עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GOSS,

הציון הוא: 2886 המעבד P4 1700MHZ הכ.מסך GEFORCE 2 MX 400 32MB זכרון 256RDRAM WIN98SE לוח intel

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by miim17,

המערכת: חלונות 2000 , GBVRXP 1800XP , SOUND ON BOARD . התקנתי כרטיס קול PCI של CRATIVE (דגם VIBRA 128) וכמובן שעשיתי דיסאיבל לסאונד ציפ שעל הבורד דרך ה BIOS. הכרטיס קול שהתקנתי עבד לי בערך איזה שבוע עד שעכשיו המחשב גם נהיה לי איטי נורא (קצת עבר לו) אבל קול - אין. אין שום הודעת שגיעה, אין איקסים או סימני קריאה ברשימת חומרה והכל נראה תקין. אבל קול כאמור, אין. ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת. אני מכיר את ההודעה הזאת בעיקר ממחשבים נשאים וכרטיסי PCMICA שמוציאים אותם בזמן שהמחשב עובד. אבל לקבל הודעה כזו על כרטיס PCI? ואט דה פאק? מצטער על הקישור לתפוז, לא ראיתי דרך אחרת לעלות תמונה לפורום תודה לכל הפונים.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by BenK,

יש לי בעיה מוזרה עם היציאת טלוויזיה עם MX440 הכל עובד כשורה אבל התמונה כולה עולה בטלוויזיה כלפי מעלה, נעצרת כשהיא בדיוק באמצע המסך לכמה שניות ואז עולה שוב וחוזר חלילה מעצבן ביותר, כל תשובה תעזור תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dor31,

ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by doorman,

יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שוב שלום... האם מישהו שמע על מקרה שבו החלפת רכיבי זכרון פנימי של המחשב (ידוע בוודאות כי החדשים תקינים) גרמה למסכים כחולים בחלונות XP ? טכנאי מחשבים אמר לי, לאחר שהחליף לי את הזכרונות, שאני צריך להתקין XP מחדש ורק אז הבעיה תפתר... מישהו? שוב, כמו בהודעה הקודמת, אני מבקש אם אפשר שכל מי שעונה גם יציין מה הרקע הטכני שלו, למשל, טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'. אני ארצה אולי לצטט את התשובה בעתיד... תודה מראש! מוטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by domuzy,

אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by User_Name,

אני משתמש בwindows 2000 pro אין בה את msconfig. מישהו ציין בעבר שניתן להוריד את זה מאתר microsoft. חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by miim17,

המחשב נקנה לפני שבועיים בערך (XP 1800 , GBVRXP , 256 DDR , GF4) עד עכשיו הכל עבד חלק אתמול בלילה התקנתי הרבה תוכנות יחסית (אבל לא עשיתי שום שינויים בחומרה): התקנתי WEBSHOTS, ADOBE AFTER EFFECTS, ADOBE ACROBAT וזהוא . עכשיו המצב הוא כזה: שהמערכת הפעלה עולה ( WIN2000) היא נתקעת על המסך פתיחה לפחות 10 (!) דקות, סאונד אין בכלל, ואחרי כל פעולה מסוימת המחשב נהיה נורא נורא איטי (העכבר זז נורא נורא לאט) [glow=red, 2, 300]למישהוא יש רעיון ??? ??? ???[/glow]

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

משחקי OPENGL(סוף2, RTCW, MOHAA וכו') קצת מקרטעים(סוף2 מקרטע המון!!!), לעומת GTA3, Americas army ו UT2K3, שעובדים חלק, ועובדים על טכנולוגיות D3D. הכרטיס מסך זה RADEON9700PRO של ג'יגה, WIN98 ודריברים לא הכי מעודכנים(החדשים עושים בעיות בגלל הWIN כנראה), אלא הדריברים שמגיעים עם הכרטיס. רעיון? אולי להוריד OPENGL מWWW.OPENGL.COM?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ASk,

System specification: Intel Pentium III 733 (5.5x133mhz) coppermine 256mb PC133 SDRAM (at 133mhz) (2x128 sticks) Inno3d Geforce 2 GTS 32mb DDR-RAM IC35L040AVER07-0 (IBM Deskstar 65GXP 40GB, 7200RPM) HD WDC AC315300D (Western Digital 15gb 5400RPM) HD - both at IDE1 channel, with the IBM being master and WD being slave TOSHIBA XM-6702B (x48) cdrom YAMAHA CRW8824E (x8x8x24 internal ide) cd-writer - both at IDE2 channel with Toshiba being master and Yamaha being slave SM56 Modem Sound Blaster 128 Vibra Intellimouse Explorer connected via USB PS/2 generic keyboard The problem: Recently (about 2 weeks) the pc started freezing during boot. Since I run Windows XP with /SOS switch…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by domuzy,

אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by motir,

שלום, יש לי שאלה: קרתה תקלה במחשב (החדש, 10 חודשים) שלי. הבעיה היתה בעיית חומרה (לוח אם דפוק). עד עכשיו עברו חודש וחצי מהיום בו הכנסתי אותו לתיקון במעבדה. כנראה שיקח זמן של כחודשיים עד התיקון. האם זה זמן סביר לתיקון של מחשב באחריות, כאשר אנו יודעים כי הבעיה היא בעית חומרה בלבד? (הכונן הקשיח מפורמט). האם חודשיים זה זמן הגיוני? אני מבקש, אם אפשר שמי שעונה לי גם יציין מה ההשכלה הפורמלית שלו בענין (טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'...). אני רוצה לצטט את זה אם אחליט לתבוע אותם בעתיד... תודה מראש לכולם! מוטי.

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by TNT,

השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jitz,

יש לי מחשב חזק מאד (אתם מוזמנים להציץ במפרט שלי...), עם XP כמערכת הפעלה. משום מה כשאני מעתיק קבצים בין כוננים (CDROM -> HD, HD-> HD) - המחשב *ממש ממש לא סוחב*, אי אפשר לעבור בין חלונות, הכ זז *ממש לאט*. בעיה הזאת מופיעה *רק* במקרים כאלה, בדרך כלל המחשב פועל מהר, בלי שום תקיעות, יש לי אפ-טיים מרשים מאד בדרך כלל (ואם הוא יורד, זה כתוצאה מהפסקת חשמל, התקנת תוכנה חדשה שמצריכה Restart), טמפרטורת מעבד לא רעה, מעולם לא עברתי את ה-50 מעלות, בקיצור - אין תלונות. חוץ מזאת. דרך אגב - ב-properties של ערוצי ה-IDE מסומן "DMA If Available" - ההרדיסק (wd 80gb - with 8mb cache) פועל ב- Ultra DMA Mode 5 הצורב/כונן די.וי.די - Ultra DMA Mode 2... יש למישהו מושג? בתודה רבה מראש.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by User_Name,

התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Master_Modder,

הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!

21. Started by gbrodny,

שלום חברים אני ממש זקוק לעזרתכם רכשתי לוח EPOX KT400 ומעבד XP2000 כפי שכולנו יודעים אלה עובדים במהירות FSB של 133 אבל הלוח שלי לא נדלק אם אני מעדכן את הביוס על המהירות הזאת ואני צריך לעשות ריסט ל CMOS ושוב הוא ב 100 דבר אשר מקצץ ב 300 MHZ לערך ממהירות השעון האמיתית של המעבד שלי וזה לפני אוברקלוק אם מישהו מכיר פתרון לבעיה בבקשה תעזרו לי תודה מראש GB

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by מגן,

אני מקבל הודעה זו ב boot של win xp במערכת של win 2000

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי מחשב חדש עם WIN XP PRO ונדמה לי לאחר שהתקנתי את הדרייברים לכרטיס קול LIVE התחילו להופיע ריסטים סתם ככה. אז פרמטתי אבל מה שלא ידעתי שזה ממשיך גם אחרי פרמוט. לפעמים נתקע עוד לפני שהוא מציג את ההארדיסקים וגם הרבה פעמים באמצע התקנות של ווינדואז. אז לאחר FDSIK מליון פורמטים והתקנות שונות הדרך היחידה להגיע ליציבות היא להתקין קודם XP על כונן D (מחיצה של אותו הארדיסק) ולאחר מכן להתקין בC. ככה שיש לי כרגע דואל בוט (שבכלל מחקתי את הווינדואז השני מD ואני לא יודע איך לבטל את הבחירה כשמפעלים את המחשב) ולאחר כמה זמן וכמה התקנות של תוכנות (שאת כולם הורדתי במיוחד רק כאלה שתומכות בXP הריסטים חוזרים לפעמים. קצת באמצע ניגון של הווינאמפ, קצת כשמפעילים את המחשב ולא נוגעים בו כל כך ולפעמ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by OR007,

תיקון קטן: בביוס רשום לי X2 MODE : ENABLED אני יכול לשנות את זה רק לדיסאייבל. זאת אומרת שהלוח שלי לא תומך ב-X4 ? אם יש לי כרטיס X4 אז זה משפיע ? ואם אני יעשה עדכון ביוס זה יכול לשנות את זה ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים