עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomom,

בעיה מוזרה. מחשב AMD, לוח אם GA-MA780GM-UD2H מעודכן לביוס אחרון F8. מערכת הפעלה מעודכנת. כשמדליקים מחשב רואים שהרכיבים מקבלים מתח, כרטיס מסך, מאוררים, דיסקים (שומעים). אבל המעבד לא מאתחל - מאורר שלו נשאר כבוי, אין תמונה במוניטור. לאחר איפוס ביוס - CLR CMOS, הכל נדלק תקין. עולה מערכת הפעלה. מחשב עובד אפשר לעשות restart. כאשר מכבים מחשב, הוא לא עולה שוב. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. יש לי כונן של WD דגם WD2500KS 250GB 16MB BUFFER עכשיו השאלה שלי אם אני קונה כונן זהה בדיוק האם אני יוכל להקים מערך RAID0 כי ראיתי באתר של WD שיש כוננים מותאמים ל RAID אבל הם חלק מסדרת ה SERVERS והיכולת שלהם היא לתקן שגיאות ב 7-15 שניות לעומת כונן רגיל שלוקח לו 2 דקות.. ורשום שבמערך RAID אם זה לוקח יותר מ 15 שניות המערך יזרוק את הכונן מהמערך. ולכן חייבים כונן תואם RAID עכשיו לא מצאתי איפה שהוא שרשום שהכונן שלי מותאם לRAID.. למישהו יש מושג האם זה נכון באמת או שאולי אני יכול להקים מערך כזה? כל החשש התחיל מי זה שראיתי ב IQPC שיש כוננים 250GB שרשום להם RAID24/7 אז התחלתי לחקור ואני עדיין לא יודע האם באמת אני חייב כונן כזה? אני אשמח לתשובה תודה ניר.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. שלום לכם, בשרת IBM X3200 (אחריות חומרה) עם מערכת הפעלה 32bit Server 2003 Standard מערכת הפעלה מסרבת לעלות, מגיע לדגל של מערכת ההפעלה ומבצע ריסטרט למחשב. יש אורות כתומים על הדיסקים הקשיחים (הנשלפים) בבדיקה שערכתי - חיברתי כל דיסק קשיח למערכת מחשב שונה בחיבור USB ואני מגיע לקבצים של מערכת ההפעלה. באחד הדיסקים לא מעודכנים הקבצים כמו בשני... למרות שאמור להיות בהם חומר זהה בגלל RAID1. השרת עובד כטרמינל וכרגע מושבתות לי כ 5 תחנות עבודה קריטיות. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לחזור למצב הקודם... לאיזה כיוון כדאי לפנות: 1. התקנת השרת עם דיסקים חדשים - שכבר ברשותי - מערכת הפעלה והעברת חומר והגדרות רבות ותוכנת ERP מחדש... 2. יצירת תמונה של הדיסקים הנוכחיים ולהעביר לחדשים... מה הסיכוי…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?

6. נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz ddr3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by asmon,

הודעה שרשמתי בפורום וינדווס אבל כנראה שזה לא קשור לוינדוס. הנה ההודעה: עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל. (התקנתי כל מה שצריך,דרייברים …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Pageboy99,

שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by RX7,

יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by Red Fox,

טוב, אז ככה, הבעיה שלי היא כזו: יש לי במחשב DVD (הכונן הוא 48X12) והוא עבד טוב מאוד (ועדיין עובד...) הבעיה היא - שכרתי סרט (Resident Evil) ומשום מה ה-DVD לא קורא אותו (כאילו, הוא טוען וטוען וטוען עד שבסוף נדלקת הנורה שליד הכונן, ולא נכבת עד שמוציאים את הדיסק). בדקתי עם המוכרת את ה-DVD בחנות והוא עבד טוב מאוד. בדקתי DVD אחר שיש לי בבית (יצפאן) והוא עובד מצויין. למישהו יש מושג למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה ובצפייה לתשובה, Red Fox.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by shaharazu,

שלום לכולם, התקלה שאני חווה מתרחששת אצלי כבר מעל לשנתיים ואני כבר נורא מתוסכל מהבעיה. יש ברשתי מחשב גיימינג ברמה בינונית: 1)i5-4690 -1150 2)לוח אם gigabyte H97 Gaming 3 3)8 גיגה RAM 4ׂ)SSD 400G Toshiba 5) HDD - 2T WD Blue X2 6)Corsair's Obsidian Series 350D - מארז 7)אני לא זוכר את הדגם של הספק שלי אבל אני זוכר שהוא באזור ה-600W. 8)מערכות ההפעלה שאיתם חוויתי את התקלה הם windows 7/8/8.1/10 כולם בגסאת 64B כמובן 9)כרטיס מסך GTX 660 2G DDR 5 התקלה המדוברת מתרחשת רק כשאני משחק את המשחק world of Warcraft והרי התקלה: "Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver stopped responding and has su…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. בס"ד טוב, אז הכותרת טיפה מסובכת אז אני אסביר. שדרגתי לWINDOWS 10 לפני מספר חודשים ומאז עלה לי מאוד הפינג במשחקים מסוימים. זה הפך לכמעט בלתי נסבל. ניסיתי הרבה פתורנות שראיתי באינטרנט, רובם לגבי WINDOWS UPDATE, זה עזר טיפה אבל לא לגמרי. (אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע). חשבתי על לחזור לWINDOWS 7, אבל רציתי לדעת קודם משהו. אם אני חוזר לWINDOWS 7 עכשיו ובעתיד אני ארצה לחזור לWIN 10 זה יהיה אפשרי בחינם??

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by e_f_w_a,

שלום וברכה. יש לי מחשב נייח שכרגע אני לא זוכר את המפרט שלו. הוא בן קרוב לשנה, והמפרט שלו הוא בערך: מעבד i5 לוח אם gigabyte כרטיס מסך radeon hd5770 זכרון 4gb כונן קשיח wd 1000gb green מערכת ההפעלה היא XP עם סרביס פק 3 עכשיו מה שקרה זה שהיה לו מסך כחול בעבר, אני לא זוכר לצערי ולא תיעדתי, אבל מה שיותר מעניין אותי זה למה הבוקר הוא עשה לי 3 מסכים כחולים אחד אחרי השני, והשגיאות היו (STOP CODES): 4e 18 50 האם למישהו יש מושג מה גורם לתופעה? הערה - המחשב עבר ניקוי בלחץ אויר כי היה יום מסוים שהוא פשוט סירב להידלק וכל הזמן עשה מסכים כחולים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by Höd Aşulin,

יש לי כרטיס קול חיצוני מדגם creative sound blaster x-fi 5.1הכרטיס מחובר באמצעות usb למחשב וממנו יוצא חיבור אופטי spdif למערכת קולנוע.הורדתי והתקנתי דרייבר אבל בכל זאת משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד...הייתי שמח לעזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by EroSenin,

יש לי קובץ DMP שנוצר לאחר מסך כחול.הבעיה הזאת מופיעה אצלי גם אחרי פירמוט. אשמח שתעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה של הקובץ ואך מסדרים אותה. הורדה: http://www.upf.co.il/file/7551.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Oshrat Shay,

שלום לכם מופיע לי בהתראות כל פעם לא ניתן לזהות את האימות של החשבון של סמסונג עשיתי סיסמאות אפיסתי אותם כמה פעמים לא הסתדר לי איך פותרים את התקלה הזאות תודה ביי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Leead,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

{קודם כל אני בכלל לא בטוח אם קשור לפה או יותר לרשתות אז תסלחו לי } נכון יש את ה local area connection ? אז משום מה, יש לי שניים כאלה, ואחד מהם קצת מוזר מדי.. ואני מעוניין לבטל את זה אם אפשר כדי שתבינו על מה אני מדבר: עכשיו, זה במהירות (כביכול) 30MBPS, סתם לצורך ידע אם זה מועיל או לא.. איך זה נוצר בכלל ? אני גם לא יודע.. אני רק מעוניין לבטל את הדבר המוזר הזה.. תודה .

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by erjerjerj,

קניתי ups vp625 של איתן הנדסה המגיע עם תוכנת UPsee לצורך הורדה מסודרת של המחשב. כאשר ניתקתי את כבל החשמל לבדיקה, ראיתי שהתוכנה מזהה את הניתוק ומתחילה ספירה לאחור (של 10 דקות) כעבור מספר שניות התוכנה "מזהה" מצב תקין של חיבור לחשמל ולכן מאפסת את המונה ושוב מתחילה לספור 10 דקות - בסופו של דבר, התוכנה מאתחלת כל פעם את הספירה ובסוף המחשב נכבה בצורה לא מסודרת כאשר נגמרת הסוללה. ניסיתי גם תוכנה אחרת בשם UPsilon וקיבלתי תוצאה זהה. ניסיתי את המכשיר על מחשב אחר המריץ win2k ותוכנת UPsee עבדה כראוי. עדכון: התקנתי את xp מחדש ועדיין התקלה קיימת, אולי הבעיה ביציאת ה com? ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח אם וזה לא עזר. פרטים: המכשיר מחובר דרך כבל ל COM1 לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, P…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by topcat115,

חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA 500GB של חברת Seagate לחיבור IDE על הלוח אם עם מתאם בין IDE לSATA. הBIOS מזהה את הדיסק קשיח, מראה שיש לו 136GB, בתהליך הPOST מופיעה ההודעה "Primary master hard disk fail".

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. כפי שציינתי בכותרת בכללי , יש לי אוזניות עם מיקרוופן(יחד) קיים אצלי נתק במיקרופון ניסיתי לפתוח לסדר זה ייאוש , תיאור המצב: מהיציאה הוורודה של המיקרופון המתחברת למחשב ממנה יוצאים 2 חוטים זהובים כאשר אחד חשוף והשני "עטוף" בגומי שחור שאותו חשפתי , כמוכן במיקרוופן עצמו גם יוצאים שתי חוטים מהמגבר שלו כאשר אחד אדום והשני זהב ניסיתי לחבר אחד לאחד , את כולם ביחד ולא הולך לכל מקרה יש לי עוד מיקרופון ניסיתי לחבר וגם לא הלך אז אני מאמין שזה רק בעיה בחיבור שלא עשיתי בסדר, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. המחשב :פנטיום D , לוח אם של אינטל זכרון 1GB DDR 2 553 HD של ווסטרן דיגיטל אחד ב IDE ו אחד של היטאצ'י ב SATA כל הרכיבים מזוהים תקין בBIOS כשאני מעלה XP מHIRENS המחשב נראה "עובד" תקין מנסה להתקין ווינדוס 7 64 ביט (המעבד והלוח תומכים) וכל פעם מקבל שגיאות מסך כחול שונות ניסיתי להחליף זכרון, להחליף את הHD כל פעם להשאיר אחד אחר ניסיתי להחליףDVD אני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by Proww,

היי חבר'ה, מישהו יודע היכן ניתן למצוא ממיר מ pci x8 ל PCIE16

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Mr.Angel,

אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.