עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by R33F,

היי יש לי ג'י פורס 4 440MX ובמשחקים חדשים שאני שם את הגרפיקה על רזולוציה גבוהה ו- 32 ביט המשחק עובד לעט, לפי משידוע לי הכרטיס חזק והוא צריך לעבוד יותר טוב... מה אני יכול לעשות? בבקשה עיזרו לי :'(

2. במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by miim17,

יש לי כרטיס רשת שמוגדר במחשב. לפעמים הוא נעלם וחולנות מוצא אותו מחדש כאשר אני נכנס מחדש לחלונות מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lobazain,

לא מזמן קניתי מחשב חדש: P4 1.7 asus p4s8x לוח אם asus ti4200 כ.מסך samsung ddr 333 256mb זכרון ויש לי בעיה שמטרפת לי ת'שכל: המחשב עושה לי לפעמים מסך שחור ונתקע, לא משנה כמה ctrl alt del אני עושה זה קרה לי במקרים הבאים: 1. לעתים תכופות בהרצת nfs hot pursuit 2 2. NBA 2003 לא עולה בכלל, כלומר מסך שחור בכל נסיון הפעלה 3. בפעם האחרונה ששברה את גב הגמל היתה היום, תוך כדי קידוד DVD ל- AVI בתוכנה DVDX, וגלישה באינטרנט, עבר פתאום המסך ל וstandby ואיתו כל המחשב. כלומר האור בעכבר האופטי כבה, והמנורה של ה harddisk לא דלקה. אם אתם חןשבים שזה הכרטיס מסך אז לא נראה חי כל כך, כי הרצתי אותו ב3dmark בלי בעיות בכלל וגם קיבלתי 7300. יכול להיות משהו בספק כח? אולי לוח, דרייברים, טולי אפילו מ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Runny,

קניתי מחשב חדש, שעובד 100% (כמעט) התקנתי WindowsXP רשת, הכל! עד שגיליתי כי שכחתי פרט קטן... ברגע ששיניתי את ה FSB ל 133Mhz (1677Mhz מ- 100Mhz (1250Mhz ע"י שינוי ה Dip Switch שעל הלוח אין מסך, אין Bios אין ציפצופים - המחשב מושבת אם אני מחזיר אותו למצב הקודם הוא שוב עובד כשורה מפרט Gigabyte 7VAXP Athlon 2000+ XP MUSHKIN 2700 256MB Gigabyte Maya 9000 PRO ATi AIW Radeon Pine Conexant Software Modem Maxtor 40GB WD 40GB (RAID) LG CD-RW (24x Toshiba DVD CPU Tempreture 46Celcius North Bridge Tempreture 35Celcius Vcore 1.83V יש למישהו רעיון ? מעבד דפוק/לוח ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by cKb,

אז בהמשך לת'רד הקודם: קניתי את הכבל RCA-RCA, הכי איכותי שמצאתי, ומתאם PL MONO. אבל כרטיס הקול (שכזכור, יושב לי על לוח האם) - עדיין מגמגם !!! אז השאלתי מחבר כרטיס creative live! value שכידוע, גם לו יש יציאה דיגיטלית. וגם הכרטיס הזה מגמגם ביציאה הדיגיטלית שלו !!! מה קורה פה? משהו דפוק במחשב שלי? בבקשה תעזרו! ???

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by eladz,

היי כולם אני חייב עזרה דחוף בבקשה תנסו לעזור לי בטעות הצלחתי למחוק את כונן ה CD שלי לפי מה שהבנתי מכמה מכרים יש פקודה הנקראת SYSTEM RESTORE אך איני מוצא אותה. אם יש לכם מידע על פקודה זאתי או על התקנת הכונן מחדש אנא הגיבו. בתודה מראש אלעד נ.ב ברשותי ווינדוס 98 SE

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by On-LIne,

יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  9. Started by eidov,

אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by UVnet,

לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי בלוח אם חדש של אסוס (P4T8X)ת מעבד חדש של אינטל (2.8Ghz) זיכרון חדש וכרטיס מסך חדש (ATI RADEON 9700 PRO). אחרי כל ההתקנות אני בא להפעיל את המחשב פעם ראשונה. הביוס עולה ונראה שכל הרכיבים מחוברים נכון והכל עובד כשורה, אבל כשהמערכת מנסה למצוא את מערכת ההפעלה היא לא מוצאת אותה ומחזירה הודעת: System boot failure. Please insert boot disk מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שכל הכבלים מחוברים נכון כי הביוס מזהה אותם בצורה מושלמת. שאר החומרה במחשב: (ספק כוח 300W, צורב של אסוס, די-וי-די של אסוס, טייפ גיבוי של onstream, כרטיס ISDN וכרטיס קול Soundblaster Live! Platinum של קריאטיב) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם אנשים, חבר שלי קנה צורב 24X10X40 של סוני, והלכתי לעזור לו לחבר אותו למחשב. עכשיו זהו מחשב של "עתיד מחשבים" (כן אני יודע.. :), Packerd Bell PIII 667 Socket370. הלוח הוא איזשהו לוח עם צ'יפסט של VIA, לא שמתי לב איזה בדיוק. הצורב חובר בתור מאסטר של ה-IDE2, בעוד על ה-IDE1 מחובר ההארד דיסק בתור מאסטר, ואליו מחובר כונן DVD בתור סלייב. המערכת הפעלה היא 98SE בעיברית ( ) ניסנו להפעיל את התוכנה שקיבלנו עם הצורב - לא הלך.. קיבלנו איזשהו Error לא מוכר.. (ד"א על האריזה של הצורב היה כתוב שהוא תומך Win98SE). הורדנו מהרשת Nero 5.5 וסבבה הצלחנו להתקין.. הולכים לצרוב דיסק אודיו וניתן לבחור בין רק שתי מהיריות צריבה - X8 ו-X4... המדיות היו X32 או X24, לא זוכר בדיוק. למישהו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by frenzy,

אהלן ניסיתי להתקין כמה תוכנות היום, וחלקן הודיעו לי הודעות בסגנון The file or directory C: is corrupt and unreadable. ניסיתי להריץ chkdsk שכשוינדוס רץ במצב רגיל, וגם שהוינדוס רץ בsafemode, אך ללא הצלחה. מיותר לציין שמערכת ההפעלה היא win2k + sp3. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by phototam,

שלום יש לי את המשחק הזה אך הוא עובד לי באיטיות בטעינה וגם במשחק עצמו יש לי דיליי יש לי amd 1.5xp וכרטיס מסך גיפורס 64 עשיתי את העדכון החדש לכרטיס מסך מישהו יודע מה צריך לעשות או אולי הכרטיס חלש מידי למשחק? יש לציין שהורדתי למינימום גרפיקה של המחשחק ולמינימום אפקטים וכו... וזה השפיע במעט

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. אני מצליח להפעיל אותו רק במצב בטוח מה שקרה היה שסגרתי שתי תוכניות שפעלו (CTRL+ALT+DEL) בWIN בגלל שהמחשב קירטע לי קצת הפעלתי מחדש את המחשב וזה מה שקרה אני לא מצליח להיתחבר לרשת (זה לא רק לאינטרנט זה כל ה שקשור לרשת) -------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי WIN 2000 אינטנט מהיר של מת"ב (012) כרטיס רשת אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה עידן אשכנזי

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. Started by doorman,

עד עכשיו היה לי כרטיס קול של זולטריקס שנקרא Nightingale עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית שהיתה מחוברת לרסיבר ימהה. כאשר הייתי מריץ סרטי DIVX עם פסקול AC3 הרסיבר היה מזהה אוטומטית DolbyDigital והייתי שומע אחלה. החלטתי להתקדם קצת ולשדרג לפורטיסימו 3 של הרקולס שכולם מדברים עליו שהוא מעולה, קניתי גם כבל אופטי. חיברתי והתקנתי הכל ומה קורה ?? הסטריאו עובד אחלה (דרך היציאה האופטית) אבל כשמריצים סרט Divx AC3 אני שומע מאוד חלש והסנטר, הרמקולים האחוריים והסאב לא עובדים בכלל, רק שני הרמקולים הקדמיים עובדים. ניסיתי הכל: התקנה מחדש של נימו, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס וגם על ההגדרות ברסיבר ואני לא יודע מה לעשות. אני משתמש בתוכנה Divxg400... למישהו יש רעיון ? תודה רבה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Chaos-Soul,

