תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול חיצוני מדגם creative sound blaster x-fi 5.1הכרטיס מחובר באמצעות usb למחשב וממנו יוצא חיבור אופטי spdif למערכת קולנוע.הורדתי והתקנתי דרייבר אבל בכל זאת משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד...הייתי שמח לעזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ DMP שנוצר לאחר מסך כחול.הבעיה הזאת מופיעה אצלי גם אחרי פירמוט. אשמח שתעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה של הקובץ ואך מסדרים אותה. הורדה: http://www.upf.co.il/file/7551.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
{קודם כל אני בכלל לא בטוח אם קשור לפה או יותר לרשתות אז תסלחו לי } נכון יש את ה local area connection ? אז משום מה, יש לי שניים כאלה, ואחד מהם קצת מוזר מדי.. ואני מעוניין לבטל את זה אם אפשר כדי שתבינו על מה אני מדבר: עכשיו, זה במהירות (כביכול) 30MBPS, סתם לצורך ידע אם זה מועיל או לא.. איך זה נוצר בכלל ? אני גם לא יודע.. אני רק מעוניין לבטל את הדבר המוזר הזה.. תודה .
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי ups vp625 של איתן הנדסה המגיע עם תוכנת UPsee לצורך הורדה מסודרת של המחשב. כאשר ניתקתי את כבל החשמל לבדיקה, ראיתי שהתוכנה מזהה את הניתוק ומתחילה ספירה לאחור (של 10 דקות) כעבור מספר שניות התוכנה "מזהה" מצב תקין של חיבור לחשמל ולכן מאפסת את המונה ושוב מתחילה לספור 10 דקות - בסופו של דבר, התוכנה מאתחלת כל פעם את הספירה ובסוף המחשב נכבה בצורה לא מסודרת כאשר נגמרת הסוללה. ניסיתי גם תוכנה אחרת בשם UPsilon וקיבלתי תוצאה זהה. ניסיתי את המכשיר על מחשב אחר המריץ win2k ותוכנת UPsee עבדה כראוי. עדכון: התקנתי את xp מחדש ועדיין התקלה קיימת, אולי הבעיה ביציאת ה com? ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח אם וזה לא עזר. פרטים: המכשיר מחובר דרך כבל ל COM1 לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, P…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA 500GB של חברת Seagate לחיבור IDE על הלוח אם עם מתאם בין IDE לSATA. הBIOS מזהה את הדיסק קשיח, מראה שיש לו 136GB, בתהליך הPOST מופיעה ההודעה "Primary master hard disk fail".
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת בכללי , יש לי אוזניות עם מיקרוופן(יחד) קיים אצלי נתק במיקרופון ניסיתי לפתוח לסדר זה ייאוש , תיאור המצב: מהיציאה הוורודה של המיקרופון המתחברת למחשב ממנה יוצאים 2 חוטים זהובים כאשר אחד חשוף והשני "עטוף" בגומי שחור שאותו חשפתי , כמוכן במיקרוופן עצמו גם יוצאים שתי חוטים מהמגבר שלו כאשר אחד אדום והשני זהב ניסיתי לחבר אחד לאחד , את כולם ביחד ולא הולך לכל מקרה יש לי עוד מיקרופון ניסיתי לחבר וגם לא הלך אז אני מאמין שזה רק בעיה בחיבור שלא עשיתי בסדר, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המחשב שלי http://up69.siz.co.il/up3/nmtjzrxdmyua.jpg COD 4 עבד יפה ו crysis. עכשיו עם PES 9 COD 5 הוא נהיה איטי וקורס[כל הצבעים במסך מתערבבים והוא מפעיל את עצמו מחדש]. מה צריך לשדרג בו שלא יקרוס ויעבוד די טוב?.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ערב טוב, הגעתי אחרי הצבא פתחתי את המחשב והעכבר פשוט תקוע, נסיתי לבדוק עם הבעיה בעכבר ו\או לנסות עם עכבר אחר אבל עדיין העכבר תקוע... help please
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ איזשהו משחק, ואני לא מדבר על משחקים כמו סוליטייר, משחקים יותר כמו DOOM 3 וכו' המשחק פשוט נתקע ואז יוצא לווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שנקראת VPU RECOVER או שהמחשב פשוט נתקע ומכבה את המסך. אני חושב שזה איכשהו קשור לכרטיס מסך..ויש לי ATI radeon 9600xt אני ממש אבל ממש אודה למי שיצליח לעזור לי לתקן את זה, אני כבר התייאשתי..
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג את האינטרנט ל 200MB בתשתית בזק. (לאלו שכבר עברו הייתי שמח לקבל תגובות האם באמת המהירות השתפרה) אני לא מעוניין להשכיר מודם אלא לרכוש חדש, כמובן שהוא צריך לתמוך בפרוטוקול VDSL 35B. מצאתי את TP-Link Archer VR2100 https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/#specifications 1. אשמח להמלצות על מודם. 2. חבילות תשתית+ספק מומלצות. תודה, רועי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום פתאום היום אני רואה בעיה מוזרה בחיפוש בגוגל ,אני מצרף תמונה להודעה הבעיה היא שתמיד שחיפשתי בגוגל היה מציג תוצאות והיה אפשרות למעלה [מעל התוצאות חיפוש] בדף לשנות העדפות מסויימות כמו "כלי חיפוש " וחפש רק בדפי אינטרנט בעברית" ועוד, היום שמתי לב שזה נעלם , לציין הבעיה קיימת עם כרום וגם אקספלורר כך שזה לא בעיה של דפדפן מסויים, אני מעלה תמונה וסימנתי בחץ איפה שהיו ההעדפות , מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי נישא חדש SONY VAIO SZ340P אשר נרכש בארה"ב, תוכנת ההפעלה המקורית הייתה XP פרופשונל, עקב בעיות וירוס המחשב פורמט והותקנה עליו מערכת ההפעלה VISTA ביזנס מערכת ההפעלה זיהתה את כל החומרה במהלך ההתקנה ולא נדרשו דרייברים כדי להשלים את ההתקנה, הבעיות שנוצרו לאחר ההתקנה ושאיני מצליח לפתור אותן הן: במחשב יש מקש function אשר בשילוב מקשי ה-F מאפשר פונקציות כמו VOLUME או בהירות מסך, פונקציות אלה לא פועלות וכל נסיונותי להוריד דרייברים מאתר SONY לא הואילו, מישהו יכול לעזור לי?. בעיה מוזרה נוספת, ה VISTA באנגלית, התקנתי פונטים בעיברית, בתחילה הכל היה בסדר עם הפונטים, אולם לאחר הורדת עדכונים מאתר MICROSOFT נוצרה בעיה מוזרה, כשאני כותב במסנג'ר או באופיס או בשורת הכתובות באקספלורר הפו…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-