עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by a_b87,

המחשב לא עולה .. יש לרשום סיסמה עוד לפני שעולה הביוס.. מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by Cyron,

שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by natee,

האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. יש לי צורב LG מודל GCE-8240B שעבד מעולה עד לא מזמן, אולם בחודש האחרון כל פעם שאני מנסה להוציא דיסק ממנו, לפני הפתיחה הצורב מריץ את הדיסק במהירות עצומה ופותח את המגש כשהדיסק רץ (ולעיתים אף קופץ), זה פשוט דופק את הדיסקים! איך אני יכול לסדר את זה? פתחתי את הצורב ולכאורה הכל נראה תקין בפנים. בתודה מראש.

5. Started by Raanan30,

אהלן. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך. קניתי אותו עם הכרטיס מסך, ואני משתמש בשני מסכים (שניהם מחוברים אל הכרטיס, אחד ב VGA ואחד ב DVI, ושניהם כאילו מרכיבים מסך ארוך שמפוצל על שניהם). עכשיו אני רוצה להוסיף מסך שלישי. ראיתי שיש לי יציאת VGA על לוח האם שמעולם לא השתמשתי בה. ניסיתי לחבר את המסך השלישי אליה אבל שום דבר לא קורה... נכנסתי למנהל ההתקנים וחוץ מהכרטיס מסך לא מופיע לי שום התקן שקשור לכרטיס גרפי (ניסיתי להסתכל גם בכל השאר, כמו video controllers וכד'), כאילו היציאה מנוטרלת או משהו בסגנון. מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר להפעיל אותה?... תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה: ניסיתי לשלוח פקס בעזרת הווינדווס XP לא מצאתי את אשף שליחת הפקסים כי הוא לא קיים אצלי ולאחר מכן נכנסתי וראיתי הודעה שאומרת שאין אפשרות לשלוח פקס כי המחשב לא מזהה את המודם. יש לציין כי לא מזמן התקנתי קו טלפון של הוט המחובר למחשב ומתפקד כטלפקס, אין לי מכשיר פקס מחובר כי אני מעדיפה לשלוח דרך אשף הפקסים במחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית המודם? התקשרתי להוט והם מסרבים לעזור כי קווי הטלפון והאינטרנט אצלי תקינים ועובדים. מצורפת תמונה של החומרה בתוכנת אוורסט: http://i259.photobucket.com/albums/hh313/m...nro/EVEREST.jpg (את המודם סטנדארט נדמה לי שהתקנתי בטעות..)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by xxx3,

אני חייייייייייב משחקים לMP הזה!!..קיבלתי אותו עם 2 משחקים מעאפנים טילים וניסיתי לשים כל מיני משחקים ..אבל הMP לא הפעיל אותם חיפשתי במ-ל-א אתרים ולא מצאתי כלווום.. :s05: הקיצר מי שיעזור אני יודה לו מאוד.. בבקשה תמצאו לי..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Ymac,

שלום, רכשתי לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים לגמרי ואני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ולהעביר את המידע להתקנה החדשה - אני לא מדבר על תוכנות חלילה, אלא על מידע כמו סרטים תמונות ומסמכים. אני עובד במתכונת נפוצה של SSD + HDD כך שאפרמט את ה-SSD ופחות או יותר אשאיר את ה-HDD ללא פגע. השאלה איזה פעולות אני צריך לבצע שלא יהיו לי בעיות עם הרשאות גישה לקבצים שלי (שכביכול קשורים ליוזר אחר במחשב אחר, זכורות לי בעיות עם זה ממחשבים קודמים) או שפשוט אני מחבר את ה-HDD ומתחיל לעבוד כמו קודם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Tal14,

שלום, יש לי מסך לא מוכר והוא כל הזמן מהבהב בעלייה של המחשב ובחלק מהמשחקים(ואז אני לא יכול לשחק) המסך נקרא- Colortac LM17A אני חשוב שצריך דרייברים למסך תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dardar4,

היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. מחשב קצת ישן של HP , מעבד Q8200 , לוח אם HP 0AA8H , גרסת הביוס 786F1 V01.28 הביוס מעודכן מ 26/2/09 לאחר התקנה של WIN 8 נעלם הסאונד במחשב ואפשר לשמוע רק דרך אוזניות וגם זה לא היה אפשרי עד שהגדרתי ב servises תחת לשונית windous audio את ה log in כ local servis. אני מעוניין לבצע עדכון ללוח אם ולביוס ואשמח אם מישהו יוכל לספק קישורים לעדכונים חדשים יותר כמוצא אחרון לפני שנמוך ל WINDOUS7 האם הגדרות אלו יכולות להזיק ומה הסיכונים בעדכונים הללו ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by MYST,

אם מישהו יכול בבקשה לנתח אותם??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by Kzer-Za,

יש לי בעיה עם המחשב שלי שמשמש כ-NAS מולטימדיה. במחשב יש לוח MSI H55M-ED55 ושאר המפרט מופיע מימין. הבעיה לא עקבית ובה המחשב לפעמים לא מתעורר ממצב שינה. בממוצע אחת ל-5 פעמים בערך. כאשר התקלה אכן מתרחשת, לאחר הדלקה של המחשב הוא נדלק ל-3 שניות בערך (מפעיל מאווררים, ה-CD מרעיש קצת, נורות נדלקות) לאחר מכן הוא כבה ולאחר שתי שניות נדלק חזרה וכל העניין חוזר חלילה עד אינסוף. בסופו של דבר אני נאלץ לכבות אותו בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ולהפעיל שוב. אציין שגרסת ה-BIOS היא העדכנית ביותר. אני חושד בלוח אם. עצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  16. פירמטתי את המחשב וצריכה להתקין דרייבר לכרטיס קול מובנה. הורדתי את הדרייבר המתאים מאינטל וגם מ realtek. ההתקנה רצה וממש שנייה לפני שמסתיימת המחשב נופל ועושה restart. ניסיתי עם מס' גרסאות ושום דבר לא עוזר! ניסיתי גם להתקין בsafe mode וברגע שהעלתי את המחשב במצב רגיל הוא כיבה את עצמו... בבקשה עזרו לי!!! :

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם... קניתי את הסט- Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים... יש לי בעיה במשחקים כמו CS! לפעמים יש לי מין לאגים כאלו שנוצרים על-ידי העכבר והמקלדת... וחוץ מהלאגים יש עוד בעיות כמו זה שאני לא יכול ללכת מכופף ולא יכול להשאר מכופף הרבה זמן כי משום מה המלדת מקפיצה אותי חזרה למצב עמידה.. ולפעמים שאני רץ בקו ישר אני ממשיך ללחוץ W כדי לרוץ קדימה...וזה פשוט עומד עד שאני לא עוזב ולוחץ W שוב... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו אני אהיה אסיר תודה!!! דרך-אגב מותקנים דרייברים מעודכנים לשניהם..... תודה מראש לעוזרים.. Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by tzahi20,

שלוםמותקן לי Office 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה ואלו ההגדרות של המרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liron.nv,

שלום חברים המחשב נייח שלי לא הצליח לאתחל את עצמו היום. בדקתי את העניין והתגלה לי משהו מוזר ביותר. בביוס לפעמים הדיסק קשיח מופיע ולפעמים לא. החיבורים בסדר, בדקתי אותם. אינני מבין, אם הדיסק לא תקין, איך לפעמים הוא מזהה אותו. ואם הוא לא תקין, איך לפעמים הוא כן מצליח לזהות אותו. מה אתם מציעים לעשות? והאם יתכן שהבעיה בלוח? למרות שהביוס תמיד מזהה את הכונן DVD ככה שלא נראה לי.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by d pro,

יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאלי אחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה) *חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו. אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי) לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים... עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yakir1111,

חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by game kILLer,

קניתי לפני כמה ימים לוח ASUS P4P800 ואיתו גם הרדיסק של וסטרן של 80 עים חיבורי SATA למחשב יש גם הרד ישן וטוב של 40 הבעיה היא שההרד מופיע בביוס ולא מופיע במחשב שלי הבעיה העיקרית היא הדריוור התקנתי את הדרייור לציפסט אבל המחשב ןלא נותן לי להתקין את הדרייור של ה SATA+RAID הוא אומר שזה לא מתאים למארכת יש איזה דרך להפעיל את הדריוור בכוח או לגרום לווינדווס לזהות את הדיסר ככונן ב"מחשב שלי" ?? תודות לעוזרים!!! :-*

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. פירמטתי את הארדיסק זה לא עזר, כשאני משחקת למשל ב WOW זה מה שקורה: ראו תמונות.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by pitbull15,

SUP NIGGA?!? אוקיי.. יש לי צורב של NEC.. ועליו כבל IDE ארוך, ובאמצע הכבל עוד חיבור של IDE, כאילו פיצול כזה.. חיברתי ת'IDE ללוח אם למקום היחיד שנשאר, חיברתי ת'חשמל, הפעלתי ת'מחשב והוא ביקש איזה דיסק BOOT.. ומשם נתקעתי. הלכתי לביוס.. וה-NEC הופיע כ-IDE פירמרי מאסטר, ומתחת לזה היה עוד IDE פרימרי סלייב, ומתחת לזה עוד 2 שורות.. גם IDE של מסטר וסלייב אבל לא מאסטר.. [ שם הופיעו הכונן DVD והצורב הרגיל שמחבורים לי עכשיו ] נראה לי טיפה סיבכתי. . מה אני עושה מכאן? איך לחבר מה מו מי?! תודה מראש לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.