עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by YardenG,

יש לי צורב של LG ואני חושב שהוא DVD . הדגם זה GSA- H30N ורשום עליו DVD multi recorder אבל כשאני מכניס דיסק DVD בשביל לצרוב הוא לא מזהה. וניסיתי כמה דיסקים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by elibugi12,

שלום המחשב שלי - מחשב נייח windows 8.1 מעבד : intel core i5-4690 lga1150 tray כרטיס מסך : sapphire radeon r9 280x 3gb hynix original 8gb ddr3 1600 לדעתי מחשב כזה אמור להריץ חלק משחקים כמו fifa 14 ו13 נכון? הבעיה היא שדווקא במשחקים האלו אני מתחיל את המשחק והכל רגיל וחלק ואז המשחק מתחיל להאט קצת. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל יש רעידות ותקיעות קטנות והמשחק נהיה איטי השאלה למה זה קורה רק בפיפא האם יש לזה קשר שזה משחק פרוץ?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הממיר וכרטיס 9700 פרו אם TV-OUT מה אנ עושה יש אפשרות לחבר את הכבלים ככה שאני יראה טלויזיה דרך המסך מחשב שלי כי אין יל כרגע טלויזיה אבל אני קונה 29 אינץ של טושיבה לחדר חודש הבא :yelclap: חיברתי הכל אצלי כמו שצריך עכשיו אבל כלום לא עולה אני לא רואה את הערוצים של יס חח מה עושים איפה לוחצים לאן הולכים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,

6. אני משתמש ביוטורנט,בכל פעם שאני משתמש בתוכנה המחשב מגיע לblue screen וקורס.. עכשיו אני לא מבין למה זה? אם יש מישו שיוכל לעזור לי ולתת לי דרך לנטרל את הblue screen אני אשמח או שיש דרך אחרת לטפל בזה.. תודה מראש=]

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שמעו עשיתי סריקה עם 2 התוכנות הבאות: Spy Sweeper hijackthis היתי יכול לעשות גם עם ספי בוט אבל לא היה לי קוח עם זה יצטרך רק תגידו ואני יעשה.. עכשיו העלתי לה את 2 קבצי הלוג שזה הביא לי אז אם אפשר תגידו לי מה לימחוק ומה להשאיר.. ורך עגב עשיתי את הסריקה הזאתי ביגלל שהמחשב שלי כבר התחיל להישתגע(פיתאום קופצים כל מיני חלונות המועדפים משתנים אתר הבית משתנה..המחשב פתאום מתכבה ויש כל מיני דברים מוזרים בתאסק מנגר ועוד..) עם ההודעה מצורפים 2 קבצים של הלוגים שהתוכנות הוציאו לי..

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by yagelk,

ברשותי מחשב נייח לוח אם: Gigabyte b85m-d3h ספק כח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ מעבד: i5-4570 12GB RAM 120GB SSD(for WindowsOS) 1TB HDD כונן דיסקים המחשב לא מצליח לעלות או שהוא עולה אבל מתרסט מיד ואז מנסה להעלות את עצמו שוב ללא הצלחה. כשהוא מצליח לעלות לפעמים, מערכת ההפעלה עובדת מאד לאט. עשיתי ניסיון וניתקתי את הכונן של 1TB ואת כונן הדיסקים. המחשב עכשיו עולה תקין ועובד מצויין. אני חושד בספק הכח שהוא לא מספיק חזק והוא הגורם לתקלה. מצד שני, הספק הנוכחי יחסית חדש והוא החליף את הקודם מאותה סיבה. נראה כאילו יש משהו ש'דופק' את ספק הכח אחת לכמה זמן.

9. Started by simon_hr,

יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות

10. שלום! אתמול קיבלתי דיסק חדש של 80 ג'יגה אז היום העברתי את כל קבצי המשתמשמ D ל E ואז התיקיות נעלמו לי מהתיקיית משתמש בשולחן עבודה(מוזיקה,סרטים,מסמכים,משחקים שמורים) עכשיו,אני יודע שאפשר פשוט לפתוח תיקייה חדשה ולשנות את המיקום שלה אבל שפותחים תיקייה חדשה ועושים מאפיינים זה לא מראה את אותו דבר כמו בתיקיית משתמש המקורית דוגמאתמונה למטה) איך אני יכול לעשות שלשמאלי יהיו אותן אפשרויות כמו לימני? עזרה בבקשה זה ממש חשוב לי וואי סליחה סליחה סליחה... הצלחתי לפתור את הבעייה למי שצריך:פשוט לפתוח תיקייה חדשה בתיקיית המשתמש ולשנות את שמה לתיקייה שאתם רוצים(לדוגמא:MUSIC) ואז זה חוזר לעצמו מנהלים בבקשה לנעול מצטער על הטרחה(אם בכלל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. זה עלול לגרום לבעיה במחשב אם אני יציב את המארז מתחת למזגן?

12. Started by efi1924,

במחשב נייד dell 3530 אני בדקתי חומרה כללית, ניבדק ונימצא תקין אבל שאני מחבר מטען למחשב נייד. טוען סוללה מגיע רק 99% לא מראה רשום עד 100% אחוז סוללה. נסיתי בצהריים חיברתי מטען וכביתי מחשב נייד מטען מחובר טעינה עד למחרת בבוקר. למחרת בבוקר הידלקתי מחשב נייד אני רואה אחוז סוללה מראה עד 99% ולא רשום 100% למה זה ככה? מחשב נייד אצלי 3 וחצי שנים. ניגמר לי אחריות. בתודה מראש!

13. Started by BONO,

כשאני משחק Counter Strike הוא נתקע לי באמצע לפעמים (לא במקום, שלב, או זמן מסוים) ואז אני חיייב לעשות ריסטרט המחשב לפעמים עובד לאט בחלק מהמשחקים עם גראפיקה לא כל כך טובה פעם הכל היה עובד חלק המפרט שלי: HardWare Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  14. היי כולם יש לי את מקסימוס פורמולה שתים מאחר וקניתי אותו אוני מרכיב את המחשב בחלקים עדיין אין לי מעבד נורמלי , Q כלשהו.. אבל מה שכן יש לי זה E2*** לפי ההגיון שלי מי שקונה לוח של 1300 שקל לא ישים מעבד כזה מעפן על הלוח כי הלוח הזה לא אמור ביכלל להיות ברמה של המעבד הנ''ל לכן הוא לא אמור לתמוך בו.. נכנסתי לASUS ורשום שלא תומך גם..... http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=2166&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 אני רוצה להיותך בטוח ... הוא לא תומך? כי אני אוכל סרטים שהוא תקול , למרות שניסיתי לשים את המעבד והמחשב נדלק רק אין פוסט .... הוא אכן לא תומך ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עובד בשום אופן. אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. צהריים טובים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת, אני דיי בקיא בנושא. אני לא נוהג להשתמש הרבה בצורב הDVD שלי, אך בסביבות שבוע אחרי הפירמוט כאשר ניסיתי לצרוב, גיליתי שהצריבה היא מאוד איטית ובנוסף בזמן הצריבה כל המחשב נתקע. נתקע זאת אומרת העכבר זז באיטיות ובלאגים, אם יש מוזיקה ברקע, או סתם צליל הודעה בתוכנת מסרים, הצליל נשמע בצורה איטית כאילו הוא בSLOW MOTION. השתמשתי בכונן לפני הפירמוט והכל היה בסדר, וכאשר פירמטתי התקנתי כרגיל את כל הדרייברים המגיעים עם הלוח אם וכו', למרות שאני דיי בטוח שהכונן תמיד משתמש בדרייברים של XP. חשוב להדגיש שהבעיה חוזרת גם בזמן צריבת דיסק, וגם בזמן קריאת דיסק (למשל סרט או שירים שמנוגנים מדיסק). אין לי מושג איך לתקן את בעיית …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכם! הבעייה היא במחשבחדש אשר עד לפני כיומיים הריץ vista ultimate מפרט - E8400 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L 2 GB HD- סמסונג 500 GB כרטיס מסך-Geforce 6900GT לפני כיומיים החלו לי קריסות שלהמערכת ללא הסבר או סיבה נראית לעין. החלטתי לפרמט ולחזור ל xp SP3 לא הצלחתי כי כל פעם הוא נפל בהתקנה במקום אחר PFN_LIST_CORUPPT הופיע בהודעת הקריסה. הרצתי MEMTEST86 וזה מראה בבדיקה מספר 3 2 שגיאות. האם אני צודק ויש לי בעייה בזכרון הראם? האם לחזור לחנות? יכל להיות שיש בעייה בלוח האם?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by ScreameR,

אפשר לתקן איכשהו את קליפס שבור של הזכרונות?

20. Started by nivz,

הצורב DVD שלי לא צורב דיסקים... לפעמים הוא צורב ובקטע הסופי של הWrite lead out הוא עושה ERROR אבל רוב הפעמים כשאני מכניס לו דיסק ריק הוא אפילו לא מזהה את הדיסק. פעם אחת לעשרים בערך כשאני מכניס דיסק ריק הוא מזהה אותו כריק ואז צורב - או בהצלחה, או שעושה error בסוף... הצורב חדש (בן חצי שנה או פחות) לא נעשה בו שימוש אינטנסיבי, וכשאני מכניס דיסקים אחרים הוא קורא אותם כל פעם (מוסיקה וכו') ד"א יש לציין שדיסקים שהוא צורב הוא לא מזהה מאז שהוא חדש, והכונן DVD השני או כל כונן אחר בבית קורא אותם. לאחרונה גם הDVD שקורא וצורב DIVX הפסיק לזהות את הדיסקים שהצורב הזה מוציא, אולי בעיה בDVD ואולי לא את זה אני עוד לא בדקתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by J_Son,

שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי WINDOWS 7 , והתקנתי לצידה את אובונטו ובהתקנה של אובונטו הקצתי לה 50 GB לאחר מכן, היה נמאס לי טוטלית מלינוקס הסרתי אותה על פי המדריכים דרך קליק ימני על המחשב שלי, ואז נכנסתי לניהול המחיצות והסרתי את הכוננים של LINUX ואחר כך, ביצעתי תיקון לMBR. הבעיה כרגע היא שבכונן C לפני התקנת הלינוקס היה לי 150GB בקיבולת הכללית ועכשיו, לאחר שהסרתי לינוקס יש לי בכונן C בקיבולת הכללית רק 100GB. אני חייב להחזיר את ה50 GB לכונן C בחזרה איפה הם נעלמו ??? איך מחזירים אותם בחזרה ??? ? תמונה של הניהול מחיצות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, לפעמים, לאחר כיבוי המסך, כשאני רוצה לחזור להשתמש במחשב, אני מזיז את העכבר, לוחץ על המקשים במקלדת וכלום לא עוזר. לחיצה על כפתור הריסט במחשב לא עושה כלום. רק כאשר אני מכבה את המחשב מלחצן הכיבוי (לחיצה של חמש שניות) ומדליק מחדש, אני יכול להשתמש במחשב. זה לא קורה תמיד, עדיין לא מצאתי גורם משותף לפעמים שזה קרה. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GIGABYTE Z77X-UD3H כרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD 7950 הארדיסקים Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1ER164 Seagate ST2000DM001-1CH164 אלה לדעתי החשודים העיקריים. הדרייברים בהם אני משתמש עדכניים. מבחינת הגדרות חשמל: sleep מבוטל. כיבוי מסך לאחר 10 דקות כיבוי HDD לאחר 20 דקות Hybrid Sleep מאופשר hibernate מבוטל. יש עוד מידע שא…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. כאשר אני גולש באינטרנט מופיע לי מעין "ליכלוך" על המסך, זה יכול להיות נקודות צבעוניות באופן אקראי במסך, וזה יכול להיות קוים צבעוניים. כאשר אני עובר עם הסמן על וצובע את הטקסט שעליו נמצאים הנקודות הצבעוניות, הם נעלמים. אני לא יודע מה זה כמו שאמרתי, זה קורה בעיקר כשאני גולש. שם זה ממש בולט ואי אפשר להתעלם . תודה שקראתם ועוד יותר עם תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כמובן שבביוס מוגדר שעכבר לא יעיר את המחשב (אך נראה לי שזה מתייחס לחיבור PS2) וכמובן שבחלונות הלכתי במנהל ההתקנים לעכבר וסימנתי שהוא לא יוכל להעיר את המחשב... מה עושים ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.