תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש מחשב חדש (שבוע בערך) עם ויסטה ויש לו הרבה פעמים ריסטים גם בזמן משחקים וגם סתם כשהמחשב עובד.. לאחר שהמחשב עולה מופיעה השגיאה: מפרט המחשב: E6300 לוח אם INTEL 965 זכרון 1GB 800MHZ של קינג סטון כ. מסך gefoce 7600GT במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הינה זה ההסבר של ההודעה Warning W2540 - No APIC (advanced PIC) has been detected for this MP system. All modern MP systems should contain an APIC; some advanced single-CPU systems may also contain one. Fix: Check BIOS settings and enable the APIC. מה זה אומר? למהזה חשוב? האם להתיחס להמלצה ולשנות בלוח האם? THX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם. תאור הבעיה: מפרט- בצד (כן כן, הדבר הזה כבר בן 8...) מחשב קורס בשלב בחינת החומרה (המסך לא מספיק לעלות אז אני לא יודע באיזה שלב בדיוק, אבל זה קורה אחרי בערך 2 שניות). אחרי הקריסה יש איזה לד על הלוח שלא מפסיק לפעול, ורק אחרי שאני מחזיק את כפתור הכיבוי של המחשב במשך כמה שניות הוא נכבה. אני לא מצליח להפעיל שוב את המחשב בזמן שהלד הזה דולק (לא מקבל אפילו את התגובה של השתי שניות...) פעולות לתיקון שבצעתי: ניקוי אבק והחלפת משחה טרמית למיקרה ומדובר בחימום יתר- לא עזר. ניתוק כל מיני רכיבים: מאוררים, סטיק זיכרון, כרטיס קול, צורב כדי להקל על הספק- לא עזר. איפוס ביוס (ביטול OC קל שהיה לי, איפוס כללי של ההגדרות...) ניתוק שני ה-HD- עזר! המחשב העלה את הביוס ונתקע בטעינת מערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
החלפתי מסך ורציתי לחבר את המסך הישן למחשב של ההורים שלי דרך הDVI (הכרטיס מסך הוא Geforce 5200 AGP) משום מה התמונה נעלמת אחרי כמה דקות לאחר שWindows עולה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה גם לא עזר האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק לפני התקנת המערכת מחדש? יכול להיות שמדובר בתקלת חומרה שמשפיעה רק על מצבים גראפים ? (עד שהווינדוס עולה תמיד רואים תמונה).
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול וזה רושם לי משהו שגיאה בזיכרון ואין לי מושג מה עושים כדי ליפתור את זה יש לי 2 כרטיסים של 2 ג'יגה זיכרון אז לא יכול להיות שיש לי בעיות זיכרון כי אני לא פותח מלא דברים בו זמנית
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש בעייה שבא יש כמה מחשבים ביניהם ניידים, ורשת אלחוטית, אני רוצה לעשות שיתוף מדפסת שהראטור האלחוטי מחובר למחשב עם המדפסת, ואני משתף כמו שידוע, ושאני מנסה להתחבר הוא לא מזהה אותו מהמחשבים האחרים! מה אני יכול לעשות?!!?? איתי
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, יש מודם/ראוטור TPLINK VR400 הקליטה בלפטופים כל הזמן נופלת. שאני עושה פינג לכתובת של הראוטור אין תשובה מהראוטר לעיתים אפילו לדקה. קראתי על מאמרים וכדומה וכל ההגדרות שניסיתי לא עזרו. המרחק מהראוטור ללפטופ הוא לא יותר מ-6 מטר ומפרידה דלת שגם שהיא פתוחה הקליטה נאבדת. שניסיתי להגדיר WIRLESS 5MHZ הקליטה הייתה אפילו יותר גרועה. אולי הגדרות של הכרטיס רשת בלפטופ? בעבודה למשל שהלפטופ כ-20 מטר מהראוטר עדיין יש קליטה יציבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לשחזר PIN CODE בחשבון miles & more של הבן שלי. להלן הקישור: https://www.miles-and-more.com/row/en/account/my-profile/account-settings/forgotten-pin/set-pin.html?token=1f71a661-94cd-485a-b1eb-95f722b63ef9 כשלוחצים על הקישור, מופיע לשניה השדה לשינוי הקוד - ונעלם. גם בכרום וגם בדפדפן EDGE. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני בזמן האחרון חווה בצרה של קצרי חשמל באיזור שלי, ועקב כך כמובן המחשב נכבה. אני משתמש ב BITLORD ומוריד טורנט השוקל 90 גיגה. כבר כמה פעמים קרה, כאשר אני בשלב של כ 90% מההורדה (אזי אמורים להמצא במחשב סביבות ה80 גיגה) ופתאום קופץ החשמל. אני מדליק את המחשב מחדש, ורואה שההורדה מתחילה מחדש ( 😡 ) ! השאלה - זה תקין<? אם המחשב נכבה פתאומית במהלך הורדת טורנטים, הכל אוטומטית נמחק? והאם יש דרך שהקבצים שבהורדה לא ימחקו אם קרה הדבר ושוב המחשב נכבה ? רב תודות על העזרה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי דיונים כאלה בכמה פורומים אחרים (VG סטלה), אבל שום דבר לא עזר אז אני בא למקצוענים ביום ראשון בערב קיבלתי 2 ריכיבים חדשים שהזמנתי מסקייפיסי: 1. כרטיס מסך Club3d ATI Radeon HD4850 2. ספק Cooler Master eXtreme power 500W כבר אני אומר, שאני יודע להרכיב דברים כאלה, ככה שלא נראה לי שהתעסקתי שם עם משהו, או הרסתי משהו קודם כל מחקתי את הדרייברים של נוידיה, לאחר מכן כיביתי את המחשב, והתחלתי להתקין את הדברים. קודפ כל פירקתי את כל חיבורי הספק, והתקנתי את הספק חדש. לאחר מכן חיברתי את הכרטיס והפעלתי את המחשב. התקנתי את הדרייברים של ATI (מעודכנים מהאתר - catalyst 8.9) והפעלתי COD4. לאחר שראיתי את ביצועי הכרטיס (שהיו טובים מאוד) התחלתי לשחק קצת, ואחרי 10 דקות המחשב…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מאתחל את עצמו פעם זה קורה אחרי שווינדווס עולה או כמה דקות אחרי, פעם אחרת הוא לא מצליח להגיע אפילו לווינדווס ואפילו כשמנסה לעשות repair עם הדיסק של ווינדווס שיש לי, גם שם הוא קורס באיזשהו שלב. ברוב הפעמים הוא מגיע למסך הכחול של recovery עם שגיאה של 1*0000001 או משהו דומה, אבל לא תמיד. על המסך של הביוס אני יכול לעמוד גם שעתיים והוא לא יקרוס. וגם לעבוד עם מע׳ הפעלה חיצונית מיואסבי, כמו hirens boot cd שאני עובד איתה הוא לא קורס כבר יומיים. ספק כח זה לא.. איפה יכולה להיות התקלה? ואיך אפשר לתקן? אולי עם אחד הכלים במערכת הפעלה שהזכרתי? הרצתי איתה כמה בדיקות דיסק שלא העלו בעיות.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם: SONY DVD RW DW-D23A נגיד והכנסתי דיסק משחק, לא שומעים שהוא מסובב את הדיסק והוא לא מזהה אותו כלומר במחשב שלי לא רשום איזה דיסק הכנסתי. אחרי זה נגיד ואני לוקח על הכונן במחשב שלי -הוצא- זה לא מוציא. לפעמים יש ימים שהוא קורא, למשל הצלחתי לצרוב דיסק DVD איתו. מה הבעיה, אולי החיבורים בפנים לא טובים או בעיה חומרתית?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון אני שומע מוסיקה מהמחשב בעזרת אוזניות בלוטוט אולם כאשר אני משנה מיקום 4 מטר אני שומע גרוע. האם מוכר לכם מוצר מאריך טווח שידור של הבלוטוט לאוזניות ? בנוסף חיברתי דונגל בלוטוט 5.1 למחשב שאומנם מזהה אותו אבל טוען שחסרים דרייבים לדונגל למרות שעידכנתי האם ישנו מוצר שמאריך טווח לבלוטוט שכשאתרחק אשמח טוב ? אשמח לתשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 259 צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
עריכה: בעיה נפתרה. יצא שצריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם כדי שחיבורי ה-USB מאחור יעבדו! המחשב נקנה מהחנות TMS, וכמובן שמחר אצור איתם קשר לקבלת עזרה. אבל למקרה שמדובר במשהו פשוט שאוכל לפתור לבד כבר הלילה, עדיף לי. הבעיה התחיל כבר בזמן התקנת ווינדאוס 7, שבוצעה דרך DOK. כשחיברתי את ה-DOK לחיבורי ה-USB בחלק האחורי של המארז, קיבלתי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה שלא נמצאו דרייברים מתאימים וכו'. הבעיה נפתרה כשחיברתי אותו ל-USB מקדימה. זה המשיך במקלדת ועכבר, שגם כן לא עבדו בחיבור ל-USB מאחור, אלא רק מקדימה (הייתי צריך להחליף לסירוגין בין שניהם בזמן ההתקנה כי יש רק שני חיבורים מקדימה, ואחד תפס ה-DOK). חשבתי שהבעיה תיפתר אחרי שיעלה ווינדאוס 7, אבל היא ממשיכה! כשאני מחבר עכבר ומקדל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובניידים, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום ניסיתי אוברקלוק כבד + העלאת מתח קטנה ומה שקרה זה שכנראה הזכרונות גרמו לריסט של המערכת והיא יותר לא מגיעה אפילו לביוס. ניסיתי להוציא את הבטרייה ל חצי דקה ולהחזיר אך שום דבר לא קרה אני לא מאמין שנשרף משהו כי זה היה בקירור מים והטמפרטורה הראתה 35 מעלות (אין כמו דנגר דן טוב) אנא עזרו
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי את מזלי בפורום הגראפיקה, אבל אולי רק פה תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הופיע לו פס אפור חצי שקוף ברוחב 6 ס"מ במרכז המסך לכל גובה המסך. יש לי מחשב נייד LG בן 3 שנים שלאחרונה הוספתי לו זכרון. בעיה בכרטיס המסך? בעיה במסך עצמו? כרטיס המסך הוא ATI MOBILITY RADEON 9200. תודה! אני מאוד אשמח לשמוע שלא צריך מחשב חדש לגמרי... חגי
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, שידרגתי לאחרונה לחמש מגה והיום הרגשתי שההורדות איטיות אז בדקתי בבדיקת הורדה של בזק בינלאומי וכותב 400 ק"בC לשנייה במקום ה625 התקשרתי לבזק ואחרי 45 דקות עם נציג שרות הבעיה לא תוקנה הוא אמר לי להוריד TCP/IP OPTIMIZER והורדתי ועכשיו המהירות הורדה היא כמו שצריך להיות אך עדיין הייתי רוצה לדעת האם זה בגלל הווינדוס או בגלל הכרטיס רשת שלי (כמו כן בדקתי במחשב הנייד שלי ושם זה מוריד במהירות 625 ללא תוכנה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-