עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, אחד ל2-3 כיבויים והדלקות, המחשב נתקע בעלייה כאשר רק חלק מהמילה memory מוצגת(תמונה מצורפת). (לא ניתן להכנס לביוס, המחשב תקוע לחלוטין). אין OC במערכת. הנה איך זה אמור להראות(קישור). http://www.linuxhardware.org/images/articles/nf2kt400-071003/ASUS-A7N8X-BIOS-Post.jpg ניסיתי להחליף זכרונות, להחליף סלוטים, להשתמש רק בסטיק זכרון אחד, להוציא ולהכניס כרטיסי PCI-E, כלום לא עזר. רק אחרי כ10 דקות של משחקים עם הזכרונות, לחיצה במקומות שונים (על כל הכרטיסים וכו..), המחשב מתחיל לעלות. ( זה וודו לחלוטין, אין משהו ספציפי שמסדר אותו). אשמח לשמוע חוות דעתכם. תודה, אורי. [attachment deleted by admin]

2. Started by יונתן4,

שלום הדלקתי את המחשב בבוקר ואחרי כמה חרחורי גסיסה של המאוורר של הכרטיס מסך (GT240) הוא נפל. לא כל המנגנון רק החלק המסתובב עם הלהבים נראה שגם הלולאת מגנט לא מחזיקה באמת, היא יושבת על בית המאוורר אבל יוצאת במשיכה קלה (אולי אמור להיות ככה לא זוכר) למרות שהכרטיס מסך ישן אני לא מעוניין עדיין לקנות חדש אם לא חייב, יש דרך לתקן או לקנות מאוורר להלביש מחדש? חשבתי להדביק אבל לא ברור לי מה להדביק בדיוק לאן ואם זה יעזור אם הלולאת מגנט לא יושבת חזק תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by sharonp,

בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. מה יכולה להיות הסיבה לזה? חומרה/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by omerhuri1,

היי, חזרתי הביתה מהצבא. מנסה להכנס למס' משחקים מחשב כמו Saints Row IV , WoW , הכל עולה בסדר ללא שום תקלה.‬‎ ‎‫כאשר אני לוחץ לחיצה ממושכת על אחד מהכפתורים במקלדת המשחק קופא.‬‎ ‎‫ניסיתי הפעלה מחדש, החלפת מקלדת, החלפת הסלוט של המקלדת המחוברת למחשב.‬‎ ‎‫כל הנסיונות הללו לא צלחו לצערי, חשוב לציין כי כאשר אני מחבר ג'ויסטיק למחשב יש אפשרות לשחק עם הג'ויסטיק.‬‎ תודה מראש לעוזרים ‬‎

6. Started by לשם,

שלום בבקשה תעזרו לי יש לי מקליט מצלמות אבטחה DVR של PROVISIN ואני צריך לחבר עוד מסך ניסיתי לחבר לVGA בנוסף לHDMI שמחובר אך הוא לא מציג כלום תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by אופיר עלוש,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

8. לא מזמן עשיתי FORMAT על המחשב שלי בכל המחיצות הקיימות ובכל הHDD שיש לי התקנתי WINDOWS 2000 SERVER (אני יודע לא משהוא ) . לצערי הרב WINDOWS 2000 לא התאים לי מסיבות שונות כל שהן ואמרתי לעצמי טוב אני אכניס את ה HDD של ה 20GB לעבודה נתקין עליו WINDOWS 98 ושהוא יהיה MASTER וכך עשיתי מאותו הזמן ואולי קצת אחרי כאשר אני שומע מוזיקה וגם באינטרנט השירים קופצים לי גם קליפים וכל מה שקשור למולטימדיה , שאלתי משהוא שמבין בזה והוא אמר לי שיכול להיות שיש לי התנגשות עם הכרטיס רשת והכרטיס קול (שניהם ON BORD ) אגב יש לי כרטיס רשת כי יש לי ADSL לקחתי כרטיס רשת אחר התקנתי אותו וכמובן שעשיתי את הONBORD בDISAIBLE הדבר עזר באמת אבל עדין יש לי קצת קפיצות מעצבנות ולא מוסברות ואני לא מבין למה יש …

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  9. שלום, ברשותי Dell V131 שרכשתי שבוע שעבר ואני נתקל בבעיה אחרי כל עידכון ווינדוס. לאחר האיתחול המחשב מפסיק להטעין את הבטריה בזמן שהספק מחובר, וכשמניחים את הסמן על סימון הבטריה ב-Task bar מתקבל הכיתוב Plugged in, Not Charging. מחיפוש באינטרנט הגעתי לפורום של דל שם ראיתי שהבעיה קיימת עוד מ-2008 מווינדוס וויסטה ועד היום, אך לא מצאתי הסבר לבעיה ופתרון כללי. באתר אחר מצאתי פתרון (שעובד) אך צריך לבצע אותו אחרי כל עדכון ווינדוס, והוא: כיבוי מחשב, הוצאת הבטרייה, הפעלת המחשב ללא בטריה (חיבור לחשמל בלבד) הסרת Microsoft ACPI Compliant Control Method Battery מה-Device Manager, כיבוי, התקנת הבטריה ואתחול. לאחר הסיפור הזה הבטריה נטענת, אבל שוב צריך לבצע את זה אחרי כל עדכון ווינדוס. למישה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש כמה קבצים על ארדיסק חיצוני (בדוק שהוא לא תקול וגם הקבצים לא תקולים) שאני לא מצליח להתקין וזה ישר רושם ל שגיאה error lanching installer המערכת הפעלה שלי זה windows 10 ואני ל חושב שה בגלל המערכת הפעלה כי חיפשתי בגוגל וראיתי שאנשים קיבלו את השגיאה הזאת גם ב windows 7\xp חיפשתי גם באתר של micrsoft ומישהו שלח שם פתרון עם לינק שבור. יש את הפתרון הזה אבל זה דבילי שכל פעם אעשה אותו כשארצה להתקין> אני רוצה פתרון קבוע. תודה רבה נערך(מצאתי את הפתרון)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gadgetfreak,

המודם שלי לפעמים מזהה את המתקשר, ולפעמים לא. בדקתי ב Hyper Terminal מה עובר על הקו, ואכן לפעמים יש ולפעמים אין שיחה מזוהה. על צג הטלפון תמיד יש שיחה מזוהה. בדקתי עם מודמים שונים ובמחשבים שונים, ובכולם אותה הבעיה. השתמשתי גם ב voice modem (שזה מה שאני צריך), וגם במודם אנלוגי רגיל. הבעיה קיימת גם בקו עם ADSL וגם ללא. אפילו בקו של 072 (VoB)הבעיה קיימת. בסה"כ בדקתי על 3 קווים, עם 4 מודמים שונים שתומכים ב CID. האם יש דרך לעקוף את הבעיה? אני גם מוכן להשתמש ברכיב חיצוני אם זה יפתור את הבעיה והמחיר יהיה סביר. בזק לא עוזרים וזה מטריף אותי.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by ETB,

הכל התחיל ששיחקתי עם הבננה של המגבר שמחובר לכרטיס קול באמצע שמיעה בMP3. ואז פתאום הופיעה הודעה: nullsoft waveOut plug in V2.3 the specified format is not supported or cannot be transled. use the capabilies function to determine the suported formats. אין שום סאונד במחשב, ובDevice manager לא מופיעה שום שגיעה. הכרטיס מסוג VIBRA 128, וWIN XP. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by cena00,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה הכי קרוב שראיתי.. יש לי מחשב עם המפרט הבא:Q9550 2.83GhzGigabyte ga956p-s32X2gb + 2X1gb ddr2 800MhzMsi radeon R7 370 2GBלכאורה צריך להפעיל את הBLACK OPS 3, אבל משום מה אני לא מצליח.אני נכנס למשחק והכל זז ממש לאט, א ני לא מצליח להיכנס להגדרות ולא לכלום.מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  15. http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=19 לינק למקלדת שלום לכולם קניתי מקלדת משולבת עם עכבר עיגול בצד דגם המקלדת וכמו כן לינק מצורף.... אציין כי יש לי מחשב חדש I3 עליו מותקן Windows ultimate 64 bit לא הגיע שום דרייבר עם המקלדת הנ"ל וכמו כן מערכת ההפעלה זיהת לבד את הדרייברים החיבור למחשב פשוט יש USB ובלחיצה ארוכה עליו ועל כפתור במקלדת הוא מסתנכרן עם המקלדת כשאין שימוש במכשיר משך כחצי שעה המכשיר נכבה אוטומטית ולהפעלתו מחדש נדרש סנכרון חוזר פה הבעיה הסנכרון החוזר לא תמיד עובד כמו שצריך לפעמים מסתנכרן לפעמים לא, וכש-כן העכבר מתחיל לרצד ולרקד על המסך ללא כל נגיעה אנושית.. שאלתי??? למה???? שאלתי 2 - האם אתם יודעים מכירים שמעתם על מקלדת משולבת עכשבר עם כפתור און ואוף על המוצ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by orior123,

אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אני צריך ליצרוב איזה תוכנה אבל חייב ליצרוב אותה בDVD ולהגדיל לה תנפח בעזרת פקודה - אלו ההוראות לצריבה נכונה של התוכנה הזאת- בקיצור אני לא מבין איך לעשות את זה ואם מישהו שואל זאת תוכנה חינמית וחוקית לגמרי ולא צריבת משחק או תוכנה קנינית

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by seladlev,

הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by הדר גולדנברג,

ערב טוב .. שדרגתי לכרטיס מסך רדאון 5500 rx וראיתי שיש לו כניסות דיספלי פורט ואייץ די אמ איי .. במסך הישן שלי יש רק כניסות vga ו dvi .. ניסיתי כבל שהוא dvi בקצה אחד ואייץ די אמ איי בשני לא עזר .. ניסיתי גם לקחת תכבל הישן שלי שלי של vga בשני הצדדים לחבר מתאם hdmi ולהכניס לכרטיס מסך גם לא עזר .. איך אני יכול לקבל תמונה ??

20. שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?

21. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by GZA,

מדי פעם המחשב מופעל מחדש ומופיעה לי ההודעה הבאה ראו תמונה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  23. הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך אין בעיה ? האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ( Nec 2500 )

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?! :kopfpatsch: ???

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד של ג'יגה ביית והתקנתי את הדריבר מהדיסק שקיבלתי הכל טוב ויפה התקנתי משחק splinter cell double agent למיטב ידיעתי תומך בכרטיס מסך שלי אבל אני רואה מלא כתמים שחורים במהלך המשחק ( אי אפשר לשחק ככה לא מבינים כלום) המשחק אומר שיש לי דריבר לא מעודכן אז חיפשתי דריבר מעודכן והורדתי דרך האתר הזה http://www.giga-byte.com/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2504 הורדתי את הדריבר המעודכן מתאריך 26/10 ככה כתוב שם באתר אבל אצלי במערכת עדין מזוהה מתאריך יותר ישן (דאגתי להסיר את הדריבר הישן ואז התקנתי את החדש) בכל מיקרה אני בטוח שזה עניין של דריבר ואני פשוט לא מוצא דריבר חדש לכרטיס המסך שלי (הדריברים המקורים מהאתר של nvidia לא תומכים במחשבים ניידים ) למישהו יש א…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.