תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,307 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחמם מאוד אז פתחתי אותו ורציתי לנקות וזאת פעם ראשונה שאני פותח נייד. בקיצור בטעות התנתק לי הכפתור של ה power מהלוח אם, ואני לא מצליח לחבר אותו הוא מחובר עם רצועה כזאת וקליפס על הלוח אם, זה מחשב pavilion dv6 נגמרה לי האחריות לפני חודש. בקיצור אשמח שמישהו יסביר לי איך לחבר את הרצועה הזאת ! בבקשה!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הם מזוהים בביוס אבל הXP לא רואה אותם ובמנהל ההתקנים הם מופיעים עם קראש וכשמוחקים אותם ועושים סריקת שינויים בחומרה אז הם שוב מותקנים עם קראש! מדובר בXP HOME בעיברית (איכס!) מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה (פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזו)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי מבית לוגיטק השם המלא של הסט Logitech Cordless Desktop Wave בקיצור, הרצתי את הדרייבר, חיברתי את המשדר ועשיתי ריסטראט הבעיה היא שהמחשב עדיין לא מזהה את ה התקנים וזה משגע אותייייייייייייייייייייייי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי שכחתי את הסיסמה למחשב הנייד(toshiba Satellite L50 עם WIN8), הורדתי Hirens.BootCD.15.2 וצרבתי אותו כבוט על מנת לעשות ריסט לסיסמה (בדקתי במחשב הPC שזה אכן קורא BOOT כמו שצריך ועובד) מוגדר שהוא יקרא CD ראשון, והוא גם עושה רעש שהוא קורא את הדיסק ויש - עם מסך שחור ניסתי גם בDOK עם בוט אבל הוא פשוט מדלג ישר לווינדוס . בדקתי בהגדרות של הBIOS במחשב וכתוב SYSTEM BIOS VERSION 2.00 מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים של סיגייט 500 גיגה כל אחד אחד חדש מחולק לשני מחיצות בו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 7 השני ללא מחיצה והוא משמש לסרטים שירים וכו' היה במחשב הקודם בו היה XP ובו הבעיה וינדוס 7 פשוט לא מסוגל לקרוא אותו הוא מזהה את הכונן במנהל ההתקן ובביוס אבל אין כלום במחשב שלי חיברתי אותו בתור כונן חיצוני למחשב אחר עם XP והוא עובד נפלא תודה רבה לעוזרים! amd phenom2X4 955 gigabyte ma-890gpa-ud3h ss 620w
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב u501 חדש של אסוס ומאז שקניתי אותו יש דיליי בוידאו, במיוחד שהוידאו במסך מלא, בין הקול והתמונה (הקןל מהיר יותר). הבעיה בכל אתר עם וידאו וגם בbs player ובו החלק שבשמאל למטה מרצד. ראיתי סרטון שלפיו יכול להיות שזוהי בעיה בתוכנה של הלוח אם אך לא הבנתי עד עכשיו איך בודקים מהו הלוח אם שיש לי ואיך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב לא עולה .. יש לרשום סיסמה עוד לפני שעולה הביוס.. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי צורב LG מודל GCE-8240B שעבד מעולה עד לא מזמן, אולם בחודש האחרון כל פעם שאני מנסה להוציא דיסק ממנו, לפני הפתיחה הצורב מריץ את הדיסק במהירות עצומה ופותח את המגש כשהדיסק רץ (ולעיתים אף קופץ), זה פשוט דופק את הדיסקים! איך אני יכול לסדר את זה? פתחתי את הצורב ולכאורה הכל נראה תקין בפנים. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך. קניתי אותו עם הכרטיס מסך, ואני משתמש בשני מסכים (שניהם מחוברים אל הכרטיס, אחד ב VGA ואחד ב DVI, ושניהם כאילו מרכיבים מסך ארוך שמפוצל על שניהם). עכשיו אני רוצה להוסיף מסך שלישי. ראיתי שיש לי יציאת VGA על לוח האם שמעולם לא השתמשתי בה. ניסיתי לחבר את המסך השלישי אליה אבל שום דבר לא קורה... נכנסתי למנהל ההתקנים וחוץ מהכרטיס מסך לא מופיע לי שום התקן שקשור לכרטיס גרפי (ניסיתי להסתכל גם בכל השאר, כמו video controllers וכד'), כאילו היציאה מנוטרלת או משהו בסגנון. מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר להפעיל אותה?... תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה: ניסיתי לשלוח פקס בעזרת הווינדווס XP לא מצאתי את אשף שליחת הפקסים כי הוא לא קיים אצלי ולאחר מכן נכנסתי וראיתי הודעה שאומרת שאין אפשרות לשלוח פקס כי המחשב לא מזהה את המודם. יש לציין כי לא מזמן התקנתי קו טלפון של הוט המחובר למחשב ומתפקד כטלפקס, אין לי מכשיר פקס מחובר כי אני מעדיפה לשלוח דרך אשף הפקסים במחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית המודם? התקשרתי להוט והם מסרבים לעזור כי קווי הטלפון והאינטרנט אצלי תקינים ועובדים. מצורפת תמונה של החומרה בתוכנת אוורסט: http://i259.photobucket.com/albums/hh313/m...nro/EVEREST.jpg (את המודם סטנדארט נדמה לי שהתקנתי בטעות..)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייייייייייב משחקים לMP הזה!!..קיבלתי אותו עם 2 משחקים מעאפנים טילים וניסיתי לשים כל מיני משחקים ..אבל הMP לא הפעיל אותם חיפשתי במ-ל-א אתרים ולא מצאתי כלווום.. :s05: הקיצר מי שיעזור אני יודה לו מאוד.. בבקשה תמצאו לי..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים לגמרי ואני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ולהעביר את המידע להתקנה החדשה - אני לא מדבר על תוכנות חלילה, אלא על מידע כמו סרטים תמונות ומסמכים. אני עובד במתכונת נפוצה של SSD + HDD כך שאפרמט את ה-SSD ופחות או יותר אשאיר את ה-HDD ללא פגע. השאלה איזה פעולות אני צריך לבצע שלא יהיו לי בעיות עם הרשאות גישה לקבצים שלי (שכביכול קשורים ליוזר אחר במחשב אחר, זכורות לי בעיות עם זה ממחשבים קודמים) או שפשוט אני מחבר את ה-HDD ומתחיל לעבוד כמו קודם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך לא מוכר והוא כל הזמן מהבהב בעלייה של המחשב ובחלק מהמשחקים(ואז אני לא יכול לשחק) המסך נקרא- Colortac LM17A אני חשוב שצריך דרייברים למסך תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב קצת ישן של HP , מעבד Q8200 , לוח אם HP 0AA8H , גרסת הביוס 786F1 V01.28 הביוס מעודכן מ 26/2/09 לאחר התקנה של WIN 8 נעלם הסאונד במחשב ואפשר לשמוע רק דרך אוזניות וגם זה לא היה אפשרי עד שהגדרתי ב servises תחת לשונית windous audio את ה log in כ local servis. אני מעוניין לבצע עדכון ללוח אם ולביוס ואשמח אם מישהו יוכל לספק קישורים לעדכונים חדשים יותר כמוצא אחרון לפני שנמוך ל WINDOUS7 האם הגדרות אלו יכולות להזיק ומה הסיכונים בעדכונים הללו ? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אם מישהו יכול בבקשה לנתח אותם??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שלי שמשמש כ-NAS מולטימדיה. במחשב יש לוח MSI H55M-ED55 ושאר המפרט מופיע מימין. הבעיה לא עקבית ובה המחשב לפעמים לא מתעורר ממצב שינה. בממוצע אחת ל-5 פעמים בערך. כאשר התקלה אכן מתרחשת, לאחר הדלקה של המחשב הוא נדלק ל-3 שניות בערך (מפעיל מאווררים, ה-CD מרעיש קצת, נורות נדלקות) לאחר מכן הוא כבה ולאחר שתי שניות נדלק חזרה וכל העניין חוזר חלילה עד אינסוף. בסופו של דבר אני נאלץ לכבות אותו בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ולהפעיל שוב. אציין שגרסת ה-BIOS היא העדכנית ביותר. אני חושד בלוח אם. עצות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וצריכה להתקין דרייבר לכרטיס קול מובנה. הורדתי את הדרייבר המתאים מאינטל וגם מ realtek. ההתקנה רצה וממש שנייה לפני שמסתיימת המחשב נופל ועושה restart. ניסיתי עם מס' גרסאות ושום דבר לא עוזר! ניסיתי גם להתקין בsafe mode וברגע שהעלתי את המחשב במצב רגיל הוא כיבה את עצמו... בבקשה עזרו לי!!! :
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-