עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by evy92,

קניתי לפני מס' חודשים את המחשב הזה: במהלך עבודה עם תוכנות גרפיות / משחקים , טמפרטורת המעבד עולה עד ל95 מעלות. המאווררים שלו עובדים חזק ועדיין לא מצליחים כנראה להוריד את הטמפרטורה.. קניתי משטח קירור חלש יחסית שלא עושה את העבודה. האם עבודה בטמפרטורות כאלה תקינה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. אני זוכר שאני ביטלתי את הבלוטוס ממנהל ההתקנים (עשיתי הפוך ללא זמין - שעה אני מחפש משו שכתוב "הפוך לזמין") ואני לא מוצא אותו עכשיו, איך אני מפעיל אותו? (אין אותו גם ב-wireless assistant )

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. יש לי בעיית סאונד בנטפליקס,מדובר באפליקצייה שנמצאת על הטלוויזיה החכמה. (הסאונד נהיה ממש פחות איכותי ,יותר חלש כזה , כאילו חסר לו את הדולבי דיגיטל או משהו כזה.. ממה שאני שומע בטלוויזיה הרגילה שאני רואה למשל כדורגל או חדשות) ,וזה רק בנטפליקס בתוך כל הסדרות וכל הסרטים. אז השאלה היא אם הבעיית סאונד שציינתי בסוגריים היא נובעת בגלל שהאפליקצייה מותקנת ישר על הטלוויזיה ובעצם אין כבל HDMI שאולי הוא נחוץ כדי שהאפליקצייה תפעל כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by nevgauker,

טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by Keman,

הי ! אם למישהו יש כאן מושג בכרטיסי מג'יק של "רוגב" ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. אז מהאשכול ההוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190073.msg1653348#msg1653348 שעוד קיבלתי BSOD ב XP x64 , המחשב לא הצליח להוציא DUMP ב x86 .. פשוט היה רושם שהוא מתחיל ליצור דאמפ , ולא היה מסיים.. היום הוא הצליח , אין לי מושג למה , פשוט שיחקתי BF2 וזה קרה. אז הנה הDUMP. תודה בכל אופן , אבי.. מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת שאוכל להסביר גם לחנות המחשבים על מנת להחליף חלק פגום במידה וישנו .. אבי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שלום לכולם. לחבר יש מדפסת HP DESKJET F2200, כל עמוד שמדפיסים מופיע כ-3/1 ב-SPOOLER. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא ממש עזר. בנוסף, המדפסת מדפיסה מאד לאט (אם בכלל). יכול להיות שזה קשור לזה שמחסנית הדיו הצבעוני ריקה? המחסנית השחורה חדשה, אבל שמעתי שיש מדפסות שמסרבות להדפיס בשחור אם הדיו הצבעוני ריק.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. היי חברים וחג שמח! כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר: בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי. הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט. פרטים על המחשב והמערכת: המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות. מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3 מעבד…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by GunbleR,

del

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by mega1234,

בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by zone glide,

זה התחיל לי לפני חודשיים שלוש אני חושב.. בהתחלה הייתי בטוח שזה מהספק כוח, שאמנם התיישן וכבר היה לי אותו 6 שנים, ואחרי כמה ימים פתאום המחשב הפסיק לעבוד והספק פשוט היה גמור. אז החלפתי לספק חדש, לא היו רעשים למשך תקופה. עד שלפני שבוע בערך הרגשתי שהרעש חזר שוב, אולי זה רעש לא בדיוק אותו הדבר, אלא הפעם חריקות כאלה ולא תקתוקים. לא חושב שמדובר ב- Coil Whine או משהו כזה.. הקירור של הכרטיס תקין ושום דבר לא מפריע לקירור.. גיליתי שזה מגיע ממנו כי שאני משנה קצת את מהירות הקירור זה מפסיק קצת ואז חוזר, גם במצב מנוחה. ואני שם לב גם לאחרונה שלפעמים הכרטיס ב-54 מעלות במנוחה ולא ברור לי למה, לרב זה היה נמוך...

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by amitnaz,

המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מיום שבת. כל תוכנה שניסיתי להפעיל הוא אמר לי שגיאה: לא ניתן לגשת לקובץ זה. אז רסטרטי אותו ואז עלה לי מספר כחול שאומר שכונן c צריך להיבדק משום מה הוא נתקע בשלב ה2/3 ב4%. אחרי כמה נסיונות זה הגיע ל100% אבל תמיד כשהמחשב סיים להריץ את הריבועים שבפתיח (המסך של הxp עם הטעינה) אז הוא עשה ריסטרט ושוב ושוב. הבעיה היא שמאז אני ניקיתי אותו והוא בכלל לא העלה בוט אפילו. הוא גם לא משמיע ביפ כזה בהתחלה. מה אפשר לעשות? (אל תשאלו אם שכחתי לחבר איזה כבל כי אני תמיד מתקן אותו לבד פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.) תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by SpongeBOB...,

משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  14. Started by razoli,

שלום יש לי מחשב נייד http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml שאני יכול לשתף עד 224 זכרון לכרטיס מסך (950 בסיסי של INTEL) אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות זאת בביוס (Phoenix) מישהו יודע מה לעשות יכול להיות זשה מתאים יותר במחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by טל קורקוס,

בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?

17. המחשב שלי 1.3 ג"הצ עם 256 מ"ב אבל משום מה כשאני עובד על 98 (דואל 98 ואקס פי) המחשב עובד נורא לאט ונתקע מידי פעם הורדתי את כל הדרייברים מעודכנים ועדיין הבעייה ממשיכה אם למשהו יש רעיון בבקשה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by CrAzYoNi,

שלום רב, לפני כחודשיים עברה עלי תקופה רעה והכונן הקשיח הראשי שלי שהיה כבן שנה(!!) (בגודל 250 ג'יגה מתוצרת Western Digital בתצורת IDE ATA) נידפק - כתוצאה משגיאות בסקטורים. עקב הקריסה הנ"ל אבד לי מידע רב וחשוב ביותר, החלפתי את הכונן קשיח בכונן זהה (באמצעות האחריות דרך היבואן עצמו - Midicom). לפני כשבועיים שמתי לב שהמחשב שלי חזר להיתקע, הפעם חשבתי שאולי הלך לי הזיכרון ועקב כך שהיה לי פחות מג'יגה זיכרון, קניתי כרטיס זיכרון חדש בגודל של 1 ג'יגה והתקנתי על המחשב חלונות וויסטה - המחשב טס! אך יחד עם כל זאת המחשב התחיל להיתקע, ולתת לי הודעות שגיאה מוזרות + חלונות כחולים.... שלשום בדקתי את הנושא לעומק ומצאי כי שוב בכונן הקשיח יש לי סקטורים פגומים. אין לי בעיה לחזור ליבואן ולהחליף כ…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילו כל מיני בעיות במחשב הנייח שלי (מערכת הפעלה 8.1, לאחר עדכון מערכת 8 שנרכשה כשדרוג לווינדוס 7). לאחר BOOT וכניסה לשולחן העבודה - העכבר נע ועובד אך לוקח זמן רב לתגובתיות מן המערכת (מדובר בכונן קשיח 128 C400 SSD). בשימוש בדפדפן IE יש לעיתים קרובות תקיעות (מסך לא מגיב, העכבר נע), ולעיתים הוא לא מצליח לפתוח דף חדש וטוען שיש בעיות בתקשורת על אף שאין. הבעיה הכי חמורה הופיעה כאשר במשחק CS:GO פתאום הופיע מסך כחול וכניסה לריסט. ההודעה הייתה: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ללא פירוט מעבר לכך. הרצתי כלים לבדיקת זיכרון וכונן קשיח - לא נמצאו בעיות. כן נמצאו קבצים corrupt שהמערכת לא הצליחה לתקן בעצמה (untitled2 - קובץ מצורף). לפני שאני קובע שזה בעיה בכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, כבר פעם שנייה שזה קורה לי, אני משחק BFBC2, וללאחר זמן מה אני שומע את הרמקולים עושים צליל של "בזזז", המסך קופא, ולאחר זמן מה המחשב נכבה לי, ואני רואה מסך כחול שבו כתובה הודעה כמו בכותרת פחות או יותר. אחר כך, כשאני מנסה להדליק, המסך נתקע בצבע שחור/כחול/בתמונה של הדסקטופ, וע"מ שהוא ידלק רגיל צריך לכבות ולהדליק הרבה פעמים. הדרייברים מעודכנים, הכ. מסך לא ב OC (אמנם זה OC edition אבל הOC הזה היה עושה לי בעיות),גם המעבד לא ב OC. לא נראה לי שזה נגרם בגלל התחממות יתר של כ.המסך, בגלל שהפעלתי את המאוורר על 97%. אין לי וירוסים, שכן יש לי את חבילת האבטחה של ESET וכן כי פירמטתי לא מזמן. עדכון: טוב עשיתי בדיקה לכרטיס מסך ב OCCT, המאוורר היה על 100% והורדתי את השעונים ל 700 ו 800 (ל…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. טוב יש לי בחדר מחשב משחקים אני רוצה עוד אחד אז אני לוקח את זה שבסלון ומביא עוד מחשב קצת ישן לסלון במקומו אני רוצה להעביר את רוב המידע הגדרות לרוב ומעודפים וכו למחשב שאני ישים בסלון כל המחשבים מריצים ווינדוס אקספי פרופשונל ומחוברים ברשת אפשר אולי להעביר הגדרות ברשת זאת אומרת משתמשים והעדפות ומסמכים שלהם כאילו להעתיק את הווינדוס מהמחשב הזה לזה בלי לפרמט ולצרוב ממש תודה למי שעונה אני מת לשחק אם חבר שלי ברשת בלי הפרעות מאחותי הקטנה שרוצה את המחשב

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב הישן שלי. המחשב בן 5 ועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון הוא ולפעמים לא מזהה את הארדיסק ואת כונן ה CD. בהתחלה במסך השחור איפה שרשום כל הכוננים שמחוברים אז שם הוא לא מוצא ואז זה עובר לדף אחר ורשום שם משהו לעשות BOOT כדי להפעיל משהו כזה. בקיצור אני משחק עם הכבלים של הכוננים ואחרי כמה פעמים זה נפתר אבל זה לא רופף או משהו אני לא מבין למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. אני יודע שהסיכויים למצוא תשובה או לתקן הם קלושים, אבל בכל זאת אנסה: לאחר הוצאה וחיבור של כבל החשמל מהמסך עצמו, המסך חדל לפעול. הכוונה בחדל לפעול היא שהוא לא נדלק בכלל, ולא שרק אין סיגנל או משהו דומה. ניסינו להחליף כבל, להחליף שנאי, לחבר למחשב אחר וכלום לא עזר. די ברור שהתקלה במסך עצמו. השאלה היא אם יש דרך למצוא ולתקן את הבעיה בצורה עצמאית (ע"י פתיחת המסך וכו). על תיקון המסך דורשים 500-600 שקל וזה לא משתלם. תודה רבה לעוזרים! Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי שלט xbox שנקנה לפני כשנה- שנתיים עד עכשיו לא הייתה בעיה הכל עבד טוב. לפני כשבוע התחילה התקלה, בזמן שאני משחק פתאום המשחק קורס מופיעה הודעה שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון(הוא אף פעם לא מוצא). התקלה הזאת לא קורת במשחק מסוים וגם לא בזמן מסוים אחרי הפעלת המשחק. ניסיתי לחבר שלט xbox של חבר והמשחק עדיין קורס כך שזה כנראה משהו במחשב. המשחק לא קורס כאשר אני עם המקלדת והעכבר! אם מישהו נתקל בכזה דבר בבקשה שיכתוב. תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  25. אז יש לי עידן+ שאני צריך להריץ עליו סרטים עם DOK אין אותו לידי כך שאני לא יכול לנסות ולבדוק איך יוצא אני חייב שייצא טוב (יש לי את הדגם INNOVA) השאלה שלי אם יש לי סרט 1080P קול DTS (מה שלא נתמך) ואני ממיר את זה עם AVS לAVI (אני לוחץ על TO DVD לא TO AVI) זה מספיק? העידן+ יקרא את זה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.