עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו

2. Started by neoyun,

שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.

3. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by chukchuk,

אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית עם המחשב. ברוב הפעמים שאני מעלה את המחשב, כאני מגיע לשלב העלאה ראשונית של ה-windows (xp sp3) כלומר אחרי הרצת הbar של ההתקדמות, נשמע קליק ולאחריו עוד קליק והמחשב נתקע או עולה מחדש. בנוסף וכנראה ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה, אם windows עלה בסדר יש מן הבהובים של המסך- נהיה בהיר יותר/כאילו לבן יותר וחוזר וכו' וכו' לכל אורך העבודה עם המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק והבעיה גם לא מההרדיסקים כי הם הוחלפו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by yosyosyos,

שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by Wiger,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך. לפני יומיים קניתי והתקנתי את כרטיס המסך 9500GT וכשבאתי לראות סרטים באיכות גבוהה(1080P) התמונה נראת מקוטעת. המסך הוא: MK241H ASUS התומך ב-1080P. המעבד שיש לי במחשב הוא: AMD ATHLON(64) 3200+ אשמח אם תוכלו לעזור לי עם בעיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. Started by PzD,

טוב הייתי במחשב והכל טוב וזה.. ואז הייתה לי הפסקת חשמל בבית, ושהדלקתי תמחשב אחרי שהוא עושה תטעינה של הווינדוס וא עושה כזה מסך כחולל לשנייה ודופק ריסטרט .. ככה כל הזמן .. כיאילו לפני שהווינדוס עולה זה קורה.. מישו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. הדגם של הלוח אם הוא: P4i65G בדרייברים בCATALYST בSMARTGART אחרי שאני מכוון את הAGP ל8 זה זה מבקש הפעלה מחדש ואחרי ההפעלה מחדש זה חוזר לOFF. יש למישהו מושג מה הבעיה? נ.ב. החברה של הכרטיס מסך היא SAPPHIRE.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by ori-silver,

התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  11. Started by tomer_bb,

שלום אני מעוניין לדעת כיצד צורבים דיסק מוגן - copyrighted אודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. Started by אדלרון,

יש לי בעיה עם התקני הUSB הכנסתי מתאם ATA 2 USB והמערכת פשוט קורסת (מסך כחול) עד שאני מוציא את ההתקן אח"כ יש לי בעיה עם זיהוי התקנים אחרים באותה יציאה. קרה אותו הדבר גם בXP וגם בויסטה בשני המחשבים היו התקני USB2

13. Started by valentino,

במחשב השני שלי בבית יש בעיה. שאני מדליק את המחשב הכל סבבה עד אחרי שווינדוס מסיים לטעון ואז פשוט לא קורה שום דבר אחרי איזה דקה המחשב עושה ריסטרט לעצמו והכל חוזר עוד פעם והמחשב לא עולה. ניסיתי להתקין תווינדוס מחדש וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים מראש!!

14. Started by 2lame,

היי חברה תראו יש לי בעיה בצריבת משחקים אקס בוקס אני ניסיתי אם כול מיני תוכנות וזה עושה לי שגיעה מוזרה מאוד אני לא יודע מה זה אומר המצב הזה קורה לי בIMGBURN בCLONECD זה עושה צריבה על הדיסק אבל זה לא מעלה תאחוזים ולא רואים את המהירות כאילו זה לא מתחיל בכלל בתוכנה ובצריבה זה עושה צריבה רגילה אשמח מאוד למי שעוזר תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. אוקי מצאתי מלא בעיות עם memtest86 בזכרונות,זה יכול להיות הגורם לקריסות המחשב ולתקלות מוזרות!? כי זה ממש לא בעיה בווידנוס שלי .. אללה עוד מעט אני יבצע עוד בדיקה לסקוטרים פגומים נראה מה יהיה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. Started by yosda-boy,

כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by warsfear,

Hello all. I have quite a new computer which I bought a copule o weeks ago. I used Sisoftware's Sandra to benchmark different things and check them. Everything is pretty good I believe, except the memory. The cache and memory benchmark I get, is WAY WAY below what I should have. I have GeiL 512x2 2.5-2-2-5. 1. What is memory cache? 2. Suggestions? 3. thanks

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. Started by haim33,

אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by bhc,

ערב נהדר לכולם... הצלחתי סוף סוף להחליף את המחשב נייד שלי P4 1.6 DELL, למחשב נייח. אין לי מושג מה הולך כאן מבחינת החומרה ממש, והייתי מעוניין לברר איזה סוגים, חברות, מהירויות ושאר ספציפיקציות. מדובר בלוח אם - Asus P4S800D - מישהו? אשמח לפרטים... מעבד - Intel P4 3GB - איך אני מברר עוד פרטים? אם הוא LGA או פרסקוט...? אם הוא 533 או 800? - אשמח לפרטים ממומחים... זכרון - 512MB - סביר להניח שזה DDR, השאלה איזה PC [או כמה MHZ]...? הרדיסקים - אחד הינו MAXTOR 40GB, אין לי מושג איזה ATA..., איך אדע? [וכמה RPM?]. השני הינו WD, מתחבר עם כבל שונה מזה שאני רגיל אליו [לא סטנדארטי, משהו דק כזה שמתחבר ללוח האם...]. עוד שאלה על ההרדיסק, כשאני מחבר את ה WD ומנתק את ה MAXTOR, אי…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by Ran_Alcobi,

תראו חבר שלי קנה ג'יפורס FX5200 וכשהכניס אותו למחשב הוא לא עבד מפני שהלוח אם שלו לא עובד במהירות מתאימה... אז שאלת השאלות.... איך אני יכול לדעת איזה סוג כרטיסי מסך יתאימו ללוח אם שלו? האם זה קשור למהירות ה BUS? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by kotevnir,

שלום היה רעש של פיצוץ מהמחשב הנייח ומאז הוא לא נדלק. פתחתי את המארז ווידאתי שלא נשרף אחד הקבלים, הנורת לד על הלוח אם לא דלקה ולכן חשדתי בספק כח. החלפתי את הספק כח ועכשיו יש אור על הלוח אם אבל המחשב עדיין לא נדלק. המחשב אפילו לא מנסה להידלק המאווררים לא זזים בכלל, אין שום צליל. אני כבר מתחיל להתאייש,מה יכולה להיות התקלה?

23. Started by moti30,

שלום. יש לי מפצל לרשת כמו זה. שמפצל את הכבל שיוצא מהמודם לשניים, אחד למחשב ואחד למדפסת. כשכל אחד מחובר לבד, שניהם עובדים. אבל כששניהם מחוברים יחד, אף אחד לא עובד. כל הכבלים נבדקו ונמצאו תקינים, גם המפצל עצמו נראה תקין, ואין בו חוט מנותק או משהו. מישהו יודע מה הבעיה? מה שקראתי קצת, זה שהמפצל הזה לא יכול להפעיל שני מכשירים במקביל, אלא כל פעם אפשר להשתמש ברשת רק באחד המכשירים. הבעיה כאן שכשהמדפת והמחשב מחוברים, אף אחד לא עובד.

24. היי יש לי כ.מסך 6600 gt , עשיתי o.c סולידי למעבד (של המחשב לא של הכרטיס) (15%). לפני האוברקלוק קיבלתי כ-10000 נק' בגרסא של 2003, אחרי האוברקלוק ירדתי אל מתחת ל5000. ניסיתי הכל- ריסט לביוס, התקנה מחדש של ה 3D , הוצאתי את הכרטיס והתקנתי אותו מחדש ושום דבר לא עזר- אותה תוצאה בדיוק (אני די בטוח שזה בדיוק חצי מהתוצאה הקודמת) תודה מראש אגב- ה- XP, הEVERST וגם ה 3D מזהים את הכרטיס וגם טוענים שהוא תקין.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  25. שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים