תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני משחק ב A.V.A ובעוד כמה משחקים: הבעיה שאני באמצע המשחק אז יש לי תקיעות כל המחשב תקוע ואחרי חצי דקה הוא חוזר לעצמו או שכל המחשב תקוע והמסך כולו בצבע אחיד כל פעם צבע אחר ויש רעש מוזר באוזניות ואפשר לסדר את זה רק ע"י הפעלה מחדש. יש לי win 7 64bit והמפרט שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad q6600 2.4Ghz לוח אם: intel dg31pr זיכרונות: 2gb +2gb (KINGSTON 800Mhz) כרטיס מסך: ati readon hd 4670 1GB ספק כוח: ezcool real 300w דיסק קשיח : SAMSUNG HD322IJ (ראשי) WDC WD800JD הדרישות מערכת למשחק : The Minimum System Requirements For Alliance of Valiant Arms: Operating System: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 2.4Ghz Memory: 1 GB Hard Drive: 1.6 GB Free Video C…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני לוחץ על תוכנה למשל לוקח לה איזה 20 שניות עד שהיא פועלת, והמחשב בכללי מאוד איטי. זה רק התחיל היום, והפעם האחרונה שפירמטתי זה היה לפני פחות משבוע. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא יודע למה.. אבל במשחקים כמעט בכולם.. לרוב בNFS החדש.. קאונטר סטרייק סורס ו-1.6 בקיצור לפעמים המשך נמרח.. יעני אני רואה תמונה של זיגזגים כאלה מרוחים והמחשב נתקע ולא מגיב זה קרה לי רק בקאונטר סטרייק [שניהם] ובNFS יש לי לאגים של 5 שניות ככב בהתחלה.. ואז זה מסתדר עכשיו אני לא מבין למה יש לי GFORCE 6800 ULTRA AMD ATLON 64BIT 3200 אממ.. לא יודע למה זה קורה מישהו יכול לעזור...?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים העדכניים מאתרי היצרן. כשבדקתי שהכל מותקן כמו שצריך בdevice menager ראיתי שחסר הדרייבר "universal serial bus (usb) controller driver" באתר של הלוח אם ראיתי שתי התקנות: Etron USB 3.0 DriverIntel USB 3.0 Driver ושיערתי שצריך להתקין רק אחד... והתקנתי את הINTEL... צריך להתקין גם את הETRON? זאת הסיבה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והמחשב לא מזהה את ה-HD (בהתקנה של הווינדוס, הוא אומר לי שהוא לא מזהה). בדקתי חיבורים (אין לו חיבור גדול, יש לו חיבור SATA {מן כבל קטן שמתחבר לhard disk}). בביוס הוא מראה לי: Primary IDE Master הוא מזהה לי את הצורב. Primary IDE Slave לא מזהה כלום. יש לי דיסק קשיח Samsung 7200 , 80 GB, 8MSATA. לוח אם: Asus P4 S800D נ.ב הכבל הרגיל של ה-HD הוא מתחבר לצורב ויש עליו מדבקה של HDD Cable. מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
Core i3 540 Intel DP55wg זכרונות ddr3 g.skill 1600 Ripjaws הרכבתי את המחשב במארז של המחשב הישן (עם כל הרכיבים מהמחשב הישן, חוץ מאלה שצוינו) כשהדלקתי את המחשב, הוא הדליק וכיבה את עצמו כל שניה-שתיים, בלי לתת פוסט, המסך נשאר כבוי. ניתקתי אחד אחד את הכוננים ואת כרטיס המסך, והוצאתי את הלוח מהמארז, ועדיין ריסטרטים. כשהוצאתי את הזכרונות, הפסיקו הריסטרטים, ועל מסך הבינארי שעל הלוח היה רשום קוד 24. לקחתי זכרונות ממחשב עם P55 אחר, שעובד, וגם במקרה זה המחשב עשה ריסטרטים. ניסיתי להוציא את הסוללה מספר פעמים, כשהפעם הארוכה שבהם הייתה למעלה מ-6 שעות. החיבורים במקום, ווידאתי, גם לאחר הניתוק מהמארז, שהם בפנים. מה עוד אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול כרטיס מסך GT 520 חדש, והכל עובד חוץ מזה שהמסך נכבה פעם ב- ועולה חזרה אחרי כמה שניות עם אותה התמונה, ובהודעות של ווינדוס כתוב שהדרייבר הפסיק להגיב, אך התגבר על הבעיה. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב לאחר פירמוט שמריץ windows 7 עד דיסק אחד ובנוסך עוד 2 דיסקים שמחוברים ב- raid לצורך הורדות וקבצים שונים אשר ברגע זה הם ריקים . יש לי תופעה של מסך כחול ו - restart אך לא משהו עיקבי . יכול לקרות בגלישה באינטרנט או בהפעלה של תוכנה גראפית . אני לא מצליח למצוא את הבעיה כאשר אני מריץ את המספר של התקלה בחיפוש גוגל אלא רק דברים דומים או קרובים מבחינת מספר התקלה . שאלתי היא כיוון שהמחשב לאחר פירמוט לאיזה רכיב חומרה עליי לגשת לצורך פיתרון הבעייה ?? צירפתי קובץ עם צילום המסך הכחול ! תודה מראש לכל העוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש כבר שעתיים איך להוריד אלבום משותף של DROPBOX. הסבר: חבר שלי שיתף איתי אלבום שלו >>> אני רוצה להוריד את כל התמונות >>> אין כפתור הורדה. או משהו שדומה לזה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (או משהו) שיכולה להגיד לי את המיקום הפיזי של קובץ מסוים על ההרדיסק, כלומר באילו סקטורים נמצא הקובץ. יש לחבר שלי הרדיסק דפוק, והוא רוצה להריץ כלי תיקון (HDD Regenerator, למי שמתעניין) על הסקטורים החשובים בלבד, כי זה תהליך מאוד ארוך ורק חלק מהקבצים שנדפקו חשובים לו מאוד. מישהו מכיר משהו כזה? תודה, עוגי.