עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תזכורת-קניתי מדפסת בפעם הראשונה שלי ולא ידעתי איך להכניס נכון את הראשי דיו וכתוצאה מכך היא לא עבדה. הלכתי לחנות שקניתי מהם והם סידרו את זה ואפילו הדפיסו דף לדוגמא. הגעתי הביתה וחיברתי את המדפסת למחשב אבל בכל פעם שאני מחבר את הUSB אני מקבל את ההודעה הזאת. הדרייבר הותקן כראוי. איפה הבעיה? ואיך מתקנים? נמאס לי!!! יש לי מדפסת כבר כמה ימים אבל אני לא יכול להשתמש בה. מעצבן רצח [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, פירמטתי את המחשב שלי אם ה- Sp3 החדש. לאחר ההתקנה , הכל טוב ויפה, אך שאני שם דיסקים יענו להפעיל אותם רשום לי שאי אפשר לקרוא את הקובץ. כל דיסק שאני שם , יש מין שגיאה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by erezuz,

היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. שלום לכולם ! רציתי להחליף את הכונן האופטי בדיסק קשיח, לכן הזמנתי HHD Caddy (למי שלא מכיר: איביי). התקנתי בתוכו את הדיסק הקשיח והחלפתי את הכונן האופטי ולצערי הדיסק קשיח לא מופיע ב'מחשב שלי' ולא בDisk Manager וגם לא בDevice Manager. אמנם הוא כן מופיע בביוס. ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין עליו וינדוס 10 ולנסות Boot מתוכו אך ללא הצלחה. הוא מנסה להעלות דרכו אך מופיעה שגיאה של ctrl + alt + delete או משהו כזה. לפעמים מופיעה שגיאה של Recovery של ווינדוס עם שגיאה של 0xc00000e9. עוד יש לציין שבמחשב אחר שניסיתי לרכיב את הHHD Caddy הוא קרא את הדיסק קשיח בלי בעיות ! עוד דבר, הדיסק הקשיח תקין, השתמשתי בו לפני שעברתי לSSD. הוא גם נ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: (הקו העליון) http://planet.nana.co.il/moses2005/images/4.jpg אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by dadab,

שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  12. שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם לוח של אינטל. רכשתי לאחרונה הארד דיסק של MAXTOR 20 GB. שמתי אותו במחשב שלי ובעוד שני מחשבי פנטיום שלוש, בשלושתם הייתה בעיה "DISK FAILURE", הפעלתי PM8 והוא גם לא מצליח למצוא שיש עוד דיסק. הדיסק הוא עובד בטכנולוגיית ATA 133, יכול להיות שבגלל זה אני לא מצליח להפעיל אותו שכן הלוחות שבמחשבים שלי לא תומכים בזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נפל לי לידיים אחד כזה בעל מעד AMD צרוב עליו לדעתי סוקט A יש אני מפעיל אותו ואני רואה יש התחממות מהמעבד אך אין תגובה של אף פוקר בפנל האחורי (מקלדת עכבר USB כרטיס מסך AGP PCI) באף אחד מהם לא הצלחתי לקבל אות חיים ואני לא חושב שיש בעיה במעבד אלה בלוח חשבתי לבצע לא מחיקה בCMOS אבל גם את זה לא הצלחתי למצוא אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. היי בימים האחרונים אני מבלה בנסיונות חוזרים וכושלים להפטר מTrojan.Win32.Agent.qt במסגרת הנסיונות והחיפושים נתקלתי בתדרוכים ארוכים ומפורטים איך לעשות את זה.אלא שהתכתובות שנתקלתי בהן היו באנגלית ואחרת בספרדית.וזה לא ממש עזר לי. בינתיים מרכז ההבטחה של windows בידיו ונדמה לי שגם האנטיוירוס ועוד ידו נטויה. אשמח מאוד אם מישהו ירצה ללוות אותי בקטע הזה , אני די ירוק בז'רגון אבל קולט מהר. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by lior773,

המחשב שלי מאוד רועש וזה משגע אותי והחלטתי להכניס אותו לארון סגור שיעשה פחות רועש שהמחשב עובד ..עכשיו אם פותחים את הארון אז המחשב מאוד חם (אפשר לאפות שם עוגות) .. זה טוב בכלל שהמחשב במקום סגור והוא מתחמם ככה? וראיתי את המדריכים באתר פה ואני לא מבין עד כמה הם יכולים לעזור בזה שהמחשב פחות ירעיש וזה מחשב יחסית חדש פנטיום 4 ,ג'יפורס 5 ,זיכרון 512 ,80 GB מקום אחלה מחשב.. אם יש לך רעיונות או משהו והאם למישהו פה יש מחשב סגור בתוך ארון זמן ממושך ? אני מחכה לתשובות שלכם יום טוב

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  17. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה :-\ תודה אביאל.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  18. שלום, היום קניתי דיסק קשייח חדש של סאמסונג, חיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים.. והפעלתי את המחשב, לאחר טעינה של בערך 10 דקות הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק של המערכת (אני לא מבין משהו אנגלית) הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ולחצי אנטר. עכשיו עולה לי דרך הדיסק של הוינדוס, ואומר לי שהוא לא מצא דריברים של הדיסק הקשייח (שוב, אני לא מבין כל כך אנגלית בעע.) בקיצור ניסיתי ריסט כמה פעמים וזה, לא פעל.. אחר כך הוצאתי את הדיסק הקשייח החדש, הפעלתי תמחשב והכל פעל כרגיל כאילו לא קרה כלום. אני צריך הסבר בבקשה, איך להפעיל את הדיסק החדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. מה התוכנה הכי מומלצת לבדיקת תקינות זיכרון ה-RAM שלי? תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. במהלך כל משחק, המשחק מתמזער לwindows (לא יוצא ממנו) על דעת עצמו..... הרצתי memtest לזכרון ואין בעיה, פירמטתי את המחשב, הרצתי spyware doctor וכלום אני לא מוצא את הבעיה ואובד עצות מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mDs,

אני באה להתקין את הדריבר (כי האקס פי לא מזה אותו..) והוא תמיד נתקע באמצע ההתקנה... כתוב : Waiting for audio driver to be ready... ................................. ולא מפסיק ליצור נקודות.. מה אני יכול לעשות?! בבקשה עזרה ! תודה לכולם! :-[

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by question please,

שלום לפורום נחמד לראות שיש מקום לפנות אליו כשיש מלאנ תקלות בגולם אבל האמת שהפעם אני זקוקה לשאלה פשוטה למדי לאו דוקא תקלה יש לי חברה בחו"ל, ארה"ב שיכולה לראות במחשב שלה עברית אבל לא לכתוב לדוגמא באי סי קיו היא רואה את העברית הפוך אבל באתר תפוז היא רואה ישר שאלתי היא מה צריך לעשות על מנת שהיא תוכל לכתוב בעברית? זה ממש חשוב לי אודה לכם אם תוכלו לענות לי תודה מראש שאלונת מאיה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  24. המחשב עושה ריסטארט ברצף כל מספר שניות ומערכת ההפעלה לא עולה (מחשב חדש, כחצי שנה). ניתקתי את כל רכיבי המחשב וגם החלפתי ספק כח אך דבר לא השתנה. מבקש את עזרתכם. תודה מראש. מפרט המחשב: ווינדוס 10. לוח אם - GIGABYTE B460M. זיכרון - 8G כרטיס מסך- ASUS GEFORCE GTX 1650 ספק כח-550W ANTEC SSD 240G

דיונים חדשים בפורומים