תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מוגדר לי שאחרי חצי שעה של אי שימוש המחשב שלי יכנס למצב שינה. לאחר שאני מזיז את העכבר המחשב נדלק אך הסמן קפוא לא זז. העכבר מדגם G700 אלחוטי , לא עוזר גם כאשר אני מחבר אותו כחוטי זה לא עוזר. הבעיה התחילה רק היום... דברים חריגים שעשיתי לפני זה הם: שינוי הזמן של מצב השינה מחצי שעה לשעה ובחזרה, OC למעבד ולכרטיס מסך והחזרתי לסטוק . שימוש בתוכנה VIRTU MVP, אולי שונה משהו בביוס? למישהו יש רעיון בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב טוב - i7 7700k 4.20 GHz, gtx 1070,Aorus Z270X gaming 9, noctua NH-D15S 32 ram . ויש לי fps drops בכל המשחקים ובחלקם פשוט קצת fps. הטמפרטורות של הcpu וה-gpu טובות ולא צריך לציין שברגע שיש לך מסך 144 הרץ אתה רוצה 144 fps יציבים. מישהו? עזרה?
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם, סורי מראש על החפירה: אז זה מתחיל ככה: לפני כשנה גרתי בדירה בה הייתי מחובר לתשתית וספק של בזק בינלאומי (עד 100 מ"ב), הראוטר שלי תמך תקן N וכך גם כרטיס הרשת שלי, ובהתאם, עם חיבור לווייפיי (5 ג"ה) קיבלתי בממוצע 60-65 מ"ב לשנייה, שזה מגניב ממש. עברתי כעת לדירה אחרת, אותו עניין- תשתית וספק של בזק, עד 100 מ"ב, אני מאודד קרוב לתחנת ממסר (אני לא סגור שכך היא נקראת, אבל אני מקווה שמובן), המחשב שלי נמצא כ5 מטרים מהראוטר, יש לי כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR938x Wireless Network Adapter (אותו הכרטיס שהיה לי לפני שנה) ובSPEED TEST אני מקבל בעקרון פינג של 11-14 ומהירות הורדה של גג 20 מ"ב. כשאני בודק בSPEED TEST ד"א הנייד שלי אני מקבל באיזור ה50 מ"ב…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=11820 תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! פקק החשמל קפץ לי בבית וכעת רשת הwifi שלי לא נמצאת ברשימה במחשב. הראוטר עובד- כל הנורות דולקות. האם יש לי דרך לתקן זאת בעצמי או לחכות למוקד הטכני של ספקית האינטרנט שלי? רוב תודות
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הmouseware של לוג'יטק זורק מסכים כחולים בסוף ההתקנה, ואחרי זה שהווינדוס עולה יש בעיות בתוכנה אי אפשר להגדיר את הכפתורים והווינדוס לא מזהה כמו שצריך את העכבר. יש לי דריבר מעודען מהאתר שלהם, מה לעשות? וזה דחוף כי אני רוצה לפרמט (אני כבר אחרי פירמוט ככה שהווינדוס זה לא הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ב''ה שבוע טוב, האם במקום לחבר כבל H.D. מהמחשב הנייד אל מסך הטלוויזיה החכמה ניתן להקרין/לשדר אל-חוטית אליו/אליה ? תודה אלעזר
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ברשותי טאבלו SURFACE GO המחובר למסך המחשב עם כבל מתאים. אילו פעולות אני צריך לבצע כדי לראות את הטאבלט דרך מסך המחשב, כי זה לא פועל כך אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני מס' חודשים את המחשב הזה: במהלך עבודה עם תוכנות גרפיות / משחקים , טמפרטורת המעבד עולה עד ל95 מעלות. המאווררים שלו עובדים חזק ועדיין לא מצליחים כנראה להוריד את הטמפרטורה.. קניתי משטח קירור חלש יחסית שלא עושה את העבודה. האם עבודה בטמפרטורות כאלה תקינה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני זוכר שאני ביטלתי את הבלוטוס ממנהל ההתקנים (עשיתי הפוך ללא זמין - שעה אני מחפש משו שכתוב "הפוך לזמין") ואני לא מוצא אותו עכשיו, איך אני מפעיל אותו? (אין אותו גם ב-wireless assistant )
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיית סאונד בנטפליקס,מדובר באפליקצייה שנמצאת על הטלוויזיה החכמה. (הסאונד נהיה ממש פחות איכותי ,יותר חלש כזה , כאילו חסר לו את הדולבי דיגיטל או משהו כזה.. ממה שאני שומע בטלוויזיה הרגילה שאני רואה למשל כדורגל או חדשות) ,וזה רק בנטפליקס בתוך כל הסדרות וכל הסרטים. אז השאלה היא אם הבעיית סאונד שציינתי בסוגריים היא נובעת בגלל שהאפליקצייה מותקנת ישר על הטלוויזיה ובעצם אין כבל HDMI שאולי הוא נחוץ כדי שהאפליקצייה תפעל כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי ! אם למישהו יש כאן מושג בכרטיסי מג'יק של "רוגב" ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז מהאשכול ההוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190073.msg1653348#msg1653348 שעוד קיבלתי BSOD ב XP x64 , המחשב לא הצליח להוציא DUMP ב x86 .. פשוט היה רושם שהוא מתחיל ליצור דאמפ , ולא היה מסיים.. היום הוא הצליח , אין לי מושג למה , פשוט שיחקתי BF2 וזה קרה. אז הנה הDUMP. תודה בכל אופן , אבי.. מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת שאוכל להסביר גם לחנות המחשבים על מנת להחליף חלק פגום במידה וישנו .. אבי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר יש מדפסת HP DESKJET F2200, כל עמוד שמדפיסים מופיע כ-3/1 ב-SPOOLER. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא ממש עזר. בנוסף, המדפסת מדפיסה מאד לאט (אם בכלל). יכול להיות שזה קשור לזה שמחסנית הדיו הצבעוני ריקה? המחסנית השחורה חדשה, אבל שמעתי שיש מדפסות שמסרבות להדפיס בשחור אם הדיו הצבעוני ריק.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי חברים וחג שמח! כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר: בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי. הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט. פרטים על המחשב והמערכת: המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות. מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3 מעבד…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זה התחיל לי לפני חודשיים שלוש אני חושב.. בהתחלה הייתי בטוח שזה מהספק כוח, שאמנם התיישן וכבר היה לי אותו 6 שנים, ואחרי כמה ימים פתאום המחשב הפסיק לעבוד והספק פשוט היה גמור. אז החלפתי לספק חדש, לא היו רעשים למשך תקופה. עד שלפני שבוע בערך הרגשתי שהרעש חזר שוב, אולי זה רעש לא בדיוק אותו הדבר, אלא הפעם חריקות כאלה ולא תקתוקים. לא חושב שמדובר ב- Coil Whine או משהו כזה.. הקירור של הכרטיס תקין ושום דבר לא מפריע לקירור.. גיליתי שזה מגיע ממנו כי שאני משנה קצת את מהירות הקירור זה מפסיק קצת ואז חוזר, גם במצב מנוחה. ואני שם לב גם לאחרונה שלפעמים הכרטיס ב-54 מעלות במנוחה ולא ברור לי למה, לרב זה היה נמוך...
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מיום שבת. כל תוכנה שניסיתי להפעיל הוא אמר לי שגיאה: לא ניתן לגשת לקובץ זה. אז רסטרטי אותו ואז עלה לי מספר כחול שאומר שכונן c צריך להיבדק משום מה הוא נתקע בשלב ה2/3 ב4%. אחרי כמה נסיונות זה הגיע ל100% אבל תמיד כשהמחשב סיים להריץ את הריבועים שבפתיח (המסך של הxp עם הטעינה) אז הוא עשה ריסטרט ושוב ושוב. הבעיה היא שמאז אני ניקיתי אותו והוא בכלל לא העלה בוט אפילו. הוא גם לא משמיע ביפ כזה בהתחלה. מה אפשר לעשות? (אל תשאלו אם שכחתי לחבר איזה כבל כי אני תמיד מתקן אותו לבד פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.) תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-