עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by st0m,

שלום לכולם ... המחשב שלי מרעיש ואני לא יודע למה,איך,ומה בדיוק מרעיש !!!!! איך אני יכול לבדוק את זה ? תענו לי בהקדם זה מאוד חשוב !!!! תודה .

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  2. ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI? מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by SHLOMIG,

שלום יש לי לוח אם pc parthrt ap133tas3-t205c הלוח לא קורא pci ל pci מחובר כרטיס מסך(המסך עובד) וכרטיס רשת אלחוטי. שניהם מופעים במנהל ההתקנים עם סימן שאלה. הדריברים מותקנים. מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by nir_,

שלוםםםםםםםם יש לי תקלה שמאוד מאוד מציקה לי יש לי את המפרט הבא מעבד I5 2500K (על מצב סטוק 3.3 GHZ) לוח אם P67A-UD4-B3 זכרונות קינגסטון 1600MHz שני סטיקים של 2 גיגה כל אחד זוג כרטיסי מסך HD6950 הזכרונות מותאמים בביוס על XMP כברירת מחדל (שזה אומר בעצם מתח של 1.65 ותדר של 1600MHZ לפי מה שהבנתי..) ברגע שאני פותח איזשהו משחק ולפעמים אפילו במצב מנוחה אני סובל מקריסות קשות (לא סתם מסכים כחולים.. זה מלווה גם בשיבוש מלא של המסך חוסר סנכרון במערך CROSSFIRE ומה שמביא לקריסה של דריבר ATI ולמסך כחול..) אם אני מכוון באופן ידני את המתח לזכרונות ומוריד אותם לתדר של 1333MHZ אין לי אפילו הפרעה אחת קטנה.... הזכורונות עוברים MEMTEST בלי שגיאה אחת!!!! אין לי הסבר הגיוני לקריסות המטרידות האלו …

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום. הדלקתי את המחשב הישן שלי , ופתאום אני רואה שהמנורה במארז נדלקת , אבל מתחילה להבהב בלי להפסיק , והמסך מציג הודעה כזו: Check your PC and signal cable , monitor is working. ושום דבר לא קורה אחרי זה. זה פשוט מציג את ההודעה הנ"ל , ובדקתי את הכבל של המסך הוא מחובר בסדר. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך נשרף פתאום? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. מנסה להשמיש מחשב ישן. המחשב קרס בעלייה ללא כל סימן חיים. לאחר ניתוק לניקוי המחשב נדלק אך המסך לא מזהה דבר. מסך נבדק ותקין. האם יש לי דרך לברר היכן התקלה- בלוח האם או בכרטיס המסך? מצרף תמונות לצורך פירוט הדגמים. אציין כי המאווררים על הלוח ועם הכרטיס עובדים (לא יודע אם זה אומר משהו). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by יוליוס,

שלום יש לי מסך מחשב פיליפס בן 5 שנים. מופיע למעלה ברוחב פס לבן שבולט על רקע הכחול של שולחן עבודה. מה הסיבה לכך ? האם הבעיה במסך ? מצרף צילום תודה

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  9. יש לי מחשב שמותקנים בו שני דיסקים כ מסטר וסלייב בפריימרי וצורב שמותקן כמסטר בודד בערוץ IDE המשני. עכשיו אני מוסיף כונן DVD השאלה האם לשים אותו כסלייב בערוץ המשני יחד הצורב או לשים אותו כסלייב בפריימרי יחד עם דיסק. ואת הסידק השני כסלייב בערוץ המשני יחד עם הצורב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה. יש 2 שמות משתמשים. הראשון- הווינדוס מגיע למסך שחור לcmd system32. לאחר חפירה באינטרנט רק לאלר הקלדה explorer בcmd הכל עולה. שם משתמש שני-עולה תקין לחלוטין. במשתמש הבעייתי ניסתי הכל. sfc , שיחזור, הוספת explorer לstartup. נאדה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. אוקיי אז ככה לפני שנה ומשהו רכשתי מקדלת ועכבר אלחוטיים של teac מדגם SMX-10 העכבר התחיל לעשות לי בעיות עם הגלגלת ואחרי ריתוכים לא הצלחתי להציל את הגלגלת ולכן החלטתי לרכוש עכבר תואם שנראה זהה לחלוטין אך הציפ של האלחוטי של העכבר החדש הוא מדגם: OX-1100 עכשיו בישביל להשתמש במקלדת ובעכבר אני צריך לחבר את שני הציפים אחד של המקלדת והעכבר שהיו תואמים והאחד של העכבר החדש. הציפים נראים בידיוק אותו דבר אך כנראה בגלל שהם על תדר אחר או אלוהים יודע מה. רציתי לשאול האם אפשרי להתאים את העכבר החדש(OX-1100) והמקלדת הישנה(SMX-10) שיעבדו על ציפ אחד בלבד שהוא יזהה את שניהם. אשמח לקבל תשובה מהירה בעניין בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני משחק את המשחק Dekaron וזה פתאום יוצא לי מהמשחק וכותב לי את זה : http://up352.siz.co.il/up3/mzfxgmzgmzmi.png פעם זה היה קורה לי ממש פעם במלא זמן ופתאום עכשיו זה קורה לי כל 5 7 דקות. אני לא יודע מה זה אבל זה ממש מעצבן וזה מלחיץ אותי כי הכרטיס שלי די יקר 460GTX 768MB והמשחק קורס לי כל 5 דקות . כשהוא קורס הוא עושה מסך שחור לשנייה וחצי שתיים בערך ואז הוא יוצא ל-Desktop רגיל או שלפעמים הוא עושה מסך שחור ומצליח להישאר במשחק. למה זה קורה ? תודה רבה רבה רבה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Yoav,

שלום לכולם, היום המחשב שלי ביקש להתקין אפדייטס לווינדוס, אישרתי (למען האמת לא ממש שמתי לב מה הוא התקין, אבל בד"כ זה לא עושה צרות...) והוא ביקש לעשות ריסטרט. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל לאחר הריבוט המחשב נתקע במסך של היצרנית (אתם יודעים, איפה שיש את הלוגו של היצרנית של הלוח) ולא הסכים לעלות או להכנס לביוס. פשוט תקוע. המפרט מימין. אני שולל תקלת דיסק מכיוון שאז הוא היה אמור לעבור את השלב הזה ולהודיע לי שהוא לא מצא דיסק קשיח בשלב מאוחר יותר, ככה שנשאר זכרונות, לוח או מעבד. אני נוטה להאמין שמדובר בלוח. תודה, יואב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

מזה שבועיים אני לא יכול לשחק בשום משחק שהוא יותר כבד מtorchlight וגם שם אני חווה פליקרים מדי פעם. הסיפור שלי מתחיל לאחר קבלה של פלטמורמה חדשה: ma785gt-ud3h amd x3 720be 2*2gb patriot ddr3 המערכת שברשותי: corsair 450vx 200gb wd 640gb wd 7800GT ברגע כזה 9800GT שנשלח לבדיקת מעבדה. שללתי בעיית תוכנה בעזרת התקנת דרייברים שונים וכן עד כדי פירמוט מערכת הפעלה. שללתי בעיה של 9800GT בשל העובדה שגם 7800GT עושה לי בעיות דומות, אפילו בCOD4 אשר אותו הוא הריץ פעם בצורה נפלאה. להלן דיונים שלי בעניין לקבלת רקע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439542.0 אודה לכל עזרה באשר היא. אני פשוט יושב פה עם מחשב משותק מבחינת משחקים :…

15. Started by megan,

היי שמי מייגן, אני חדשה כאן יש לי בעיה די רצינית בשבילי לפני כמה ימים הורדתי תוכנת ציור בשם : artweaver אחר כך ניסיתי להוריד גם פוטושופ ומכאן התחילה הבעיה המחשב קרס לי לגמרי וכל הדפדפנים עד אתמול לא הייתה לא בכלל גישה לכלום אתמול הצלחתי להתחבר רק לאקספלורר וגם שם כמעט ואין לי גישה לכלום וזה מטריף אותי לגמרי עכשיו כשאני מנסה להיכנס לגוגל זה כאילו מתחבר אבל זה פשוט נעלם ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב ולא עזר לי בכלל וזה ממש משגע אותי כי כשאני מאקספלורר כל רגע יש הודעו מסך ואין לי גישה לכלום אפילו לא יכולה לעשות השוואת מחירים די למצוא לי פלאפון ואני חייבת בזה עזרה דחוף תודה לנועים (אם יש אותיות חסרות זה בעיה באקספלורר הוא לגמרי נדפק )

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אחרי שאני מפרמט דרך cd אני מגיע לשלב של ההתקנה והוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר כמה דקות של התקנה לפעמיים גם נתקע באמצע בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. יש לחבר בעיה רצינית במחשב והוא מחפש מעבדה מקצועית שתפתור לא את הבעיה... תודה.

18. Started by udi,

יש לי סרט בקידוד של DIVX מסוג divxmpg4 V3 התקנתי את כל מקודדי הDIVX שאני מכיר ואני עדיין לא יכול לראות את הסרט דרך אגב אפשר לשמוע אבל לא לראות . איזה קידוד של DIVX אני צריך כדי לראות את הסרט? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחר צריך להגיע לי מחשב חדש בחלקים אני יודע להרכיב אותו אבל אני שואל אם אחרי ההרכבה צריך לעשות משהו בהגדרות של המחשב?? אולי איזה סריקה לההרד דיסק או משהו בביוס?? או כל דבר אחר!! זה חשוב תודה!!

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  20. לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.

21. לאחרונה,כל פעם שאני פותח טאב נוסף בזמן שאני שומע שיר ב-WMP אז השיר נתקע או שאני מדליק סרטון דרך יוטויב ופותח טאב נוסף אז הסרטון ביוטויב נתקע לשנייה ויותר. בדקתי במנהל המשימות,השימוש במעבד קופץ מ-25% ל-70% בזמן התקיעות האלה. עוד לפני שהתחילה הבעיה הזו,יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו mkv,כשאני פותח קובץ mkv אז התמונה הראשונה נתקעת למשך חמש שניות אבל הסאונד ממשיך לפעול ואז אחרי אותם חמש שניות הוידאו היה חוזר לזמן שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. השאלה קצת מפגרת אומנם אבל היא חשובה לי....יכול להגרם נזק בגלל הגלים האלקטרומגנטיים או כל דבר אחר? כי למשל שומעים ברמקולים את הרעשים הידועים האלה כשמישהו מתקשר זה מראה על הפרעה מסויימת..אז יכול להיות שהפלאפונים גם גורמים נזק למחשב או למסך? או שאין ממה לחשוש?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  23. עכבר אלחוטי של מקרוסופט ברשותי מחשב נייד של HP PAVILON עם עכבר אלחוטי של מקרוסופט. לצערי העכבר היום הפסיק להגיב. המטען (החלק המתחבר למחשב בחיבור USB ) מראה שהוא מקבל זרם חשמלי כי הנורה הירוקה שעליו- דולקת. תאורת העכבר -דולק- אך תנועות עם העכבר אינן מביאות לתנועת הסמן על הצג. בעבר בשל בעיה דומה, שלחו לי עבכר חדש (וולאה שופ). כשקיבלתי את החדש, והכנסתי את המטען עבד נהדר כשבועיים. הבוקר הבן הוציא את המטען מהמחשב וניסה לחבר למחשב הנייח שלו, אך כשהחזיר למחשב שלי העכבר כבר לא הגיב יותר מאז. מה לדעתך גרם למטען לא לתת פקודות לעכבר. נכסתי לחיבורים דרך ניהול למנהל התקנים ואני רואה שהתקן אנוש של USB תקין HID. מה לדעתך קרה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, ברשותי הנייד MSI WIND. לאחר מספר ימי שימוש הלחצן השמאלי בעכבר אינו מגיב (כמו גם לחיצה על משטח המגע של העכבר), הלחצן הימני מגיב טוב והעכבר זז בצורה תקינה גם כן. כשחיברתי עכבר BLUETOOTH ניתן ללחוץ על כל הלחצנים בצורה תקינה. מה דעתכם בעיה בחומרה? (פתאום גם המשטח לא מאפשר לחיצה עליו וגם הלחצן השמאלי יחד?) ניסיתי להסיר את מנהל ההתקן ולתת לWIN להתקינו מחדש ולא עזר.. רעיונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by itsik1231995,

הוו=ינדוס לא עולה לוחצים להפעיל ווינדוס רגיל הוא נדלק ונכבה לוחצים לתקן את הווינדוס הוא ניתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד גם עם דיסק גם כשמכניסים את הדיסק הוא לא מגיעה לחלק של האופציות ונתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד אם אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה .

• 6 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.