תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, שעובד 100% (כמעט) התקנתי WindowsXP רשת, הכל! עד שגיליתי כי שכחתי פרט קטן... ברגע ששיניתי את ה FSB ל 133Mhz (1677Mhz מ- 100Mhz (1250Mhz ע"י שינוי ה Dip Switch שעל הלוח אין מסך, אין Bios אין ציפצופים - המחשב מושבת אם אני מחזיר אותו למצב הקודם הוא שוב עובד כשורה מפרט Gigabyte 7VAXP Athlon 2000+ XP MUSHKIN 2700 256MB Gigabyte Maya 9000 PRO ATi AIW Radeon Pine Conexant Software Modem Maxtor 40GB WD 40GB (RAID) LG CD-RW (24x Toshiba DVD CPU Tempreture 46Celcius North Bridge Tempreture 35Celcius Vcore 1.83V יש למישהו רעיון ? מעבד דפוק/לוח ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בנרו. בזמן האחרון מדי פעם בצריבות באמצע הצריבה מופיעה ההודעה - "COULD NOT LOAD FIXATION" והצריבה נפסקת. יש למישהו מושג מה השגיאה בדיוק אומרת? למה זה יכול להיות קשור? (צורב / תוכנה / דיסק). יש עוד משהו שצריך להוסיף - זה קרה לי בנתיים (לא ניסיתי משהו אחר) עם דיסקים לא הכי איכותיים, או לפחות לא מחברה מוכרת - "OPTICAL STORAGE" - ?!?!? (חבר שלי קנה כמויות מהדיסקים האלה כשהוא היה בחו"ל והביא לי קצת)
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו מחשב חדש הכל מורכב לפי ההוראות ותקין ברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבה מה יכולה להיות הבעיה? בתודה ערן
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי, הנה הבעיה: בכל פעם שאני מפעיל את Warcraft 3 או Fifa 2003 על תצורת Direct3D, המחשב פשוט קופא. ניסיתי להפעיל את Warcraft 3 על תצורת OpenGL וזה עובד. מישהו יודע למה? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע בערך או אולי בדיוק אני כבר לא זוכר... קיבלתי מחשב חדש שאת תכולתו תוכלו לקרוא במפרט שלי... אחרי שניסיתי XP PRO ובאופן מוזר ולא צפוי הוא עובד מעולה (היה לי נסיון ממש רע עם XP) ניסיתי לחבר את המודם שלי Alcatel speed touch home למחשב ולהיכנס לאינטרנט... אבל לצערי קיימת בעית תקשורת כלשהי בין כרטטיס הרשת המובנה בלוח Epox 4g4a+ ובין המודם שמחובר אליו... כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך אפילו וידאתי מול התמיכה של ספק האינטרנט... מה שהכי מוזר הוא שהכרטיס עובד בצורה כלשהי, WIN XP זיהה אותו ו התקין לו דריברים כשאני מחבר אותו למודם יש אור ירוק ממש מגניב כזה מסביב לחור בלוח של הרשת... וגם יש את החיבור הזה של XP שמראה לך את החיבורי רשת כמו שזה מראה אינטרנט (מקווה שאתם יוד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. בירשותי צורב Yamaha 8x4x24 SCSI שרכשתי לפני כיותר משנתיים. כבר כמה זמן שאני מכניס דיסקים ריקים \ מלאים לצורב והוא לא מזהה אותם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והעברתי את הצורב הזה למחשב החדש, חשבתי שבעייה זו תיפתר, אך זה לא קרה והצורב עדיין לא קורא לי דיסקים. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Professionl. מה אפשר לעשות \ מה אתם ממליצים ? בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן מה שמתי לב כי המחשב שלי עובד ממש ממש לאט ואז הבני כי סביר להניח שקרה משהוא אז הורדתי את ה zonealram והיא מדווחת כל פעם כי היא חסמה משתמשים שניסו להתחבר מה לעשות נורטון לא עובד לי בסירקות וכל 10 שניות אני מקבל התרעה על נסיון התחברות\פריצה!!!!!!!!!11
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת רגיל 10/100 והתקנתי אותו על slot pci מסוים כאשר ה windows עלה הוא זיהה חומרה חדשה אבל הוא לא הצליח להתקין לה driver אז הוצאתי מהקופסא את הדיסקט וניסיתי להתקין את ה driver המתאים מהדיסקט אך windows לא הצליח להתקין גם driver זה מישהו נתקל בתופעה כזאת ??? בנוסף קיבלתי מחבר mp3 player של vivanco דגם vmax שוב אותו דבר ה windows מזהה התקן חדש אך לא מצליח להתקין לו driver(חשוב לציין שהוא מתחבר לכניסה של המדפסת ולא ל usb) ל vmax יש mmc card שהוא לא flash card ואני לא מוצא לו driver מתאים ל xp ברשת עם ה vmax מגיעים דריברים לכל החלונות חוץ מ xp (אולי בגלל שזה נגן ישן) משהו יכול לעזור לי עם 2 הבעיות הללו אפילו עם אחת יהיה טוב ;D תודה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ה- FLYVIDEO 98 שלי לא עובד ב-XP ובלינוקס RED HAT 8.0 ואין לי מושג איך אני יכול לתקן את המצב. למישהו יש פתרונות ???
