תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ואשמח מאוד שמישהו יעזור לי כי הבעיה הזו משגעת אותי. היה לי מחשב שעשה לי בעיות אז החלפתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים. לוח אם של gigabyte g31m-es2l מעבד אינטל E7400 וזיכרון 2 ג'יגה היה לי לא מזמן ויסטה ועכשיו החלפתי ל7 והבעיה לא נפתרת. הרכבתי הכל כמו שצריך, אני מבין בדברים האלו ובדקתי לפחות 3 פעמים אם הכל תקין בפנים ועדיין אני לא מבין מה הבעיה שלו. אז ככה אני עושה כיבוי כמו שצריך, התחל >כיבוי...המחשב מתכבה ונדלק מיד לאחר 3 שניות..אם אני רוצה לכבות אז אני צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי/הדלקה לחיצה ארוכה לאחר שהוא נדלק מיד. ועוד בעיה מוזרה מאוד...כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה (צריכה נמוכה) הוא לא יכול להידלק חזרה הוא לא נדלק ואז אני צריך לעשות ריסטרט לכן אני נמנע מהלכניס אות…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של חברת אייאומגה מדגם 1TB Select USB 2.0 Desktop Hard Drive לאחרונה פירמטתי טת המחשב ולפני שפירמטתי גיבתי את כל המידע על גבי הדיסק הקשיח אחרי שפירמטתי חיברתי את ההארד דיסק והמחשב לא זיהה אותו הנורית הכחולה שאומרת שהוא מחובר לחשמל דולקת אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי בכמה מחשבים ניסיתי להחליף כבלים וכלום לא עזר. המידע שיש לי על גבי ההארד דיסק הוא ממש חשוב ואני ממש לא רוצה לאבד אותו אשמח מאוד אם מישהו יוכל להציע איזה סוג של פיתרון המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב יש לי כרגע איי 3 7100 עם 8 גיגה וזה ממש נמוך בשבילי , הבעיה שהמעבד והלוח תומכים עד DDR4 2400 והזיכרון עם התדר הכי נמוך שאני יכול להשיג זה DDR4 2666 ואני מפחד שהמחשב לא יעשה בוט ! על הנייר התדר צריך לרדת ל 2400 אבל קרה לי מלא פעמים ששמתי זיכרון עם תדר גבוה והייתי בטוח שהתדר ירד ופשוט לא היה בוט ! , עדיף לחפש 16GB עם תדר 2400 ולא לקחת סיכון ? לפי האתר של Crucial זה אמור לעבוד אפילו בתדר של 3200 : https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/gigabyte/ga-h110m-s2h באתר של Gskill רשום שהכרטיס זיכרון שלהם DDR4 2666 עובד רק עם ציפסט H310 ושלי H110 https://www.gskill.com/specification/165/185/1575527599/F4-2…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נוסף בבית שכאשר אני מדליק אותו רואים את כל הכתוביות האלא בהתחלה ולאחר מכן יש מסך שחור ולא קורה כלום... משהו יודע אולי ממה זה נגרם?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המחשב חדש דנדש, ולפתע הוא לא ועובד יותר, המחשב לא פותח מסך. chip set של SIS645 לפנטיום 4. !!!!אבל הנורית שמראה שהמחשב דולק מהבהבת!!!!. מישהו יודע מה זה אומר ???? ביניים הוצאנו הכל, ,CD, IDE, HDD, memory, LAN, FDD, all pci & AGP devices אם מישהו יודע על בעיה שיש בלוח הזה או משהו כזה, אז בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום כולם... יש לי בעיה במחשב ישן... (לא כל כך ישן אבל מחשב בן איזה 4...) אתמול אני מפעיל אותו ובמהלך ה BOOT אני מקבל את ההודעה: Disk reading errro occured (press alt+ctrl+del to reset) טוב נו, חשבתי לעצמי שזה בטח קשור ל HD או לכבל IDE שלו שעבר עיגול חובבני ביותר ועכשיו הגיע זמנו למות. הרצתי תוכנת שDiagnosis של Maxtor והיא אמרה שהכונן בסדר והוא עבר שם את כל המבחנים שלהם. כרגע אין לי כבל IDE 80 ספר כך שאני מחכה ליום ראשון, אבל ניסיתי בכל זאת לפרמט את ה HD: הכנסתי דיסק Win Xp Boot, כשהוא מבקש ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקבל BOOT FROM CD אני לוחץ. עכשיו הוא מציג לי את ההודעה הרגילה ...Inspecting your computers hardware configuration משם, בום! מסך שחור לא רואים כלום! ורק ר…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש... מנהלים מצטער על פתיחת הנושא בפורום זה אפשר למחוק העברתי את הנושא לפורום ציוד היקפי מצטער...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה אומר שההודעת שגיאה רושמת בעת התקנת תוכנה הזכרון לא יכול להיות read כדי לפתור תקלת באגים לחץ אישור או ביטול לסגור מה זה ההודעה הזו בוצעה הפנייה לזכרון משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש. כמובן שזה לא עזר, והמזל הרע ממשיך לרדוף אותי ועכשיו יש לי בעיה חדשה: התקנתי VISTA עם SP1 והמערכת שיש לי היא זו: ספק כוח THERMALTAKE TR2 430W מארז THERMAL TAKE SWING מעבד amd athlon 64 X2 5200 לוח אם ASUS M3A )(AMD770( SOCKET AM2+ זיכרונות 2GB KINGSTON DDRII 800 כרטיס מסך ASUS GEFORCE 8400GS כרטיס קול O.B REALTEK 8.1 HD הרד דיסק 500GB 32MB BUFFER SATAII משום מה המערכת מדי פעם קופאת ונתקעת לגמרי בניגון VIDEO עם סאונד בתוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC וגם בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER 11 הדרייברים שמותקנים הם הכי חדשים שמצאתי באתרים של ASUS ושל NVIDIA NVIDIA 7.15.11.6925 שמסתבר שהתאריך שלהם הוא מסוף 2007 ושל הכרטיס קול - 6.0.1.5464 - מאוג' 2007. הCODECS המותקנים…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שהוא 2 מגה קאש באפשר ואחר שהוא 8 מגה.. נכון לעכשיו המערכת הפעלה יושבת לי על הדיסק קשיח שהוא 2 מגה באפר השאלה היא אם אני מחליף מקומות בין 2 הארדיסקים ומתקין מערכת הפעלה על הארדיסק של ה8 מגה באפר האם יהיה שיפור כלשהו בביצועים או שיפור כלשהו בכלל? או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. בימים האחרונים כשאני מדליק את המחשב הופיע לי הודעה מוזרה שאומרת: "WPOW.exe - System Error" ובתוך ההודעה רשום שהתוכנית (לא ידוע איזו כי לא רשום) לא יכולה לעבוד בגלל ש-binkw32.dll חסר מהמחשב. ההודעה גם מציעה לי להתקין את התוכנה מחדש, אבל לא רשום איזו תוכנה זו. היום הופיע הודעה נוספת, והתמונה מצורפת בהודעה. למישהו יש מושג מה הולך שם. יש לי ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי!, אני מריץ כרגע VISTA ULTIMATE RTM 64BIT אבל לצערי לא מצאתי דרייור לVIVO 7800GT או LEADTEK TV2000 XP בשבל המערכת הזו.. מישהוא מכיר אתר שיש לו דרייור צד שלישי או מישהוא שהתגבר על הבעיה הזו?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברה!יש לי בעיה מאוד מציקה מאז שקניתי את המחשב לפני חודש וחצי בערך יש לי כל מיני תקיעות (בתקיעות הכוונה היא שהמשחק נתקע לשנייה וחוזר וככה זה ממשיך) ועיוותים של צבעים(בעיה בכרטיס מסך?) עדכנתי את הדרייברים של ה כ. מסך כ.קול בקיצור של מה שאפשר עידכנתי אפילו הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב אמרו שהדרייברים לא מעודכנים אז הם עידכנו לי אותם בעצמם באותו זמן היתה לי מערכת הפעלה WIN 7 ULTI הם אמרו לי הכי עדיף לשים XP כדי להימנע מכל הבעיות ואמרו לשים XP 32BIT והכל היסתדר (שזה היסתבר כחירתות)עכשיו ני עם XP PRO 32 BIT ועדיין אותם בעיות עידכנתי כל מה שאפשר לעדכן והבעייה ממשיכה. עכשיו אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך כי זה פשוט לא הגיוני שהבעיה הזאת תמשיך! יש לי אחריות ל 3 שנים לפי הת…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחשב של חבר התחיל לפעול מאוד לאט מבחינה גראפית לדוגמא כשמזיזים חלון זה זז בצורה לא נורמלית. לא חלק כמו שזה היה אתמול. הורדתי GPUZ ושם זה מראה את השעונים על 0 MHZ כמו שאתם רואים בתמונה: בכל מקרה גם משחקים פועלים חצי כן ולא, ז"א שהרוזלוציה לא ניתנת לשינוי אך הוא פועל חלק כמו מקודם. התקנתי מספר דרייברים ניסיתי גם ישנים יותר אך שום דבר לא פעל, גם דרייברים חדשים ללוח לא פתרו את הבעיה. הכרטיס קיים באותו מחשב הרבה זמן. אך אתמול בזמן משחק מסויים המחשב נתקע ואחרי הריסטרט המחשב שוב נתקע, החבר עשה ריסטרט שוב ומאז זה ככה. הכרטיס הוא של LEADTEK 8500GT. ואחרי גיגול ראיתי שזה דיי נפוץ ב8500 אך לא ראיתי שום פיתרון. האם למישהו יש מושג כיצד לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחשב נייד קצת ישן 600 MGH CELERON כל הקבצים החלו להשתגע יקונים מתחלפים! הוא התחיל לייצר מלא תיקיות עם הסימן הזה $$$$$ ניסיתי לסרוק וירוסים וכו' לא הלך לנקות עם AD-AWARE לא הלך מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז חשבתי שהבעיה היא בכונן שהתחיל לעשות רעשים, וקניתי אחד חדש והתקנתי עליו ווינדוס, אבל אחרי כיבוי המחשב הווינדוס לא עולה ושוב נכתב להכניס דיסק, bootable ורק אם מניסים את דיסק ההתקנה של הווינדוס, המחשב מזהה את הכונן עם מערכת ההפעלה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב בחלקים ולאחר ההתקנה של הכל הופיע הודעה הבאה: CMOS CHEKSUM ERROR- DEFAULTS LOADED WARNING CPU HAS BEEN CHANGED ??? 8PLEASE RE-ENTER CPU SETTINGS IN THE CMOS SETUP AND REMEMBER TO SAVE BEFORE QUIT לא מצאתי בביוס היכן משנים את ההגדרות של המעבד, טענתי את ההגדרות האופטימליות, לאחר מכן שמרתי. המחשב עלה בסדר והכל תקין אלא מה? כאשר מנתקים את המחשב מהחשמל ומחברים אותו בשנית מופיעה אותה ההודעה והביוס מתאפס. בנוסף עשיתי גם עדכון לביוס- לא עזר. כעת החלפתי גם סוללה- גם לא עזר. אשמח לכל רעיון ועצה. איתי
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-