עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by joniar,

שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?

3. Started by abr328,

שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by abr328,

שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by MyTechDesk,

בדרך כלל אני זה שתומך באחרים, הפעם אני זה שצריך את התמיכה שלכם. מצרף סרטון (סליחה על האורך) עם תקלה שאני גורר כבר חודשים. כל פעם שהמחשב שלי בביוס, אפילו כשהוא מנותק מהאינטרנט (לא כבל רשת ולא ווייפיי) - אין אינטרנט בבית. קרה לכם? יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לכל בדל מידע... מקווה לצלם חלק שני בקרוב עם הפתרון (עדיין לא סגור מה המקור לבעיה המטורפת הזו).

6. Started by עמית הוברמן,

היי אני אחרי רכישה של שני ספקי hx 1000i (שניהם הגיעו תקולים עם coil whine( עשיתי לשני הספקים rma המלצות לספק 1000 טוב?

7. Started by TheDiesel,

לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by j g,

שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. שלום וברכה, לאחר שכיביתי את המחשב בלחיצה על הלחצן הכיבוי (לא דרך המסך) וכן תקעתי בשקע אחר. מנסה להדליק את המחשב ומקבל מסך תכלת ריק. מה יכול להיות הבעיה? מציין שהמחשב עבד מצוין עד עתה ללא שום בעיות, לא התקנתי משהו חדש. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. ברשת זמינים המון תדריכים לנושא זה, אבל אף אחד מהם לא פתר לי הבעייה. אני מעוניין לקיים פגישת זום ולבצע במהלכה משאל משתתפים. אופצית ה-polling אינה מופיעה אצלי. אני משתמש בגירסה החינמית של זום ואני משתמש רשום.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by ZimoX,

שלום לחבר שלי יש בעיה במחשב כל פעם שהוא לא נמצא במשחק המחשב קורס מה זאת אומרת שהמשחק פתוח המחשב עובד רגיל ברגע שהוא סוגר את המשחק המחשב קורס משהו מכיר מקרה דומה ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. שלום, הייתה לי הבוקר הפסקת חשמל וכשהיא עברה גיליתי שהמסך (שמחובר למגן מפני נחשולי מתח) לא דולק. בכלל. בכפתור ההדלקה אשר אמור להאיר באור כתום בזמן שאין אות יש חשכה מוחלטת כאילו הוא מכובה. המחשב עובד (ואני מקליד כרגע במסך חצי הרוס מ 2001)... מיותר לציין שהמסך בן 5-6 ולכן מזמן ללא אחריות... מחיפוש ברשת של הבעיה הזו (מסך לא נדלק אחרי הפסקת חשמל) והמילה u2312HM, אנשים ברחבי העולם מדווחים על אותן ההתרחשויות בדיוק (אחד ציין שגם הוא מוגן מנחשולי מתח) וענו למישהו שכנראה צריך להחליף את הPOWER CIRCUIT. הייתי מנסה להחליף בעצמי אבל בהתחשב בכך שדואר ישראל לא עובד ובכלל אני לא נמצא בארה"ב כך שעם משלוח זה יוצא יקר- אני די בדילמה. האם למסור את המסך (בן…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. התיקיות נעלמו מתקיית "קניות" תודה למי שיוכל לעזר

14. Started by ovad1,

שלום רב, אני משתמש ב WIN 10 במחשב נייד , ברשותי שני יוזרים , מעוניין לבטל את סיסמת הכניסה כאשר אני עובר מיוזר ליוזר , איך מבצעים זאת ? אדגיש ואומר, כאשר אני נכנס לכל אחד מהיוזרים לאחר RESTART למחשב , לא נדרשת סיסמא , רק במעבר בין יוזרים ואת זה אני רוצה לבטל. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by רקיע,

היי תמיד היו לי כ 3 תאיריכי שחזור מערכת שיכולתי לעבור אליהם לפני מספר ימים נעלמו לי כל תאריכי השיחזור ונוסף בסוגרים המילה וינדוס 7 למרות שהמחשב שלי עובד על וינדוס 10 מעל שנה למה נעלמו לי תאריכי השחזור מערכת ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. איך מוחקים מודעות שהעלתי בפורום הזה ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by urinka,

היי חברים אני מחפש המלצות לחברת שחזור מידע (מדיסק מכאני) כזו שיש לכם איתה ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים וכמובן שגם המחיר חשוב אם טעיתי והפוסט במקום הלא נכון אני ממש מתנצל תרגישו חופשי לעדכן אותי והפוסט יעבור מקום תודה:-)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by אופיר עלוש,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

19. Started by Yeshayhu Brill,

שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by יוסי משה,

לפני שאני קונה - יש מי שמתעסק עם זה בארץ לתיקון תקלות? לא בא לי לשלוח לסין כדי לסדר משהו. האם מכירים את המותג?אמין? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. לפני כמה ימים קניתי expertbook חדש של אסוס (I7 דור 11, 16GB זיכרון, 1TB SSD ווינדוס PRO מובנה ומקורי כמובן). יש לי MX MASTER 3 ומקלדת MX KEYS - כולן חדשות כמובן. עם העכבר, מדי כמה שניות\חצי דקה יש "תקיעה" כזו שהסמן נתקע ולוקח שניה או שתיים עד שזה משתחרר. זה מחרפן אותי. עם המקלדת גם, רק שזה טיפה פחות מורגש בהקלדה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני, כלום. ניסיתי דיאגנוסטיקה עם MY ASUS - הכל תקין. מבחינתי אסוס נאמר לי שבגלל שה-BT מולחם ללוח, צריך להחליף לי את כל הלוח אם. אמרתי להם שיחפשו אותי, במילים קצת יותר יפות, כי אני לא מוכן במחשב בכ-7000 שקל יעבור הליך כזה כשהוא בקושי בן שבוע. האם לדעתכם זה אכן רכיב\כרטיס ה-BT? האם הגדרות\דרייבר בכל…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. מה עושים אם הפעלתי מרחוק מחשב WINDOWS 10 ב safe mode דרך MSCONFIG, אבל הוא לא מזהה אצל המשתמש מקלדת ועכבר כלל (המשתמש החליף מקלדת ועכבר לחברה אחרת, החליף שקע USB, כלום, ) והבעיה שהוא לא יוצא מ safe mode!!! הצילו

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. היי !! לאחר שניקיתי את המחשב,ניקיון זכרונות,לוח אם,כרטיס מסך,ספק כח ומאווררים,ניקיון המעבד+הוספת משחת קירור, המחשב נדלק ונכווה כל 3 שניות !!!! הניקיון בוצע עם לחץ אוויר דחוס , כל הרכיבים תקינים (בדקתי על מחשב אחר) מה עוד יכולה ליהיות הבעיה??!! תודה רבה מראש על העזרה המקצועית!!!!

25. קיבלתי מחשב נייד חדש LEGION 5 של לנובו.. הוא הגיע עם 256GB SSD שעליו מותקן הווינדוס. אני לא מעוניין בSSD הזה מכיוון שיש לי בצד גם NVME של סמסונג EVO970 Plus 1 TB ועוד Hynix P31 Gold 1TB SATA 2.5 (בכוונה מודגש כדי למנוע בילבול) שניהם TOP TIER מה שנקרא, השאלה היא לאן לשכפל את הכונן של הווינדוס? המטרה שאחד מהם ישמש ככונן למשחקים ואחד לקבצי מערכת וכו'. האם אחד מהם יותר מתאים להיות כונן OS? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים