עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by faceless,

אהלן! לפני כחצי-שנה(ממש חדש!!) קניתי הרד-דיסק חדש בעקבות מות ה WD הישן שלי והיום באופן פתאומי ה WIN הודיע שכנראה יש בד-סקטור והפעיל SCANDSIK , שכמצויין סימן בד-סקטור אחד. כמו-כן הוא עושה רעשים של דפיקות ונתקע ב WINDOWS והנורה מהבהבת באופן מוזר ההרד-דיסק הוא מקסטור 40GB 7200, לפי הבנתי הוא היה אמין יחסית(שעשיתי סקר שוק בזמנו לכולם היו בעיות) למה זה קורה לי??? האם משהו דפוק במחשב,ספק, העובדה שאני לא מכבה את המחשב, מצב DMA לא מתאים?? אשמח לקבל תגובות כי לא בא לי לגלות שגם ההרד דיסק הבא שאקנה בימים הקרובים ידפק גם לאחר כמה חודשים תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by ofir123,

שלום, נכון יש בדף הראשי של הפורום מן כאלה סמלים שמראים אם יש הודעות חדשות בפורום או לא, אז אני לא יכול לראות אותם וזה מראה לי X כזה לא רק כאן אלא גם בפורמים אחרים. מה הבעיה?

3. Started by dot com,

אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( :'( אני עובד עכשיו על Windows XP PRO אני רוצה להתקין אחרי הפירמוט Windows XP ו-Windows 98 אז השאלה שלי היא האם אפשר להתקין את שניהם על אותו Hard-Disk יש לי עוד בעיה: לא הצלחתי לפרמט את D, יצאה לי הודעה: אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל כלי שירות לדיסק או מתוכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג החלון כלשהו. לאחר מכן נסה שוב לבצע אתחול. ולא פעל לי שום כלי שירות לכונן והתוכן לא היה מוצג בשום חלון. מה לעשות??? בתודה מראש ניצן אגלמז Nitsan Aglamaz מצטער על שתי הנושאים שפתחתי אבל המערכת שלי התמוטטה ולא ידעתי עם זה שלח!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by simon 23,

אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?

6. Started by AdamWE,

יש לי צורב Yamaha CRW3200E Windows XP Nero 5.5.5.1 אני מנסה לצריוב ומקבל: CRW3200E: Waiting for medium Nero is checking for medium, please wait ... To burn this multisession compilation you need the medium that contains the previous sessions. Please insert this medium if you have not already done so. Medium required for compilation: CD-R/RW Medium type in the recorder: (Empty) וזה לא צריבה מיוחדת!!! זה רק צריבה לגיבוי!!! לא משנה איזה דיסק שמתי... זה לא עבד... כולם היו חדשים מהקופסא ו3 סוגים שונים!!! ואיך אני יודע שזה הNERO עם הבעיה??? כי ניסיתי לצרוב דרך XP וזה עבד!!!! בבקשה תעזרו!!! ???

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE וכשאני מפעיל את המשחק פיפא 2003 הוא מפעיל מסך שחור חושב 10-15 שניות ומפעיל מחדש את המחשב ככה זה קורה לי גם במשחק NEED FOR SPEED כשמחשב עולה מחדש עולה דוח שגיאות ששם הוא רושם שהגורם להפעלה מחדש הוא הדרייבר של הכרטיס מסך ויש לי את הדרייברים האחרונים מה הבעיה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בבעלותי ג'וי סטיק ומצערת מדגם X-36/35 Combo מחברת Saitek. הבעיה: כדי שהסטיק יותקן במערכת צריך לעשות מספר דברים: א) התקנת תוכנת הכיול של הסטיק מהדיסק, או הורדה של התוכנה מאתר החברה. ב) ביצוע איתחול.. ג) חיבור הסטיק למחשב בחיבור USB. ד) התוכנה תתקין את הדרייברים, והסטיק יזוהה במערכת. אני התקנתי את התוכנה של שלב א'. לא היו שום בעיות (לתוכנה קוראים Saitek Gaming extractions) אחרי ההתקנה, המחשב עשה איתחול וכשהווינדוס עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק. חיברתי את הסטיק. הווינדוס זיהה את החיבור, אבל התוכנה לא. ברצוני לציין, כי החיבור USB של המחשב עובד מצויין. בבדיקה שערכתי, העברתי את המודם USB שלי לשקע שבו היה הג'ויסטיק, והוא עבד מצויין. ניסיתי להוריד דרייברים מעודכנים לסט…

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by FlipM0de,

יש לי בעיה עם הפעלת Win XP Pro מחדש , כל פעם שאני מנסה לבצע Restart או Turn Off אני מקבל "חלון כחול" עם ההודעה : IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL למישהו יש מושג מזה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ThePorscher,

לפני כמה זמן התחילו לקרות לי סדרה של בעיות רציניות במחשב בבת אחת. הבעיות הן: 1. כשאני מדליק את המחשב, הנורה האדומה על המארז נדלקת באופן רצוף ולא נכבית, והצהובה לא נדלקת בכלל. המחשב לא מגיב. אני צריך ללחוץ כמה פעמים על כפתור הריסט בשביל ששוב הנורה הצהובה תדלוק, והאדומה תהבהב, והמחשב שוב יגיב. 2. היום כשהדלקתי את המחשב אף אחת מהנורות לא נדלקה, למרות ששמעתי את המאווררים פועלים. המחשב לא הגיב. שוב, הייתי צריך ללחוץ מספר פעמים על הריסט עד שהצלחתי להדליק אותו. 3. הרבה מאוד קורה לי שהמחשב פשוט נתקע באמצע העבודה. אני עושה משהו על המחשב, ופתאום המחשב נתקע, שום דבר לא זז על המסך, והסאונד נתקע על צליל אחד. אני שומע מן קול כזה מהמארז שמשהו נכבה ונדלק שוב אחרי שנייה או שתיים. אבל המחש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LOL,

טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXP זה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנה הכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שלי בdevice status רשום This device is not configured correctly. (Code 1) ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצב מישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tal^_^,

ביום יומים האחרונים מופיעים לי מסכים כחולים ב XP שאורמים שזה קשור לקובץ win32k.sys, מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Doorman404,

המדפסת מחוברת למחשב בחיבור USB (שהיה לי פעם בעיה איתו שנפתרה ע"י עדכון ביוס הלוח אם) היא עבדה טוב עד לאחרונה - עד שיום אחד היא לא מדפיסה יותר שאני שולח עבודה להדפסה הSPOOLER אומר שהעבודה נשלחת ואחרי שגודל העבודה שנשלחה מגיע ל100 אחוז לא קורה כלום במשך כמה דקות ואז מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא מגיבה ... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תעזרו לי בבקשה איך מתקנים את זה! זה אחרי התקנה נקיה של WIN 2K +כל השדרוגים(SP3 וכ"ו) תמונה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shimon956,

חברה יש לי בעית זיכרון מה לעשות אני יגיד לכם בדיוק מזה אומר לי זה נותן לי הודעה כחולה למעלה רשום בכותרת mmc.exe application error מתחת לזה רשום:the instrustion "0*10009359" referenced memory at "0*10004000".the memory could be "read אני מקווה שתבינו את זה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by puNani,

אז ככה, ישל י WINXP PRO עם ה SP1. (המפרט שלי בחתימה). אתמול בערב, בזמן ששמעתי שירים בווינאמפ, נכנסתי לעורך הTURBO PASCAL כדי לפתור תרגיל לשיעורי הבית. שמתי לב שהמחשב חושב המון בזמן שהייתי בתוכנה (דבר שמעולם לא קרה משום שהעורך הוא עורך DOS שאינו דורש זכרון כמעט). לאחר כמה דקות, המסך שלי נכנס לSTANDBY MODE ולא יכולתי לראות כלום, אך המוזיקה מהווינאמפ עוד המשיכה לנגן וכפתורי ה NUM LOCK, CAPS LOCK עבדו, מה שהעיד על כך שהמחשב לא נתקע... לאחר כמה נסיונות לסדר את המצב (הזזת העכבר, לחיצה על כפתור השמש במקלדת, שאמרו להוציא מSTANDBY MODE וכו') פשוט לחצתי על כפתור הRESET. המחשב איתחל בלי בעיה ונראה כי WINDOWS עולה. אך ברגע שהמחשב היה אמור להראות את WINDOWS, המסך שוב נכנס לSTANDBY MO…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ELAD1210,

התקנתי תוכנת שידרוג של אקס פי על 98. לפני השדרוג הכרטיס מסך עבד בסדר ואחרי השידרוג הוא נותן לי הודעה כאשר אני מנסה להפעיל מוזיקה כי אין לי כרטיס קול, איך ייתכן הדבר. ושנית אני צריך להצתקין דריבר של- MUCROSOFT WINMM WDM AUDIO COMPATIBILITY איך אני משיג אותו? תעזרו לי מתחנןןןןן

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. טוב לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי שום ת'רד שנוגע לבעייה שלי... הבעייה היא שיש לי סידירום ACERX52 וצורב LITEON X40 (מהירות קריאה) ושניהם גם לפי מבחני מהירות וגם לפי צריבות מדיסק לדיסק פשוט מאכזבים... יש לי ווינדוס 98 ממש עכשיו פירמטתי... תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by VolTAge,

לפני כשבוע פירמטתי את המחשב פירמוט אחד רגיל והתקנתי Winme שוב... ופתאום כל הבעיות התחילו לי מאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ישר ה Ram usage יורד לי ל77% כשמה שמופעל לי ב System tray זה האיסיקיו ואם אני בכלל מפעיל מוזיקה ומירק אז זה יורד לי מתחת לחמישים אני לא יכול לשמוע שיר נורמלי... יש לי 128 ראם ומקודם זה לא קרה לי (אבל בכל זאת אני קונה עוד) אבל עדיין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה תודה - זאת לא בעיה פרטית שלי, אלא של חבר שלי, אני כותב את זה בשמו.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל (כמעט ורק ב-BF1942 אבל לפעמים גם במשחקים אחרים): לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... זה…

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by shalabi,

שלום, היום קיבלתי מחבר שלומד ביוניוירסיטת חיפה דיסק 1.44 אשר שמורה בו עבודה. הבעיה כשאני מנסה לפתוח את המסמך...מקבל הודעה שהמסמך משובש. ניסיתי כל מיני דרכים לפתוח אותו בסוף נפתח אבל מה... ארבעת הדפים הראשונים נראים הפוך וכמה דפים יצאו בסדר וכמה דפים נראים כאילו המילים נכתבו אחת על השנייה. מישהו יכול לעזור בלפתור בעייה זו? תודה ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SilverHawk,

אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי (שעובד מצויין) נעלם לי הצורב ,יותר נכון הדריברים ווהתקנות שהיו על המחשב ניסיתי להתקין את הצורב מחדש אך ללא הצלחה. כל פעם שהתקנתי לא קרה כלום הכרטיס מסך הוא של אסוס GF4 Ti4200 והצורב Yamaha scsi 8x8x24 למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? יש לי כמה השערות : 1. התנתק איזה כבל בזמן שהתקנתי את הכרטיס 2. יש בעיות בתאימות בין שני הרכיבים :asthanos:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למפרט הבא : כרטיס מסך asus 4200 ti 128 מעבד- athlon xp 1600 זיכרון - 256 mb של viking הרדיסק- 80gb של ws digital כרטיס קול-cretive sound bluste 5.1 live לוח אם - gigabyte vrxp -------------------------------------------------------- לאחרונה הסגתי שתי משחקים , age of metolgy של מיקרוסופט ואת buttlefiled 1942 בשני משחקים אלו הגרפיקה נתקעת לכמה שניות וממשיכה . רציתי לשאול האם למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לבעיה שכזו או האם מישהו נטקל בבעיות דומות אם אותה החמורה כמו שאצלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by ofek,

שלום לפעמים WIN98 נתקע במצב יציאה ולא מגיע למסך "ניתן לכבות את המחשב" בהדלקה מחדש המחשב נכנס לSCANDISK האם יש פתרון? אופק

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים