תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
-
שאלתי כאן לפני כמה ימים אם מישהו יודע איך להגדיר את המדפסת שתפעל עם וואי פיי. כפי שהרשמתי, הצלחתי להגדיר אותה. ניסיתי היום להדפיס עם USB עם שני מחשבים שונים, אבל לא ניתן. האם ברגע שאני מגדיר אותה באמצעות וואי פיי, לא ניתן להשתמש בה באמצעות USB? אם זה רלוונטי, מדובר במדפסת זירוקס מדגם work centre 3215
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. כל כמה זמן נתקע לי המחשב בfreeze ואז משתחרר. גם העכבר נתקע. כל בערך 20 או 25 דק זה קורה. יש גם סאונד מוזר של המחשב כשהבעיה מתרחשת. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי שלט שהיה מחובר למחשב והתנתק ועכשיו כמפעילים אותו זה אוטומטית מתחבר לאקסבוקס. מה צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את עזתרתכם בסוגיה. היה לי תקופה מסוימת אינטנרט של סלקום 200 מגה שעבד נהדר וקיבלתי קצב הורדה קבוע של 170-180 בבדיקות מהירות. החלפתי חבילה והגיע טכנאי להתקיין לי שוב את האינטרנט (לאותו השירות ובראותה התשתית בדיוק). לאחר שעזב, אני מקבל מקסימום 130 מגה בהורדה ויש המון ניתוקים ובעיות. מה יכול לגרום לזה? אולי הוא פגע בתשתית? יש משהו שיכול לעזור לשפר את המצב? מבחינת סלקום הכל טוב כמובן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה ניתוקים מהאינטרנט בעיקר מתי שאני משחק אונליין או מעמיס על הראוטר בהורדות מהטורנט. מכיוון שיש לי מודם פרטי של TP LINK הספק מעביר את האשמה אליי. התקלות בעיקר קורות כשאני משחק אונליין (משחק מרובה משתמשים) האם יכול להיות שאני מקבל התקפות DDOS? האם יכול להיות שזה מעמיס על הראוטר בצורה שתגרום לו לניתוק לגמרי מהאינטרנט? כרגע אני הולך לממש אחריות ,להחליף לראוטר של הספק (בזק) ולראות אם זה יפתור את הבעיה האמת שעניין הניתוקים היה דיי מההתחלה ולא ייחסתי לזה חשיבות כי זה היה לשניות ואז האינטרנט חוזר אבל זה רק מחריף עם הזמן. עכשיו כבר אין לי מה לנסות בכלל להיכנס למשחק כי זה ניתוק תוך כמה דקות קבוע. בנתיים אני משחק דרך האינט…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בעקבות תקלת חומרה במחשב הנייח שלי אני מחפש מעבדת תיקונים אמינה למחשבים באזור המרכז (אור יהודה-יהוד)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי למחשב נייד (WINDOWS 10ׂ) תוכנת TURBO VPN. למרות שהתוכנה מותקנת ומופעלת הגלישה עדיין לא דרך רשת הVPN. כשאני לוחץ על הסמל של הרשת בחיבורים הוא רושם לי שהגנת הווינדוס דורשת שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שאין לי סיסמא בכניסה למחשב. בנייד התוכנה עובדת אוטומטית. האם במחשב צריך לבצע איזושהיא פעולה או הגדרה נוספת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז antec nx600 ואני רוצה להוסיף לו עוד 2 מאוררים. הבעיה היא שראיתי שכל המאוררים שקיימים באים עם חיבור 3/4pin בעוד ה hub שמגיע עם המארז על מנת לשלוט על המאוררים הוא 6pin. יש בכל זאת דרך לחבר את המאוררים או לחילופין יש מאוררים עם חיבור 6pin? (אני לא הצלחתי למצוא מאוררים כאלו וכאשר מצאתי הם היו מחברה לא מוכרת). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך Geforce 2070 super galax, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כשאני מחבר מסך שני המחשב לא מזהה אותו. השתמשתי ב- DDU כדי להסיר את כל הדרייברים, הדלקתי את המחשב והשארתי רק את המסך השני מחובר, והתצוגה עלתה כמו שצריך, במהלך ההתקנה מחדש של הדרייברים איבדתי את התצוגה, חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס מסך והתצוגה חזרה רק בטלוויזיה, האם הבעיה היא מהמסך או שיכול להיות שהיא מהכרטיס מסך? עריכה: כשאני מחבר את המסך למחשב נייד גם לא מופיעה תצוגה, ועם הטלווזיה כן מופיעה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, זה מה שרשם לי נציג תמיכה הטכנית : הורדתי את התוכנה שציין ואני לא מבין איך משתמשים בה והוא לא מסייע לי איך מעדכנים את STM32 Bootloader? אם אתם צריכים מידע נוסף כדי לעזור תציינו בבקשה , אני פשוט לא יודע מה איזה מידע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רואה את האתר במחשב בצורה שונה לחלוטין בעוד בסמארטפון האתר מופיע כמו תמיד. האם בוצע איזה שדרוג/שינוי באתר בימים האחרונים?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שדרגתי לא מזמן מעבד, קירור מעבד, כרטיס מסך וספק (עשיתי כל מה שצריך מבחינת דרייברים ו DDU). ולאחרונה כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים, המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרט ללא שום שגיאת או התראות, אני חושש אולי שהלוח אם לא מצליח להתמודד עם המעבד למרות שכתוב שכן לאחר שדרוג BIOS. Core i9-9900k Noctua NH15D Cromax black EVGA RTX 3070 XC3 Ultra Asus TUF z370 Plus gaming MOBO Corsair RM850x 80+ gold Corsair 16GB (8x2) 3000Mhz CL15 Windows 10 on Samsung sata m.2
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
משום מה קורה לי במחשב (בד"כ מחשב נייד) שאני מנסה לשתף את המסך אז הוא "מסרב" ונשאר תקוע על שולחן העבודה. אם אני מנסה להקרין מצגת אז הוא מקרין אותה רק אם אני לוחץ על F5. בכל מקרה אחר הוא נתקע על שולחן העבודה. גם כשאני מנסה לשתף קובץ וורד גם אז הוא מסרב. ידוע לכם מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי חברים לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה עם המקלדת של המחשב הנייח שלי. כשאני לוחץ על המקש חץ למעלה. הוא מבצע 2 פעולות. גם מרים למעלה את המסך וגם כותב את הספרה "5" למשל כשאני בחלון וורד, הוא מבצע את 2 הפעולות יחד. כשאני לוחץ על המקש "חץ למטה" למשל בתוך דף האינטרנט. אז הוא גולל לי את המסך עד למטה ולא בפעימות איטיות כמו שנהוג.. ממש מוריד את החלון עד למטה במהירות ובהקלקה אחת. ברשותי מקלדת Razer Cynosa Chroma
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך לרכוש אוזניות חדשות. האוזניות האלחוטיות (אירפודס ודומיהן) התחילו להיות מאוד פופולריות בשנים האחרונות. איך הן מבחינת איכות? מה היתרון והחסרון שלהן ביחס לאוזניות חוטיות? האם הדבר היחיד שאפשר לחבר אותן אליו הוא פלאפון? אני משער שהן עובדות באמצעות בלוטות' ואז אי אפשר לחבר למחשב רגיל, אבל אולי אני טועה. ואם הן מומלצות, אשמח להמלצה לדגם. הן אמורות לשמש למוזיקה ולשמיעת פודקסטים.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני עם חבילה של 100 מגה. קניתי את הראוטר Archer vr400 והאינטרנט זוחל. גם בכבל וגם עם ווייפיי. בדיקת מהירות מראה גג 3 מגה הורדה ו-5 העלאה. חיברתי את הראוטר הגנרי של בזק d-link dsl-225 והמהירות בסדר. גרסת firmware הכי מעודכנת. איפסתי והכנסתי שוב את כל ההגדרות וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לשנות בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זה קורה לי כל הזמן לא משנה במה אני משתמש גם אני רק בכרום ויש נקודות סגולות על המסך ולפעמים גם מסך כחול או שהמחשב מתאפס לגמרי ויש לפעמים את השגיאה live karenal event 117
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
-
-
שלום, אני מעביר הרצאות דרך הזום. מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: 1. מסך 15.6 ומעלה 2. מסך מגע כך שבזמן זום אוכל לעשות share screen לתוכנה שאוכל לכתוב דרכה הסברים באופן ידני (יש חיה כזו?) אופציונלי: 1. משקל קל 2. סוללה שמחזיקה זמן תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום , קניתי מתאם רשת של tp-link לחבר ווי פיי למחשב נייח ואני לא מצליחה להצקין אותו זה הגיע עם תקליטור שמשום מה המחשב לא מזה אותו מה אני צריכה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר להוט עם הראוטר שלהם כמודם, ועם הראוטר שיאומי שלי. בקרוב אתחבר לסלקום פייבר. רציתי לדעת האם אוכל להתחבר ללא הנתב של סלקום, האם אני צריך לבקש מהם מתאם RJ45 to Opt Fibre או שעליי לרכוש? למישהו יש ניסיון עם סלקום פייבר וAX6000? תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-