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מסך 19" שטוח... לומרות שקראתי עליו המון המלצות הוא די מאכזב (בעיקר הגימור החיצוני, אבל חפיף) בכל אופן נוצרה לי בעיה חדשה בפינה השמאלית העליונה של המסך, הכיתוב שם קצת לא בפוקוס. ניסיתי לשחק כמעט עם כל ההגדרות אבל עדיין לא הצלחתי, למישהוא יש פתרון? המסך כאמור חדש (חודש) תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים באמצע משחק, המחשב עושה RESET ! קרה לי גם סרט DVD כמה פעמים מה הסיבה?? יש מפרט מחשב
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הלך לי לוח אם (ABIT BE6) אחרי 6 שנים... והחלפתי אותו ב-ASUS P3B-F, כי אתם יודעים.. בעיות תקציב, נשים וכו'.. הכל עובד די נחמד (כמה שזה כבר יכול להיות עם P III 500) אבל הדיסקים... על הפנים..! יש לי בקרSCSI ADAPTEC 19160 די חדש (2001) עם 2 דיסקים 18GB של Seagate שקודם עבדו כמו טילים ועכשו לא זזים.. עשיתי בדיקות (שלא אהובות עלי במיוחד) עם PCMARK 2002 והתוצאה: ל-CPU = 1280, זיכרון = 1477, דיסק = 261!! מהשוואה עם מחשבים דומים, ההבדל בביצועי דיסקים שהם אפילו לא SCSI, הוא יותר מפי 4. מישהו/הי יכול לעזור לי בקטע הזה? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
{קודם כל אני בכלל לא בטוח אם קשור לפה או יותר לרשתות אז תסלחו לי } נכון יש את ה local area connection ? אז משום מה, יש לי שניים כאלה, ואחד מהם קצת מוזר מדי.. ואני מעוניין לבטל את זה אם אפשר כדי שתבינו על מה אני מדבר: עכשיו, זה במהירות (כביכול) 30MBPS, סתם לצורך ידע אם זה מועיל או לא.. איך זה נוצר בכלל ? אני גם לא יודע.. אני רק מעוניין לבטל את הדבר המוזר הזה.. תודה .
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הורדתי קובץ DRIVER UPDATE של הכרטיס קול שלי והסיומת שלו זה LIB איך אני פותח אותו? מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003 על המערכת הבאה: פנטיום 4 1.7 לוח אם INTEL GARIBALDI זכרון פנימי 256 RDRAM כרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDR כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 מערכת הפעלה WIN 98 עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!! וזה משגע אותי... ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'... זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטע יש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MX עכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע?? אני צריך עזרה דחוף... בבקשה אנשים!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of range שנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחק והיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות..... חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שוב אני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מוזרה: נוסף לי כונן נוסף שאין לי מושג מאיפה הוא צץ אני חושבת שזה קשור איכשהו להגדרו אצלי ב-NERO נכנסתי למנהל ההתקנים ובקטגורית DVD\ CDROM נוסף לי התקן שנקרא NERO IMAGEDRIVE SCSI CD-ROM DEVICE השאלה שלי היא כזו כיצד נוספה ההגדרה הזו? מה משמעותה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממממממממ......... התקנתי אקס פי בטעות על כונן D ו-98 מותקן על C מה אני צריך לעשות כדי שאני ימחוק את 98 ושיהיה לי רק אקס פי??? בבקשה תעזרו לי.....
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה... כשאני מדליק את המחשב, לא מייד אלא אחרי שהווינדווס מתחיל לעלות, מתחיל רעש חזק מאוד (כנראה של מאווררים). הקטע המוזר הוא שכשאני מכבה את המחשב ממש מייד ואח"כ מייד מדליק שוב הרעש נחלש מאוד ועם הזמן ממש נעלם (חוזר הרעש השגרתי של המאווררים). מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה מסוג FLYVIDEO 98 , הוא כרטיס ישן אך זול ואמין יש לו בעיות תאימות נוראיות עם WINXP שאת רובן פתרתי ומי שרוצה עזרה לגבי זה מוזמן לפנות אליי כרגע אני רואה מעולה טלוויזיה על גבי המסך שלי , כל הערוצים , ובאיכות מעולה ( עד כמה שניתן בכרטיס זה ) הבעיה : בכל מקרה אני לא מצליח ללכוד תמונה או סרט שמוצג על המסך (- מהכרטיס) לא אפכת לי איזה תמונה , איזה סרט ובאיזה איכות העיקר ל" צלם " משהוא .... ניסיתי הכל , הכל , הכל , כל התוכנות שמוצעות ללכידת מסך האלה http://mv.tucows.com/mmedia/scapt95_default.html ועוד מלא מלא תוכנות אחרות , ובאף תוכנה, אף לא אחת , לא הצלחתי ללכוד תמונה או סרט , ברגע שאני מנסה ללכוד תמונה בחלק מהתוכנות זה מצלם לי תמונה שחורה לג…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-