תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי Geforce 4Ti 4200 עם VIVO , כשהתקנתי את הגרסה 40.71 של nVidia התברר לי שאין לי את האופציה הזאת יותר :AR15:! למישהו יש פיתרון? ??? יש לי windows XP .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאח שלי יש בעייה במחשב שאפילו אני (כן, אני...) לא הצלחתי לפתור... על המחשב שלו היה מותקן ווינדוס אקס פי. לפני כמה ימים באמצע עבודה על המחשב, פתאם המחשב הפעיל את עצמו מחדש. בכל פעם שניסינו להפעיל את המחשב הוא התחיל לעלות, ובמסך של ה XP איתחל את עצמו מחדש. לא היה אפשר להעלות את המחשב במצב נורמלי, במצב בטוח, או בשום דרך אחרת!! לאחר שראינו שאין מה לעשות, וחשבנו שמדובר בבעית תוכנה, וירוס, או משהו כזה, החלטנו לפרמט את המחשב. עשיתי Fdisk למחשב, ולאחר מכן התקנתי עליו ווינדוס 98. (כמובן שלפני ההתקנה גם פירמטתי את המחשב) אך הפלא ופלא, שוב המחשב עולה, וכשמגיע למסך הפתיחה, מפעיל עצמו מחדש. נקודת אור קטנה אחת לאחר הפירמוט וההתקנה מחדש, היא שכעת ניתן לגשת למצב בטוח של הווינדוס. ב…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר החדש אני מסיר את הישן מתקין אבל הוא לא מזהה כלום ולא פועל
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אוקי, רק הזכרה, פתחתי דיון לפני מספר ימים אחרי שקניתי זיכרון 256 והוא זיהה רק חצי.... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=19538 כמו שאמרו לי שם אנשים חכמים, החלפתי את הזיכרון לזכרון 256SDRAM של יונדאי, ועכשיו, כשעלה המחשב בפעם הראשונה, בספירה כשעולה המחשב הוא אכן ספר 320 (64קיים +256), וגם כשאני לוחץ על מאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320 ראם, הבעיה, שמאז הפעם הראשונה, בדרך כלל הוא לא סופר בהתחלה שם, עדיין במאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320, עוד בעיה, שמדי פעם, בעיקר בפעמים הראשונות שעשיתי ריסטרט הוא עשה איזה רעש כזה, מעין טחינה אבל לא כמו של הארד דיסק, הרעש נעלם אבל חוזר מדי פעם... רציתי לדעת: א. אם זה נורמלי שאין ספירה בהתחלה, ואם לא מ…
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, את המפרט תוכלו לראות בצד ימין ועכשיו ככה: קיבלתי את המחשב מ(*****) לא סומן עליהם לא רוצה לתת להם לתקן, והמחשב נדלק שבא לו הוא יכול לעבוד 5 שעות ואז פתאום לקרוס או לא להידלק בכלל שהוא נכבה הוא מכבה את הארד דיסק ואת הסידי אבל כל שאר הרכיבים עובדים והוא לא מראה כלום על המסך, ברגע שאני מוציא את הכבל נתונים של אחד מהם אז הוא עובד ושאני מחזיר הוא נכבה. זאת לא בעיה של מתח כי החלפתי ספק וזה לא עזר,לא בעיה של מערכת הפעלה ולא בעיה של הארד דיסק כי ככה זה גם עם אחרים. מה הבעיה? אני חושב שזה היציאות IDE של הלוח. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די בטוח שה98 אשמה בזה איכשהו ... איך מסדרים ?
-
יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?
-
אני מקבל בזמן האחרון שגיאות שמסתיימות לי ב Blue Screen וב Memory Dump. יכול להיות שהספק אחראי לבאגים האלה? איך אני יודע אם הוא חלש מידי בשביל המחשב שלי? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ש לי בעיה אני פותח את ה-icq והוא עושה לי conecting איזה שעה ואז הוא עושה disconected ועוד שאלה איך עושים את תמונת החתימה מה לרשום בhttp?? ???
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי CD-ROM של Toshiba מדגם XM-6702B (מהירות כפול 48), שמשרת אותי נאמנה יותר משנתיים וחצי. לאחרונה החלה התופעה הבאה: כאשר לוחצים על כפתור הפתיחה ב-CD-ROM המגש של ה-CD-ROM נפתח ומיד נסגר. לפעמים קורה גם שהוא נפתח ונסגר מספר פעמים (מקסימום 3), עד שהמגש נתקע. הפתרון שמצאתי הוא לתפוס עם היד את המגש של ה-CD-ROM בפתיחה, כדי שהוא לא יסגר, אבל לפעמים ה-CD-ROM מגלה התנגדות לכך ומנסה להיסגר ב"כוח", וחוץ מזה, זה בכלל לא נוח. ה-CD-ROM עדיין קורא דיסקים בצורה מצויינת ולא מראה שום בעיות בקריאה. אני לא כל כך מעוניין להחליף את אותו למרות מחירם הזול יחסית של כונני CD-ROM חדשים, כי בניגוד להרבה כונני CD-ROM חדשים, הוא מסוגל לקרוא המון פורמטים של דיסקים (כמו:CD-RW UDF, CD+(E)G, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי מה נשמע רק רציתי דלעת עם למישהוא קרה באקס פי שהוא מעלה משחק ואז המחשב נעלה מסך כחול שאפילו אי אפשר לראות אותו כי המחשב עושה ריסט ואז שהמחשב עולה מחדש המחשב עובד כשורה . עוד שאלה? יש לי asus geforce 4 ti 4400 מה עדיף הדרייברים של אסוס או הדרייברים של ניוידיה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי זיכרון של MICRO Q (אל תשאלו אותי מה זה...) 128MB, שהוא קאס 3 (אבל אני שמתי אותו על 2). קניתי עוד 256 של INFINION שהוא קאס 2. שמתי במחשב את ה 256 והמחשב עלה לי , והיה כתוב 390 ומשהו .. ואז התחיל לעלות הווינדוז והיה לי ERROR " Microsoft Rgistery Checker --------------------------------- windows found an error in your system files and restored recent backup of the files to fix the problam. press Enter to restart your Computer. " עשיתי מה שהם אמרו לי לעשות , לחצתי אנטר וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש.. אז התקנתי את הווידנוז מהתחלה כי חשבתי שזה יעזור ל REGISTERY .. אבל לא , זה לא עזר :\ (אם שמתי כל אחד מהם בנפרד אז המחשב עבד טוב). ואז שמתי את ה 256 והמחשב עלה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כשאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, עולה לי תוכנה שאינני רוצה שתעלה בכניסה (במקרה הזה, זוהי ההתקנה של Winrar). קיומה אינו תמוה, היות והרגע הסרתי וירוס אכזרי מהמחשב שלי, וציפיתי לתופעות לוואי מעניינות שכאלה. השאלה היא כזו: מאיפה יכול להיות ש Windows מעלה את התוכנה? המקומות שבהם חיפשתי הם: בתפריט ה Start ב Startup , ב MsConfig ב Startup, ב Win.ini, ב System.ini וב Registery. באף אחד מהם לא היה איזכור לתוכנה. היכן עוד אפשר להביט שלא חיפשתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
כשהתקנתי winfax, היא זיהתה את המודם, אבל עכשיוף בכל פעם ש winfax עולה, היא אומרת שהמודם נמצא כבר בשימוש. אני לא מחובר לאינטרנט דרך מודם, ולא התקנתיאף תוכנה שמשתמשת בו. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין אותו, אבל עכשיו winfax אפילו לא מצליחה להגדיר אותו וכותבת שהמודם נמצא בשימוש. מערכת ההפעלה היא windows XP home, והמודם הוא מודם 56K. אם זה חשוב, הדרייבר של המודם לא מאושר ע"י מיקרוסופט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין. משהו נתקל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: "יש לי מעבד AMD1800+ , לוח אם A7V333 , יש לי בעיות התחממות עם המעבד, ולכן קניתי מאורר VOLCANO 7 , התקנתי אותו, והכל עבר חלק, אבל כשניסיתי להדליק את המחשב, לא ראו על המסך כלום והלוח אם צעק: system faile cpu משו, לא הצלחתי להבין בדיוק את ההמשך, וגם זה לא בטוח.... :-\ חיברתי שני כבלים, אחד לאן שהישן הלך, והשני, שאין במאורר הישן, חיברתי לחיבור אחר שיוצא מאני חושב הדיסק הקשיח, שמחובר אליו עוד מאוור של המארז, בהתחלה שכחתי להוריד את הכיסוי, אבל אחר כך הורדתי, יש למעבד ריח מסריח, אבל יכול להיות שזה מהתחממות נורמלית שלו." תודה בשמו.... זה דחוף
-
when my PC is starting there are some software that stuck him. when i press Ctrl+Alt+Del i see that the CPU Usage is on 100%. what to do?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-