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה הגדרות של הצבעים וכשאני רוצה להחליף אז אי אפשר יש שם רק 32 ביט ו 16 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+/8KDA3J (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GT (256 MB) Monitor Xerox XM7-22WH [NoDB] (FCWI7B0041116) Disk Drive WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM 3x אני לא מדבר על משחקים חדשים אלא על משחקים ישנים כגון קאונטר סטרייק סורס המחשב פשוט מריץ אותו על 40 fps...מה יכולה להיות הסיבה לכך? והמשחק מוגדר על הגראפיקה הכי נמוכה. אולי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל בגלל ספק ג'ינרי[ksp 500w]?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר להסיר בצורה מלא את הדרייבר של הלוח אם בשביל לתת לווינדוס להתקין אותו מחדש? בדרך כלל בשביל לעשות דברים כאלו אני נכנס לניהול->מנהל התקנים ושם מסיר אבל יש שם כל כך הרבה דברים ואני לא יודע מה להסיר. יש לי בעיות עם חלק מחיבורי הUSB שלי במחשב, מחובר לי במחשב בPCI עוד תוסף של USB של 4 חיבורים והם לפעמים לא עובדים לי עד שאני לא עושה הפעלה מחדש למחשב ובכללי מאז שהתחילו לי הבעיות אני לא מצליח לחבר כבל מאריך של USB. כשיש לי בעיה איתם אז כשאני פותח את הניהול שלה מחשב-->מנהל התקנים->בקרי אפיק טורי אוניברסלי (USB) אז אני רואה על שתיים שם סימן צהוב של אזהרה .. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למומחים שלום קניתי מחשב חדש ודי חזק כשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקים אחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים. התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב. 1) thief - deadly shadows 2) joint operations - typhoon rising כמו כן התקנתי cs ו cs sours להפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים: המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה. אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב. בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5k ולסיום המפרט הוא מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררי…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HD-Inspector וראיתי משהו שהלחיץ אותי מאוד תמונה- לחצתי על השורה הכחולה וזה הראה לי את התמונה הבאה- http://img689.imageshack.us/img689/6589/88091800.png פתחתי אתמול אשכול על שאלה של טמפרטורת המחשב שלי,ואני רוצה לדעת אם יש קשר בינהם מה הסיכונים ומה ניתן לעשות...: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457951.0 תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם msi k8n neo5 psb 1 וזיכרונות pqi4000-1024dbl את הרכבת והתקנת המחשב לא אני עשיתי , המחשב עבד מעולה עד לפני שנה וחצי. התחילו בעיות של מסכים כחולים שגברו עם הזמן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שכאשר אני מתקין רק סטיק אחד של הזיכרון אזי המחשב עובד תקין וכאשר אני שם את שניהם (לפי ההוראות בחוברת) אזי המסכים הכחולים חוזרים. למישהו יש כיון? הגדרות bios אולי? בברכה בעז
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שבועיים ויש לי כרגע בעייה של ריסטים של המחשב בעת הפעלת הווינדוס. בדקתי את הסטיקי של הפורום וביטלתי את הריסט וזה עכשיו מראה לי מסך כחול של שגיאה קריטית. השגיאה מופיעה רק בעת הפעלה מחדש רגע לפני שהווינדוס מסיים לעלות, לפעמים היא קורה ולפעמים לו, ולפעמים זה יכול לקרות הרבה פעמים רצוף. אני כרגע משתמש בווינדוס xp sp2, והבעיה של ריסטים הייתה קיימת גם כשהפעלתי את ויסטה ולכן החלפתי ל xp . עידכנתי את הביוס של הלוח אם ושל הציפסט וניסיתי שתי גרסאות של דריברים לכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו, ניסיתי למצוא את ה minidump אבל התיקייה לא קיימת אצלי במחשב ולהפעיל את %systemroot%\minidump דרך RUN גם כן לא מוצא את הקובץ, ככה שאין לי יותר מדי פרטים על הסיבה לתק…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte SQ 800 וכרטיס קול און בורד ובאנריל 2003 ואנריל 2 יש בעיה בסאונד ממש מעצבנת הסאונד כזה נמרח ויש הד כזה מעצבן בקיצור עדיף לכבות את הרמקולים במקום לשמוע לזה חיפשתי באתרים של אנריל תיקון לזה אבל לא מצאתי מישהו אחר נתקל כבר בבעיה הזאת ? כי גם לחבר שלי שיש את אותו כרטיס קול און בורד יש את אותה בעיה תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז נתחיל במה שיש במארז ונעבור לבעיה העיקרית : מעבד : intel q8200 זיכרון : 4 gb חברת kingstone אם זה משנה כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb הוספתי גם צילום מסך של הטמפרטורה בזמן משחק . המשחק העיקרי שזה קורה הוא batman AA במשחקים פחות כבדים FM10 , PES10 , זה לא קורה גם ב- cod 4 modern warfare 2 זה לא קרה לי . פסלתי את בעיית המשחק כי התקנתי את אותו משחק אצל חבר (יש לו מחשב קצת יותר חזק אבל הכל עובד ) ועוד משהו קטנטן הדופן של המחשב פתוחה בזמן המשחק ולמרות זה יש לי ריסטרטים. תמונה א' - לפני שהתחלתי לשחק http://yfrog.com/42temp1lp תמונה ב' - באמצע המשחק (שיחקתי רק 3 דק' לא ידעתי מתי המחשב ייפול ) http://yfrog.com/4rtemp2ep מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-