עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by udi,

האם אפשר להעביר HD שבו מורכבת מערכת ההפעלה ותוכנות למינהן למחשב אחר לגמרי לחבר ולהריץ את ה HD כרגיל { כמובן לאחר עידכון דריברים והסרת הישנים } ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by beast_master,

שלום לכל הקורא הודעה זו יש לי 2 בעיות שאני צריך עזרה בדחיפות כדי לפתור אותן 1. יש לי מחשב בעל 384 מגה זיכרון הבעיה היחידה שהזיכרון הפנוי יורד במהירות גבוהה ווינדוס אקס פי אינו עושה ריענון שלו כיצד ניתן לפתור בעיה זו ............. 2. יש לי את התוכנה VISIO ולא ניתן לרשום בה בעיברית כאשר אני מנסה לכתוב בעיברית זה כותב לי משמאל לימין לדוגמא: אני רוצה לכתוב את המילה שלום המחשב כותב לי םולש ניסיתי כבר את כל הדרכים המקובלות לסידור הבעיה.......... ושום דבר אינו פועל האם קיים פאץ או דרך אחרת לסדר זאת? ואם כן איכן אני יכול למצוא אותו? …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. הותקן במחשב שלי Windows 10 על אחת מתוך שלוש המחיצות הקיימות במחשב שלי. לאחר שהדלקתי את המחשב גיליתי ששתי מחיצות מתוך השלוש לא מזוהות על ידי מערכת ההפעלה. נכנסתי לשורת החיפוש ורשמתי diskmgmt.mcs ואני רואה שהמחיצות במצב מקוון אבל לא מופיעות. כאשר לחצתי על הלחצן הימני בעכבר יש 3 אפשרויות בלבד: " אמצעי אחסון מורחב/מפוצל/משוקף חדש " אבל אין "אמצעי אחסון פשוט חדש". אני לא רוצה סתם לבצע פעולות ולהסתבך ולכן צריך את עזרת חברי הפורום. מצורפות תמונות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by Shane McMahon,

אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by עמית הוברמן,

היי אני אחרי רכישה של שני ספקי hx 1000i (שניהם הגיעו תקולים עם coil whine( עשיתי לשני הספקים rma המלצות לספק 1000 טוב?

7. Started by שמנואל,

שלום. הסרתי את ההתקנה של SP2 בשל בעיות ויחד עם ההסרה הוסרו כנאראה הדרייברים האלו: intel aim external flat panel driver 4 5 intel aim external flat panel driver 6 intel aim external flat panel driver מה זה בכלל ? מעכשיו בכל הדלקה של המחשב הוא מוצא חומרה חדשה ומבקש להתקין אותם. הבעיה היא גם שאין לי את הדיסק של לוח האם - האם אפשר לעזור לי ? תודה רבה.

8. היום התחברתי לבזק וקיבלתי את הנתב-מודם be של בזק. לאחר שהטכנאי סיים להגדיר את כל ההגדרות יכולתי להתחבר לממשק של הנתב דרך הדפדפן בכתובת 10.0.0.138 (אני מחבר בחיבור קוי). לאחר מכן רציתי לשנות הגדרה מסויימת (MTU) כי יש לי בעיה להעלות אתרים של העבודה שלי כשאני מחובר עם VPN אז ניסיתי לחפש את האפשרות הזאת הנתב (_היא בכלל קיימת בנתב הזה ? בבשק לא ידעו להגיד...) וכשאני מנסה להתחבר לנתב אני מקבל את ההודעה הבאה: בבזק כמובן לא ידעו מה זה ואיך לעזור לי ופתאום זה הסתדר אבל עד שמצאתי מה חיפשתי שוב זה חזר וכרגע זה המצב ואני לא מצליח להתחבר. אני צריך לציין שאפליקציית Bcyber זה לא מה שאני צריך כי יש לי נתב אחר אלא את אפליקצית be אבל היא לא עובדת ולא מזהה …

• 2 תגובות
    • 9.6k צפיות
  9. Started by d_leaper,

שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: מחשב עם AMD Athalon XP 1600+ על לוח של Epox. מנסה להתקין HSF חדש (Vulcano 7+ כאמור, בעל פין חיבור בודד). לאחר החיבור מפעיל את המחשב, ה-Led של הלוח מראה שהכול בסדר (FF) אבל תוך פחות מעשר שניות המחשב כולו מכבה את עצמו. בזמן שהוא עבד - מאווררים עובדים, אין תמונה על המסך, לא שומעים אפילו ציפצוף של ביוס. חשבתי שמדובר בכך שלוח האם לא מזהה את המאוורר (בגלל החיבור הבודד ללוח), אז ניסיתי להחזיר את ה-HSF הקודם - המחשב לא נכבה לבד, אבל פשוט לא עובד - לא עולה, לא רואים כלום, מת לגמרי. הוצאתי כרטיסים, חיבורים לכל הכוננים, רק לוח אם ומעבד - כלום. מעבד נראה תקין, גם לוח אם. אני מניח שהמעבד נשרף או שלוח האם נשבר בעת החיבור. האם למישהו יש רעיון אחר? כרגע אין אפ…

10. יש לי צורב של SAMSUNG והכל עבד מצוין, אבל עכשיו שאני מכניס את הכבל USB ללפ-טופ הוא לא מזהה בכלל את החומרה החדשה ולא מגיב. שהכנסתי את הדיסק אונקי זה עבד. מישהו יודע למה זה לא עובד ואיך אני מסדר את זה ?? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לשאול אם ניתן להסתפק בקירור סטוק במידה והמחשב משמש לרוב לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, מולטיטאסקינג וגלישה. במילים אחרות: אין כרטיס מסך חיצוני ויש צורך אך ורק בכרטיס המובנה שמגיע עם המחשב השאלה מופנית כלפי מעבדי הi7 וה i5 ? האם באיי 7 מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד? במידה ומדובר במשהו חשוב, אשמח אם תמליצו לי על פתרונות קירור טובים ונפוצים מקירור הסטוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  12. שלום לכולם. קיבלתי היום את ה SSD החדש שלי. לפי בנצ'ים שבדקתי במקומות אחרים מהירות הקריאה והכתיבה האקראית וה IOPS אמורה להיות קרוב לכפולה ממה שאני מקבל. אני עם חומרה יחסית ישנה, אבל אני לא חושב שהיא אמורה להגביל את המבחנים הספציפיים האלה בצורה כזו. 3770K, Z77A-G43, 4X4 GB DDR3 הבנצ'ים שלי: https://imgur.com/ibeMHQe נקלתי בחיפושים באנשים בודדים עם בעיות דומות, אבל ללא פתרונות קונקרטיים. האם למישהו יש הצעות?

13. לאחר החלפת לוח אם מעבד ועוד חלקים במחשב המחשב לא הצליח להתחבר לאינטרנט. אני מקבל הודעה על "תצורת IP לא חוקית" ראיתי סרטון שהמליץ על הסרת מתאם הרשת והתקנתו מחדש. הסרתי אותי אבל המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להתקין אותו מחדש. הוא מובנה בלוח האם. כל העצות מהסרטונים איך להתקין מחדש לא עובדות. יכול להיות שיש בעיה מכנית של חיבור לא טוב?

14. Started by CashMAn,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך " ATI X1650 PRO 256 PCI-E " טוב אז ככה התקנתי את ה קאטאסלייט ולא מופיעה הטמפרטורה של הכרטיס מה אני עושה תודה לעוזרים מראש [br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 10:06:10 HELLO SOMEBoDY HELP ME PLZ

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by shloosh,

יש לי כרטיס קול צרוב על לוח האם שלי,יש לי GIGABYTE 7VRXP וכרטיס קול של CREATIVE ct5808 FK כל פעם שאני שומע מוזיקה יש צפצופים ורעשים מעצבנים כאילו שמזיזים את החיבור של הרמקולים למחשב וזה עושה רעשים,עכשיו עשיתי בדיקה וזה קורה רק כשאני נוגע במחשב ומזיז משהו, מה זה יכול להיות, עכשיו גם לפעמים השירים קופצים קדימה, זה מפחיד! מה לעשות????? ATHLON XP 2000 ,256DDR 333MHZ דרייברים שקיבלתי מהדיסק של GIGABYTE (VUCD Ver.2.02) ועכשיו עידכנתי דרייברים חדשים מהאתר של creative וזה לא עוזר!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by fp581,

הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Guy Eshel,

הי, אין לי מושג בחשמל ואני צריך ייעוץ. קניתי ספק חדש ממישהו שהזמין ב NewEgg, הספק מגיע עם כבל אמריקאי 150V. EVGA 700 BQ 80 האם אני יכול לחבר כבל חשמל (קומקום) של 250V? מהאתר Power specs: https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=100-BR-0700-K1

18. Started by netanHell,

יש לי בעיה עם המירקופון לא יודע למה הוא לא מגיב ב - Windos 98 הוא עבד לי טוב מאוד אבל ב - Windos XP הוא לא עובד. אני בטוח שהבעיה במחשב כבר בדקתי איזה 3 מיקרופונים וזה לא עזר גם הלכתי ל - התחל>תוכניות>עזרים>בידור>בקרת עוצמה והמיקרופות לא על השתק אז בבקשה שמשיהו יעזור אני חייב את זה מהר אה... ועוד משהו אם זה יעזור הכרטיס מסך שלי הוא : C-Media Wave Device

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. Started by saf,

שמעו,בכל פעם שאני מפעיל את האימיול,כעבור 5 דקות בערך,יש לי מסך כחול (BSOD),דבר מוזר מאוד ואני משתגע כבר עם זה אני חייב להשתמש באימיול,ניסיתי הכל להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה איזה 30 פעם ניסיתי וגם ניסיתי להתקין גרסאות אחרות של התוכנה לא עוזר כלום כל פעם שאני מפעיל אותה כעבור כמה דקות יש מסך כחול. בדברים אחרים אין לי מסכים כחולים גם כשאני מעמיס המון על המחשב (מפעיל תוכנות ומשחקים כבדים). בבקשה אנשים אני חייב עזרה תודה רבה רבה מראש לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי את הצורב של LG GSA-4166B עם הטכונלוגיה של יכולת כתיבה על הדיסק עצמו. עכשיו לא קיבלתי איתו שום דיסק עם תוכנה או משהו ואינני יודע איך אני יכול להשתמש עם אפשרות זאת על כתיבה על דיסק. האם זה בתוכנת צריבה או משהו אחר?. יש לי נרו 7 האם יש שם אפשרות?.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yuvalshtern1,

מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…

22. קניתי מקלדת באלף שקל של רייזר כל פעם שאני פותח את המחשב חלון קופץ לי איך נפתרים מהחלון? זה שקניתי מקלדת באלף שקל זה לא עזר לי עם החלון הקופץ. כל המקלדות לא משנה באיזה מחיר גרועות! http://www.up2me.co.il/v.php?file=48451328.png

23. כל מה שמצאתי ברשת ממש לא הועיל.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  24. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום ותודה שהתעניינתם. לפני שנה רכשתי gaming l aptop ומהשנייה הראשונה הוא עבד באמת ככה. עם הזמן התקנתי תוכנות ומחקתי, פירמטתי את הhard disk ssd כמה פעמיים, לאחר קריאה הבנתי שיכול להיות שהמחשב האט בגלל המשחק בכונן הssd. אז הזמנתי 2tb nvme של סמסונג, חשבתי שזה יחזיר את המחשב לביצועים כמו שקיבלתי אותו+הוספתי גם עוד 16 gb ddr 4 סהכ 32 gb +כרטיס מסך geforce 1660 6 gb שכבר הגיע איתו ומעבד לא רע intel 10870 מצב בפועל לאחר שנה וכמה מעברי ווינדוסים, מחשב מאוד לאגי, משחקים רצים בfps נמוך gta 5 הגדרות גרפיקה הכי גבוהות 25fps בשטחים פתוחים ובמקסימום 45-50 fps ,שלא לדבר על זמני טעינה מהרגע שהקלקתי בעכבר עד שהמשחק עולה אל התפריט הראשי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.