולי מישהוא מכם מכיר אתר או משהוא (בלי התקנה) בתודה רבה מראששששש

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by liiight,

יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Shuki Feruz,

צהריים טובים עזרה בבקשה לפני כחודש קניתי מקלדת Corsair עבדה תקין לגמרי לפני יומיים היא לא מזוהה בפלייסטיישין העברתי אותה למחשב אך גם שם היא לא מזוהה וכן הלאה. עעעעעעזזזזזזזרררררההההה. בבקשה

25. Started by Morfium,

שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.