אז הבעיה היא כזאת: בבעלותי כרטיס מסך:Voodoo4 4500 עם 3DFX DRIVER . לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS XP (הווינואס הקודם היה ME ) , וניסיתי להתקין משחק על המחשב! עד כאן הכל טוב , אבל שאני מפעיל את המשחק נפתח לי מסך כחול על כל המסך וכתובת לי שם שיש בעיה ב- 3DFX או משהו כזה ,והמחשב עושה באופן אוטמטי ריסטרט! ד"א המשחק מתאים לכל הדרישות של המחשב שלי כולל הווינדואס

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  18. הכל התחיל לפני שבועיים....זה היה יום סגרירי ברחובות קרית-ים. עוד באותו היום קמתי בבוקר, ולפי תחושת הבטן ידעתי שמשהו הולך להדפק... בשעה 15:00 באותו היום פתחתי את המחשב, התחברתי לאינטרנט והלכתי לאכול. חזרתי, גלשתי בערך חצי שעה ואז המחשב נתקע. נתקע לגמרי ללא אפשרות להזיז את הסמן, ללא אפשרות לעשות שום דבר. עשיתי רסטרט, והמחשב עלה. אבל, המחשב לא עלה כרגיל, הוא עלה עד לווינדוס, ואז בום הוא נכבה. פתחתי אותו והמסך לא עלה. המחשב פעל, אבל המסך לא קיבל שום נתונים. בדקתי חיבורים, ראיתי שכל החיבורים בסדר, עדיין זה לא עובד.. פתחתי את הדלת של המחשב, הוצאתי את המעבד, והכנסתי מחדש. הפעלתי את המחשב, וכל בסדר. אחרי כמה ימים שוב פעם המחשב נתקע, שוב פעם אני מוציא את המעבד ושוב פעם הכל מסתדר. …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by danny70,

שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by moonbone,

שלום, לפני שבוע בערך או אולי בדיוק אני כבר לא זוכר... קיבלתי מחשב חדש שאת תכולתו תוכלו לקרוא במפרט שלי... אחרי שניסיתי XP PRO ובאופן מוזר ולא צפוי הוא עובד מעולה (היה לי נסיון ממש רע עם XP) ניסיתי לחבר את המודם שלי Alcatel speed touch home למחשב ולהיכנס לאינטרנט... אבל לצערי קיימת בעית תקשורת כלשהי בין כרטטיס הרשת המובנה בלוח Epox 4g4a+ ובין המודם שמחובר אליו... כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך אפילו וידאתי מול התמיכה של ספק האינטרנט... מה שהכי מוזר הוא שהכרטיס עובד בצורה כלשהי, WIN XP זיהה אותו ו התקין לו דריברים כשאני מחבר אותו למודם יש אור ירוק ממש מגניב כזה מסביב לחור בלוח של הרשת... וגם יש את החיבור הזה של XP שמראה לך את החיבורי רשת כמו שזה מראה אינטרנט (מקווה שאתם יוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Intelee1,

שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. הרכבתי עכשיו מחשב חדש הכל מורכב לפי ההוראות ותקין ברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבה מה יכולה להיות הבעיה? בתודה ערן

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני משתמש בנרו. בזמן האחרון מדי פעם בצריבות באמצע הצריבה מופיעה ההודעה - "COULD NOT LOAD FIXATION" והצריבה נפסקת. יש למישהו מושג מה השגיאה בדיוק אומרת? למה זה יכול להיות קשור? (צורב / תוכנה / דיסק). יש עוד משהו שצריך להוסיף - זה קרה לי בנתיים (לא ניסיתי משהו אחר) עם דיסקים לא הכי איכותיים, או לפחות לא מחברה מוכרת - "OPTICAL STORAGE" - ?!?!? (חבר שלי קנה כמויות מהדיסקים האלה כשהוא היה בחו"ל והביא לי קצת)

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by Yarden,

יש לי בעיה.. כל כמה שניות המחשב מקרטע ועובד איטי ואז חוזר לפעול נורמאלי ועוד פעם.. זה קורה גם שאני גולש וגם שאני במשחקים, לא משנה איזה, זה התחיל לפני יומיים..

• 3 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים