עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BEN GEYN,

מי מכיר ויכול לתת דעה על Asus VivoMini VC66R

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  2. היום החלפתי את הספק כוח שלי בספק כוח חדש(בדיוק אותו דבר כמו הקודם)חיברתי את הכל למחשב..הדלקתי את המחשב ואני רואה שיש 2 נורות דולקות בלי הפסקה : אדום(gpu led) וצהוב.. זה מוזר.. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. השאלה בכותרת. לנובו מציינים במפרט של E480 ו 580 שפורט ה USB C הוא 3.2 Gen מה שמהווה יתרון לעומת המתחרים במחיר זה, אך קראתי היכנשהו מישהו שטוען שזהו שקר ובפועל מדובר ב 3.1, ורק הסדרות היקרות יותר L\T מצויידות ב 3.2, מה שמתאים למקובל ברמות מחירים אלו. כיצד ניתן לבדוק זאת מתוך המחשב? עריכה: lsusb -t בלינוקס מחזיר רק התקן 5000M ולא 10000, כלומר 3.1 ולא 3.2... לנובו פשוט שיקרו במפרטים כולל ליבואנים. לא יאומן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה המפרט של המחשב: https://outervision.com/b/qLQAlZ, זכרונות קינגסטון, החלפתי לוח לפני שנה וחצי ל - Asrock Q77M vPro ולפני חצי שנה הספק שבק חיים והיה חסר בארץ. החלפתי לאותו ספק Seasonic M12II 620W, בסוף המחברים היו לגמרי שונים אז זו לא הייתה הרכבה מהירה.. בהדלקה קיבלתי 3 צפצופים, והמחשס בלופ של ריסטרטים, שיחקתי עם הזיכרונות והמחשב עלה. (AMI BIOS). לאחר זמן מה, המחשב נכבה והיו 4 צפצופים מהלוח. החלפתי סוללה והמחשב עלה עם הודעה מקדימה שהזמן התאפס.. הספקתי להתקין משחק שקניתי project cars 2, ההגה החדש מחכה.. אחרי ההתקנה המחשב עבד בלי שום פעילות חצי שעה ואז נכבה עם צפצופים. עוד ריסטרט והמחשב עלה אבל נתקע תוך 2 דקות. ניסיתי עוד פעם להוציא מודול זיכרון אחד אבל לא עזר, עכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dvirrr,

היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by nurka,

כשאני כותבת עברית ומוסיפה מילה אחת או יותר באנגלית - האנגלית קופצת לראש השורה. מהניתן לעשות? תודה מראש, נורית.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. סורק קנון לייד 220 lide220 תזכורת: לסורק מחובר רק כבל יו אס בי ולא חשמל 2. windows10 version 1803 הבעייה: יוצאים דפים שחורים בסריקה וגם במחשב הנייד עקבתי אחרי הסורק בקפדנות וראיתי שהמנורה כבית במהלך הסריקה על מנת לשלול בעייה בסורק לקחתי כבל יו אס בי יעודי וחיברתי סורק למחשב ולמטען של הטאבלט. (זה כבל יעודי, ניתן לקבל חשמל ממקור אחר). בעייה נפתרה.. איך אני מורה למחשב לתת יותר חשמל לסורק במהלך העבודה? (בלי השנאי!) (רק אני חושב על קפטן קירק וסקוטי?) תודה מראש, אוהד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי אוזניות razer electra v2 עם חיבור USB שלפעמים מפסיקות לעבוד באופן ספונטני באמצע משחק. ניסיתי לבטל את האפשרות "allow the computer to turn off this device to save power " בהגדרות של הUSB, אבל זה לא עוזר. במידה ואני מוציא ומחבר בחזרה את האוזניות אז הן עובדות, אבל אם אני עושה הפעלה מחדש למחשב, אז הוא לא מזהה את האוזניות כשהוא עולה שוב. מישהו יודע מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Isacc.rosenthal,

שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  11. מדובר בעדכון בטא, לא נראה שעומד לצאת משהו רשמי. מדיווחים ברשת, חלק משבחים ולחלק יש בעיות... מה אתם אומרים? כאן ניתן לראות כיצד משדרגים מגרסה F12 האחרונה לגרסת UEFI.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by orishamir,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד והשאלה שלי היא: 1. מה ההבדל בין arduino starter kit v1 ל arduino starter kit v2? 2. מה ההבדל בין arduino uno rev3 ל arduino uno? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  13. מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, הלוח אם שקניתי לפני שלוש שנים הפסיק לעבוד, אני צריך לקנות לוח חדש אבל אני מתחיל להבין שמדובר על משימה לא פשוטה. אני לא מוצא לוחות עם תושבת 1150 אלא 1151. יש לי מעבד i7 4790k, איפה אני יכול למצוא לוח אם שכבר לא מייצרים יותר? אני מעדיף לקנות חדש ולא מיד 2. תודה לעוזרים!

15. Started by סומך,

.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Naor Malka,

שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  17. אז יש שני מחשבים שעובדים תחת אותה רשת. אם הרמקולים מופעלים באחד המחשבים (באחד, לא באחר), והמחשב השני פועל אבל המסך במצב שינה, יש צליל חוזר (דינג) במחשב עם הרמקולים המופעלים. כביכול המחשב מגיב למצב השינה של המסך במחשב השני.. אין לי מושג מה זה. כיביתי USB במצב שינה וזה לא עזר.

18. Started by Yoram Lev,

איזה נתב \ מודם מומלץ לרכוש עבור תשתית בזק ? כמובן שיתמוך בטכנולגויה החדשה . תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dannyshu,

אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by palad1n,

הי, יש לי מחשב ומסך חדש. מרגע השימוש הראשוני יש בעיה שכשאני מדליק את המחשב יש ריבוע שחור שרשום dvi no signal. המסך עולה לאחר 10-15 שניות, שזה לפי הבנתי זמן ארוך לווינדוס שרץ על ssd. חוץ מזה משהו "בגרפיקה" מרגיש לי חסר פוקוס... גם בסרטונים ביטויוב על fhd רואים לא משהו. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ילדה אחת,

שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה 10. הגדרתי בו 2 חשבונות אחד חשבון אדמין (אחד עבורי) ואחד חשבון רגיל (עבור הילדים) למרבה הפלא אפשר מהחשבון הרגיל לשנות את הסיסמא של חשבון האדמין או לשנות את ההגדרה שלו לחשבון רגיל אני מניח שיש עוד הרבה אפשרויות בעבר היה בקרת הורים אבל בחלונות 10 זה כבר משהו מסובך יותר שאני לא רוצה להכנס אליו (המחשב מנותק מהאינטרנט ולכן לא רלוונטי) האם יש דרך שבו אני כאדמין יכול לשלוט בהרשאות של המשתמש הרגיל ? תודה מראש

23. לא מזמן (לצערי לא שמרתי את הדיון) מישהו שאל פה איך להתקין וינדוז 10 מבלי קודם לנקות לחלוטין את המחשב מהוינדוז הקודם, שמתברר לי היה לא חוקי או זמני? כי פתאום אני מקבל התראה שעלי לעשות אקטיביזציה מחודשת ואין לי ממי לבקש (הטכנאי ששלמתי לו והתקין את התוכנה, נעלם) . אני לא טכנאי והידע שלי יחסית די מוגבל אבל הבנתי שזה דבר אפשרי. אשמח אם מישהו יעזור לי איך מבצעים מהפך כזה מבלי לעשות שמות בכל מה שהותקן על המחשב.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  24. C:\Program Files\WindowsApps איך לשחזר ? אפשרי לעשות את זה ידני ? עדכון הבעיה נפתרה עם המדריך הפשוט הזה . https://www.tenforums.com/tutorials/88246-add-reset-permissions-context-menu-windows.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by יוליוס,

כשמנגן ב VLC מסך שחור ושומע קול. BS PLAYR מופיע ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=yiljjizm4b3t.jpg כשמממשיך לצפות מופיע מסך הפוך בצפייה. משתמש בשני הנגנים הרבה זמן. מה עושים ? תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים