תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
קים ברשותי מחשב חדש של חבר עם לוח אם של abit ax8 ומשום מה הביוס לא מזה את הדיסק הקשיח (sata) .בכל מצב הבנתי שדגם הזה של הלוח יש בעיה בזיהוי ולכן צריך דריבר להרדיסק שצריך להתקינו במהלך התקנת ה win . ניסיתי כמה פעמים להתקין את הדריבר והיה כיאילו שהצליח אבל בסופו של דבר ה sata לא מזוהה מה עוד אני יכול לעשות
-
- 13 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שידרוג ופירמוט המחשב (הוספת זיכרון והוספת כונן SSD המשמש ככונן C, בו מותקנת מע' ההפעלה Windows 7) אני חווה ירידה משמעותית בקצב הגלישה (ירידה של 90% !!!). המחשב (נייח) מחובר ישירות למודם ע"י כבל רשת. (אני לא משתמש בראוטר כלל). תשתית האינטרנט שלי: HOT והספק: Hot net במסלול של "100 מגה". כאשר אני מבצע בדיקת מהירות (באתרים שונים, בזק, 012, 013 Speedtest.net וכו') התוצאה המתקבלת היא: 9.5Mbps כאשר אני מחבר מחשב נייד, אחר, ישירות עם אותו כבל רשת, התוצאה שמתקבלת מראה כ 100Mbps. אציין שהמהירות הייתה בסדר גמור גם לאחר הפירמוט. כאשר אני מריץ בדיקת Windows Network Diagnostics, מתקבלת ההודעה הבאה: "Your computer appears to be correctly configured, but the device or res…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד Dual Core Processor E2160 1.80 Ghz המחשב עובד עם המעבד כמה חודשים, ראיתי במנהל המשימות שהוא מראה לי שני גרפים של המעבד הכול היה טוב ויפה. פירמטתי את המחשב ומאז הוא מראה במנהל המשימותי כאילו יש לי מעבד אחד ?! (גרף אחד) כמו כן ראיתי במאפייני המחשב שלי שהשם של המעבד הוא רק CPU 1.80Ghz @ 2160 ( בלי ה Dual Core) אז אחד למה זה, שתיים האם זה אומר שהמחשב באמת עובד עם ליבה אחת ? ושלישי מה אפשר לעשות ? תודה לכול העוזרים.
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל התוכנות שלי קורסות כל הזמן (after effects , photoshop, cinema 4d, cod4, steam) וגם המחשב שלי כל כמה זמן עושה FREEZE ונתקע, בנסוף יש לי מידי פעם BLUE SCREEN וזה לא רק מעומס יתר לפעמים אני סתם משאיר את המחשב דלוק בלילה והוא עדיין עושה BLUE SCREEN ! בבקשה שמישהו יעזור לי!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי לי לעדכן את הדרייבר של ערכת השבבים? nForce 570 SLI Intel Edition גרסה 8.22 במה זה שונה מה Frame where של הלוח ? > שהוא אסוס M2N-E האם מומלץ לעדכן את שני אלו >> על מערכת בת חודש?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה. אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בזמן אחרון אני נתקל בבעיה שהמחשב נתקע בזמן משחק יש לציין שזה יכול לקרות אחרי חצי שעה או אחרי שעתיים בדקתי טמפ' והכל נראה בסדר. הדרייברים של הכרטיס מסך והכרטיס קול מעודכנים. שהמשחק נתקע על המסך אני רואה תמונה לא ברורה והסאונד ממשיך לעבוד לפעמים זה נותן לי לצאת לשולחן עבודה ולפעמים רק ריסט עוזר. enermax liberty400w e6300 Gigabyte GA-965P-S3 2*1gb g.skill nvidia8800gt תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בע''ה, המחשב נדלק עד המסך השחור ההתחלתי שלו ואז מכבה את עצמו. וחוזר חלילה ללא סוף. אין לי שליטה עליו רק בעת כיבוי מפסק ספק הכוח מאחורה. קורה לעיתים קרובות. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, זיהיתי בעיה במנהל ההתקנים, בתמונה הבאה: מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בזה? כמו כן גיליתי את הבעיה הזו לאחר שה-sound הפסיק לעבוד לפתע במחשב ולכן בדקתי את מנהל ההתקנים, הסאונד עדיין לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו למרות שניסיתי להוריד את הדריברים מחדש. האם יש קשר בין השניים? תודה לכם על התשובות
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב. אני לא יכול לשחק במשחקים. המחשב עובד מצוין אך כאשר אני מפעיל משחק [והמחשב מתאמץ כביכול] אחרי עשר דקות אני מקבל מסך שחור והמחשב נתקע. *שזה קורה פתחתי את המחשב וראיתי כי המאוור של הכרטיס מסך נכבה. מה אני צריך לעשות? המפרט שלי הוא: E6750 2.66GHz X1951Pro 512mb 2 gb Ram אני משתמש בוינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני פותח את התוכנה Everest ובשורה של הלוח אם זה כותב לי unknown, איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הורדתי משהו, כמה קבצים (ותוכנות) היו פתוחים, מוסיקה בוויליום גבוהה, פתאום המסך התחרבש והמוסיקה קפצה.. חיכיתי איזה 10 דקות, ולא הייתה תגובה. כיביתי אותו מהלוח אם מאחורה, ניתקתי את הכבל הראשי של כל החשמל בחדר, וחיכיתי 10-15 דק' שהמתח ירד. הדלקתי, והכל היה בסדר חוץ מזה שכונן D נעלם (אבל זה כבר בטיפול בפורום אמצעי אחסון). קיצר מישהו יכול להגיד לי למה הוא פתאום קרס? נ.ב היה לי אוברקלוק (הגבול של הלוח) לפני קצת יותר משבוע, אבל ביטלתי אותו. יכול להיות שזה קשור?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
בזמן שאני מפעיל תוכנה/משחק כבדים במחשב קורה שהמסך פשוט נכבה (רושם את הלוגו והאור הופך אדום) והמחשב נתקע וחייב לעשות לו הפעלה מחדש ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: win7 64bit i5 RAM 4GB DDR3 GeForce GT 240 תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחמם מאוד אז פתחתי אותו ורציתי לנקות וזאת פעם ראשונה שאני פותח נייד. בקיצור בטעות התנתק לי הכפתור של ה power מהלוח אם, ואני לא מצליח לחבר אותו הוא מחובר עם רצועה כזאת וקליפס על הלוח אם, זה מחשב pavilion dv6 נגמרה לי האחריות לפני חודש. בקיצור אשמח שמישהו יסביר לי איך לחבר את הרצועה הזאת ! בבקשה!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הם מזוהים בביוס אבל הXP לא רואה אותם ובמנהל ההתקנים הם מופיעים עם קראש וכשמוחקים אותם ועושים סריקת שינויים בחומרה אז הם שוב מותקנים עם קראש! מדובר בXP HOME בעיברית (איכס!) מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה (פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי מבית לוגיטק השם המלא של הסט Logitech Cordless Desktop Wave בקיצור, הרצתי את הדרייבר, חיברתי את המשדר ועשיתי ריסטראט הבעיה היא שהמחשב עדיין לא מזהה את ה התקנים וזה משגע אותייייייייייייייייייייייי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי שכחתי את הסיסמה למחשב הנייד(toshiba Satellite L50 עם WIN8), הורדתי Hirens.BootCD.15.2 וצרבתי אותו כבוט על מנת לעשות ריסט לסיסמה (בדקתי במחשב הPC שזה אכן קורא BOOT כמו שצריך ועובד) מוגדר שהוא יקרא CD ראשון, והוא גם עושה רעש שהוא קורא את הדיסק ויש - עם מסך שחור ניסתי גם בDOK עם בוט אבל הוא פשוט מדלג ישר לווינדוס . בדקתי בהגדרות של הBIOS במחשב וכתוב SYSTEM BIOS VERSION 2.00 מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים של סיגייט 500 גיגה כל אחד אחד חדש מחולק לשני מחיצות בו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 7 השני ללא מחיצה והוא משמש לסרטים שירים וכו' היה במחשב הקודם בו היה XP ובו הבעיה וינדוס 7 פשוט לא מסוגל לקרוא אותו הוא מזהה את הכונן במנהל ההתקן ובביוס אבל אין כלום במחשב שלי חיברתי אותו בתור כונן חיצוני למחשב אחר עם XP והוא עובד נפלא תודה רבה לעוזרים! amd phenom2X4 955 gigabyte ma-890gpa-ud3h ss 620w
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב u501 חדש של אסוס ומאז שקניתי אותו יש דיליי בוידאו, במיוחד שהוידאו במסך מלא, בין הקול והתמונה (הקןל מהיר יותר). הבעיה בכל אתר עם וידאו וגם בbs player ובו החלק שבשמאל למטה מרצד. ראיתי סרטון שלפיו יכול להיות שזוהי בעיה בתוכנה של הלוח אם אך לא הבנתי עד עכשיו איך בודקים מהו הלוח אם שיש לי ואיך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-