תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש שהכל הלך בו חלק האיטרנט המשחקים הכל לפני כ3-4 שבועות התקנתי עליו את הווינדוס 7 התקנתי לו את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב אבל יש לי בעיות עם משחקים יש לי את המשחק GTA IV אמיתי ושאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שיש לו בעיות גם שאני מחבה את המחשב זה כותב לי מתקין עידכונים וזה תמיד נכשל איך אני יוכל לתקן את הדברים האלה כי קניתי את המחשב למשחקים ואני כבר חודש בילעדייהם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים! ברגע שאני לוחץ על ההתקנה קופץ לי איזה שהוא חלון לשבריר שניה וזהו. כלום. יש למישהו כיוון משוער לפתרון הבעיה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות נכנסתי עם פלורוסנט בטלוויזיה שלי ונוצרה שריטה די גדולה עם התחלה עמוקה ועם המשך רדוד יותר. ראיתי מספר מוצרים באייבי ואמזון שמתיימרים לתקן או לפחות לשפר מראה שריטות כאלה. מחפש אדם שניסה בהצלחה מוצר כזה ויכול להמליץ עלו בלב שלם (נא לספק לינקים לרכישה). אין לי כוונה לנסות כימקלים מסוכנים שיכולים גם להחריף את הנזק במידה ולא ידוע לי שהמוצר איכותי ובטוח לשימוש (כרגע הנזק לא גדול מידי, כול הפיקסלים עובדים). שאלה נוספת היא האם יש ציפוי חיצוני למסך שמתחתיו ה LCD שאותו אני יכול להסיר או להחליף? מה העלות במידה ומדובר בהחלפה והיכן אפשרי לרכוש? עלות חומרים בלבד אני יבצע את ההחלפה. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מכניס את המחשב שלי למצב שינה, ואוזניות ה-USB שלי מוגדרות כהתקן שמע ברירת מחדל, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, תהליך המערכת, System, מתחיל לצרוך משאבי מעבד, ומאט את המערכת. היום המחשב שלי בקושי הגיב לאחר התעוררות משינה, כאשר האוזניות היו התקן השמע שהוגדר כברירת מחדל. הגדרת הרמקולים כברירת מחדל, פותרת בדר"כ את הבעייה הזאת, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המערכת למצב שינה, כאשר האוזניות הן על ברירת מחדל. האוזניות הן Logitech USB Headset H340, והדרייבר שמותקן היננו הדרייבר הבסיסי של מיקרוסופט שמגיע מ-Windows Update. הבעייה הזאת לא קרתה לי עם האוזניות הקודמות שלי, Microsoft Lifechat LX-3000. מה הסיבה לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהרכבתי אצלי בבית , וכרגע עושה לי המון בעיות, המחשב מורכב מלוח אם : AsusA8n-SLI Premium Revision1009 CPU: Athlon 64 3200 הבעיות שכרגע צצות הם: בעליית המשב עולה שגיאה: CMOS checksum error - Defaults loaded ויש לי אפשרות לSETUP עם DEL או להמשיך עם F1 במקרה שאני נכנס לSETUP בתפריט הBIOS עולה לי השגיאה הבאה: Message confirmation The system intruded' chassis opened or tempered before please check the system ברגע שאני בוחר לא להעלות את הBIOS עולה לי ה ווינדואוס , וישר קורס (אני לא יודע אם הסיבה לכך היא שאני משתמש בגרסאת 32 ביט, אבל בכל מקרה אני הולך עכשיו להביא גרסאת 64 ביט בשביל המחשב, וגם כמו שאני זוכר הוא עבד עד עכשיו עם 32 ביט) מה עלי לעשות (נסית…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש למחשב שלו ושם אותו. הכרטיס הינו 450GTS המחשב עלה בצורה איטית. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של NVIDIA ולקראת סוף ההתקנה המחשב העלה לו מסך כחול ומאז הווינדוס לא עולה לו, ומראה לו כל פעם את המסך הכחול. זו המערכת שלו מעבד: Intel Core 2 Duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB SPARKLE מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מסך שני שעבד. יום אחד אני נתקתי את הכבל של המסך ואחרי כמה שעות החזרתי אותו בחזרה, משהו שכבר עשיתי הרבה פעמים, אחרי שחיברתי את המסך בחזרה למחשב הוא כתב לי Entering power save mode ואחרי, שהוא לא מקבל אוט מהכבל. הכבל הוא DVI-D שמחובר למתאם DVI נקבה לDP זכר, המתאם חדש בדקתי שהכבלים מחוברים היטב ניסיתי לחבר מסך אחר וגם הוא כתב את אותו דבר מצורפת התמונה של ההודע על המסך אשמח לתשובה, תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
העניין מתסכל עברתי מXP לויסטה ובמשחקים יש לי מין פסים שחורים כאלה במשחק נניח בNFS יש קטעים שחורים בכביש או קטעים שקופים בכביש זה בערך ככה בכל משחק יש לי 7600GS AGP עם הדרייבר הכי מעודכן כתוב שהוא תומך ויסטה אבל בXP המשחקים הללו עבדו בסדר ניסיתי UT3 וNFS CARBON הויסטה מעודכנת לחלוטין SP1 והכל יש הצעות? *** בזמנו חשבתי הכרטיס דפוק אז החלפתי אותו וכעבור כמה זמן חזרתי לXP ושם ראיתי שהכל עובד טוב ושכחתי מזה עכישו כשחזרתי לויסטה בנסיבות מצערות אני שוב מגלה את הזבל הזה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 23:08:09 תמונה [די עדינה..בדרך כלל המסך מלא יותר בשטויות האלה] שמדגימה את המצב[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 02:41:29עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2008 בשעה 2…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול אם מישהוא מכיר תוכנה או אפליקצייה שמאפשרת לשמוע קובץ וורד בסגנון של לסמן פסקה או עמוד ושהתוכנה תקריא אותו בכל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מקווה שסמתי את זה בפורום המתאים. שלשום אני מדליק את המחשב ולאחר שהווינדאוס נטען (XP) הוא עושה לי מעין disk checking ורושם שיש בעיה עם Fat 32, אני יודע שזה קשור להארד דיסק שלי אבל אני לא יודע מה הבעיה, עשיתי איחוי דיסק והכל והבעיה לא ניפתרת. הויינדאוס עובד חלק והכל אבל מעצבן שזה עושה לי כביכול את הבדיקה הזאת של c: ובסוף הוא עוד מבטל אותה. השאלה שלי ממה הבעיה נובעת ואיך אפשר לסדר אותה? מבקש עזרה דחופה ! בברכה, מאור.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ואני רוצה לצרוב דיסק אבל יש לי רק צורב ואין מה שיקרא את הדיסק, אז איך אני צורב וגם קורא באותו כונן? תודה מתן
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב ואני מקבה שכן יוכלו לעזור לי הבעיה היא כזות כשאני מדליק את המחשב הנורה הירוקה נידלקת אבל אין דגובה המסך לא נידלק וגם המחשב לא ממש מתחיל לעבוד אני שומע שהכול עובד אבל רק הנורה הירוקה דולקת אבל האדומה לא נידלק המסך לא נידלק וזהו ואני לא מבין מה לעשות עם זה אולי יש בעיה האיזה משהו עם הפשר אני ישמח שיעזרו לי תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר כחודשיים יש לי בעיות גלישה במחשב הנייח שלי. הגלישה בWIFI דרך הסמארט תקינה לחלוטין. אז ככה : במוזילה אני לא מצליחה לגלוש בכלל, הוא פשוט לא מצליח להתחבר לאף אתר, ובכרום הגלישה כל כך איטית שלוקח לפעמים דקה לדף עד שהוא נטען. כמו שאמרתי, כאשר אני מתחברת דרך הסלולרי לרשת האלחוטית הכל תקין ועובד נהדר. ביררתי עם הוט וגם עשיתי בדיקה משלי לאיתור תקלות במהירות גלישה והכל תקין. את הראוטר כבר איפסתי והוא גם לא מתריע על בעיות (להוכחה זה שמהסלולרי אין אף בעיית גלישה). מה שכן שמתי לב (בנייח כמובן) זה באייקון הקטן בצד ימין למטה של החיבור לרשת (אתם יודעים ההוא עם ציור של שני מחשבים)...ניתן לראות שהמחשב שלי שולח מידע בצורה תקינה, בעוד האייקון של המחשב המרוחק בקושי עונה. מה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקובץ נקרא studio.exe ובגלל שהוא נמחק כל הקבצים של נגן המדיה לא פועלים בלחיצה אחת, אלה צריך לבחור שנגן המדיה יפעיל אותם מישהו יכול לשלוח לי אותו וגם להגיד איפה להדביק אותו?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קצת פרטים: AMD Athlon x4 640 Gigabye MA-770T-UD3 rev 1.1 3X8Gb ram Nvidia GTX460 1Gb. כשאני מדליק אותו, נשמע צפצוף ארוך והמסך נשאר כבוי. מבירור שעשיתי הרכיב הבעייתי יכול להיות כ.מסך, זכרונות, מעבד או לוח. מכיוון שאין לי מחשב עם פלטפורמה דומה, הרכיב היחיד שיכולתי לנסות לאתר איתו את התקלה היה כ. המסך. כשניסיתי, אותה תקלה המשיכה להופיע. לאחר מכן ניסיתי כל מודול בנפרד, ובסלוטים שונים, כלום. ביאושי פירקתי את הקירור מהמעבד ומכרטיס המסך וניקיתי משחות. כשהחזרתי, המחשב עלה כרגיל, עד שעשיתי ריסטרט. מאז שוב אותה תקלה, לא מוכן להידלק. יש לציין שהוא ממשיך לעלות, אבל לא מוצג כלום. מאחר שיש 2 כרטיסי מסך שאחד תקין בוודאות עם אותה תקלה, אני חושד בסלוט ה Pci-e שעל הלוח. הגיוני? למראית עין…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום. ברשותי מחשב lenovo ideaPad Flex 5 חדש חדש מלפני שבועיים. שמתי לב כשאני מכבה את מחשב ולאחר יום או יומיים כשאני מדליק מצב הסוללה מתרוקן גם כשהמחשב כבוי (ולא לא במצב שינה) למשל אתמול יצא מטעינה 100% בערב ועכשיו שהדלקתי אותו הוא היה על מצב של 93%. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,הזמנתי את המתאם הזה באיזה 3 דולר מאיזה אתר ,אחרי שחיפשתי אחר מתאם USB TO SATA. יש לי כונן 3.5" ,ורציתי להעביר תכנים ממנו ללפטופ. ככה נראה המתאם: https://imagizer.imageshack.us/v2/279x373q90/537/f909f2.jpg יש את הכניסות משתי הצדדים ,ויש את הכניסה מלפנים. אני פתחתי את המארז של המחשב הנייח שלי ,ועדיין לא הצלחתי להבין איך לחבר אותו . ככה נראה הכונן שלי : https://imagizer.imageshack.us/v2/279x373q90/661/5633c7.jpg מה בעצם אני עושה ? לאיפה אני מחבר את החיבור לכניסה הפנימית ,והכניסה הצדדית ?
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מדי פעם שאני משחק במחשב פתאום מפסיק ה SOUND ואני צריך לצאת מהמחק ומה TEAM SPEAK כדי שיחזור ה SOUND , ולפעמים זה לא עוזר ואני צריך לעשות RESTART . אם זאת בעית חומרה ואין לכם פתרון חוץ מלהחליף את הלוח אם ( כרטיס ON BOARD ) אז לפחות תנו שם או לינק של איזה תוכנה שיכולה לרענן את המחשב כאילו עשיתי ריסטרט או משהו כזה . תודה .
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נעשה WIPE למחשב שעליו היה ווינדוס 7 מקורי שנרכש עם המחשב. אשמחלדעת אם אפשר לשחזר את מערכת ההפעלה בלי לקנות אחת אחרת.. אם לא אשמח לדעת איפה לא מאוד יקר ואיך לדעת לאיזה מעבד לקנות (64 או 32?) תודה רבה^^!
-
- 29 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם תראו יש לי כרטיס קול אחד על הלוח ואחד שאני רוצה לחבר כדי שיהיה לי יציאה שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק השגתי כרטיס קול הרכבתי אותו הווינדוסזיהה חומרה חדשה אבל אין לי דרייבר על הצ'יפט של הכרטיס קול רשום AP6400 3D PCI V.2 חיפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק בבקשה אשמח לקבל לינק לכרטיס קול תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שמעו קניתי לפני כמה ימים מחשב ממש חזק i7 4790 GTX 750 Ti ושאר הדברים גם ממש חזקים ובוא נגיד ששילמתי עליו לא קצת ואני לא מבין למה כשאני משחק CS GO ה FPS נמוך ניסיתי הכל מבחינה של המשחק לשנות הגדרות זה מוריד לי FPS שאני מעלה גריפקה ואיכויות משהו שלא צריך לקרות במחשב כזה . מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-